VIDEO: Večeře? Proč ne, přítel tady není, vtipkovala Strýcová

20. 6. 2017, 10:50
Aktuality 22
Barbora Strýcová sršela po vítězství v prvním kole turnaje WTA v Birminghamu nad Julií Putincevovou dobrou náladou. Tu si v pozápasovém rozhovoru po dotazu jednoho z fanoušků ještě vylepšila.
Profily hráčů
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová zvládla vstup do oblíbeného turnaje WTA Premier v Birminghamu, kde si v posledních třech letech zahrála dvakrát finále, na jedničku. Po snadné výhře nad Julií Putincevovou, kterou jasně přehrála, po 83 minutách hry podala soupeřce ruku, zamávala a poděkovala fanouškům a chystala se na pozápasový rozhovor.

V něm kromě otázek na samotné utkání přišla i jedna nečekaná. "Rád sleduju tvůj tenis. Vím, že jsi vdaná, ale byla by šance, že bys se mnou šla tento týden na večeři?" tlumočil moderátor dotaz fanouška Steva.

Už po pozvání na večeři rozesmátá Strýcová pohotově reagovala: "Ahoj Steve, tak zaprvé - nejsem vdaná," rozchechtala se. "Ale mám přítele," pokračovala 22. hráčka světa, jež dlouhodobě žije s hercem a zpěvákem Davidem Krausem. "Ten tu ovšem není, tak bychom na tu večeři mohli zajít," dodala.

Uvidíme, zda se Steve opravdu přihlásí a večeře proběhne. Když ho vyzýval moderátor, nikdo se z publika neozval.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

22
Přidat komentář
Fandina
V Birminghamu zřejmě dávají v rozhovorech i otázky tohoto typu od fanoušků. Dneska zase v pozápasovém rozhovoru s Petrou položil moderátor otázku z twiteru, koho z tenistek by přizvala Petra do kapely, kdyby ji zakládala.

A také říkal Basa, že dnes je v Birminghamu Lady den, sice řekl 22. a dnes je 20. ale princip je, že se vyhodnocuje nejlepší oblečení. Nevím, jestli se to týká všech přítomných dam a dívek, ale je to zábavné od pořadatelů.
Reagovat
George_Renel
Nejhorší oblečení je jasné. Ty modré montérky od Nike jsou příšerné. Kdyby alespoň udělali 5-6 barev.... Takhle je to jak u Forda u pásu. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
mne napad s batikou neprijde tak hrozny, jako ten obrnapad se stojackem misto vzdusneho vystrihu, vsem holkam naskoci po par micich propoceny kolac pod bradou.. :-( Nevim, ale termoregulaci i na kole pomaham jako prvni rozepnutim dresu u krku pri stoupani, zapnutim na sjezdech.. a taaaak... ;-)
Reagovat
George_Renel
Střih neřeším, vlastně módu nikdy, ale ta uniformita mě fakt čílí.
Reagovat
Fandina
Uniformita je jasná, holky mají smlouvu s firmou a co jim dá, to nosí. Tak asi zní dohoda. Spíš je vidět, že hodně holek nosí oblečení od Nike.
Reagovat
George_Renel
Myslím mužsky, uniformitu barvou. .-)
Reagovat
Fandina
Roláček tam sice je, ale je to s píš ozdoba, látky tam moc proti jiným trikům není, výstřih je vlastně na ramenou.
Reagovat
smazaný uživatel
kde je ovsem platny... prece pocitove ocenis vzdusnost predevsim ve vystrihu, kdykoliv, ramena pri vedru, samozrejme.. :-)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to vyjde nastejno. Já jsem třeba zvyklá na výstřihy, takže klidně ocením, když jindy mám holá ramena, která jsou zase jindy zahalená. Já bych z toho roláčku nedělala vědu.
Reagovat
smazaný uživatel
prakticka poznamka, nazor, tak si v nem jdi zabehat a pak bez.. :-)
Reagovat
Fandina
Jestli myslíš ten střih, co mají holky, tak ten mi alespoň setře pot z krku. Ale vážně, nevidím v tom žádný problém. Samozdřejmě, pokud bych si vzala rolák klasický, dlouhé rukávy atd., tak tak je to něco jiného. Tohle není žádnáý rolák, je to vlastně tílko, holá ramena a ruce a spojené na krku.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) podle me je to sice efektni, ale neprakticke, neco podobneho jsem uz i dokonce mela, mas jiny nazor, toz tak.. :-)
Reagovat
Fandina
jj já mám takové tílko taky doma a je to v pohodě, i na sport.
Reagovat
a.magerova
Na tom není nic efektní.... chlapi nemaj kam koukat.... ještě jsem neslyšela, žeby nějaký chválil jenom holá ramena (bez holého celku)... ;-)
Reagovat
Fandina
Mně je úplně fuk, na co koukají chlapi, to je jejich problém. Ať si koukají třeba víš kam.
Reagovat
George_Renel
Dnes mi moc nepomáhalo ani rozepnutí po rovině :-D.
Reagovat
smazaný uživatel
mne moc pomohlo nevyjet.. ;-)
Reagovat
a.magerova
Mně pomohl bazén... ;-)
Reagovat
George_Renel
To bezvětří, to by byl hřích nevyjet. :-)
Ale zítra už v osm ráno.
Reagovat
Fandina
copak nevyjet, ale ani nevyjít
Reagovat
VlS
To děláš blbě, termoregulaci na kole řeším tak, že jedu autem s puštěnou klimou :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist