V domě Jamese Blakea uhořeli čtyři lidé

8. 5. 2014, 08:50
Aktuality 13
V domě, který pronajímá bývalý čtvrtý tenista světa James Blake, ve středu uhořeli čtyři lidé. Podle prvních zpráv policie mohlo jít o sebevraždu, či dokonce vraždu. Blake se v domě v době tragédie nenacházel.
Profily hráčů
James Blake

James Blake na loňském US Open uzavřel kariéru a těšil se na klidný život s rodinou. V těchto dnech si ale příliš klidu neužívá. V jeho vile na Floridě, kterou zhruba dva roky pronajímá, uhořeli čtyři lidé. Podle nepotvrzené identifikace by mělo jít o rodinu Cambellových, která v domě žila.

Policie požár, který dům zcela zničil, popsala jako neobvyklý s několika výbuchy a nevylučuje, že mohlo jít o sebevraždu, či dokonce vraždu. Podle Blakeova agenta Carlose Fleminga se jeho klient v době požáru na Floridě vůbec nenacházel.

Čtyřiatřicetiletý Blake koupil vilu, která měla pět ložnic a pět koupelen, nedaleko centra Tampy v roce 2005 za 1,5 milionu dolarů. Dům se nacházel v silně zabazpečené čtvrti, kde bydlí řada známých sportovců - tenisté, baseballisté nebo hráči amerického fotbalu.

Blake byl v roce 2006 světovou čtyřkou, přitom o dva roky dříve prožíval nejtěžší období v kariéře. Nejdříve v tréninku na turnaji v Římě narazil nešťastně hlavou do sloupku u sítě a zlomil si krční obratel. V červenci pak ztratil otce, jenž podlehl rakovině. Po vyléčení zraněné páteře přišla další rána. Blakea napadl vzácný virus, po němž ochrnul na polovinu obličeje a lékaři se dokonce obávali oslepnutí. 

Během profesionální kariéry od roku 1999 vyhrál někdejší student Harvardu deset turnajů ve dvouhře a sedm ve čtyřhře. Na grandslamech došel nejdále do čtvrtfinále, jednou na Australian Open a dvakrát v New Yorku. Nyní se bývalý tenista kromě rodiny a svých koníčků věnuje také nadaci James Blake Foundation, která se zaměřuje na výzku rakoviny.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
v poslední větě chybí písmenko m u slova výzkum
Reagovat
Bob
Z tenisportal.cz se stal blesk.cz
Reagovat
a.magerova
Hezký překlep :-))
"Blalek byl v roce 2006 světovou čtyřkou"
Reagovat
LubosZabloudil
Opraveno :)
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/05/08/hUPFO.jpg
Reagovat
a.magerova
A potom pronajmi někomu dům :-/
Leda by měl člověk dva a k tomu rodinný obchod :-))))
Reagovat
slacker
a.m :-)
Reagovat
smazaný uživatel
James to snad měl pojištněné. :D
Reagovat
Fandina
a.magerova ... jsou i tací, co mají tři domy a víc několik rodiných obchodů, to víš, kdo umí umí, kdo neumí čumí!
Reagovat
Stan_Borowitz
Není třeba chodit daleko. Třeba já mám aktuálně 148 domů po celém světě a rodinný obchod v každém větším městě.
Reagovat
Fandina
Takový majetek je také hodně práce a starostí, ale každý je svého štěstí strůjce. Užij si to, přeji ti to.
Reagovat
slacker
To mas ale sakra velice velkou rodinu :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist