VIDEO: Federer jako Vilém Tell?

18. 8. 2010, 15:48
Video dne 12
Roger Federer nemá sice nejrychlejší podání na světě, ale obvykle se jím trefí tam, kam chce. Dokázal to i během natáčení reklamy pro Gillette, kdy si vzal raketu a jednomu z členů štábu sestřelil z hlavy lahev. A pro jistotu hned dvakrát.
Je šikovný Roger Federer, nebo počítačoví grafici?

Pokud se to Federerovi skutečně povedlo, pak klobouk dolů. Spíše se ale jedná o další virální reklamu s šikovnými speciálními efekty, která "unikla" firmě, jejíž je Federer tváří. Několik takových už tu bylo:

pva, YouTube

Komentáře

12
Přidat komentář
carolyn
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/173921-video-bylo-to-zinscenovane-priznal-barvu-tenista-federer.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://osporte.sk/?id_cat=1258&news=71319
Reagovat
Teo
Bohužel odpověď "To jsem neřekl" na otázku, zda je video skutečné, znamená asi tolik, jako kdyby odpovědl "To jsem neřekl" na otázku, zda je video neskutečné. Vlastně vůbec nevím, proč to všichni tak řeší.
Reagovat
majjkaa
Ale zamer jednoznacne vysiel, vsetci to riesia a Roger sa na tom evidentne zabava :))
Reagovat
smazaný uživatel
Teo, ty si teda trdlo :D Z teba psychológ bude asi tak ako zo mňa Kleopatra. Vôbec si to nepochopil alebo si až taký pribrzdený? A ja to tu riešim, ako si povedal aj s Majkou, lebo som čítala tuná diskusiu a oni to riešili. Tak som to len chcela, ako to povedať, hmm, trochu poupraviť, možno vyviesť niekoho z omylu, čo ja viem, proste som si prečítala článok na nete s touto témou tak som ho sem z nudy hodila. Je na tom snáď niečo zlé? A neboj sa, Maji, zámer mu vyšiel, a zabáva sa na tom nielem Roger, ale aj napríklad ja, ako mu to tu všetci jeho kumpáni s prepáčením žerete ;-) Ale čo je na tom, šak to je len blé zinscenované video. ;-) Želám pekný deň.
Reagovat
Teo
Tak hlavně že se ti podařilo někoho vyvést z omylu, Kleopatro.
Reagovat
majjkaa
Nicy....ja som to nemyslela vôbec zle, a reagovala som na Tea nie na Teba, moja chyba, mala som tam dat jeho meno, ze môj odkaz patri jemu :) a tym ze vsetci to riesia som myslela media a tak (nie teba a spol)....tvoja reakcia ma trochu prekvapila, necakala som......:o
Reagovat
majjkaa
je to len taka sranda :) kazdopadne v obleku je strasny fesacisko! :)
Reagovat
lofas
No tak je to jasný , stačí si to pustit pomalu a vidite jasně že Federer ten míček stříli úplně na opačnou stranu,ve spomaleném záběru to jde vidět a ještě jak to si spomalíš sám tak je to jasné !!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
frajere nemusis si to ani zpomalit, staci se poradne divat a vidis let micku primo do plechovky, ten let micku je jenom rozmazana cara, ale trochu pozornosti a uvidis to
Reagovat
lofas
Ale chuja , plechovka na provázku a Federer to napere úplně mimo a každý to žere a myslí si že to sestřelí .To by nedokázal ani David Copperfield natož Federer který není schopný se trefit do prvního servisu pořádně.
Reagovat
Mercury
Federer má první servis lepší jak 90% tenistů, tak nevím co to meleš :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist