VIDEO: Mannarino dostal trestný game a prohrál

21. 2. 2017, 09:55
Video dne 0
Neslavně skončil pro Adriana Mannarina první zápas na turnaji v Delray Beach. Ledabyle hrající francouzský tenista porušoval pravidla a nakonec dostal trestný game, který zároveň znamenal vyřazení z turnaje. Soupeřem byl Brit Kyle Edmund, který byl i u nedávné diskvalifikace Kanaďana Shapovalova.
Profily hráčů
Mannarino posílá return do publika

Adrian Mannarino v průběhu včerejšího zápasu prvního kola v Delray Beach kopl do židličky, několikrát úmyslně odpálil míček směrem k podavačům míčků, do publika či mimo stadion.

Naposledy to udělal dvakrát po sobě za stavu 3-6 a 0-5 na returnu ve chvíli, kdy už měl na kontě varování i trestný fiftýn. Umpireový rozhodčí mu tak za další provinění proti pravidlům udělil i trestný game, který zápas ukončil. 

Na druhé straně kurtu stál Brit Kyle Edmund, který vyhrál podobným způsobem druhý zápas po sobě. Před dvěma týdny v Davis Cupu byl jeho soupeř Kanaďan Denis Shapovalov diskvalifikován za trefení rozhodčího míčkem do oka, sudí se pak po pár dnech musel podrobit operaci zlomené očnice.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist