Wozniacká si na 'tiskovce' vymýšlela. Musela se vrátit a říct pravdu

23. 1. 2011, 16:57
Aktuality 13
Světová tenisová jednička Caroline Wozniacká po vítězství nad Lotyškou Anastasijí Sevastovovou v osmifinále Australian Open zaujala novináře historkou o dobrodružném setkání s klokaním mládětem, které jí poškrábalo nohu. Její vyprávění vzbudilo podezření a za pár hodin dánská hvězda přiznala, že si vše vymyslela.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

Wozniacká popustila uzdu své fantazii, když vysvětlovala, proč má na holeni náplast. "Přišlo mi to takhle zajímavější, než jak se to ve skutečnosti stalo. Udělala jsem si to na běžícím pásu, to víte, blondýna... Občas se to stane," uvedla vše na pravou míru. 

Původně tvrdila, že při výletu s přáteli za městem našla v trávě malého klokana a chtěla mu pomoct. "Vypadal tak mile, ale najednou vyskočil a začal mě drápat. Zbaběle jsem utekla," balamutila novináře dvacetiletá tenistka. Líčila, že jí lékaři chtěli dokonce ránu sešít, ale řekla jim prý, že náplast bude stačit.

Po intervenci ženské asociace WTA se Wozniacká později vrátila zpět do Melbourne Parku a všechno objasnila. "Myslela jsem si, že tomu nikdo nebude věřit," komentovala svou báchorku.

Dánská tenistka dráždila novináře už po zápase 3. kola, když si odpovídala na sebou položené otázky.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
A co taková Urszula Radwanska, Dominika Cibulková, sestry Plíškovy, Magda Rybáriková, Victoria Azarenka, Anna Chakvetadze, Alize Cornet a celá řada dalších :-) To jsou také moc krásné tenistky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, na Jarmilu jsem dočista zapomněl. Kočka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jarka je moc sexy
Reagovat
smazaný uživatel
nejkrásnější je Flavia Pennettaová
Reagovat
smazaný uživatel
jj a hned za nou u mna rezai a cirstea
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych přidal Giselu Dulko a Jarmilu Gajdošovou/Groth
Reagovat
smazaný uživatel
Je to mladá sympatická a krásná ženská, žádná anorektička typu Hantuchový, ale pořádná baba jaksepatří :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každý má holt jiný vkus. mě se napoříklad všeobecně blondýny líbí méně než brunety a Wozniacká má navíc přesně ten typ obličeje, který mně vůbec nepřipadá přitažlivý.

Ostatně, dnešní nejslavnější tenisová blondýna Šarapova se mi rovněž nijak zvlášť nelíbí, dtto Kurnikovová. Na druhou stranu je pozoruhodné, že zrovna tak se mi nijak zvlášť nelíbila ani jedna z nejslavnějších tenisových brunetek - Sabatiniová. :-))

Velmi pěkné jsou IMHO například Iveta Benešová, Klára Zakopalová, Julia Görges, Ana Ivanovič atd.
Reagovat
smazaný uživatel
to bude asi tim ze jsi buzna...
Reagovat
smazaný uživatel
Buznám se líbí Klára zakopalová nebo Ana Ivanovič? Nebo co konkrétně ten tvůj imbecilní výrok má znamenat?
Reagovat
smazaný uživatel
Zlata sympaticka Strycova....Figura Dánky absolutne bez sexappealu a pritazlivosti, mozna ty nehty... .naprosto bez elegance a šmrcu.To uz mozna ta Vavrinec...
Reagovat
smazaný uživatel
ta holka se mi libi vic a vic. jen tak dal. nejaka naplast na noze - WHO CARES. omg...
Reagovat
smazaný uživatel
exactly :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist