VIDEO: Srdce Nadalovi nechybí. Fanouška-smolaře potěšil objetím

14. 3. 2012, 09:30
Video dne 37
Všechno zlé k něčemu dobré, může si teď říct jeden z obdivovatelů Rafaela Nadala. Suvenýr v podobě míčku s podpisem španělské hvězdy neukořistil a navíc se po zakopnutí rozplácl před zaplněným stadionem o kurt, dočkal se však vřelého objetí se světovou dvojkou a svým velkým oblíbencem. A to za ty modřiny určitě stálo.
Rafael Nadal v obětí s fanouškem

Když španělský tenista po utkání čtyřhry v Indian Wells házel do publika míček s podpisem, strhla se o cenný suvenýr mela. Jeden z fanoušků, oblečený ve stejné mikině jako světová dvojka, se po míčku sápal tak chtivě, že přepadl přes reklamní panel a nekontrolovatelně dopadl na kurt.

I když Nadalův obdivovatel míček neukořistil, dočkal se něčeho mnohem cennějšího: vylekaný Nadal ke svému fanouškovi okamžitě přišel, zjistil zda je v pořádku a přátelsky se s ním objal. Španělská celebrita tak především v očích svých fanoušků znovu zabodovala. 




Nadal svou popularitu pocítil na vlastní kůži také na US Open 2009, kde k němu na kurt přiběhl fanoušek a políbil ho na tvář:




Podobně jako Nadal v Indian Wells se loni během French Open zachoval i Roger Federer:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

37
Přidat komentář
Padme
:) Pěkné gesto. A poučení pro fanoušky, že je třeba o suvenýr bojovat za každou cenu :D
Reagovat
pepin
Až ted jsem si přečetl, co se zde odehrálo v rámci příznivců R - R. Pánové zachovejte dekorum a fanděte slušně. Nečteme to jenom my.A klidně dodám - úsměv -
Reagovat
Pesek12
Technická poznámka. Nakonec divák-nešťastník "vysněný" míček získal. Přímo od Nadala, který míček měl v levé ruce než diváka poplácal a přitom míček předal. Pak je i krátce vidět v pravé ruce diváka.

Jinak mi připadá, že Nadal se chová více srdečněji a méně "plánovitě a na efekt" než Roger. Jak řekl Jan Kukal (zkráceně): Federer je génius, Djokovič je nejlepší atlet a Nadal je největší bojovník. Všichni jsou však šampióni. A pro mě musí mít největší bojovník největší srdce. Ale je to jen můj názor.
Reagovat
darek.vrana
Naprostý souhlas - teď jsem něco podobného psal níže nezávisle na tobě.
Reagovat
darek.vrana
Ale jinak respektuju oba dva a nebudu tady nikoho urážet. Federer se mi i víc líbí tenisově, o tom není sporu.
Reagovat
pepin
Je to docela jednoduchý, protože každý má jinou povahu. To je vidět přímo na kurtu. Nadal je hodně emotivní, dává to znát, kdežto Roger je elegán, který málokdy jak se říká hne brvou. Jinak souhlasím, oba dva jsou vynikající tenistí a zvláště u Rogera je to obdivuhodné, po tak dlouhé době, kdy se drží na vrcholu a ještě v tomto věku. Smekám.
Reagovat
Jiri
Souhlasim s mensinou, ktera uznava a respektuje oba borce. Fandim sice vic Rogerovi,ale zaroven jsem rad, ze se na dvorci pohybuje hrac jako Rafa. Jeho umeni a dosazene vysledky mluvi za vse.
Reagovat
smazaný uživatel
Jste jak dementi hlavně Pe3k hlavně, že má 3 vejšky :D je rád že má mateřskou školku dochozenou, protože z videa vyplodíte kdo je gentleman a kdo neni... Každej ať si fandí svému oblíbenci a netahá jsem furt špíny na někoho druhého.
Pro mě je Rafa borec, zachoval se hezky :)) ale nebudu tu házet špínu na Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty asi nemáš Rafu moc rád žejo :)...Já ho mám rád mám rád i Federera, ale pokud jsi sledoval wimbledon 2010, tak si určitě slyšel, že Federer po porážce s Berdychem řekl, že takovéhle hráče normálně poráží a že je to jen vinou jeho zranění. Když to porovnáš s Nadalem tak ten řekne že soupeř byl prostě lepší a nevymlouvá se zbytečně a nebo když je doopravdy zraněný.Trochu si to srovnej v hlavě :)
Reagovat
Fandina
Já si zase pamatuji, že letos když Roger na AO porazil mladého Tomice, řekl o něm, že má velkou budoucnost před sebou. Každý si pamatujeme něco jiného a vyjádření jsou různá ... úsměv
Reagovat
Pe3k
Rafu moc rád nemám, ale v minulosti jsem ho neměl rád víc...Začínám jej víc a víc respektovat, což ovšem neznamená, že budu zavírat oči před všemi jeho zlozvyky a nechutnostmi.

Po Wimbledonu 2010 Roger řekl, že ho pobolívají záda nic víc. To jak to překroutili novináři a jak se toho pak chytla tlupa Nadal fans už jde mimo mě. Na zranění se vymlouvá Nadal nikoliv Federer, který ani zraněný nebývá...
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda,ale ber v potaz , že Federer ten zápas vyhrál ....Nicméně každý fandí někomu jinému a brání svého hráče. To je přirozená lidská vlastnost
Reagovat
darek.vrana
To je právě ten rozdíl. Federer vždy soupeře chválí po své výhře, to klidně řekne, že soupeř hrál fantasticky, z čehož automaticky vyplývá, že on hrál ještě líp. Ale všimni si, že po prohře tohle neřekne. Podle mě Nadal unáší prohry s mnohem větší grácií... Nebylo to jen po prohře s Berdychem (kdy to bylo fakt trapné), ale i třeba s Melzerem, to se taky vymlouval na smůlu atd... Nic proti Federerovi, je to určitě vzorný sportovec, dobrý příklad pro mládež, má ale své chování velmi dobře naučeno právě kvůli svému image. Jako člověk je ale podle mě Nadal mnohem srdečnější a opravdovější. Mám na to čich. Tím ovšem Federera nechci nijak snižovat. Jen myslím, že Nadal je opravdu hodně skromný a srdečný.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně napsáno !! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. :-)
Reagovat
Fandina
Ty jsi napsal,jak se vyjádřil Roger po wimbl zápase, já ti zase napsala, jak zareagoval jindy. Ty jsi argumentoval, já reagovala podle toho co zas vím já. Jak píšeš, přirozená lidská vlastnost ... úsměv
Reagovat
Fandina
Tak jo ......... hodně se bavím, jak se Rafy zastáváte. Dobře, když ho tak vidíte a nepužíváte sprostá slova, já Vám to neberu. Jen mi trochu u Rafových fanoušků vadí ta neustálá snaha vysvětlovat všem, i nerogerovým fandům, že je lepší než Roger. To mě vždy pobaví ... úsměv
Reagovat
darek.vrana
Tebe asi pobaví všechno, když píšeš za každým příspěvkem ...úsměv. Píšeš to i na kondolence? ...úsměv
Reagovat
darek.vrana
Jinak co se mě týče, já se za Nadalova fanouška nepovažuju. Vlastně nejsem fanoušek nikoho, v každém zápase výhru přeju někomu jinému zrovna podle konstelace. A co se týče toho vysvětlování, myslím, že je to 50:50. Vadí mi agrese na obou stranách. K tomu, abych někomu fandil, nemusím nutně nenávidět toho druhého... Jediné, co je mi trochu proti srsti, je to neustálé označování Federera za gentlemana, proto mám někdy potřebu vysvětlovat svůj názor. Myslím, že je rozdíl mezi gentlemanstvím a pečlivě budovanou image.
Reagovat
Fandina
Úsměv na konci se mi líbí. Je to něco mezi ahoj, měj se fajn, ať se ti daří ... prostě .... úsměv

Jasně, vždy se to nehodí .... moc úsměvů
Reagovat
Fandina
Ještě k tomu gentelmanství ..... v rámci společnosti se někteří jedinci k tomuto označení víc hodí a je to vlastně dobře. Nikdo není úplně dokonalý, ale pokud se nám někdo tak jeví přibližuje, proč to na druhé straně neužívat, nenazvat toho člověka tak. Pořád lepší než se zabývat negativy .... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
nadal je jen jeden,a federer je ůplný dobytek.

J8 mám Rafu nejradši ze všech lidí na světě a to je opravdový borec,ne jako federer
Reagovat
dappe
Ty budeš asi hodně inteligentní.........:D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to sis mohl odpustit! Já například fandím Federerovi, ale nikdy bych o Rafovi ani o JINÉM HRÁČI nenapsal žě je dobytek. Tak se vzpamatuj. Každý tady brání svého hráče, ale nikdo tady o nikom nepsal že je dobytek. To do sportu prostě nepatří. S takovým vyjadřováním si jdi komentovat spíš politiku!
Reagovat
Pe3k
Každý má asi jiná měřítka, ale podle mne se gentleman nehrabe v pr.eli před každou výměnou, nezdržuje při každém zápase a nesvádí každou prohru na zdravotní problémy. Oproti tomu je Federer gentleman jako z příručky: jak být pravý gentleman :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak!!! :-)
Reagovat
Frantz
Nevim, jak umi cist lidi, co maji 3 vysoky skoly, jako zdejsi tanecnik v hovnech mr.Pe3k, ale ja nikde ve clanku nevidim napsano "Nadal gentleman" :-D S timto slovem byva vetsinou spojovan jiny pan tenista, kterej se ve skutecnosti chova jak dobytek
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nebudeš příliš inteligentní.Jsem o tom skálopevně přesvedčený.
Reagovat
LubosZabloudil
Pro pochybovače doplněno i podobné video s Rogerem Federerem z loňského června ;)
Reagovat
a.magerova
Velký díííík :-))
Jinak by to tu bylo k nevydržení !!!
R+R jsou prostě best :-))
Reagovat
Frantz
Tak uz jenom chybi doplnit to video, kde Federer hazi prave dopitou lahev za sebe, jako kdyby byl nejakej nadclovek
Reagovat
gigin
pomalu, pomalu !! Jo ??? :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
ocenuji smysl pro proporce, tady vsak zjevna marnost... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Woow..Rafa je len jeden.
Reagovat
Frantz
Rafa s tim nema problem, ale treba takovej "gentleman" Federer by po nem hodil prazdnou lahev od piti :-D
Reagovat
Fandina
Gentelmani lahvemi nehází ......... úsměv
Reagovat
bigosek
stal se obětí :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist