VIDEO: Federerova fanynka padá k zemi. A získá díky tomu fotku

6. 6. 2011, 10:20
Aktuality 13
O tom, jak může být nebezpečné chtít se vyfotit s Rogerem Federerem, se v Paříži přesvědčila jedna jeho fanynka. Další Švýcarovi fanoušci chtiví snímku se slavným tenistou ji vystrčili a poslali k zemi. O pár vteřin později ji to ale určitě nemrzelo: to když ji Federer objal a jako odškodnění se nechal vyfotit jen s ní.
Roger Federer s fanoušky

pva, YouTube

Komentáře

13
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Ten nick je zkrácená evropská verze původního indiánského jména "Ten, který by hrozně rád k.undu klátil, ale zatím ji viděl jen na obrázku", tak je potřeba s ním trochu soucítit. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
a.magerova
:-))
Reagovat
MICHAELHUDY
ta holka to udelala schvalně-a Féda jí prokoukl,proto odešel
Reagovat
smazaný uživatel
Jste někteří fakt ubozí ... až se tomu musím smát :-D
Lofas:"Kdyby tam byl Rafa tak ten by se sní objal.... " Povíš mi co by ještě udělal Rafa jinak než Roger? :-D Nepřeháníte to už trochu??
Kundu_Klatil: no nemá cenu reagovat, už ten nick mluví za vše....
Reagovat
Mistr
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to přesně vidíte jaký je rozdíl mezi kreténem Federerem a Rafou , Federer ten by utíkal jak ocas a Rafa ještě za ním šel ale pořadatele byli proti .
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak jasně že Nadal je bezprostřednější a otevřenější povaha, vždyť je taky Španěl. Federer je Švýcar, no a Švýcaři obecně příliš vřelí a srdeční lidé nejsou. Řekl bych, že RF na tom není z tohoto úhlu pohledu tak špatně. Jinak ale, obecně, po tom pobodání Selešové mně připadá jako rozumnější zdekovat se, než běžet nějakýmu magorovi vstříc s otevřenou náručí. Protože nikdo jiný než magor, co to nemá v hlavě v pořádku, něco takového nemůže udělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tam hraje ta hudba z osobního strážce :-D
Reagovat
smazaný uživatel
tak u vás pánové se stačí podívat na vaše přezdívky, ty hovoří za vše. Vyjadřovat se ke komentářům už je zbytečné...
Reagovat
lofas
Kdyby tam byl Rafa tak ten by se sní objal a ne ten kretén který hned utíkal jak kdyby se ji spíš bál idioit . A novináři to nafouknou jaký to není správný gentlas elogoš .
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš solidní komplexy co?
Reagovat
smazaný uživatel
Prý nechal vyfotit , ten k ní šel jen aby se neřeklo a pak od ní utíkal co nejrychleji to šlo a vy z něho děláte poloboha zas pošuci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist