Vaidišová bude hrát druhý turnaj v Las Vegas

19. 9. 2014, 10:55
Aktuality 9
Nicole Vaidišová, která se tento týden vrátila po čtyřech a půl letech na kurty, odehraje svůj druhý turnaj v Las Vegas. Podnik ITF nazvaný Red Rock Pro Open s dotací 50 tisíc dolarů se uskuteční příští týden.
Profily hráčů
Nicole Vaidišová

Pětadvacetiletá Nicole Vaidišová se vrátila do profesionálního tenisu poprvé od března 2010 a v úterý slavila vítězný comeback. Po výhře nad Sesil Karatančevovou měla v Albuquerque nakročeno ke druhému vítězství v řadě, Britka Kontaová ale včera zápas otočila a uspěla ve třech setech.

Bývalá světová sedmička a dvojnásobná grandslamová semifinalistka má za sebou dlouhou pauzu i kvůli dvěma operacím ramena. Na turnaje nižší kategorie ITF, na kterých si mimo jiné musí sama sbírat míčky, dostala od pořadatelů divoké karty. Aktuálně totiž nefiguruje v žebříčku WTA a jinak by hrát nemohla.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
rib
jj, jen ať zkouší pinkat, vždyť včera s Kontaovou nemusela vůbec prohrát - v předposledním gamu u svého podání 40:15 a prohrála ho, pak 3 breakbally a taky nic... Sice to byly chyby a pár z toho backhendu, ale nohama tam byla vrostlá do země, možná i hlava ke konci už selhávala
Reagovat
horska.kraslice
Bylo dost legrační, jak si hráčky podávaly míčky.
Reagovat
pepin
No když to vezmeme kolem a kolem, tak to pro nás je taková kuriozita. Většina z nás se asi na tyhle "zápasy" nedívá. Ale bylo by to zajímavé pozorovat Serenu nebo Petru jak si chodí k síti pro balonky.
Reagovat
a.magerova
A Rafu s Nolem..... by bylo zajímavé, jak by šel míček 30x přes síť a pak by hoši šli na sběr míčků :-))
Reagovat
Vaslab
Nicole bude očividně nadále pokračovat americkou šnůru turnajů ITF - je přihlášená na 25k turnaj v Rock Hill, který začíná 6.10. Teď otázka, jestli dostane WCM nebo WCQ.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona si promyšleně jde zapinkat, nesbírat nějaké body a možná si přivydělat a pak uvidí jak dál. Pokud jí to půjde uvidíme ji na WTA
Reagovat
tommr
takže nejbližší program Nicole je příští týden Las Vegas (ITF50), pak týden pauza a pak Rock Hill (ITF25)?
Reagovat
Vaslab
Ano, příští týden by totiž připadal v úvahu jen Monterrey (ITF25),kde není přihlášena. Jinak se hrají jen turnaje 10k.
Reagovat
Vaslab
*oprava : týden po Las Vegas
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist