VIDEO: Serena zdemolovala raketu. Pyšná na sebe nejsem, kála se

27. 10. 2014, 00:12
Video dne 18
Saze v ní občas bouchnou. Někdy dojde na ostrá slova, jindy na mlácení raketou. V sobotním semifinále na Turnaji mistryň Serena Williamsová ze sebe potřebovala dostat negativní emoce a ulevila si na své raketě. Možná i proto nakonec dokráčela až na vrchol.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Nevím, kolikrát jsem s ní praštila, ale ta raketa už nikdy neudělá nic špatného. Tak trochu jsem ztratila svůj klid a pohodu. Pyšná na to nejsem," komentovala světová jednička Williamsová svůj 'blikanec'. První set proti Caroline Wozniacké už nezachránila, souboj ale otočila a v neděli si došla pro pátý titul z Turnaje mistryň.



Třiatřicetiletá Američanka už v minulosti pár raket rozbila.







Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

18
Přidat komentář
smazaný uživatel
Emoce jsou emoce, někdy to odnese raketa, jindy třeba trenér. Furt lepší než aby ukazovala prostředníček jak někdo :)
Reagovat
ptpc
Toto je ináč vytrhnuté z kontextu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mluvil o Fogninim :)
Reagovat
ptpc
Ospravedlňujem sa. Kedže to časovo na seba nadväzovalo(Robredo) tak som si to spojil.
Reagovat
FulnekUltras
Do tohohle duševního rozpoložení je třeba Konga dostat i několikrát za zápas...a ono to půjde... ;-)
Reagovat
Frick
Se chová jak kráva a bude něco kecat, že se někde řeklo něco v ruský late night show?
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, ale ty jsi zase vůl, fakt. jako srovnávat rozmlácení rakety s tím, že někdo vypadá jako chlap? Kdyby ti někdo řekl, že vypadáš jak ženská, tak by se ti to líbilo? Vtip nevtip, jsou určité hranice, může si to říkat někdo někde na párty a smát se tomu, ale na veřejnosti si má dát bacha na pusu, když jde o někoho slavného. A pak se omlouvá atd., někdy je lepší myslet, než něco vypustím ven, špatně se to pak dává zpět. Což je i tvůj případ, asi se teda tomu měla zasmát a poslat mu fotku s penisem nebo co?
Reagovat
Frick
No a kdyby třeba Tina Turner (žena a černoška) o Justýne Bierberový ("muž" a běloch) řekla, že je zženštilá tak co? Bude taky na 25.000 pokuty a flastry?
Reagovat
smazaný uživatel
ono být černochem není zase tak snadné a myslím, že si holky taky užily svý a těchto poznámek slyšely víc. Prostě ruský pán si měl dát pozor co kecá v přímém přenosu a nemusel by se omlouvat. Prostě stokrát ti něco nevadí a postoprvý tě to naštve. A kritizovat u ženy veřejně její vzhled se prostě nevyplácí :P
Reagovat
slacker
At zijou pokrytci
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli reaguješ na mě, tak nevím proč a pleteš si pokrytectví a slušnost, což jsem si všimla už dávno. Koukám, že ty jak si jednou nezarejpeš nebo nedáš najevo jak jsi jiný, čestný, upřímný a spravedlivý, tak bys ani nemohl snad existovat. :P
Reagovat
slacker
MOzna pletu. Ale pokrytci se vecne slunosti ohaneji a snaha byt vzdy formalne slusny z tebe udela pokrytce.
Reagovat
smazaný uživatel
Netušila jsem, že jsi sem byl seslán, vybavený morální zásadami, které máš jen ty, abys nás, zaslepené, vedl a my prozřeli. Takže jsem vlastně seděla na pivu s tvým pokryteckým klonem. Omlouvám se :D
Reagovat
slacker
?Ezechiel 25:17. Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh?? (Jules - Samuel L. Jackson)
Reagovat
blixa
Můžu ti říkat "pastýři" ? :D :D
Reagovat
slacker
Reagovat
LukasH
Úplně souhlasím. Serena s Venus si toho dost musely zažít už od dětství. Nežijí někde mimo, aby nevěděly, jak se o nich mluví a píše. Není to asi nic příjemnýho. A pokud něco takovýho prohlásí veřejně známá osoba v televizi, nemůže počítat s tím, že se to obejde bez následků.
A rozmlácení rakety? To zase vadí, protože je to Serena? Ona to totiž někdy udělala a dělá většina tenistů...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou. Ačkoliv Sereně nefandím, tak trapný byl komentář jak tady od Fricka, tak před finále od FulnekUltras...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist