V těle Montcourta drogy nebyly

9. 7. 2009, 19:38
Aktuality 5
Francouzský tenista Mathieu Montcourt, jenž náhle zemřel v úterý, neměl v těle žádné drogy. Vyplývá to z dnešního toxikologického testu. Příčinou úmrtí tak byla zástava srdce, kterou potvrdila už středeční pitva.
Profily hráčů
Mathieu Montcourt

Čtyřiadvacetiletého Montcourta našla v úterý v jednu hodinu ráno mrtvého přítelkyně před jeho bytem. Hráč, kterému patřilo 119. místo žebříčku, se představil naposledy na challengeru v chorvatské Rijece.

Tento týden si začal odpykávat pětitýdenní zákaz startů na turnajích za sázení na zápasy, který mu udělila ATP společně s pokutou 12.000 eur. Montcourt dostal trest za to, že před čtyřmi lety prosázel na zápasy jiných tenistů 192 dolarů.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem věřila, že nebral..no co se týče zástavy srdce, to je bohužel u takto tragických smrtí sportovců bohužel často vídaný jev,a může přijít v jakémkoliv věku...spoustu lidí si řekne : " no jóó neměl dopovat nebo tak něco " to je blbost..ano jsou dopingový hříšníci, ale to přece nemůžou tvrdit u každého...Kdysi na základce si pamatuju 1 příklad, měli jsme TV a běhali jsme 1500 m a v tom holčina která běžela jako 1 se zhroutila na dráze..ano zástava ...podařilo se nám ji oživit, vůbec nereagovala a dnes je v pohodě..to nám bylo nějakejch 14-15..prostě srdce ti nemusí vydržet takovou zátěž..kord jestli má vadu jako např. Puerta, Cerepanov, Fehér atd..nebo stačí přechozená angína, kdy pak můžeme dostat do srdce zánět..prostě bohužel nejsou lékařské prohlídky tak kvalitní aby dokázali jestli je člověk úplně zdravý..ani fyzické testy to často neodhalí..např.u Cerepanova nebo Foého se na tu vadu dalo přijít v celku snadno...chyba lékařů..v případě Puerty těžko...
Reagovat
dabelsobul
Hezky napsano, da se rict i z odborne stranky :)
Reagovat
smazaný uživatel
puerta mel zastavu??
Reagovat
smazaný uživatel
to se mi ulevilo.veril jsem ze je cistej
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist