Vaidišové se comeback po čtyřech letech povedl, porazila Karatančevovou

16. 9. 2014, 21:07
Aktuality 246
ITF ALBUQUERQUE - Nicole Vaidišové začala psát druhou kapitolu své tenisové kariéry vítězstvím. Pětadvacetiletá Češka ve svém prvním zápase po více než čtyřleté pauze porazila Sesil Karatančevovou, se kterou si poradila na turnaji ITF v americkém Albuquerque.
Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová začala už v 15 letech vyhrávat turnaje WTA, v 17 letech si zahrála semifinále na Roland Garros a na Australian Open a v květnu 2007 se ve světovém žebříčku vyšplhala na 7. místo. Dalšího výrazného úspěchu se ale nedočkala a majitelka šesti titulů v březnu 2010 kvůli ztrátě motivace ukončila v necelých 21 letech kariéru.

Rodačce z Norimberku, jež byla tři roky manželkou Radka Štěpánka, se však začalo po tenisu stýskat a pod vedením nevlastního otce Aleše Kodata se na začátku letošního roku začala připravovat na comeback. Do profesionálního tenisu se vrátila dnes na turnaji ITF v americkém Albuquerque a svůj návrat po více než čtyřleté pauze si zpříjemnila vítězstvím.

Pětadvacetiletá Češka v prvním kole porazila 6-3 6-4 svou bulharskou vrstevnici reprezentující Kazachstán Sesil Karatančevovou, která je sice aktuálně až 195. hráčkou světa, ale už figurovala i na 35. místě, než byla v roce 2005 dvakrát pozitivně testována na nandrolon.

Vaidišová proti čtvrtfinalistce turnaje WTA v Québecu z minulého týdne zpočátku působila nervózně. Po nevynucených chybách si párkrát i bouchla raketou o zem a z úst vypustila jadrný výraz. S copem, v červeném tričku, černé sukni a s kšiltem na hlavě postupem času ukázala, že tenis nezapomněla - dobře podávala a opírala se o forhend.

Vaidišová začala zápas na podání a z 0-30 si ziskem čtyř míčů servis udržela. Bylo vidět, že má velká očekávání, a frustrovalo ji, když kazila. Ve třetí hře po dvojchybě přišla o podání, ale pak se uklidnila a od stavu 1-3 získala pět her po sobě.

Ve druhém setu jistě podávala a nedovolila soupeřce ani jeden brejkbol, dobře se pohybovala a většinu míčů získala díky tvrdému forhendu. První mečbol Karatančevová při svém podání odvrátila a při druhém udělala Vaidišová o hru později dvojchybu. Třetí šanci na ukončení zápasu už díky chybě soupeřky využila a neskrývala dojetí.

"Neskutečné, nervydrásající. Jsem moc šťastná za to, že jsem se dostala zpět do hry," řekla Vaidišová těsně po utkání se slzami v očích.

Zápas Vaidišové, hráčce zvyklé z dřívějška na velké kurty a početné publikum, se hrál na malém dvorci před pár diváky. Z okolí byl slyšet křik dětí a hráčky si musely samy sbírat míčky, jelikož na menších akcích ITF sběrači nejsou.

Příští soupeřkou Vaidišové, která naposledy vyhrála zápas v 1. kole v Memphisu v únoru 2010 na turnaji okruhu WTA, bude buď třetí nasazená Johanna Kontaová z Británie (118. WTA), nebo Američanka Julia Cohenová (257.).

Druhou českou zástupkyní v soutěži je osmnáctiletá Barbora Krejčíková, která ve středu vyzve domácí nasazenou dvojku Madison Brengleovou.

- ITF ALBUQUERQUE -
(USA - Nové Mexiko, tv. povrch, 75.000 dolarů)
úterní výsledky (16. 09. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Vaidišová (ČR) - Karatančevová (Kaz.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

246
Přidat komentář
smazaný uživatel
Snad Viku tenhle break nakopne a zápas ještě zdramatizuje. Ikdyž ji nemam jako člověka ráda, patří mezi top hráčky a potřebovala by zvednout trochu sebevědomí. Zatím mi příjde, že jí chybí taková ta dominance, kdy soupeřky si pomalu na nic netroufnou. Naproti tomu Ana má sebevědomí, že to skoro až není hezký. :)
Reagovat
tmora
Nebude to nic jednoducheho ale take nic nemožného pro Micol se dostat do Top100. Musi hodne na sobě makat a nejvíc s psych. Ale při porovnání herního projevu s Hlavckovou, Hradeckou nebo Koukalovou - tak myslim ze na to rozhodne ma.
Reagovat
Roger_Federer
Nez se Vaidisova zblazdnila a zacala mit asi ty problemi ze zranenim, byla uplne jinde nez 90 hracek z prvni 100vky..Pochybuji ze by se vracela z myslenkou te se bude 5 let nekde placat v top 100, herne byla daleko lepsi nez vetsina dnesni top 50 a z hlavou zadne problemi az do roku 09, tezko rict cim to opravdu bylo, ale hrala jak bez mozku..Pokud dospela a vi co chce a vydrzi ji zdravi, top 20 musi mit jako min.cil.
Reagovat
Fanda67
vyjímečně s tebou souhlasím :),
a spíš čekám že cíl bude mít top 10
Reagovat
pepin
Začátek jejího konce /přerušení/, nevím jak to správně popsat, byl odchod od jejího nevlastního otce, který ji trénoval.
Reagovat
dadaft
holky to berou hodně prestižně a touha po vítězství je u obou velmi patrná.
Ana pumpuje už ve druhém gemu a že chce vyhrát vyhladovělá Vika je jasan.
zatím to vypadá moc dobře.
Reagovat
sprchon
Vypadá to dobře, snad Anče pomůže i ten 2. "nekonečnej" game :D
Reagovat
dadaft
teď slušný zkrat od Viky.
forma ne a ne přijít zpět.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to je potřeba víc času. Vika pořád má schopnosti, aby byla mezi špičkou, ale když člověk během sezony vypadne z herního rytmu, tak je to potom těžké. Je vidět, že to prostě pořád není ono a opakují se tam stejné chyby... Myslím, že během zimní pauzy se Vika poctivě připraví na další sezonu a bude to úplně o něčem jiném.
Reagovat
blixa
Hlavně musí zahodit baťůžek ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Až budu příště psát o Vice, tak dodám: "Blixa s baťůžkem přichází za 3, 2, 1..." :D
Reagovat
mrafe
to se ti povedlo, protože už je fakt trapnej
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už mě to nebaví. :D
Reagovat
pepin
At je trapný nebo ne, ale má pravdu. U ní je každé půl kilo znát a momentálně tam něco navíc je a at se Vám to líbí nebo ne a hledáte různá zdůvodnění, tak je to jeden z atributů, který má na to vliv.
Reagovat
Fanda67
Myslím že Serena také není jako proutek a nějaké to kilo navíc má a nikdo naní nemá - takže v těch kilech to asi nebude :(
Reagovat
blixa
To je u každého zcela individuální. Někomu to vadí, někomu ne. S Serenou bych ji nesrovnával, to je úplně jiný fyzický typ, úplně jiná muskulatura.
Reagovat
pepin
Jenže např. Serena je pořád stejná, ale rozdíl u Viky před zraněním a po je evidentní. Jistěžě, pokud je někdo zraněný a nemůže trénovat a dávat tělu to na co je zvyklé, tak třeba přibere o tom žádná a nikdo ji za to neukřižuje, ale to přece neznamená, že se o tom nemůže psát. Co se zde napsalo a rozebralo o "špíčku" u Kvitové, co lidí zde tvrdilo, že by shodit nepotřebovala, že je na hranici podváhy /vid. Fandinko/ apod. a nakonec to bylo jinak a sama Petra to přiznala a potvrdila. Takže se nic neděje.
Reagovat
George_Renel
Kdyby to bylo o špíčku jako o batůžku, tak to beru. Ovšem Petra byla nazývána almarou, michelinkou, měla pneumatikou a pod. A tehdy ji bránilo jen minimum lidí. Takže Běloruska jen dostává stejný koláč "přízně", navíc je ještě nesympatická a houká.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Kvitovci tady Petru bránili všichni a mně se to taky vůbec nelíbilo. Kdyby psal blixa o "baťůžku" v souvislosti s Petrou, tak by tady svého času dostal pěkného čouda (hlavně od queshe a spol. :D)... Jako kdyby to blixa napsal jednou nebo dvakrát, tak bych to bral, ale psát to pokaždé, když se tady bavíme o Vice? To už mi připadá trochu moc (a blixa snad není troll, aby to nepochopil)... Mimochodem, dadaft tady právě včera napsal, že mu Vika vždy připadala trochu "almarovitě" (dal to do uvozovek) a vůbec jsem na něj neútočil, protože vím, že to nemyslel zle a je to inteligentní člověk. :) Co se ale týče těch narážek na postavu jakékoliv tenistky (ať je to Vika, Petra, Serena nebo kdokoliv jiný), tak bychom měli mít taky nějakou slušnost...

Já nepopírám, že Vika trochu přibrala, ale pořád je to pro mě krásná holka a sluší jí to. Žádný "batoh" ani "baťůžek" u ní nevidím... :)
http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_01SEP14_13991_azarenka.jpg
Reagovat
slacker
Kdo je ten spol v tom Quesh & spol? Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba anajma/Kitty. :D
Reagovat
pepin
Máš pravdu, pokud se jednalo o Petru tak spíše více lidí ji radilo něco s tím udělat, než že by ji bránilo.
Reagovat
blixa
Teda mě nenapadlo, kolik lidí tu bude "baťůžek" řešit :D Asi trochu naivně jsem předpokládal, že je jasné, že to není nic proti Viktorce ale jen takové drobné rejpání do Montyho, kterej se na to krásně chytá :D. Nepředpokládal jsem, že se začnou Viktorkafans vztekat. Takže se omlouvám všem Viktoriánům, odvolávám co jsem odvolal, Viktorka je krásná štíhlá hubená vychrtlá a ten baťůžek je fakt úplně prázdnej ;-) :D Tak. Tím za mě s kauzou baťůžek končím ;-)
Reagovat
PetaM
Přesně tak jsem to pochopil i já :D Že ho prostě jen ze srandy popichuješ :D A tady 100 komentářů :D :D :D
Reagovat
VlS
Neříkám tomu batůžek, podivuji se, že si s sebou bere na kurt nedělní nákup :-)
Reagovat
blixa
:D :D Já už to nemůžu komentovat nebo mě Monty humlátí ;-)
Reagovat
Fandina
Hlavně, aby nevzal ten nedělní nákup do batůžeku a nemlátil tím. To by i to humlácení mohlo víc bolet ... pojď pojď pojď a pojď
Reagovat
Fanda67
Tak ono jde také o to jak se to napíše a že se nepíše o ničem jiném. Je rozdíl jestli se píše o batuhu nebo pneumatice nebo prostě jen že má nějaké kilo navíc. Takže se Montymu nedivím že je z toho otrávenej...On je v tomto ale také dost háklivej a funguje jako Fandina - má pocit že čest svých děvčat musí hájit za každou cenu :)
Reagovat
PetaM
Asi jako Quesh Petru :D Zase tak odlišní prakticky nejsou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já a quesh odlišní jsme, a to dost podstatně. Když moje oblíbená tenistka prohraje, tak si nelžu do kapsy a nesvádím to na všechno okolo (rozhodčími počínaje, počasím konče)... :D
Reagovat
pepin
Tak vyjímečně s Tebou souhlasím i když ve spoustě dalších věcech si svým způsobem zaslepený jako on.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje vlastnosti jsem tady už vypsal včera, když jsi zase kecal do něčeho, o čem jsi absolutně neměl páru...
Reagovat
PetaM
Napsal jsem ASI :D V některých věcech jste no :D Každý bojuje za tu/ty svou/své. Ale každý jinak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fanoušek ale má bojovat, to je v pořádku. :) Dovedu přijmout odlišný názor a to, že Viku třeba někdo nemusí. Zároveň ale nejsem splachovací a nic se nemá přehánět (to je jednou "baťůžek", podruhé "Kviktorie", potřetí "Lukašenkova holka")... Ale taky zapomínáš na další podstatný rozdíl mezi mnou a queshem. Zatímco já mám osm oblíbených tenistek, on má jenom jednu jedinou. Možná by se trochu uklidnil, kdyby jich měl víc, ale to už je jeho věc. :D Musím ale říct, že poslední dobou často píše gratulace na FB Katky Siniakové... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Respektive nezapomínáš, protože jsi to tam zmínil... :)
Reagovat
PetaM
No vidíš :D :D

Ale já si fakt myslím, že to bylo myšleno jen jako sranda a takové "kamarádské rýpání" :D Jsi nikdy nezažil? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, zažil. Jak říkám: Jednou nebo dvakrát by mi to nevadilo, ale číst to tady pořád mě trochu otravuje... Třeba s tebou se popichuju mnohem radši. :D
Reagovat
Roger_Federer
Ze se rozcilujes..Kvitova je taky plnostihla, Azarenka trochu pribrala..coz se zenam bezne stava.
Reagovat
blixa
No tak to zase pr. Petra i Viktorka mají do "plnoštíhlosti" sakra daleko. Spíš asi nevíš co znamená "plnoštíhlá" :D
Reagovat
blixa
Co máš proti baťůžku, to mám radši psát o tom, že se tam kolikrát chová jak tříletej rozmazlenej harant na písku co mu sebrali kyblíček ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To nemusíš, protože na to je tady Kiske... A co mám proti baťůžku? Opakovaný vtip už přestává být vtipem. :)
Reagovat
blixa
Seš nějakej nerudnej dneska po ránu :D
Reagovat
blixa
No vidíš, stejně jí Anička vyprášila baťůžek .. jé, teda kožíšek, pardón .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to nevadí, já fandím oběma... :)
Reagovat
blixa
No ale stejně, správně by půlka tvého srdce měla jásat a půlka být zlomená, ne ? ;-) Nebo jsi pán času a máš dvě srdce ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, že je to u mě 50:50, ale s tím už jsem byl smířený před zápasem... :)
Reagovat
Fanda67
blixa: s tím batůžkem jsi už fakt trapnej, na rýpání není sice nic špatného , ale všechno má svou mez a měl bys být trochu kreativnější :(
Reagovat
blixa
No dobrá, já se polepším ;-)
Reagovat
kada.tom
hele ty batůžku ... že Vika není v TOP formě je docela logický, ono když je jakou dobu zraněná, tak se nemůže hýbat tak, jak by potřebovala, takže je i docela logický, že může nějaký to kilo přibrat a holt to nejde tak rychle dolů, se stává - Vika musí sama moc dobře vědět jestli a co přibrala a co taky zhubla :-)

navíc na US Open hrála QF, což není nezanedbatelný posun :-)
já osobně zbytek letošní sezóny beru jako návrat do systému turnajů a když posbírá nějaký body, tak to bude parádní :-) - loni v Asii vyhořela, takže letos prakticky nic neobhajuje, navíc už takto se mírně v žebříčku zvedá a i ta její hra je lepší jak v prvním zápase :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že to ta Lukašenkova holka projede, tříská raketou, chová se jako malé rozmazlené dítě
Reagovat
smazaný uživatel
Od kompu se to kecá...
Reagovat
smazaný uživatel
Já hraji také tenis, ikdyž na dramaticky jiné úrovni a syn hraje závodně. Rozhodně házení raketou jsme již u něj vymýtil
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc v jinýh sportech, např. fotbal se toto netoreluje, zkus při zápasu vzteky zahodit balon nebo kopačku a uvidíš jaký trest schytáš.

Je to špatný příklad dětem, co hrají tenis když profi se chovají jako rozmazlené děti

Navíc Rusákům nikdy nefandím
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou kecy... Každý to prostě prožívá jinak. Vika hodí raketou, Nicole si zanadává a Klára se tváří jako při své poslední hodince. :D
Reagovat
pepin
Ty nevíš, že s ochráncem svých mušketýrek a nesoudným člověkěm pokud se to týká jich je zbytečné se dohadovat? Ten je schopný Ti tvrdit, že měla modrý tričko i když jej měla červený. Jistěžě to není dobrý příklad když se hvězdy a to v jakémkoliv sportu nevhodně chovají, ale on místo toho, aby řekl, třeba bylo to v návalu emocí apod. tak Tě utře, že kecáš a hned používá co dělají druhé. Prostě trapárna.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty aby ses nepřidal, ňoumo. :D Aspoň si pan Kiske mohl odpustit tu hloupou politickou narážku...
Reagovat
pepin
Nečerti se, aspon vidíš, že těch lidí, kteří mají odlišný názor než Ty je více. A je jim jedno zda je to Vika, Dona, marfuša a nebo některá jiná. A jinak Ti radím, nikoho neurážej, nevíš kdy koho potkáš a kde se s kým setkáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Když už píšeš jména těch hráček, tak je aspoň piš pořádně (ale to bych asi po tobě chtěl moc). :D Co se týče lidí na TP, tak já mám zájem setkat se jenom s těmi, se kterými si tady dobře a příjemně pokecám. Takže ty jsi asi ten poslední... Jinak na každého tady reaguju tak, jak si ten dotyčný zaslouží. Na tom nic měnit nebudu.

A ještě zopakuju to, co jsem napsal Péťovi: Dovedu přijmout odlišný názor a to, že Viku třeba někdo nemusí. Zároveň ale nejsem splachovací a nic se nemá přehánět (to je jednou "baťůžek", podruhé "Kviktorie", potřetí "Lukašenkova holka")...
Reagovat
pepin
Tak opět jsi mě přesvědčil, že jsi obyčejný plácal, ty jména píši takhle schválně a to jen kvůli Tobě, protože vím, že to budeš ve své slabosti komentovat. A s tím setkáním jsi to opět nepochopil, což není divu. Nikdo se s Tebou scházet nechce, to by ještě tak scházelo, ale já jsem Tě jen upozornil, aby jsi nikoho neurážel, protože by si mohl být překvapen až na toho dotyčného narazíš fyzicky. Ani TP není úplně anonymní.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to takhle píšeš schválně, tak jsi kretén. Na to ti nic jiného říct nemůžu. :D Nikdy neurážím nikoho, kdo se ke mně chová slušně. Ty se slušně nechováš, tak máš smůlu... Jinak už se s jedním uživatelem TP (haitikem) osobně znám a klidně se rád poznám s někým dalším, když si budeme rozumět. Tebe (a mnoha dalších) se to netýká, takže ti to může být jedno.
Reagovat
pepin
Podívej, jsem jaký jsem, ale jsem normální a zdraví, na rozdíl od Tebe, člověka zamindrákovaného a nemocného, utápějícího se v psaní oslavných blábolů.
Reagovat
PetaM
To se někomu hází raketou, když je má všechny zadarmo ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nezáviď. :D
Reagovat
namchec
Kdo jim tam píská outy, vždyť tam snad není ani lajnový? video: https://www.youtube.com/watch?v=t6lL_FYJOkw
Reagovat
sprchon
Většinu myslím hlásila hlavní rozhodčí, nějakej ten lajnovej tam taky byl a hlásil. Ale každopádně hlavní měla víc práce než na větších turnajích, na něž se hlavně koukáme.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče postranních čar, tak tam je na každé straně jeden. No a pak asi byli ještě na obou stranách u základní lajny.
Reagovat
namchec
Dík, jsem doteď vůbec nevěděl jak to funguje. Jsem měl za to, že na každém profi turnaji jsou sběrači, rozhodčí atd :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám divácké zkušenosti z ITF turnajů v Praze a Plzni, takže už mě to nepřekvapuje... :)
Reagovat
sprchon
Parádní zápas, gratuluju! Zase to zvládla ve 3. setu. Takových winnerů (46) jsem od ní snad ještě neviděl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zajímala by mě statistika ze 3.setu, kde hrála nejlíp :)
Reagovat
sprchon
Jo, fakt ve 3. nejlépe :) Řekl bych, že tak polovinu celkovýho počtu winnerů a maximálně 5 UE měla v tom 3. setu. V příštím utkání musí navázat tam, kde dneska skončila. Taky doufám v Anu, zatím to vypadá docela nadějně...
Reagovat
historik
začala zápas opravdu hodně špatně, ale postupem času se zlepšovala a pak už byla dominantní, hlavně na servisu. Teď bych si přál Annu, nejen proto, že na ni Lucka umí víc než na Viku.
Přece jenom by to ale chtělo taky nějaký klidnější a kratší zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
já zase Viku, aby Lucka mohla získat skalp další top hráčky, Aničku už porazila na RG.
Reagovat
tommr
já bych neřek, že Lucka začala špatně. Spíš bych řek, že Bencicová začala fantasticky a v prvním setu prakticky neudělala chybu. Lucka hrála dobře od začátku a postupně se dokázala zlepšovat. Bencicová naopak po výbornejch dvou prvních setech ve třetím trochu odpadla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, že Nicole kvalitu má, nemusíme pochybovat. Navíc ji bude dost, alespoň ze začátku, pomáhat její výška. Kritická situace nastane v momentě, kdy se dostane do top 100 nebo top 50 a už bude muset na sobě tvrdě makat každý den
Reagovat
dadaft
no, jestli to myslí s návratem vážně, tak už na sobě každý den nějaký ten pátek asi maká.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci ji podceňovat, ale myslím, že dostat se do TOP 100 bude pro ní maximum, přeci jen tenis se za tu dobu posunul ..navíc psychika asi nebude jejjí silná stránka
Reagovat
Frick
Překvapuje mne ta jejich absence. Není to někdy tak, že si je hráčky financují samy? Když to není 18-letá holka z 250. místa, co je ráda za každý dolar, tak bych si dokázal představit, že třeba těch 20 USD by za to nerozptylování stálo....
Reagovat
Fandina
Sběrači jsou přece věc organizátorů turnaje. Stejně tak jako rozhodčí. Záleží to na nich.
Reagovat
smazaný uživatel
co kdyby si pak jedna zaplatila a druhá ne? :D Jedné by pak míčky sbírali a druhá by si pro ně chodila sama :)
Reagovat
misa
výborně a ve třech setech vyhrála už počtvrté za sebou. Hodilo by se, kdyby hrála qf s Anou, na tu si věří. S Vikou má naopak velmi špatnou bilanci 0-6.
Reagovat
tommr
pokud Lucka zopakuje dnešní skvělej výkon i ve čtvrtfinále tak je úplně jedno proti komu bude hrát ... :)
Reagovat
misa
Bilance, které mezi sebou hráči i hráčky mají, bych nepodceňoval. Lucka právě může být svázaná tím, že Viku ještě neporazila. Třeba ve Wimbledonu jsem zachytil, jak si Petra věřila na tiebreak s Venus, protože věděla, že jí proti ní vychází.
Reagovat
smazaný uživatel
no Petra je tady s těmito věcmi případ sám pro sebe :D
Reagovat
VlS
paráda, třetí set přímo wow
esa/ DF 10/4 (Belinda 5/5)
Winners /UE 46/ 34 (Belinda 24/21)
Sako 14 bodů z 16 pokusů (belinda 9/13)

No parádní statistika. I Rob vypadal spokojene
Reagovat
tommr
ty statistický čísla jsou opravdu parádní. Navíc je třeba vzít v úvahu, že soupeřka hrála skvěle a Lucku k chybám nutila perfektní obranou - proti slabší soupeřce by Lucka měla poměr W/UE ještě mnohem lepší ...
Reagovat
VlS
Jo, Belinda je super talent, doufejme, že se nezasekne jako třeba Vlčí očička, ale v juniorským věku si mezi dospělejma vede zatraceně dobře a sbírá skalpy top hráček. O to je výkon Lucky cennější. Dneska veliká spokojenost a ten třetí set byl snovej.
Reagovat
Fredy
Otočila zápas a ve 3. setu na dvorci jasně kralovala ! Velká gratulace. Hodně štěstí ve ČF. Lucko pojď ! ! ! :-) Belinda předvádí na svých 17 let neskutečný tenis ! Je to určitě největší talent v současném ženském tenisu.
Reagovat
tommr
jj Bencicová to určitě dotáhne daleko. Už ted je téměř beze slabin a to je jí teprve 17 let ...
Reagovat
smazaný uživatel
A je to Lucinko!!! No s touhle hrou bude zápas Vika-Ana jen o to, kdo od tebe dostane výprask :)
Reagovat
Fandina
Třetí set s přehledem a dopodávala game s nulou. Nádherný set i zápas! Gratulka Šafiiiiiiiiii. Super super super!!!!!!!!! Mám radost!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
PH94
Neskutečnej výkon :)
Reagovat
Frick
:o)
Reagovat
Fanda67
máš pravdu, Lucka se po Petře chce stát královnou třísetových zápasů :)
Reagovat
kada.tom
WOW! 2 esa na závěr!
Parádní výkon!
Lucka v QF :-)
Reagovat
Fandina
Stejně jsou to hezké holky, jedna modoučká, druhá jahodová. A hezky hrají. Lucku ještě jeden game! PojĎ!!!
Reagovat
kada.tom
ohoooooo :-D
5-1, Lucko ne že bych ti nevěřil, ale pokus se to ukončil na returnu, dík :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to mě štve jak ten trenér Bencicovou uklidňuje...:D
Reagovat
kada.tom
Tak parádní výkon Lucky a taková malá návštěva!
4-1, to už, Lucko, nesmíš pustit, dokonce ti Bencin dovolila ten luxus možnost ztratit si jedno podání - ale když to dáš i bez toho, zlobit se nebudu :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
5:1, skvěle odservírováno :)
Reagovat
kada.tom
jojo, Lucka to zvládla úžasně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fantasticky Lucka!!!! Parádní prohoz a povedený return, Lucka teď hraje na úrovni hráčky top 10!
Reagovat
misa
ve 3. setu úžasně.
Reagovat
Fandina
jo super. Stojí na základní čáře a rozdává to vpravo vlevo. Super.
Reagovat
kada.tom
Tak Aga Scheepersovou zneucitla dvěma kanáry!!
6-0 6-0

Pěkné, jen tak dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A tady je ten její výraz, mně se to líbí, to je asi pěkně ostrá holka :D :P

https://www.youtube.com/watch?v=c43OUwZhyzU&app=desktop
Reagovat
PH94
Možná přeháním,ale tohleto je nejlepší výkon Lucky,co možná kdy předvedla :)
Reagovat
PH94
Ale nerad bych to zakřiknul..:D
Reagovat
smazaný uživatel
no teď hrála vážně úžasně.
Reagovat
kada.tom
Čobolačka s helvétským křížem v pasu začíná být pomalu, avšak docela jistě frustrovaná z toho, jak Lucka trestá její chyby. Lucka začíná, alespoň mi to tak přijde, přebírat otěže zápasu. Prožila si nepěkné nervy při svém servisu na konci 2. setu, a to i když soupeřku nepustila k breakballu. Snad to Lucku posílí a ve 3. setu už slibný vedení (teď už 2-0) nepustí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
1:0, Lucka zahrála jak bůh!
Reagovat
Fandina
jo, zahrála super a je to dobře, Steckley asi dobře poradil. Jen tak dál Šafi. Pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Aga právě hraje 2. kolo v Soulu a tedy s Scheepersovou se absolutně nemaže - aktuálně 6-0 3-0 :-DD
Reagovat
dadaft
dva zpěvaví ptáčci.
Reagovat
dadaft
jinak dneska v Tokiu superprogram.
Reagovat
dadaft
Belinda na WTA rozhodně má a jsem zvědavý, co v budoucnosti ukáže.
dneska tvrdý ořech pro Lucíka. ))
Reagovat
misa
To bych řekl, když je v 17 letech na 34. místě.
Reagovat
kada.tom
Lucka ve 2. setu moc pěknej výkon :-)
Snad ho zopakuje i ve 3. setu a postoupí dál :-)
Reagovat
sprchon
Ted tam ty winnery sází a Belinda vůbec neví :D Jen tak dál, ona nabízí dost chyb. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ani nevěděl, že se Belinda baví s trenérem slovensky...
Reagovat
Fandina
Bencicová má slovenské kořeny po otci Ivanovi Bencicovi, který ji trénuje. Jeho rodiče s ním v roce 1968, když mu bylo pět let, emigrovali z Československa do Švýcarska.[5] Děd z otcovy strany hrál lední hokej za HC Slovan Bratislava.[6] Otec pochází z Bratislavy a matka Daniela Bencicová z Močenku u Nitry. Doma hovoří slovensky.[7] Britský deník The Telegraph v lednu 2014 uvedl, že má její otec také české kořeny.[8] Tenistka vlastní švýcarské a slovenské občanství.[6]

Na její přípravě se také příležitostně podílí Melanie Molitorová,[9] rovněž československá emigrantka do země helvetského kříže a matka bývalé světové jedničky Martiny Hingisové. S tenisem začala ve čtyřech letech, kdy nastoupila do tenisové školy Molitorové. Každodenní tréninky zahájila ve věku sedmi let.[10] Půl roku strávila také ve floridské Tenisové akademii Nicka Bollettieriho.[11]

Zdroj
http://cs.wikipedia.org/wiki/Belinda_Bencicov%C3%A1
Reagovat
smazaný uživatel
díky za info :)
Reagovat
smazaný uživatel
4:2, teď zahrála Lucka skvěle!
Reagovat
smazaný uživatel
6:4, tak ještě jeden!
Reagovat
Fandina
Lucka si v prvním setu třikrát prohrála podání a celý set s Bencic prohrála. Doufám, že to ještě otočí, teď sebrala Bencic podání, tak to chce to svoje držet. Lucko pojď!
stream
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2401811548373980.html
Reagovat
smazaný uživatel
Proč to sem píšeš? Každý kdo chce to vidí sám.Ma to nejakej smysl hele segra?
Reagovat
George_Renel
Jdi do háje a nepruď.
Reagovat
smazaný uživatel
V KLIDU DEDO
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ty to sem píšeš? Má to nějakej smysl?
Reagovat
smazaný uživatel
nechte Fandinu na pokoji laskavě. já jsem za to vděčná, neb jsem prostě u streamu sedět nemohla a následně si ráda pročtu průběh zápasu z diskuzí.
hlavně že vy si diskutovat můžete jak chcete, ale jakmile tu fandina napíše, tak vy byste se zbláznili.
vážně jste nezajímaví, když se o ni pořád otíráte a smrdí to kyberšikanou.
Reagovat
Fanda67
tak pokus si někdo založí účet jen k tomu účelu, aby konkrétní nick urážel, tak to cosi svědčí o něm samotným a snad to nemá cenu ani komentovat ... :(
jinak s tebou souhlasím :)
Reagovat
Roger_Federer
urcite je lepsi urazet a hadat se z mnoho jinymi nicki, jako to delala Fandina posledni 2roky..?
Reagovat
Fanda67
No čekal jsem spíš slackera, tomu ještě Fandina nedala příložitost k tomu 3x zmiz , tak už musí být jistě nervozní ale budiš :)
teď vážně, pokud bych chtěl být trochu objektivní a nehrát si jen na zastánce Fandiny tak je to na dlouhou debatu,tak snad pár postřehů
- ano když se Fandina rozdráždí jede jak tank, je schopná diskutovat na několika vláknech, točit diskuzi stále dokola dokud to ostatní nevzdají nebo dokud je neutahá jako koťata :)
- jsou ale nutné dvě podmínky - musí ji někdo rozdráždit a musí někdo diskutovat s ní, takže v tom nejede sama
-mám pocit že lidé už dnes nezávidí jen peníze ale i dobrou náladu. A věčně rozjuchaná Fandina radující se z každeho vyhraného fiftýnu jim leze krkem, je to smutné ale je to tak
Reagovat
Roger_Federer
smutne je , ze nove prichozi :), neznajice historickych pramenu zde, batelne pogatelizujes vec o ktere bud nic nevis, nebo si zapomel..Me je Fandinina nalada a jeji pod pod pod uplne sumak..jde tady o zcela jine veci, kdy Fandina se ted chce uz nekolik tydnu stavet do role chudacka..
Nejsmutnejsi na veci je fakt, ze vetsina "starousedlici" to vnimaji vsichni stejne, nebo podobne, ale objevila se zde skupina novych nicku, ktera i bez tech "zkusenosti z minula" kteri maji obrane tendence.Budiz, ja to nikomu neberu, ani me nikdy nenapadlo nekomu nutit svoje nazory na jeji chovani..Pockame par mesicu, let a uvidime kdo a kolik ji toho jeste bude "zrat", otazka pak zustane, jestli tady bzde jeste z kym diskutovat, znekym z kvalitnimi a prinosnym nazorem k tematu tenisu.
Reagovat
Fandina
RF ... vážněs pobavil. Chceš říct, že úroveň tenisové diskuse na TP se odvíjí od toho, co tady píše Fandina. Jeden jediný nick? To myslíš vážně?
Reagovat
Roger_Federer
Nemas pocit ze za posledni rok odtud odeslo, nebo utlumilo svoji aktivitu nekolik nicku, kteri jasne dali najevo, ze z diskuzemi s tebou meli problem??
Reagovat
Fandina
Pokud někdo má problém se mnou diskutovat, tak ať se mnou nediskutuje. Jeho problém, že diskutuje s někým, kdo mu vadí. Já to také nedělám. A nedělá to žádný rozumný člověk. Nebavím se s někým, kdo mi nesedí.
Reagovat
Roger_Federer
Drive si diskutovala s kazdym, vztupovala si temer do kazde diskuze, ke kazdemu tematu..Umravnovala si, nutila si, poucovala co ano, co ne, atd a pokud s tebou nekdo nesouhlasil, ihned byl spor..byla doba kdy se stretu z tebou neslo vyhnout zadny tyden..
To ze ted se snazis z nejakeho duvodu to popirat je vec druha.
Reagovat
Fandina
Ale prosím tě. I kdybych někoho umravňovala, tak co má být. Jsou různí diskutující, někdo umravňuje, jiný ne. Nikdy jsem to nedělala. A i kdyby, každý má přece svůj rozum a nenechá si radit od druhých co má dělat.
Reagovat
Roger_Federer
Ne, delala si casto!, mozna si to neuvedomujes, jiste ted se snazis ukazat snad lepsi tvar.Nikdy si se neomluvila, ani ses nesnazila urovnat spor.
To jak si diskutovala, chovala se arogantne a povysenecky byla prima pricina vetsiny tech rozepri, protoze kazdy mel opravdu svuj nazor.To vedlo k nasledne averze ke "tve osobe"..tomu se rika zakon akce a reakce..chapes to?
Reagovat
Fandina
Něco ti poradím, házej si tu špínu už na někoho jiného a nech mě být. Vždyť ty na mě pořád útočíš, uvědomuješ si to?
Reagovat
Fandina
Ty mě vyčítáš moralizování a sám o mě píšeš neuvěřitelné věci a urážky. A pořád dokola. Vždyť kdybych chtěla, tak tu budu o tobě také psát tak jak ty pořád píšeš o mně. A pořád víc a víc a víc.
Reagovat
Roger_Federer
my dva pouze diskutujeme, byl bych jen rad pokud si uvedomis, ze hodne tech vyostrenych stretu mas na svedomi ty sama..
Reagovat
Fandina
To, že na mě házíš špínu děláš ty. To nemyslíš vážně. Ty neustále o mně píšeš, reješ do mě, vyčítáš mi moralizování, že lžu a pořád dokola. Proč to děláš už několik měsíců. Vždyť ty s tím pořád začínáš a otravuje ovzduší útoky na Fandinu. Vždyť ty na mě útočíš a pořád dokola.
Reagovat
Roger_Federer
neplet si porad pojmy z dojmy=ja na tebe zadnou spinu nikdy nehazel, nic jsem si nevymysl,POUZE konstutuji a diskutuji o vecech ktere se realne stali, odehrali a jsou dohledatelne..Mohla bys mi vysvetlit co bych jako mel z toho kdybych kydal spinu na zcela nezname cloveka?, jaky by to melo realny smysl, chapes to vubec?
Reagovat
Fandina
To je právě ono. Proč házíš vůbec špínu. Nikomu jsem tady nezkřivila ani vlas. A ty budeš neustále do druhého rýt, popisovat ho jako zrůdu a nedáš pokoj a nedáš pokoj. Urážíš, vypisuješ o druhém ankety, píšeš o něm jako o lháři a ještě chceš, abych ti to schválila. Uvědomuješ si to. Proč to děláš.
Reagovat
Roger_Federer
jake ankety? Zadnou spinu jsem nikdy nepsal, hen jsem diskutoval a snazim se ti vysvetlit, nazor, ale pravdivy a realny, dohledatelny..nic vylhaneho..chapex to?
Reagovat
Fandina
Vždyť ty několik měsíců tady o mně píšeš jako o nesvéprávné, urážíš mě, vypisuješ ankety jestli lžu nebo s kým jsem se pohádala a nic jiného než prudění a rytí do mě tu neprovozuješ. Co to je anketa, lže Fandina? S kým se Fandina pohádala? Vždyť ty tu provozuješ šikanu druhých a pořád dokola.
Reagovat
Roger_Federer
to si asi pletes, to ja jsem nebyl.
Reagovat
slacker
Jezisi to je knikani jak v posledni scene z filmu Psycho. Ani mouse bych neublizila, jen at vsichni vidi
Reagovat
Fanda67
Á rogeruv pejsek. Čeká jestli na něj zbyde nějaká kostička ...
Reagovat
slacker
Nickove s cislama jsou vetsinou vadni
Reagovat
smazaný uživatel
no ale bude to hodně těžký, Lucka zatím hodně kazí, bude muset Bencic trochu nahlodat.
Reagovat
Fandina
Teď 4:2 ve druhém. Určitě bude muset Lucka hrát přesněni. Bencic rychle ukončuje, ale míň chybuje. Lucka bude muset přidat.
Reagovat
Fandina
super. Bylo to ve třech, ale to se počítá. A za chvíli debl, tak snad nebude moc unavená. Gratulka. Kájo pojď!!!
Reagovat
Fanda67
tak káju si zvládla dobře ale u lucky by jsi měla zabrat ( s tím fanděním ) úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:)prej usmev.Ty mas taky dost.
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu. :-) Honě štěstí ve ČF.Kájo pojď!!!:-)
Reagovat
Fredy
Oprava : Hodně štěstí ve ČF. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ajaj, Karolína podávala do zápasu a měla i matchball, ale nezahrála dobře a Friedsam je ve velmi bojovné náladě, tenhle zápas ještě možná bude mrzet.
Reagovat
smazaný uživatel
a je po setu, v TB se sice vyrovnala ze stavu 2:5, ale pak udělala dvojchybu a Friedsam si to uhrála v další výměně...No bude to hodně těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kája to zvládla, 3. set celkem v pohodě, super. Teď ještě Lucka!
Reagovat
Jan
Nebude někde záznam toho zápasu ?
Reagovat
a.magerova
Je tam celý...
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/214565/vitej-zpatky-vaidisova-vyhrala-svuj-prvni-zapas-po-ctyrech-letech.html
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko soudit podle jednoho zápasu, ale Top 100 je podle mě reálná. Když Nicole zapracuje na trpělivosti a odstraní nějaké chyby, tak má velmi dobrou hru. Tenis hrát určitě nezapomněla...
Reagovat
tommr
a to nejen u nás. Zmínka o něm se objevila i na ofiko webu WTA kde se obvykle o ITF turnajích vůbec nereferuje:
http://www.wtatennis.com/news/article/4149272/title/vaidisova-wins-comeback-match
Reagovat
a.magerova
Stejně tak je tam i celej zápas.... tady česká verze...
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/214565/vitej-zpatky-vaidisova-vyhrala-svuj-prvni-zapas-po-ctyrech-letech.html
Reagovat
kada.tom
Kéž by se vrátila do TOP10 :-)
Třeba takové finále US Open či AO Vaidišová - Kvitová, to by bylo něco :-)
Reagovat
Fanda67
Z wimbledonu máš strach že by ji Petra zneuctila co? :)
Reagovat
kada.tom
byl jsem odhalen :-D
Reagovat
Frick
Vaidišová - Ka. Plíšková
Šafářová - Smitková
Kvitová - Allertová
Strýcová - Siniaková

:o)
Reagovat
Fanda67
ještě že jsi tam dal Katku jinak by ti to Monty neschválil, i tak si myslím že bude prskat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle prognózy mě nevzrušují... :)
Reagovat
Fanda67
A co kdybych ti navrhnul sázku - já si vezmu Frickuv tým a ty ten tvůj současný a kdo by měl větší zastoupení ve čtvrtfinále W. 2016 ten by vyhrál - věřil by sis?
Reagovat
Fanda67
snad jen jedna úpravička frickova týmu - dal bych tam Kr. Plíškovou aby jsme tam Katku neměli oba ....
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo zajímavé. :D Já nevím, protože mým favoritkám se poslední dobou ve Wimbledonu nedaří. No a těžko říct, co bude za dva roky. Snad bude moje "zdravé jádro" (Masha, Ana, Caro, Vika) pořád vysoko a moje "mladé pušky" (Monča, Kiki, Donna, Katka) půjdou nahoru. :)
Reagovat
Fanda67
tak to promysli a někdy to můžeme uzavřít. Mám rád sázky ve kterých na první pohled nemám šanci
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že Wimbledon je právě jediný GS, na kterém bys měl šanci. Klidně tam můžou být Petra, Lucka a Karolína (první dvě jmenované tam byly už letos)... Na jiném GS bych do toho šel hned. :D
Reagovat
Fanda67
Tak letošek už se asi nikdy opakovat nebude, ale 1-2 by tam ode mne mohly být , u tebe bych sázel na to že Máša a Ana pujdou pomalu dolů a mladé pušky nepůjdou tolik nahoru
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to doufám, že se mýlíš. :D
Reagovat
Fanda67
Nejvíc bych se bál Caro a Viky ty budou a vrcholu sil, ale nevím jak si rozumí s trávou :)
Reagovat
Fanda67
Hele nechci provokovat, ale byl bys zbabělec, kdyby ses to bál uzavřít. A tvá děvčata by si nezasloužila že jim nevěříš :-)
Máš tam 4 bývalé světové jedničky, já žádnou. Já mám pouze dva GS od jedné hráčky, v tvém týmu jsou 3 šampionky s x GS.
Takže nepřemýšlej zda ale o co.
Dobrou noc
Reagovat
lars
A kdyz bude nerozhodny stav, tak vyhravam ja :))
Reagovat
Fanda67
to ti asi nedáme, ale mohl by jsi dělat hlavního rozhodčího
Reagovat
blixa
No moment, však jsme se dohodli že ti půlku týmu najmenuji novou přeci ? Doufám, že jsi na to nezapomněl ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme se právě nedohodli. :D
Reagovat
blixa
Ale joooo, vzpomeň si !!! Ty hrozně zapomínáš ! Ještě jsi mi říkal, že mi dáš vědět, jestli tu starší, nebo tu mladší polovinu ! Už vzpomínáš ? ;-)
Reagovat
lars
Cetkovska by Alertovou a Siniakovou smazla :))
Reagovat
Fanda67
jsi si jistý že při těch jejích zdravotních potížích bude ještě hrát? Podle mě to frick v tomto ohledu napsal dobře ( vynechal i kláru )
Reagovat
smazaný uživatel
Kláru vynechal, protože ta se ten rok bude soustředit hlavně na US Open, kde se rozloučí s kariérou ziskem titulu.
Reagovat
lars
jisty si nejsem, ale ani ty si nemuzes byt jisty, ze vsichni z tveho tymu budou hrat W2016
Reagovat
Fanda67
Jistý si nejsem a ani Monty nemá jistotu že všechny budou hrát. Mohou být krátkodobě nebo dlouhodobě zraněné nebo i ukončit kariéru.
V tom by bylo kouzlo té sázky - tipnout si co bude za dva roky a nemít možnost tým doplňovat nebo měnit
Reagovat
Mayo
wow, hneď výhra, nech sa jej darí fešande
Reagovat
smazaný uživatel
Měla by se trochu držet na uzdě s těmi sprostými slovy , ale je zase dobře , že si dělá něco z toho , že ztratí podání nebo něco se ji nepovede.
Nevim jak by se nám líbilo kdyby přišla na kurt a bylo ji uplně jedno jestli se tefí do kurtu či ne či jestli ztratí podání nebo ne.
Takže na tomhle turnaji ji to odpustim nebot tenhle turnaj nemá nějakou extra uroven , ale pokud to chce dojít dál tak by bylo neslušné aby na nějakém velkém turnaji létala samá ku.. , pi... atd.
Reagovat
slacker
A proc hrajou vsechny zeny v sukni? To musi?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim že se v tom cití pohldlněji a také musí ukázat své krásné nožičky :))
Reagovat
slacker
To je blbost, hrajou v ni vsechny a na treninku ji vetsinou nemaji. Podle me i trosku rusi v koncentraci samotne hracky, takze si umim predstavit ze nekdo by radeji hral v necem prilnavem
Reagovat
VlS
Některý holky hrají v kraťasech, nevím, jestli dress code na Wimbl říká něco jinýho.
Reagovat
smazaný uživatel
Když Yanina s Petrou ve Wimbledonu prohrála v roce 2011 ve čtvrtém kole, měla taky šortky (lze najít na Youtube), takže nemají v tomto ohledu nic extra.
Reagovat
EllNino
2009 :)
Reagovat
a.magerova
http://versedonline.com/wp-content/uploads/2011/09/venus-williams_2011.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle se Venus moc nepovedlo..,ale ale pořád je v outfitu jasná jednička
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona třeba Azarenková hraje často v šortkách místo v sukni. Myslím, že na to není pravidlo. Určitě nelze hrát jen ve spodním prádle či v plavkách, ale sukně se nevyžaduje. Půjde nejspíš o jistý tlak WTA (sukně prý vypadá víc žensky, sexy) a hlavně sponzorů, kteří dodávají oblečení. Victoria má výhodu v tom, že je top hráčka, a jako taková má možnost do těchto věcí trochu víc kecat.
Reagovat
lars
kdyz neni teplo, tak jsem videl leginy
Reagovat
slacker
Ja videl sice leginy i shortky ale pres ne pretazene jeste mini
Reagovat
Fanda67
To takové vyjadřování měla vždycky? (tenkrát jsem ji tak detailně nesledoval) , jinak s Bárou by tvořily v tomto ohledu asi zajímavý deblový pár :)
Reagovat
VlS
Víš, jak musela být nervózní? Já bych z toho takový závěry nedělal.
Reagovat
Jan
Sluší jí to na té fotce. Kdyby se jí začalo dařit, že by přibyla další Češka do top 100 ? Pro začátek. Ať má Pála zamotanější hlavu při výběru do Fed Cupu.
Reagovat
slacker
Prece si nenecha rozklizit team jednou takovou co ani nesnese partnery kolegyn na svatbe
Reagovat
Fandina
Slušelo jí to moc i na kurtu. Tak doufám, že nebudou nějaká neslušná slova, jak se tady psalo, aby si to nekazila. Jinak dneska super výkon, a líbilo se mi jak hrála. A jen ať má Pála zamotanou hlavu. Pořád lepší než nemít z koho vybírat. Nicol pojď!
Reagovat
Jan
Co se týče těch sprostých slov si pak může podat ruku s Bárou ne ? A ta v FC reprezentuje, občas. Nakonec Nicole taky dřív reprezentovala, sice jsem to tak nesledoval, ale tenkrát jsem si sprostých slov nevšiml.
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodně na to má ,ale nevím jestli bude takhle bojovat i za 3 měsíce .trpělivost a chuť do hry budou rozhodující
Reagovat
gedzitka
Muhaha, tak Petra s Nicole v jednom týmu, to by asi bylo pikantní.
Reagovat
Fanda67
nebo Štěpánek s Pavláskem :)
Reagovat
gedzitka
No pokud by se Štěpec stal Daviscupovým kapitánem (jak se teď někde spekulovalo), tak by mě zajímalo, jestli by byl Adam ochotný reprezentovat. I když spíš bych si tipla, že jo, ženský jsou komplikovanější.
Reagovat
Fanda67
tak ono by se těch pikantností vymyslelo víc, ale to by jsme tady z toho dělali bulvár :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezká podívaná..Z posledního zápasu před 4 lety s Kudrajcevovou si pomatuji krásný mozaikový dres a chyby ze skoro každé rány ..teď dobrá připravenost ,opatrnost...ty bomby snad přijdou později také..přeji hodně trpělivosti,zdraví a chuti do hry,pak se máme na co těšit
Reagovat
a.magerova
Tyto?
http://img.blesk.cz/img/2/full/1161245-img-sport-tenis-vaidisova.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
ano..to je on ..hezký ,ne?
Reagovat
a.magerova
Zajímavé.... ale já bych tam přivítala nějakou výraznější barvu, jako černá super.... třeba místo té béžové by nebyla na škodu oranžová ;-)
Reagovat
tommr
ale je třeba si taky přiznat, že lepší soupeřku na rozjezd si asi Nicole ani nemohla přát. Karatantcheva byla dneska v podstatě úplně neškodná. Uvidíme jak si Nicole povede až narazí na nějakou silnější soupeřku ... :)

Jinak protože se tady objevujou zcestný údaje o bodování tak uvádím možný bodový zisky Nicole na turnaji v Albuquerque:
za postup do druhýho kola už získala 10 bodů. Kdyby Nicole vyhrála i v příštím kole tak získá 21 bodů, za postup do semifinále by získala 42 bodů, za postup do finále by získala 70 bodů a za případnej titul by získala 115 bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Karantačeva nebyla neškodná, ..tyhle hráčky,které nic nezkazí a čekají na chyby jsou hodně nepříjemné..dobrý test trpělivosti na úvod.
Reagovat
tommr
to ale dneska platilo jen v úvodu prvního setu - přesněji jen do doby než získala Nicole brejk zpátky a srovnala na 3:3. Pak už K. vypadala dost rezignovaně a dělala jednu chybu za druhou ...
Reagovat
smazaný uživatel
je fakt ,že jsem ten 1. set naplno nedokoukal..
Reagovat
tommr
a ještě doplním, že dnešní výhra za 10 bodů znamená, že se Nicole objeví v žebříčku někde okolo 1000.místa jako v pořadí 41. česká hráčka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn výkon, fajn hlášky.. radost sledovat
Reagovat
slacker
Asi si rychle vykoleduje ban do TV prenosu jako dostala Strycova od Otika Cerneho
Reagovat
smazaný uživatel
Tak naštěstí nejsme v Česku :)
Reagovat
aligo
Bara uz ho ma zrusenej
Reagovat
malchar
co řekla?
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je na takový úrovni, že si vymýšlí svoje vlastní sprostý slova a přitom všichni chápou, že jsou sprostý :D
Reagovat
slacker
Zrusili protoze Otik uz soupe nohama v duchodu a neovlada CT Sport
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem sice jen asi 5 minut, ale co jsem slyšel to byla fakt síla .. soupeřka asi něco rozuměla páč se tomu docela smála :D
Reagovat
smazaný uživatel
nechce někdo udělat přepis? :) příště si musím pustit zvuk víc nahlas
Reagovat
aligo
Jo napis sem co rikala ja to mel bez zvuku...
Reagovat
aligo
Aspoň většinu. ...
Reagovat
smazaný uživatel
No pí*ovala, konkrétně si pamatuju v posledním gamu, kdy zahrála UE a přes celej areál "Do pi*e, hni těma nohama, krávo!" a když na druhej matchball dala DF, tak "Já to věděla" .. tam nevím, jestli taky padlo něco sprostýho, ale spíš bych tipl, že jo.. ale celkově toho bylo docela dost :D
Reagovat
Fandina
koukej mluvit slušně na kurtu. Není to hezké!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
aligo
Co jsem videl se mi líbilo.... byla to sranda :D ale moc jsem toho nevidel
Reagovat
Fandina
Já tohle také neslyšela, ale jinak se mi také líbila na kurtu i jak byla nadšená. Ale ty slova tedy hezká nejsou. Ty bych raději být jí neříkala ... úsměv
Reagovat
aligo
To se mi líbilo :D kromě Bary a Nicole to jen tak nekdo neumi
Reagovat
LukasH
Určitě tě poslechne...:D:D:D
Reagovat
Fandina
Ale no tak. Někdy je potřeba si vyslechnout názor lidu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
doufám že to stěma nohama bylo sama na sebe :)
Reagovat
Fandina
tak to snad ano, přece nebude vyzývat nohy soupeřky ... úsměv
Reagovat
marekv
Rozuměla, rozuměla, byla u nás v Liberci loni na extralize a sprosťárny chytla rychle :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist