Voják Stachovskij z okupované Ukrajiny: Djokovič nám nabídl pomoc. Federera a Nadala chápu, není to jejich válka

7. 3. 2022, 10:32
Aktuality 219
Novak Djokovič nabídl finanční i jinou pomoc bývalému ukrajinskému hráči Serhiji Stachovskému, který se ještě před útokem Ruska připojil k aktivním zálohám. Šestatřicetiletý vítěz čtyř turnajů ATP, který po Australian Open ukončil profesionální kariéru, zveřejnil na Instagramu vzkaz od Djokoviče přes aplikaci WhatsApp.
Sergej Stachovskij

"Dej mi prosím vědět, kam můžu poslat finanční nebo jinou pomoc," napsal aktuálně druhý hráč světa Djokovič spolu s přáním, aby se situace co nejdřív uklidnila. Stachovskij na to reagoval, že Ukrajina je vítězi 20 grandslamů za nabídku i za podporu vděčná.

"Ozval se mi Novak a zajímal se o naši situaci. Chvíli jsme si i popovídali a nabídl mi pomoc," uvedl šestatřicetiletý Stachovskij.

"Zkoušel jsem kontaktovat i Rogera (Federera) a Rafu (Nadala), ale bohužel preferují klid. Chápu je, není to jejich válka. I tak máme podporu velkých osboností a já doufám, že to tak vydrží," uvedl Stachovskij.

Čtyřiatřicetiletý Djokovič, jenž kvůli averzi k očkování nemohl obhajovat titul na Australian Open, musel minulý týden přepustit první místo v žebříčku Rusovi Daniilu Medveděvovi. Na postu světové jedničky strávil Srb rekordních 361 týdnů.

Stachovskij na konci února odešel od své rodiny - manželky a tří dětí - a z bezpečného Maďarska, kde v současnosti žijí, se vydal do Kyjeva bránit své rodné město. Je jedním z ukrajinských sportovců, kteří jsou připraveni bránit se zbraní v ruce vlast proti ruské invazi, ačkoli nemá žádné vojenské zkušenosti.

"Pokud budu muset použít zbraň na obranu, udělám to," svěřil se Stachovskij, který často trénoval i v Prostějově.

K aktivním zálohám se připojili také bývalý profesionální mistr světa v těžké váze a olympijský vítěz v boxu Vladimir Kličko a jeho starší bratr Vitalij, který je starostou Kyjeva.

"Mrzí mě, že svět nereagoval sankcemi už v roce 2014, kdy Rusko anektovalo na Krymu. Kdyby tehdy přišla současná reakce, nemuseli jsme teď mít takové problémy," prohlásil Stachovskij.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

219
Přidat komentář
Krisboy
je i k něčemu dobré, aneb nerozlučné duo F+F opět spolu, nedělitelné, v dobrém i zlém, tenis - netenis, válka - neválka, jeden bez druhého ani ránu až do smrti. To se jen tak nevidí smile
Reagovat
Fandina
Nespojuje mě s ním nic, což neznamená, že se s ním nebudu bavit.
Reagovat
blixa
Alexandr Mitrofanov věru dobře zná své pappenheimské. Asi není žádná naděje ...

https://video.aktualne.cz/dvtv/mitrofanov-rusove-kyvnou-na-jakekoliv-barbarstvi-demokracie/r~805c3aea9f2511ec8a24ac1f6b220ee8/
Reagovat
Ondra979
putlerovi se neco povedlo - prevzal od nemecka cerneho petra agresora a valecneho zlocince, kterou nemci drzeli od druhe svetove a dlouho se ji nemohli zbavit, ted uz je predana do ruska, russacko je na hunte a jejich armada zcela selhava pri vojenske agresi u slabsiho souseda, tak zabiji a vrazdi..ale jednou to skonci a pak russacko bude platit, plati uz ted a platit bude jeste dlouho, bude naprosto izolovano ze spolecenstvi slusnych statu, na dlouho vylouceno ze sportu a kultury a zivotni uroven pujde jeste dolu pokud to jeste jde..pak si to mozna rusove zacnou pomalu uvedomovat, ceho strasneho byli spoluvinici..nebo nebudou a budou zit dal ve srac...
Reagovat
George_Renel
Vždyť ho ti Němci přes ropovod a plynovod krmí, USA rovněž, a má tak penězovod na svou banditskou výpravu.
Reagovat
Ondra979
NEmci bohuzel ano, usa uz ne...ale nemci se octnou pod tak velkym tlakem, ze to taky stopnou, pokud bude agrese pokracovat a bude stale brutalnejsi coz bohuzel nejspis bude
Reagovat
FulnekUltras
se v "dezinformační zóně" (alespoň podle Soros-Vrabelova "ministerstva jediné pravdy") objevil "hoax", že cílem kovidu je kromě dehonestace Číny, odstranění Trumpa a reinstalace vlád v "neposlušných" zemích (což se "povedlo" mj. i v Česku s Babišem) také odvést pozornost veřejnosti od stále mohutnějšího přísunu ozbrojených sil NATO (rozuměj hlavně USA) na východ do těsné blízkosti ruských hranic (poslední konvoje "na cvičení" přes nás táhly před třemi týdny a posledních cca 12 nocí na obloze opět slyším stejné zvuky leteckých motorů jako v březnu 1999 při útocích na Srbsko a Černou Horu) - cíl: vyprovokovat Rusko do krajnosti a otestovat činnost jeho armády, k čemuž měla speciálně Ukrajina posloužit jako ideální strategický klín (nedělejme si iluze, že právě na jejím území se už léta nepohybuje velké množství západních "poradců" a "dobrovolníků" se stejnými diverzními úkoly, jaké měli v únoru 2014 během ZOH v Soči cíleně navážení pouliční eurochuligáni na Majdanu - což se teď tzv. Západu konečně karmicky vrací jako bumerang)

nikdo na Západě si přece nemohl myslet, že Rusko nechá ušáky a další agresivní západní verbež prohánět se volně v jeho předsíni a bude pasivně čekat, až mu tento zákeřný šmejd jednoho dne vpadne přímo do obýváku - časy naivního Gorbačova a havlovsky submisivního Jelcina jsou už dávno pryč
Reagovat
FulnekUltras
a tak se medvídek v maliní na kritické úrovni nepřátelského vyzbrojování "v předsíni" už prostě nasral - a tvrdě brání své strategické teritorium - dokud je ještě čas provést to relativně klasickým konvenčním způsobem a (záměrně) s využitím "béčkové" techniky

ozbrojený konflikt je samozřejmě až to poslední možné řešení, ale v tomto případě buďme rádi, že probíhá ještě aspoň takto - a dřív, než by byl mnohem mnohem horší a rozsahem ničivější

osobně fandím všem obyčejným Ukrajincům, aby se s ruskou pomocí zbavili vypočítavých západních parazitů, díky jejichž "pozlátku" dnes platí např. za energie násobně víc než před Majdanem - že totiž čecháčkové budou teď "úkáčka" víc platit za práci, s tím se počítat opravdu nedá...

a pokud jde o současnou válku (dez)informací, pak za sebe mohu říci už jenom jedno:

na černo-bíle konstruované sorosovské pohádky o dobru a zlu - počínaje "zachraňováním" afrických plaváčků, přes "strašlivé" klimatické změny a "okamžitě nevyhnutelný" green deal, až po kovidpsychózu včetně "spásné vakcinace" a jednosměrně vykládanou válku na Ukrajině - jsem už opravdu až moc starej a s až příliš mnoha zkušenostmi o tom, odkud se berou ti skutečně nejproradnější a nejagresivnější parchanti světa

smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Nech si ty svoje pohádky na stranickou schůzi. Ona je to velká pohádka že, když ti někdo míři zbraní u huby, vyhání a ničí ti co si vybudoval. Mel si o tom svoje. Ubožáku.
Reagovat
FulnekUltras
protři si raději slechy, abys v noci nad hlavou registrovala ušáky
Reagovat
FulnekUltras
pokud nejsi moc daleko od jejich koridoru z Německa
Reagovat
Fandina
Vážně si myslíš, že ti někdo naletí na tvoje pohádky o zlém Západu a hodném Rusku? To jsi vážně tak hloupý. Divím se ti vůbec, že tě někdy něco takového napadlo. Mně ty tvoje pohádky vůbec nezdajímají. Mám oči a uši a také zkušenosti. O tom, že Rusko miluje zbraně a nic jiného ho nezajímá, znám z roku 1968. Jsi směšný.
Reagovat
FulnekUltras
nic není černo-bílé - jakkoliv se současná "západní" propaganda právě o tento výklad reality (včetně cenzury) momentálně snaží víc, než jsem kdy zažil smile
Reagovat
Fandina
Až jednou pochopíš, že mně nezajímá žádná propaganda ani jiné kecy. O tom si povídej kde chceš. Já hodnotím co vidím. Kecy o tom co by bylo a proč mě nezajímají.
Reagovat
Rafaeoli25
No kritiku si zaslouží jakákoli propaganda, je fakt, že masírka, co probíhá v Rusku, nemá s nezávislou novinařinou nic společného. Taky si musíš uvědomit, že rozdílný názor se tam netrpí daleko víc než tady, opravdu není za co tleskat jakémukoli omezování svobody slova a shromažďování. V Americe je možné, aby vyhrál Trump, který stojí proti tomu, co ty kritizuješ, ale v Rusku je nepředstavitelné, aby nějaký jasný odpůrce Putina dostal byť jen příležitost normálně oslovit veřejnost, to je prostě fakt.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tady bych to rozdělil, Západ není celistvý, imperiální touhy Američanů jsou velké a proto jsem tak kritický k oběma těmto velmocem, k Číně také samozřejmě. Západní Evropa, to je něco jiného, Francie a Německo jsou jinde, proto také odmítly invazi do Iráku. Proto mohu říci mám blízko k západní, severní a jižní Evropě. Je ale na místě být kritický i k Američanům.
Reagovat
Rafaeoli25
Sorry, jak už jsem psal jinde, celý postsovětský region je pro tamní obyvatele jedním velkým slzavým údolím, opravdu lituji tamní obyvatelstvo od Užhorodu po Vladivostok, že musí žít v čem žije. Západní Evropa, EU má mnoho chyb, ano, ale rozhodně bych neměnil mezi možností žít třeba ve Španělsku nebo v Itálii za to být občanem jedné ze zemí daleko za Tatrami. Moje volba by byla vždy jednoznačná. Co tam, co dobrého tam může člověk čekat a jak říkám, jedno jestli v Rusku nebo na Ukrajině.
Reagovat
vladka
smilesmile
Reagovat
Fandina
Jinak vážně si myslíš, že argumentem je, že ho někdo vyprovokoval, to jako fakt. Vezmu si zbraně a budu ničit souseda, protože mě vyprovokoval. Je to morální, to nemůžeš myslet ani vážně.
Reagovat
Fandina
Nehledě na to, jak je to agresivní argumentace, prý jak si to někdo dovoluje, že v mé předsíni. Trapné a ubohé.
Reagovat
FulnekUltras
rakety SSSR na Kubě se USA v roce 1962 nelíbily zrovna tak - nehraj si tady zas na úplnou blbku - ušáci se samozvaně roztahují po celém světě, v Evropě smrdí už přes 70 let, a Rusko má jen útrpně čekat, kam až to zajde ???

tzv. "politika otevřených dveří" NATO, jak o ní tak rádi mluví různí EUSA pohůnci, přitom neexistuje - ve skutečnosti jde o letitou salámovou taktiku neustálého okrajování ruského strategického prostoru v zájmu nejagresivnějšího světovládného pentagonského ksindlu - tak je to jednoduché

jsou snad tyto "americké" zájmy apriori nadřazeny všem ostatním ???

vzpamatuj se už... smile
Reagovat
Fandina
Takže kvůli tomu, že USA zbrojí a ani nevím, jestli půjde proti mě, vezmu armádu a pojedu zabijet souseda? To je ale ubohý argument.
Reagovat
FulnekUltras
pokud USA ke zbrojení nelegálně využívají i onoho souseda, je lepší konat třeba i za cenu omezených obětí dřív, než bude na tomto světě pozdě pro všechny smile
Reagovat
Fandina
Takže pořizovat si zbraně je podle tebe horší než je vzít a zabijet?
Reagovat
FulnekUltras
válka je vůl - ale v současné omezeně lokální podobě pořád menší zlo než to, co by v případě ruské nečinnosti přišlo později smile
Reagovat
Fandina
Vůl je ten, kdo válku rozpoutá a to kdokoli. Je to hajzl a agresor a takové jednání se neomlouvá. Je to ubohé.
Reagovat
FulnekUltras
menší zlo je lepší než velké a nevratné - v zájmu Západu cíleně restaurovanému banderofašismu na Ukrajině už bohužel zatnout tipec po dobrém nešlo smile
Reagovat
Fandina
Koukám, že jsi přepnul, zase na Banderovce a Ukrajinu. U kdyby ses na hlavu postavil, agresora Rusko neobhájíš. POdle mě navíc ukřivděného. Což považuji ještě za horší vlastnost, než samotnou útočnou povahu.
Reagovat
FulnekUltras
pojmy denacifikace a demilitarizace nespadly z čistého nebe - i současný znak Ukrajiny navazuje na symbol její extrémně nacionalistické organizace z období 2. světové války - a že si tito parchanti tenkrát nebrali servítky s Poláky, Rusy ani Židy, je obecně známá věc
Reagovat
Fandina
Rusko napadlo se zbraní souseda a to je neomluvitelný fakt. Kecy o denacifikaci a demilitarizaci je neomlouvají.
Reagovat
FulnekUltras
kecy to bohužel nejsou - pokud na tebe někým třetím ovládaný a ponoukaný soused míří, je v krajním případě nejlepší obranou útok smile
Reagovat
Fandina
Co je to za logiku ty i.diote. On někdo ohrožoval Putina bombama a zbraní, on na něj někdo mířil. On poslal statisíce lidí aby stříleli na miliony dalších a ničili jejich majetky. Jsi magor.
Reagovat
FulnekUltras
o územní strategii nemáš ponětí, zato se necháš tím víc smýkat sorosovským mainstreamem, který už si ty své "jediné správné" informace z Ukrajiny dokáže vyzobat a předhodit cílové skupině smile
Reagovat
Fandina
Jen magor může obhajovat válku.
Reagovat
FulnekUltras
opravdová světová válka se vším všudy by reálně hrozila, kdyby Rusko nyní na Ukrajině nezasáhlo
Reagovat
Fandina
Jsi id.ot, to je všechno, co se o tobě dá řici.
Reagovat
FulnekUltras
tak už radši dál nic neříkej
Reagovat
Fandina
Hajz, který kvůli území pošle lidi na smrt je lidská zruda
Reagovat
FulnekUltras
kvůli strategické obraně území - a preventivně - ušákům nelze věřit smile
Reagovat
Fandina
Takže preventivně budu zabíjet, jsi magor
Reagovat
FulnekUltras
ukronáckové zabíjeli na Donbasu první - dlouhých osm let
Reagovat
Fandina
Jsi magor
Reagovat
FulnekUltras
a i teď se akce Ruska soustředí výhradně na likvidaci banderarmády - doufám, žes aspoň zaznamenala info Červeného kříže o zaminovaných humanitárních koridorech nebo ostřelování Rusů ze škol a nemocnic - takováhle svinstva umí jen fašistický ksindl, v tomto případě ještě navíc vydatně instruovaný a podporovaný ušáky
Reagovat
Fandina
Zaznamenala jsem to, že agrespr vlitnul k sousedovi a zabíjí.
Reagovat
FulnekUltras
tak u tebe je minimální rozlišovací schopnost podstatných věcí už příznačná
Reagovat
Fandina
Mě neurazí ubozsku
Reagovat
FulnekUltras
dobrou noc
Reagovat
Fandina
Dojdi si k psychiazrovi jsi naruseny
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím, že žiješ ve velkém bludu. Putin má jasný cíl - chce být zase mocnářem, co sjednotí SSSR, zalíbí se tím porobenému lidu, který žije minulostí a jako hluboko v minulosti.
USA maj určitě svoje zájmy, ale nikdo nebude tak bláhový, aby útočil na Rusko.
Putin po 22letech vlády může mít všemožné psychické problémy, přesto určitě dobře ví, co dělá. Ale už nemá úsudek na to, aby si uvědomil, jako hrůzu a devastaci způsobuje, Jestli si myslíš, že tím pomáhá Rusku, tak se můžeš brzy zeptat Rusů, jak moc jim pomohlsmile
A jestli si myslíš, že s ním měli jednat, tak o tom existuje jedna pravda - s Rusy se jednat nedá, protože se jim prostě nedá věřit.
Opět to odnesou slušní Rusové, zaslouženě hloupí Rusové a bohužel nevinní Ukrajinci.
Reagovat
FulnekUltras
(NATO=)USA se 30 let tvářily, jakoby žádné územně-strategické zájmy Ruska na jeho západním předpolí neexistovaly - naopak "nenápadně" zesilovaly příhraniční tlak a zákeřně při ZOH 2014 zorganizovaly Majdan - takže teď se nemohou ničemu divit smile

po dvou týdnech ozbrojených ruských akcí na Ukrajině je úspěchem, že se "Západ" už aspoň (vynuceně) zamýšlí nad Putinovými důvody k akci - strategické zájmy Ruska budou napříště víc respektovány, a to se počítá pro celý svět

nějaké zasrané konzumní sankce nemohou většinu lidí v Rusku zásadně ovlivnit, ti jsou zvyklí na ledacos - podstatné je, že se nebude opakovat červen 1941 - u nás "na Západě" jsme bohužel na krvavý odkaz generace otců a dědů v maloburžoazní zpupnosti "věčného tůstu" ostudně zapomněli smile
Reagovat
FulnekUltras
"věčného růstu"
Reagovat
Fandina
Jsi ď tvoji posedlosti USA směšný, nastuduj si na internetu všechno o Donbasu, než začneš něco psát. Jsi magor.
Reagovat
FulnekUltras
vyměnila jsi bojový odkaz našich předků za mrzký byznys - styď se smile
Reagovat
Fandina
. Já se stydím zza názory lidi jako si ty,
Reagovat
FulnekUltras
pozor na z smile
Reagovat
FulnekUltras
a ještě k tomu hluboko v zádi ušáckých hrdlořezů smile
Reagovat
Fandina
Ponavils
Reagovat
Fandina
Nastuduj si na internetu každé téma které sem dáváš předem aby ses neztapnoval, protože jinak vypadáš jako blb který neví o čem píše.
Reagovat
FulnekUltras
pozorně si přečti projev Putina z 24.2.

bez seznamácké předpojatosti tam najdeš řadu zajímavých vysvětlení, abys mě tady už nemusela dál obtěžovat ;-)

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-dokument-slova-jimiz-putin-rozpoutal-bezprecedentni-valku-190232

smilesmilesmile

za pozornost stojí také diskuze pod článkem
Reagovat
Fandina
Ty idi.te, cožpak nechápeš, že ten člověk obhajuje agresi na druhého?

Ty se nech vyšetřit. Magore.
Reagovat
FulnekUltras
předem vysvětluje proč - a kdo nechce, nevnímá a následně nechápe
Reagovat
Fandina
Neexistuje žádný důvod k tomu, aby člověk rozhodl o tom, že půjde se zbraněmi do cizí země a bude tam mířit na lidi. I.diote.
Reagovat
FulnekUltras
pokud je potenciálně ve hře světová válka, nechat se zahnat do kouta znamená jistou smrt smile

ostatně, každý soudný člověk v posledních letech vidí, odkud vítr ve skutečnosti fouká a jaké "filantropní" zvrácené síly mají zájem mj. i na dobytí Moskvy - přičemž na účelové přehazování viny a jednosměrnou cenzuru jsou gateSSorosovská masmédia už několik let opravdu všehoschopnými "experty"

smilesmile
Reagovat
Fandina
Každý normální člověk na téhle planetě má vztek, že magor poslal vojska k sousedovi a ta ta řádí a zabijí lidi. Je to neomluvitelná událost. Idio.e.
Reagovat
FulnekUltras
nech už těch frází a běž na lože ;-) smile
Reagovat
Fandina
A ty se nech vyšetřit, nejsi normální.
Reagovat
FulnekUltras
na vyšetření jsou tady úplně jiní adepti ;-)
Reagovat
Fandina
Myslím to vážně. Nech se nechat vyšetřit. Neuvažuješ logicky.
Reagovat
FulnekUltras
těší mě, že máš o mě starost ;-) - ale od zítřka si to už zase musím zařídit sám ;-)
Reagovat
Fandina
Jj, já jsem v podstatě takový lidumil, vidím blba, tak je mi ho líto.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
za dalších x let Západem cíleně stupňovaného zbrojení by nutná obrana Ruska bolela (celý svět) mnohem víc smile
Reagovat
Fandina
Já myslela, že Rusko uzavřelo smlouvu o neútočení. Tak čeho se bojí?
Reagovat
FulnekUltras
papírové smlouvy a praktické zkušenosti jsou docela odlišné věci smilesmilesmile

https://www.youtube.com/watch?v=qKxUm055rU4

https://www.youtube.com/watch?v=IPNKihgNtKY
Reagovat
Fandina
USA někdy napadlo Rusko, že se ho bojí?
Reagovat
FulnekUltras
podrazilo ho opakovaně - neodtáhlo recipročně ze západu Německa, porušilo dohodu o nerozšiřování NATO dál na východ, skrytě působí i na Ukrajině - další možné fázi tohoto vysoce rizikového vývoje je třeba zabránit už raději preventivně smile
Reagovat
Fandina
Takže podle tebe je OK vzít zbraně a zabíjet kvůli tomu, že chce být v NATO?
Reagovat
FulnekUltras
momentálně je pozitivní, že NATO už musí vzít respekt ke strategickému předpolí Ruska naprosto vážně - zatím tomu tak bohužel nebylo smile
Reagovat
FulnekUltras
NATO = USA
Reagovat
Fandina
NATO není žádný agresor. Rusko ano, už se prober.
Reagovat
FulnekUltras
Jugoslávie a narkorepublika Kosovo ti nestačí?
Reagovat
Fandina
Ne.
Reagovat
Fandina
Bombardování Bělehradu bylo vyústění mnohaletého válečného konfliktu v bývalé Jugoslávii, občanská válka. Bohužel.
Reagovat
FulnekUltras
výsledek tehdejší "humanitární akce" jsme v Srbsku i Kosovu viděli celkem plasticky
Reagovat
Fandina
Ano, viděli a také předtím x let války.

A je docela dost možné, že díky tomu, že zase někdo jako Rusko teď obsadilo Ukrajinu, dojde k dalšímu bombardování.
Reagovat
FulnekUltras
ušáci sice už ani nic jiného neumí - ale teď naštěstí konečně pochopili, že končí sranda
Reagovat
Fandina
Ušáci vidí zrůdu, která se ukájí zabijením druhých.
Reagovat
FulnekUltras
nejen "americké" zájmy financparazitních globálních zrůd se teď v Evropě budou respektovat - a to je jen dobře smile
Reagovat
Fandina
Každý normální člověk na téhle téhle planetě chce v klidu žít a nezabíjet. Ten, kdo je schopen poslat lidi zabíjet není normální.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, v tomhle souhlas - Rusko neumí dodržovat jakékoli smlouvy, co se jim nehodí.
Reagovat
FulnekUltras
což jim za Gorbiho zlámalo vaz ??? ;-)))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Podcenili ho
Reagovat
paprikovygulas1
Zase o deň bližšie k smrti, tešíš sa?
Reagovat
FulnekUltras
a ty?
Reagovat
Serpens
Fulneku, být tebou, tak si dám pozor na papuli a moc si ji nepouštím na špacír, nemusím snad připomínat, za co se v poslední době dávají tři roky v teplácích ;)
Reagovat
FulnekUltras
mimovládní zoufalci a manipulátoři, kteří by dnes chtěli samozvaně rozhodovat o tom, co je pravda, co "dezinformace", a jaké názory budou na veřejnosti "ještě" povoleny, aby to neohrozilo jejich zvrácené cíle, tím nejlíp ukazují, jaký mají ve skutečnosti strach smile
Reagovat
Serpens
Měl by sis zamést před vlastním prahem společně se svými rusáckými kámoši, kteří ten svůj strach z "dezinformací" dávají najevo ruskou férovkou pět na jednoho s obuškama ;)
Reagovat
FulnekUltras
gumoléčba "nepohodlných" je běžnou metodou všech režimů po celém světě - a zatím ještě nikde nepřišli na nic humánnějšího - snad s výjimkou dodatečného vyvážení zfetovaných chcíplotin za město do polí s docházkovou vzdáleností zpátky k dopravním vymoženostem civilizace nejmíň 5 km - zvlášť za zhoršeného počasí pak léčebný proces v otevřeném terénu probíhá velice efektivně ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
a pokud to místní podmínky dovolí, raději aspoň 10 km smile
Reagovat
blixa
V mediálním prostoru poletuje spousta rozhovorů o situaci na Ukrajině a jejího hodnocení, od naprostých blábolů po velmi kvalitní. Nechci tu vyvolávat nějaký flame, jen dám odkaz na rozhovor Daniely Drtinové s Janem Dobrovským, který podle mého názoru zatím patří k tomu absolutně nejlepšímu na toto téma.
https://video.aktualne.cz/dvtv/dobrovsky-nechavame-ukrajinu-vykrvacet-pro-vlastni-bezpeci-i/r~738fddcc9e6111ecabca0cc47ab5f122/
Reagovat
Rafaeoli25
Bohužel tahle situace žádné dobré řešení nemá smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale má.
Reagovat
Fandina
Pěkné. Souhlas.
Reagovat
FulnekUltras
hmmm... Drtinová, Šídlo, Dobrovský - a vůbec všichni kluci a holky, co spolu v Praze a nejbližším okolí mluví (údajně "na úrovni") - to je teda kauf... ;-)))
Reagovat
Fandina
Ano, je to kauf, pořád lepší než tvoje kecy o tom, že napadnout cizí zemi se zbraněmi je OK.
Reagovat
FulnekUltras
až konečně zvládneš aspoň základní porozumění psanému textu, můžeš se pode mě zas nacpat smile
Reagovat
Fandina
Pod zrůdu jako ty se nechci cpát nikdy.
Reagovat
FulnekUltras
chápu, že tři neděle abstinence už jsou na tebe moc ;-)))
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, jestli jsi tak hloupý nebo jestli si tak špatně za ty tvoje kecy zaplacený. Protože já si nepřipadám extra chytrá, ale to tvoje věšení bubáků za nos, je extra směšné.
Reagovat
FulnekUltras
od zítřka do neděle tady zas nebudu - tak si teď ještě rychle užívej ;-)))
Reagovat
Fandina
vracet se nemusíš, i když přiznávám, že na tebe se mi hezky plive, není to sice moc hezké a morální, ale podle mně si to zasloužíš
Reagovat
Fandina
Reagovat
FulnekUltras
tak všechno nejlepší k MDŽ ;-) smilesmile
Reagovat
Fandina
Děkuji.

A chci ti jen říci, že ta tvoje propaganda Ruska a antipropaganda Ušáků je moc průhledná, používá totiž hodně doměnek a málo faktů. Takové ty fráze a polofráze, fakta, které se nedají moc dokázat. Ale stejně vždycky narazíš a nedokážeš mě o své pravdě přesvědčit. Vždycky je tam něco, co je nelogické.
Reagovat
annah
Proboha, proč se s tím bl.bem bavíš. Vždyť se to ztráta času.
Reagovat
Pe3k
Džízis nechej je. Láska kvete v každém věku.
Reagovat
annah
Leda tak...
Reagovat
Ondra979
s dezolatem a putlerovym zaprodancem fulnekem to nema vubec zadny smysl..ono je zajimave, ze to vubec zkousi, smesneji uz vypadat nemuze pri naprosto absurdni obhajobe valecnych zlocinu putlera, ale je to jeho boj..kdyby pritom neumirali nevinni lide tak by to bylo k smichu, ale neni, je to nebezpecne a je dobre, ze je to i trestne..treba na nej taky dojde
Reagovat
FulnekUltras
na tobě je nejlíp vidět, proč se komunisti mohli držet u moci tak dlouho
Reagovat
Fandina
A na tobě je zase vidět, ze je pro tebe normální vzít zbraň a jít na druhého. I.iote nemravný.
Reagovat
FulnekUltras
hluboce se mýlíš - ale někdy to bohužel v reakci na prvotní impuls jinak nejde smile
Reagovat
Ondra979
nejen to, on dokonce ucuruva, kdyz nam putler s larvrovem vyhrozuje jadernou valkou a destrukci planety..totalni bezmozek..ale nic noveho
Reagovat
FulnekUltras
v Bohnicích už tě viděli? smile
Reagovat
Fandina
Vážně si myslíš. že nevyhrozovali?
Reagovat
FulnekUltras
pouze oznámili uvedení svých "zbraní strategického odstrašení" do zvýšeného stupně pohotovosti - nic víc smile
Reagovat
Fandina
Ty blbe, ty nechápeš, že vydírají smrtí. Ty magore.
Reagovat
FulnekUltras
smrtí tady dva roky vydírali leda tak kovidfašisti - a ti už míří rovnou do prdele smile
Reagovat
FulnekUltras
ekoterorismus, energoparazitismus, kovidfašismus i banderonacismus - tohle všechno jednou skončí a normálním lidem chybět nebude smile
Reagovat
Fandina
Zcela určitě a nejvíc jim nebude chybět, když nebude chybět nic jiným. Ale to by musel být na světě mír. Což momentálně není. Díky nenažraným agresorům nebo zakomplexovaným zlým lidem.
Reagovat
Ondra979
je to vul a zradce..russacka rise zla miri ke kolapsu a vrah putin bude jednou potrestan..je to nevyhnutelne a je to dobre
Reagovat
Rafaeoli25
Co nechápu, je Stachovského názor na to, čí válka to je a není. Že si myslí, že Švýcarů nebo Španělů se netýká, ale Srbů a jiných ano. Zmiňuje jen Federera s Nadalem, ani slovo o Thiemovi, Tsipovi a dalších. Zvláštní.
Reagovat
Pe3k
Nevím, asi mu jde o peníze nebo aby se to rozneslo mezi nejvíce lidí. Ti 3 maj vše "nej". Viděl jsem teď v amerických zprávách (Fox s Tuckerem jak jinak smile), jak se nějaké insta modelky nebo kdo vydávají, za to, že brání svojí zem, přitom jen stojí se zbraní na airsoft a maskáčema a nebrání ani prd. Využivají/zneužívají situace. Na youtube už běží reklama od kryptokocota Čmolíka, jak si máš koupit od něj pozemek někde v tropech, jako zadní vrátka pro válečnou situaci. Na to by nenaletěl ani Trollhand.
Reagovat
Rafaeoli25
To je pravda, jak někteří využívají nebo zneužívají těchto situací je až obludný, přiživit se chce kdekdo, smutný smile
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně jak k tomu Federer s Nadalem přijdou, vykreslovat je tímhle způsobem..
Reagovat
Pe3k
Prostě cokoliv se v tenisu šustne, otázka je, co na to BIG 3.
Reagovat
Rafaeoli25
Má to samozřejmě svoji logiku, každopádně jen proto, že jsou tak úspěšní, tak by na ně nikdo neměl klást přehnané nároky a očekávat, že budou ke všemu zaujímat stanoviska a když to neudělají, bude z toho velké halo..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je ok v případě, že Putin od nich nemá doma rakety, teda ty se strunama...
Reagovat
baggik
Žijeme v absurdní době, kdy se jedničkou světového tenisového žebříčku stává reprezentant země, která rozpoutala válku a dostal se tam díky covidu. :))))
Reagovat
Rafaeoli25
Tak třeba ta absurdní doba ale skončí už někdy v létě, kdy se na první místo vrátí Nadal smile
Reagovat
turista
Snad Djokovič.
Reagovat
Rafaeoli25
Ještě bych k tomu cos napsal dodal Rus, ale žijící v Monte Carlu, většinu života pobytem na Západě. Fakt zajímavé smile
Reagovat
milik254
Medveděv v současné době NEREPREZENTUJE Ruskou federaci, stejně jako další ruští tenisté, případně běloruští Bělorusko
Reagovat
Rafaeoli25
Víš jak to myslel - Medvedev je stále Rusem neb má ruské občanství, to, že mu odebrali možnost oficiálně Rusko reprezentovat je něco jiného.
Reagovat
Nenela
Krasna fotka, krasna rodina smile Snad se detem tata vrati domu
Reagovat
smazaný uživatel
já bych nešel. Ví vůbec za koho bojuje?
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně za co smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Je to smutné říct, ale být Ukrajincem, tak tam už nic dobrého nečekám, seberu se a zvolil bych si život v jiné části Evropy nebo světa. Není na tom nic špatného a nevlasteneckého, v této části světa bohužel asi nikdy dobře nebude, to Je smutný fakt, to se týká ale nejen Ukrajinců, ale samozřejmě i Rusů, Bělorusů a dalších smile
Reagovat
Rafaeoli25
Postsovětská oblast, nešťastné místo k životu. Nechtěl bych tam být kdekoli ani za mák.
Reagovat
Rafaeoli25
Lituji lidí, co se tam narodili a musí zažívat co zažívají. To ale samozřejmě platí o více místech na světě.
Reagovat
annah
Všichni ale utéct nemůžou.
Reagovat
Rafaeoli25
To ne a já tomu jen říkám bohužel. Fakt je mi líto úplně všech, co v těchto zemích trpí a rádi by pryč. Plně je chápu a mají můj plný soucit. Narodili se prostě na nešťastných místech smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
no a to se taky někdo narodí v utečeneckém táboře v Africe, kde by jim i ten život v Rusku nebo na Ukrajině přišel jako ráj, teda až na teploty...
Reagovat
Rafaeoli25
Jen si představuji jaké to je narodit se a právě dospět ať už v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, Gruzii, Kazachstánu nebo Azerbajdžánu. Od takových patnácti šestnácti bych jen přemýšlel, jak se v těch osmnácti z těch končin vymanit.
Reagovat
FulnekUltras
jiná měřítka - jiné životní hodnoty a priority - v páchnoucím vlažném stínu prohnilého McDonalda se to samozřejmě hůř vysvětluje ;-)
Reagovat
RFanousek
Co takhle za svou vlast?
Reagovat
baggik
Ne, prida se k tomu kdo ma hezci uniformy. smileTy ses mamlas.
Reagovat
smazaný uživatel
zelinář ať jde do první liniesmile
Reagovat
FulnekUltras
dneska ještě ten režírovaný komediant dostal čecháčkovský rádobymetál - smutný konec jezevce... smile

https://www.youtube.com/watch?v=DyAJAbp8Pjc
Reagovat
blixa
Vy dva dementi jste se tu konečně sešli. Máte recht, morálního dna na TP ještě nebylo dosaženo, je třeba, abyste se přičinili. Jsem přesvědčen, že to hravě zvládnete smile
Reagovat
FulnekUltras
morálního dna bude dosaženo, až se většinová veřejnost konečně dozví, odkud ten standupový šašek ve skutečnosti "vysílal" - přinejmenším počínaje bezmála hodinovým "brífinkem" s "nezávislými novináři" smilesmile

je to jen stejná, v "demo" čvaňhání školená sorosovská figurka jako Cichanouská, Navalnyj nebo Čaputová smile
Reagovat
Fandina
Hlavně Čaputová, ty fakt umíš pobavit.
Reagovat
Rafaeoli25
No je fakt, že Čaputová žádná velká výhra není, měl jsem od ní jiná očekávání, bohužel jen samé fráze. Navíc to, jaká zaujímá stanoviska ve vnitropolitických otázkách, není nic úctyhodného, bohužel.
Reagovat
Fandina
Jemu nejde o ni, jde mu o to rozdmíchávat vášně, jakékoli. Buď kvůli vlastnímu dobrému pocitu nebo organizovaně. On bude pořád po někom šít, je mu jedno z jakého důvodu, hlavně, když může škodit.
Reagovat
Rafaeoli25
Bohužel. Člověk by měl být objektivní, posuzovat vše komplexně, být kritický na všechny strany, nejhorší je fanatismus, odmítající jakoukoli diskusi, to platí pro jakoukoli názorovou platformu.
Reagovat
Fandina
rozdmýchat hrubka
Reagovat
Rafaeoli25
Nechtěl jsem připomínat smile
Reagovat
RF46
Odkud ten sasek vysila...mas pravdu, uz dva roky se nevi, kde ten Putin pobyva...
Reagovat
SwissMaestro
..jaký "If I stayed..." ? Hádám, že dostal povolávací rozkaz.
Reagovat
Carter
Netvrdím to na 100% ale mne sa zdá, že ten dostali Ukrajinci na Ukrajine a nie ti, čo sú v zahraničí. Stachy došiel na Ukrajinu dobrovoľne z Maďarska, kde má tuším aj trvalý pobyt.
Reagovat
FulnekUltras
nucené nasazení v řadách Západem kontrolované banderofašistické armády mu není co závidět smile
Reagovat
Fandina
ruský troll je tady. Už ti otrnulo?
Reagovat
miraben99
Chvilku mu to ale trvalo. Na rozdíl od propagace povinného očkování proti Covidu ho tentokrát kromě Zemana a Babiše zradil i Okamura. Vidět poslance SPD, jak ve stoje tleskají projevu ukrajinského velvyslance musel být učitě šok.
Reagovat
Ondra979
tak to je slusnej bizar..to jsem si rad nechal ujit, ale u Okamury pozor, ten je schopny kdykoliv otocit a uz to taky dela, sice ne uplne naplno, ale je to tam...je to stale kremelska pata kolona jen ted pojede chvili maskyrovku nez mu zase otrne..fuj
Reagovat
Ondra979
vypada to tak..on bude ale naprosto bezvyznamna nula, narozdil od Volneho, mlaticky ONdracka a par dalsich, ktere uz vysetruje policie za podporu russacke vrazdici masinerie..ono jim brzy uz sklapne!
Reagovat
FulnekUltras
co, ty rozmražený Hitlerův prde ???

ani s modrožlutou plackou na klopě už nebudeš na té "jediné správné straně" smrdět o moc víc ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=Dt7rD_YijIw
Reagovat
smazaný uživatel
bez něj by si byla ztracená
Reagovat
annah
Jednoznačně mu otrnulo. Celý týden přemýšlel, jak to zaonačit, aby mohl opět vzývat své ruské bratry, a jak si vysvětlit obrat Zlomana, kterého ještě nedávno nazýval velkým státníkem.
Objevil se tu názor, že FU už táhne na Kyjev jako předvoj a statečně pálí na každého Ukrajince, aby ušetřil svým ruským bratřím střelivo. A ono ne. Nikam nejel, a přišel tak o vynikající šanci osobně zastřelit Stachovského, který má tu drzost jít bránit svou zem proti hodným ruským okupantům.
I tak by Vladimír Adolfovič Putler měl ze svého místního pohůnka radost. Střílí aspoň jedovatými slinami.
Reagovat
Nenela
Pekne receno smile
Reagovat
blixa
Tenhle, dá se už říci že bývalý salóní stalinista je brutálně silnej jen za anonymní klávesnicí, to má větší svaly než Arnold ale kdyby nad ním hvízdla kulka, tak se posere strachy. Zajímavý je, jak se mění jeho politické paradigma. Z počátku to byl celkem prostý komouš, který se přes stalinistickou úchylku vypracoval v rusofilního fanatika, kdy už není ani komouš, vlastně ani levičák, jeho pohled se zúžil na to, že co dělá Rusko je správně, ať je to, co je to. A vzhledem k tomu, že Rusko komunizmus už opustilo a přehodilo se na jakýsi imperiální carismus, opustil už i on svoji původní víru a teď už se jen klaní caru Putinovi I. On ten chudák prostě potřebuje vůdce, kdyby žil v Německu před druhou světovou tak to bude fantický nácek, teď je to fanatický Putinovec, což je velmi podobná odrůda lidského zmetka.
Reagovat
RF46
No je to idealni cilovka, to mas recht.
Reagovat
RF46
Bohuzel cim vetsi pako, tim vetsi potreba ventilovat svoje pevny nazory.
Reagovat
Grape
Jo tohle je bohužel pravda. Chytří lidé neustále pochybují, hlupáci mají okamžitě jasno.
Reagovat
RF46
Presvedcenyho blbce neobrati ani svatej :)
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
stefankelner
N01E pomohol si Austrálii pri požiaroch, ako sa Ti odvďačili? Tak isto Ti "poďakujú" aj z krajiny, kde v labákoch vyvíjajú pre stríčka Sama...
Reagovat
paddy
ojedinělé výkřiky nejsou reprezentativní (Medveděv si prý smazal ruskou vlajku na Insta - nevíme jestli to bylo jen kvůli toho, že ho obtěžovali antifanoušci)

sledujme tvrdá fakta smile

Putina zvolilo 78% lidí v prezidentských volbách a 90% ho podporovalo při anexi Krymu
a podporu má i nyní (Pljuščenko, Povětkin, Valujev, Karjakin ad.)

Putin-Jugend
https://www.idnes.cz/sport/ostatni/gamnastika-ivan-kuljak-podpora-invaze-rusko-ukrajina.A220307_071840_sporty_ten

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-fotky-rusti-priznivci-putinovy-invaze-se-sjednocuji-pod-novym-symbolem-192311

Německo dnes odmítlo zákaz dovozu ruské ropy a plynu
- nelze se divit - jak by řekli bratia Slováci - Merkelová, když jela do Moskvy kvůli plynu, tak byla ochotná Putina i "vyfajčit" smile smile
Reagovat
Pe3k
No fuj. Není lezpička? Teda lezbička?
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Marduch
Ta fotka s krasnou rodinou... Je to fakt šílený.
Reagovat
Pe3k
Že? Taky jsem chtěl napsat jakou krásnou rodinu má.
Reagovat
vojta91
Balkánský antivaxer kupuje odpustky?
Reagovat
Pe3k
A ty Český kosočtverec děláš co? Píšeš houna na tenisportálu smile smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak jako vždy...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Hook2424
Ach ten Djokovič! Další těžko uvěřitelné gesto!
Reagovat
Hook2424
Pamatujete, když v začátku kariéry inicioval po zápasech výměnu triček mezi ním a Chorvaty, Ljubičičem a Ančičem? Cílem bylo gesto spojení rozdělených národů válkou.
Reagovat
Hook2424
Jak si potom vysvětlit, že se Djokovič pravidelně setkává s nacionalistickými extremisty.
Reagovat
Hook2424
Třeba s M.Jolovičem, bývalým velitelem jednotky, která se podílela na genocidě Bosňanů ve Srebrenici. Nebo s M.Dodikem, známým popíračem genocidy.
Reagovat
Hook2424
Můžete si rovněž vygooglit jak Novak po vítěztví Srbska v ATP Cupu zpíval nacionální písničky se srbskými extremisty. Se skupinou velebících Putina! Text znal evidentně tak dobře, že to evidentně nezpíval poprvé! Písně Pochod na Drinu a Vidovdan, které jsou považovány za hymny srbského nacionalismu.
Reagovat
Patik
Djokovič opäť vzorom empatie a ľudskosti..a hentí dvaja diplomati..Roger tvárou novej kampane deťom venuje podpísané rakety..a Nadal čo..z toho niesú tituly kúpim novú jachtu.
Reagovat
dappe
Federer s Nadalem jistě pomáhají jinde. Je docela drzost je v této souvislosti zmiňovat a vytvářet tento typ atmosféry.
Reagovat
aligo
Souhlasím smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ty asi nevíš, jak pomohl lidem postiženým záplavám Na Mallorce, dokonce šel sám pomáhat v holinkách. Dává na pomoc a charitu mraky peněz. Pak taky z lásky ke svému ostrovu, kde žije, zachránil finančně krachující tamní fotbalový klub. Taky jako jeden z mála neutekl do daňového ráje. A ty máš ten žaludek ho tady takhle napadat? Jinak Novak dostal třeba svoji vilu v Monte Carlu zadarmo myslíš nebo jak?
Reagovat
Amputace
A Patik opět vzorem deb.ility, omezenosti a bezskrupulóznosti. Nezastavíš se vážně před ničím. Dokonce i válečnou situaci dokážeš zneužít jako útok na někoho, kdo ti leží v žaludku. Dno.
Reagovat
George_Renel
To se většinovým azbukům v Srbsku nebude moc líbit...
Reagovat
Blondie
Tím větší plus za to, že to udělal smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
Fandina
Nole je super, jeho postoj k očkování sice postrádá logiku, ale jinak je mi sympatický.
Reagovat
Gulbis
opravim tě, jeho postoj k očkování proti covidu...
Reagovat
SwissMaestro
Klasický Djokovič. Klobouček.
Reagovat
Grape
Tak tady Novakovi tleskám smile
Reagovat
Blondie
Potěšilo.
Reagovat
annah
Palec nahoru. Nejde o finance, které mohl Nole poslat anonymně na konta pomoci, podobně jak je posíláme i my (I když je možné, že v Srbsku žádná oficiální konta nejsou), ale o to, že tim oslovenim kolegy tenisty hlasitě vyjádřil podporu Ukrajincum. smile
Reagovat
elsky
A to to ještě doma možná odnese, Srbové byli odjakživa velcí přátelé Rusů (a nás, před jugoslávskou občanskou válkou).
Reagovat
Blondie
Ano, ano, jak oba říkáte.
Udělal mi radost, kluk.
Já vím, proč ho mám i přes ty jeho na hlavu padlé momenty ráda smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist