Veselý vyřadil v Prostějově Rosola, v semifinále je i Štěpánek

6. 6. 2013, 18:57
Aktuality 83
Dva zástupce má český tenis v semifinále prostějovského challengeru. Devatenáctiletý Jiří Veselý porazil druhého nejvýše nasazeného Lukáše Rosola v třísetové bitvě a Radek Štěpánek zdolal turnajovou čtyřku Alberta Montaňése 6-3 6-4. Svou pouť turnajem naopak skončil jeho trojnásobný vítěz Jan Hájek, který podlehl Rusovi Tejmurazovi Gabašvilimu.
Jiří Veselý (© czech-open.cz)

Jako první se dnes z postupu do semifinále radoval Radek Štěpánek, který nastoupil proti nedávnému vítězi turnaje v Nice Albertu Montaňésovi. Český tenista soupeře pod zataženou střechou od začátku tlačil, a přestože v prvním setu využil jediný z pěti brejkbolů, k zisku sady to stačilo.

Dalšího brejku se Štěpánek dočkal hned v úvodu druhého dějství, ve kterém šel rychle do vedení 2-0. Za stavu 4-2 udeřil domácí tenista znovu a vzápětí měl šanci zápas ukončit; to se mu napoprvé nepovedlo, v desáté hře už ale nezaváhal a zvítězil tak 6-3 6-4.

O finále si karvinský rodák zahraje nečekaně s Rusem Tejmurazem Gabašvilim, který na challengerech vyhrál už třinácté utkání v řadě. Jeho dnešní obětí byl trojnásobný vítěz turnaje Jan Hájek, kterého porazil 6-4 6-3.

"Včera jsem viděl, že Jan nemá moc rád rychlé míčky. Sám jsem moc nečekal, že budu dnes rychlejší. Mohlo za to asi sluníčko po těch deštivých dnech. Nějak mi to prostě pomohlo," prozradil po utkání Rus, jehož výkon ocenil i Hájek. "Dnes soupeř ukázal, že je lepší. První set byl o jednom brejku a potom mi nedal šanci, abych si vzal podání zpátky. ... Soupeř hrál výborně, moc nechyboval, zvládnul tři úvodní gemy velmi dobře a pak navzdory mé snaze už bylo pozdě na zvrat v utkání," řekl loňský finalista.

Druhým českým semifinalistou je Jiří Veselý, který v dramatickém utkání zvítězil nad Lukášem Rosolem. Mladší z obou Čechů sice nezvládl koncovku úvodní sady, v dalším průběhu ale těžil ze svého tvrdého podání, které zpestřil 12 esy. Rosol se v závěru zlepšil, ovšem v rozhodujícím tie-breaku ztratil po nevydařeném míči nervy. Vzteky rozbil raketu a koncentrovaný Veselý zakončil dlouhou bitvu posledním bodem přímo z podání.

"Odehráli jsme nesmírně těžký zápas, ve kterém rozhodovaly maličkosti. V tie-breaku bylo důležité, že se mi podařilo bodovat jedním stopbalem a třemi esy," řekl po utkání Veselý.

Také on nastoupí proti soupeři, jehož účast v semifinále se nečekala. Přemožitel Fina Nieminena Peter Gojowczyk si ale dokázal poradit i s šestým nasazeným Albertem Ramosem, kterého vyřadil ve třech setech.

Výsledky - Czech Open (antuka, dotace 106.500 eur):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Veselý (ČR) - Rosol (2-ČR) 5:7, 6:4, 7:6 (7:4), Štěpánek (5-ČR) - Montaňés (4-Šp.) 6:3, 6:4, Gabašvili (Rus.) - Hájek (8-ČR) 6:4, 6:3, Gojowczyk (Něm.) - Ramos (6-Šp.) 6:3, 1:6, 6:4.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

83
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fandina
Radek to dokázal, otočil třetí set a čtyři gamy vyhrál v řadě. Je to tááááááááááááááám!
Reagovat
Fandina
Před chvílí zabírali v telce i Petru. Ale včera jsem jí tam neviděla. Radek hraje teď ve třetím setu s Gabasvillim, nejdřív prohrával, ale teď srovnal a je to 4:4, tak držím palce, aby dosáhl. Jinak mě osobní útoky také vadí, nicméně se člověk někdy neubrání. Tak snad to zmizí a bude se jen fandit. Radku ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Fandila jsem Mayerovi, škoda, že vyhrál Rus. A Radek zpočátku moc k síti nechodil, až jsem se divila...Bezva, teď zrovna vidím, že vyhrál, tak to je paráda !!! Gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
"Pozor na tieto slová, lebo príde rfever, povie ze nevies co hovoris, on s nim mal kratky rozhovor a je to vraj super človek.."

Mne je Rosol ukradnutý, ale ako vidím ja tebe nie som. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkovo sa mi páči ako "fandovia" Nadala nemajú radi Rosola, len za to, že ho porazil vo Wimbledone :))

Pritom to bol Hafan, ktorý sa správal nešportovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý, kdo o druhém napíše že je blb je jím sám. Už jen kvůli neúctě k druhému.
Každý, kdo o druhém napíše že je kráva je jí sama. Už jen kvůli neuctě k druhému.

Jdi se léčit k Chocholouškovi máš nejvyšší čas.
Reagovat
Fandina
Děkuji za radu. Čekala jsem na ní celý svůj život. Jinak je to portál o tenise, ne o mě. Takže když tak do vzkazů, jsou tu k tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za odpověď. Čekám na ní několik let. Jinak je to portál o tenise, ne o tobě. Takže když tak do vzkazů, že je někdo kráva, jsou tu k tomu.
Reagovat
Fandina
Ta osoba, o které jsem to napsala mi zakázala do vzkazů psát.
Reagovat
smazaný uživatel
Právěže jí radím z obavy a úcty k ní, aby se šla lečit dokud je ještě čas. Jestli ty nevidíš kam její duševno spěje tak o ní asi moc starostí nemáš chlapče.
Reagovat
Fandina
MaestroTP ... opravdu by mě zajímalo, proč bereš mé příspěvky jako duševně chorého? Najdi mi nějaký. Jinak je mi záhadou, kolik osobního útoku se tady našlo na jednoho nicka jménem Fandina. Napiš mi prosím, podle čeho soudíš, že se mám jít léčit. Třeba budeš mít pravdu a udělám to. Děkuji.
Reagovat
carolyn
http://www.super.cz/179843-ta-to-vzala-hopem-sexy-moderatorka-misa-ochotska-se-v-parizi-zasnoubila-s-lukasem-rosolem.html
Reagovat
gigin
Proto je tak nervní v Prostějově. Tak teď je to jas! Ten nejjasnější jas :))))
Reagovat
Fandina
shánět drby, na to vás užije ... úsměv
Reagovat
carolyn
Tak co Fandino, už máš chlapa? :-D
Reagovat
Fandina
carolyn jsi trapná majitelka Tenisportálu, nemám slov!
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam byla ve středu, to hrál Lukáš s Lojdou a vyhrál, takže tys tam byla druhej den jak chápu? Já viděla Štěpu s Mertlem a toho tam právě chytal cvrček, pořád mu to klouzalo a padal tam jak hruška, nevím, co měl za boty. :)) Štěpa tam zase napomínal publikum kvůli hovoru z mobilu, moc šoumensky se nechoval :)) Ale i tak, mně se tam moc líbilo, jen kdyby nebyla taková kláda.
Reagovat
Fandina
Lunej ... ano. Já tam byla včera. Takže to jsme se vidět nemohly. Včera naopak bylo odpoledne moc hezky, dokonce svítilo sluníčko a bylo teplo. Mě se tam také moc líbilo. Štěpulu jsem také viděla i Háječka. Normální sportovní zápasy včera. Bylo to super a kluci také.
Reagovat
smazaný uživatel
je fakt, že Rosol působí jako klučík :)) Já viděla nejprve Mayera s Gabašvilim, ale jen konec, nicméně to hekání Rusa bylo fakt záživný .)) Veselýho jsem bohužel už nestihla, protože jsem musela mazat na vlak. Příště to musím líp naplánovat a třeba tam přespat, abych si víc užila. :) Tos teda měla štěstí, že ti tam svítilo sluníčko, ono sezení na těch ledových sedačkách žádnej med :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... včera odpoledne tam venku chodili lidi v krátkých rukávech. Když svítilo, tak bylo teploučko. A odpoledne také roztáhly na centru napůl střechu, takže se tam uvnitř také oteplilo. Já jsem ráno, když jsem seděla na těch drátěných stedených sedačkách musela pod sebe dávat bundu nebo naskládat noviny, co tam rozdávali :-), ale odpoledne už to nebylo potřeba. Jinak Lukáš vypadá opravdu jak klučík, takhle zblízka a má nádherný pohled modrých očí. Veselka je zase takový nad věcí a také jsem tam viděla Petry Adama a Kotyzu a hlavního kauče Berdi, ted si nevzpomenu na jméno. Teď hraje zase Štěpula v telce koukám a je to nějak s Gabasvillim vyrovnané, včera když jsem tam byla, tak Háječka přehrál, tak uvidíme, jak na tom bude dnes. Tak Rádo držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
dej si bacha ať neslítněš z provazu, ta tvoje fandinka tady trpčí provokuje a kydá špínu celý měsíce a ty seš zase její klon? Asi jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Seš viď, já si to myslel, jen se klonujte a množte dál. Váš klonovatel z vás musí mít radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, taky jsem tam viděla Kotyzu a Navrátila. Koupila jsem si tam míček na podpis, že ho přivezu domů, ale nakonec si ho musím podepsat sama :))) Jen nevím, kam mám na tebe reagovat, protože dohrabat se zpátky k tématu přes miliony urážlivých příspěvků se mi nechce.
Reagovat
Labi
je vidět jak jej Novcák připravil, když k tom přičteme ještě nabyté sebevědomí po výborném zápase s Kolhschreibrem tak má všechny předpoklady jít nahoru, chce však čas aby se ukázalo kam až může dojít. Myslím že ho určitě i potěšilo, že dokázal přivést Rosola k zoufalství :)
Reagovat
Fandina
Jirku Veselého trénuje Jaroslav Navrátil.
Reagovat
tommr
Jirka pokračuje v letošních výbornejch výkonech a v Prostějově si připsal už třetí skalp výše postavenýho hráče. Sám se díky tomu neustále posouvá blíž a blíž k první stovce ...
Za kvaldu a první kolo FO získal 35 bodů, v Prostějově za postup do semifinále 45 bodů. Po odečtení dvou dosavadních nejslabších výsledků tak získal za poslední dva týdny do žebříčku čistejch 71 bodů a má ted v průběžným žebříčku přesně 500 bodů. To ho zatím vyneslo až na 107.místo ...
Pokud by Jirka v Prostějově postoupil do finále tak získá dalších 30 bodů a posune se zase o pár míst nahoru až na samou hranici první stovky. A pokud by se mu povedlo v Prostějově získat titul tak by získal 80 bodů a dostal by se už do první stovky (na pozici Honzy Hájka by mu scházely jen 4 body ) ...
Reagovat
George_Renel
A kdyby se do té stovky dostal, opravdu je to docela pravděpodobné, přesto by musel hrát kvalifikaci na W?
Reagovat
tommr
na Wimbledon už je nejspíš trochu pozdě. Nejsem si úplně jistej, ale myslím, že uzávěrka přihlášek se dělá víc jak měsíc dopředu. Pro Jirku je ale kvalifikace Wimbledonu dobrá příležitost k rozehrání a navíc si tam může nahrát pár bodů podobně jako se mu to povedlo na FO ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedivím se Rosolovi, hráč co tvrdí, že chce porážet TOP hráče se těžko ukloní před parádně hrajícím Veselým (y)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě teď mě mrzí, že ho ta raketa neproliskala jak se odrazila

ps:beru vaše komentáře
Reagovat
smazaný uživatel
v tomhle vlákně se najde spousta pravdy! to není ironie
Reagovat
Carloss
to rozbití rakety po jirkově kratasu mi přišlo trapný.
Reagovat
smazaný uživatel
trošku víc
Reagovat
freeteepek
To rozbití rakety bylo hlavně trapně provedený. Málem se mu odrazila zpátky do obličeje. Líp by to provedl, kdyby si k tomu sednul a raketu rozmlátil, aniž by jí pouštěl z ruky. A mohl by takto rozmlátit klidně 2 i 3 rakety.
Reagovat
Fandina
super zápas od obou a jen tak dál. Lukáš moc chtěl vyhrát a Jirka také. Tak nádhera a Lukášovi také k finále deblu.

Dneska jsem vám kluci fandila v Prostějově. Díky za super zážitek. A gratulka i Štěpulovi. Jen tak dál ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
To tak většinou bývá, že oba chcou moc vyhrát, víš? Teda pokud nepočítáš sázky Davyděnka, Dolgopolova nebo Južného, který měl evidentně proti Haasovi sazeno na under :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Skvěle, jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem se Rosola jednu dobu zastával, tak dnes to bylo z jeho strany skutečně nechutné představení. Na vlastní oči jsem viděl to, o čem tu již mnozí hovořili dříve. Obrovská bohorovnost, neustálé pokřikování a peskování podavačů míčků (styl vždycky se něco najde), naprosto nevhodné chování po Jirkových dobrých míčích - jako jasně, chápu, když si někdo bouchne raketou poté, co zkazí úder, ale když soupeř zahraje prvotřídní kraťas, on ho nedoběhne a začne mlátit raketou jak smyslů zbavený, to je fakt hrůza. Výsledek jsem nečekal, ale po průběhu ho Veselému moc přeju.
Reagovat
Carloss
přesně tak.
Reagovat
Fandina
Dannny1 ... nepřeháněj. To co píšeš jsem neviděla a byla jsem také na místě. Lukáš byl emotivní a moc to prožíval, ale co píšeš není pravda. Rozbil raketu, ale nikoho nepeskoval. Sorry. Nemáš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, naprostý souhlas, akorát mě to vůbec nepřekvapilo. A ten kraťas od Veselého? To už musí být Aspik asi fakt magor.
Reagovat
s7RanG
Také nesouhlasím s Dannym1..

Nic nesportovního či nadřazeneckého jsem u Rosola neviděl. Byl flustrován asi jako každý prohrávající hráč, ale na podavače a okolní nic nesportovního nedělal. Neházejte na něho špínu.

Ten Veseláčův kratas byl prostě výbornej. Rozmlátil raketu a podavači si ji alespon mohli nechat na památku.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, v žádném případě nelžu a svá slova rád doložím. Existuje z utkání nějaký záznam? Jednalo se o moment v třetí sadě, přesně ti to neřeknu, jedna z posledních výměn stran. Na záznamu bych to ovšem našel. Nikoho neočerňuji a nemám to zapotřebí, jen mě tím chováním zklamal, to je celé.
Reagovat
smazaný uživatel
A Fandino, při naší historii, kdy si s tvým způsobem vystupování na tomto fóru dovolím projevit nesouhlas, je vlastně jenom logické, že zrovna od tebe bude přicházet nepodložené obvinění ze lži. Jak říkám, existuje-li záznam, rád svá slova doložím.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, flustrován, tady člověk kromě zábavy a úžasu nad demencí dokonce získá nová slovíčka do své slovní zásoby.
Reagovat
gigin
Tak já nevím, ale hráči většinou rozbíjí rakety, když dojebou nějaký svůj úder a né po podařeném úderu soupeře...
Reagovat
gigin
Jo, to už psal výše Dannny1, sorry :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, on vlastně ale nic zlého neudělal, to nevíš? Fandina to prostě neviděla, protože má oči po celém kurtu. Tys tam nebyl nebyl, tak prostě leži. To, co říkáš, vůbec není pravda. Luky je hodný kluk a chtěl vyhrát.
Reagovat
gigin
Tak ona vidí, co potřebuje. Dvojdopad v Madridu 2012 RF x Berďa nebyl. Štěpec v Shanghai 2012 se nechoval nesportovně. Neví zaco se Radek omlouval Jankele - DC 2012. To máš těžko...
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě lžeš a nemáš pravdu. A když někoho urážíš, urážíš tím i sebe. Takže jsme tady asi všichni do jednoho víš co..ale co, hlavně, že má nouzi o šulínky :DDD
Reagovat
gigin
No a s tím nic nenaděláme :)) Tvl, to jsme si zase zadělali na poj*b :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlavně nevím, proč bych si to vymýšlel, když jsem to viděl na vlastní oči. Nemám nějakou chorobnou potřebu tady něco pábit a poškozovat tím Rosola. Ale tohle mě vážně hodně zklamalo. On to tu někdo psal už loni, že ty excesy s podavači míčků nebyly poprvé, ale bral jsem to s rezervou, letos ovšem viděno nezprostředkovaně.
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí pohled a rozhovory, abych poznal, že má chlapeček nosánek hodně nahoru, ačkoliv se mu povedl jeden turnaj a jeden úchvatný zápas. Proti němu je Berdych chodící pytel sympatií.
Reagovat
Fandina
tomasinho, gigin ... pokud vím, nebyli jste tam, tak je těžké se s vámi o tom bavit. Vaše argumenty tudíž neberu.
Reagovat
Fandina
Dannny1 ... sorry, ale Rosol se nechoval nadřazeně ani nijak nepeskoval podavače, ani se neradoval z cizích chyb. Je mi líto. Záznam určitě existuje. I lidi, kteří byli na místě. Nebyla jsem tam jen já a ty. Jinak ukazovat na chyby druhých je projevem malosti, i kdyby tomu tak bylo. Nemám potřebu vykládat druhým, o jiných, že mají nedostatky. Toto neuznávám.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, ono kamery zabrané přímo na něj řeknou méně než oko naši neomylné a pravodmluvné Fandina, fanynky 5 a koho vlastně ještě.

http://www.youtube.com/watch?v=6lwjU_Jf-48

Něco pro tebe :-))
Reagovat
Fandina
tomasinho, ty kdybys napsal co chceš, tak to neberu. Už jsem ti napsala proč. Evidendtní pravdě nevěříš, jak pak ti mám věřit jiné věci. Jestli máš názor na Berdycha jaký chceš, je to tvoje věc, stejné na Rosola. Já věřím sobě, tobě ne. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, prosímtě, vidíš taky někoho jiného než sebe? Četla jsi vůbec mé příspěvky? Neměl bych Rosola potřebu tady nějak veřejně dehonestovat, kdybych to na své vlastní oči neviděl. Argument o vlastní malosti je natolik zcestný, že ho ponechám bez reakce, ostatní si jistě obrázek udělají sami.
Reagovat
Fandina
Dannny1 ... podívej, ty jsi napsal, co si viděl. Pochop, že já to tak neviděla. A i kdybych viděla, tak nemám potřebu to vytrubovat do světa. Je mi líto. Sorry. Nesouhlasím s tebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vlastně zpochybňuješ to, že někdo řekne pravdu, tedy to, co viděl tím, že ty bys to neměla potřebu říkat a nechala by sis to pro sebe. To si vážně musíš dělat legraci, jestli je tohle tvůj argument.
Reagovat
gigin
Dannny, jestli ti můžu poradit, vykvákni se na to. Je to předem prohraná partie. JZD Marná Snaha :))
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentní pravdě barona prášila, ne to fakt nevěří, to máš recht. A ono je fakt nesmírně podivné a politovánihodné řešit na tenisovém portálu to, jak se hráč chová na kurtu. Protože on to zle nemyslel, on chtěl hrozně mco vyhrát. To známe.
Reagovat
smazaný uživatel
Co ustupuješ? Nekaž mi zábavu, nebo vyhlásím pátraní po šulínovi :D
Reagovat
Fandina
Dannny1 ... ty si tady napsal o někom něco. Já ti napsala něco jiného. Nesouhlasím s tím, co si napsal. O čem se ještě chceš dohadovat. Já svůj pohled nezměním, protože nemám důvod a mluvila jsem pravdu. Ať přijde někdo třetí, kdo tam byl a vysloví se k tomu. Tohle nemá řešení.
Reagovat
smazaný uživatel
Když se Rosol zeptal, jestli mají sběrači vzadu míčky, tak mi to nepřišlo jako peskování, stejně tak když v jiném zápase tento týden v Prostějově napomenul skupiny fanoušků a řekl, ze jestli se chtějí bavit, tak se mají jít bavit ven. Nesmíte brát tady ten turnaj tak vážně, vždyť je to jen u nás v Prostějově.
Reagovat
Fandina
gigine, tomasinho ... nezlobte se na mě, ale já vás fakt neberu vážně. Zase rozebíráte mě. Na to vám kašlu, znám se. A že ze mě děláte blba, na to taky. To by ze mě musel dělat blba někdo, na kom mi záleží.
Reagovat
smazaný uživatel
A máme to, byli jsme Zfandinováni :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, ja ti s tim Rosolem verim. Coz take rozsoudil nekdo konecne treti. Bohuzel obcas ti ujedou nerviky a hadas se tu az do rana. Nekteri lidi maji z tebe vylozene prdel, coz se me nelibi. Byt tebou tak jim nedelej tu radost a obcas se splachni, urcite si budou drbat bradu kde ses nebo co se stalo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, nemám nic jiného na práci, než si dělat starosti, kde je místní lhářka a moralistka, zachránkyně světového míru, jezdkyně rallie, co lítá ve větrplachu. Aspoň je bez ní klid :-)
Reagovat
Fandina
Ty jsi milý. To je hezký příspěvek. Jasně, nikdo není dokonalý, já už vůbec ne. Ale co se týká toho Lukáše, tak fakt nepůsobil nadřazeně. Bylo na něm vidět, že chce vyhrát. Měl tam dívku, trenéra, byl tam daviscupový trenér a hodně lidí se tam přišlo podívat specielně na tenhle zápas. Jirka hrál super a on je to takový pohodář, ale jakmile začne hrát, všechno doběhne a má podle mě celkem cit pro hru. Byl lepší. Lukáš víc zachyboval, ale jinak to byli super přestřelky a pěkný zápas. Jirka podle mě dost pospíchal a to i mezi pauzami, kdežto Lukáš se víc připravoval než šel podávat. Byl prostě víc vidět. Ale jinak sportovně v pohodě oba. Byl to zážitek a Jirka měl pak velkou radost. Lukáše to mrzelo.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrejme nemas...
Reagovat
smazaný uživatel
To byla reakce na tomasinho
Reagovat
Fandina
tomasinho ... a s tím příspěvkem co si o mě teď napsal si opravdu trapný. Uvědomuješ si, že jsou to urážky. A dost silné? I když na anonymním webu. Nevím, jestli je toto vhodné někomu psát. Vždyť mě ani neznáš, nevíš, kdo jsem a co všechno dělám. Hlavně, že sis kopnul že?
Reagovat
smazaný uživatel
Konceckoncu ja jsem rad ze vyhral Jirka, je to nase budouctnost, kdezto Rosol uz se nikam moc posunovat nebude. Bohuzel Rosol ma kolisave vysledky. Joo kez bych se mel jako ty a mel cas na RG a pak jeste videt par zapasu v Prostejove :)
Reagovat
Fandina
Já pracuji na internetu a už asi dva roky to mám dost volnější, tak jsem svým pánem. Takže proto ty výlety za tenisem. Někdo jezdí k moři, já tohle. Co se týká toho Jirky, tak mě se na něm moc líbilo takové zdravé sebevědomí a um změnit hru a nechybovat. To Lukášovi nešlo. On ranařil a Veselka třeba čopnul, nebo zkrátil hru, ale to Lukáš také, jenže Jirka byl jistější, nechyboval tolik.
Reagovat
smazaný uživatel
To je hezky..no jen tak dal. Moc ti to preju. Ac mam tenis rad, tak jsem ho strcil stranou a budu se stehovat za pritelkyni na Filipiny. No tam budu mit spise jine starosti nez tenis, ale australian open si urcite nenecham ujit! Taktez bude blizko Singapur(WTA).
Jak jsem psal, Jirka je nase nadeje, Rosol je hvezdicka ktera se na chvilku rozsvitila, ale nema silu aby svitila na delsi dobu...
Reagovat
Fandina
Tak to bude velká změna Filipíny. Internet je ale všude, tak jsme se vlastně všichni posunuli k sobě blíže i co se týká sledování tenisu. Ale rozumím tomu, že tu bude změna a třeba i jiné zájmy.
A s tou nadějí a hvězdičkou, jak si o klukách psal to je hezký příměr a trefný, je to vlastně realita ... úsměv.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor na tieto slová, lebo príde rfever, povie ze nevies co hovoris, on s nim mal kratky rozhovor a je to vraj super človek..
Reagovat
smazaný uživatel
Od někoho jako já ti to přece nevadí ne? Nebo už zase jo? Čert aby se v tom vyznal.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem včera Lukáše taky viděla naživo a choval se normálně. Mně do toho nic není, ale nejste na Fandinu v přesile? :)))) A poslední dobou to je nějaký vyhrocený co pozoruju... zbytečně..?
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoho nechci moralizovat a nic mi do toho není...Pokud se ale člověk přestane bavit s otcem, který ho přivedl k tenisu a platil mu vše 15 let a pak v nouzi a bez peněz si panečku dovolil prodat RS Octávku, kterou mu navíc koupil, tak se s ním přestal bavit....a táta umřel....tak peskování podavačů je to poslední...jen můj názor...že touba bude troubou vždycky a má kecy jako Gulbis..ten ale hraje něco....když se mu chce ...
Reagovat
Fandina
Tak to jsme se možná v Prostějově viděly a nevíme o tom ... úsměv. Podle mě se také Lukáše choval normálně. Zápas byl zajímavý, líbil se mi, ale to je tak všechno, co bych vypíchla. Podle mě byli oba namotivovaní a chtěli vyhrát a vyhrál ten lepší. Jinak co se týká přesily na mě tady, tak to mám za to, že tu moc píši a pak není divu, že jsou nějaké podněty. Jak se říká, mluviti stříbro mlčeti zlato. Díky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist