Zakopalová prohrála ve Wimbledonu ve třetím kole se Schiavoneovou, Kvitová s přehledem postoupila

30. 6. 2012, 14:50
Aktuality 74
Klára Zakopalová vypadla na trávě ve Wimbledonu ve třetím kole. Česká tenistka prohrála na grandslamu v Londýně se čtyřiadvacátou nasazenou Franceskou Schiavoneovou z Itálie 0:6 a 4:6. V osmifinále Italku vyzve Petra Kvitová, která bez problémů porazila Američanku Lepchenkovou 6-1 6-0.
Klára Zakopalová

Zakopalová zápas špatně začala, v prvním setu udělala dvanáct chyb, získala jen sedm výměn a za dvaadvacet minut ji zazpíval "kanár". "Zvykala jsem si na její hru, pořád hrála čopy, lifty a ve větru to bylo těžké. Nemohla jsem se dostat do rytmu a to byl základ, proč mi to tak uteklo," komentovala Zakopalová úvodní set.

Ve druhé sadě se zlepšila, ale za celý zápas neměla proti Schiavoneové brejkbol. "Nebylo to o hezkém tenisu, ale o tom, jak se s tím kdo vyrovná psychicky a ona to zvládla líp. Já jsem se necítila dobře, nehrála jsem dobře, soupeřka mi neseděla. Prostě mi nic nevyšlo," klopila Zakopalová oči.

Druhý set rozhodla sedmá hra, v níž pražská rodačka počtvrté v utkání přišla o podání. Předcházel tomu sporný moment. Za stavu 30:30 zahlásil lajnový rozhodčí aut, ale hlavní Kader Nouni nechal výměnu opakovat. Místo výhody pro Češku byl brejkbol, který ještě odvrátila, ale při druhém už o servis přišla. "Jsem přesvědčená, že to byl aut, mrzelo mě to, ale vymlouvat se na to nebudu," dodala Zakopalová.

Petra Kvitová pokračuje úspěšně v cestě za obhajobou titulu ve Wimbledonu. Loňská královna londýnské trávy ve třetím kole porazila Američanku Varvaru Lepchenkovou 6-1 6-0 a v boji o čtvrtfinále se střetne s Franceskou Schiavoneovou.

Dvaadvacetiletá Kvitová porazila Lepchenkovou bez problémů na pařížské antuce a i na trávě utkání zcela dominovala. Čtvrtá nasazená tradičně tlačila z returnu a opírala se o forhend, kterým Američanku dostávala do úzkých. Na kurtu číslo jedna Kvitové stačilo k postupu do 4. kola třiapadesát minut.

"Cítím se s každým zápasem lépe a kvůli nervům je třetí zápas mnohem lepší než první. Jsem ráda a spokojená, jak jsem hrála," řekla Kvitová v televizi. Česká hvězda udělala proti Lepchenkové pouze deset chyb. "Hraju agresivně a chyby se budou v mé hře vždycky objevovat a je samozřejmě skvělé, když jich je co nejméně," dodala.

Se Schiavoneovou hrála Kvitová třikrát a dvakrát zvítězila. Oba vyhrané zápasy zvládla letos; poprvé ve Stuttgartu a podruhé v Ostravě při Fed Cupu.

- WIMBLEDON ženy -
(Velká Británie, tráva, 16.060.000 liber)
sobotní výsledky (30. 06. 2012)

Dvouhra - 3. kolo:
Kvitová (4-ČR)
- Lepchenková (USA) 6-1 6-0
Schiavoneová (24-It.) - Zakopalová (ČR) 6-0 6-4
Azarenková (2-Běl.) - Čepelová (SR) 6-3 6-3
S. Williamsová (6-USA) - Jie Zheng (Čína) 6-7(5) 6-2 9-7
Švedovová (Kaz.) - Erraniová (10-It.) 6-0 6-4
Ivanovičová (14-Srb.) - Görgesová (22-Něm.) 3-6 6-3 6-4
Vinciová (21-It.) - Lučičová (Chorv.) 7-6(4) 7-6(3)
Paszeková (Rak.) - Wickmayerová (Belg.) 2-6 7-6(4) 7-5

Čtyřhra - 2. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (6-ČR) - Cibulková, Hantuchová (SR) 6-2 6-4

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

74
Přidat komentář
pepin
Tak každému se líbí něco jiného a jinak si to přečti znovu, zda ti někdo něco doporučuje nebo, že má někdo nějakou povinnost. To ostatní je Tvůj problém a jinak těch keců tady čtu taky hodně, někdy přes celou stránku.
Reagovat
smazaný uživatel
"taky se vůbec nebál dát najevo, že je to slovenka jako on aže ji tedy opravdu fandí a přeje. Na rozdíl od některých našich, kteří ani nedokáží dát najevo, že fandí tenistce, která je z Čech."

Na to ti odpovídám, zda to je povinnost komentátora, aby fandil "našim".
Jinak si nic znovu číst nemusím, já jsem jeho komentář celý slyšela, i s dodatkem, když předával mikrofon F. Šedivému, aby nezapomněl fandit Slovákovi Lackovi. To je to doporučení, o kterém jsem psala, že ho slyšet nepotřebuju..

To "ostatní" je můj problém? A jako jaký? Žádný nevidím, je to jen názor na komentář..
Reagovat
pepin
A tam je, že Ti někdo něco doporučuje, nebo nařizuje, nebo, že máš nějakou povinnost? Já si myslím, že ne a jen si to na sebe vztahuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to byl ve Wimbledonu výživný den...

Ana - Julia: Ohromně důležité vítězství pro Anu, mám velkou radost. :) Vzhledem k nasazení pro ni osmifinále bylo určitě cílem a ten dneska splnila. Je to velmi cenné, protože ten zápas byl hodně vyrovnaný... Ana v úvodní hře prvního setu získala brejk, ale ten hned následně ztratila, když neproměnila dva gemboly. Pak přišla v šestém gemu další ztráta podání, která bohužel rozhodla o osudu prvního setu... Ve druhém setu znamenal rozdíl taky jediný brejk a ten získala Ana v šestém gemu. Už předtím ve čtvrtém gemu měla Ana čtyři brejkboly, ale bohužel je nevyužila. V šestém gemu se to tedy povedlo, Ana vedla 4:2. Následně měla práci s potvrzením brejku, když odvracela dva brejkboly. Vyšlo to a skóre bylo 5:2 pro Anu. Hned v následující hře při podání Julie měla Ana setbol, který nevyužila. Julia snížila na 5:3, Ana podávala na vítězství ve 2. setu. Devátý a poslední gem druhého setu byl hodně dramatický. Ana nevyužila další čtyři setboly, ale ten celkově šestý už naštěstí vyšel...
Reagovat
smazaný uživatel
... Třetí set opět rozhodl jediný brejk. Ana ho mohla získat už za stavu 1:1, ale zase nevyužila tři brejkboly, což byla dnes trochu její bolístka. Za stavu 2:2 už ale Ana získala brejk, který potvrdila po další vyrovnané hře a odvrácení dvou brejkbolů. Ana vedla 4:2, Julia se ovšem držela stále v kontaktu a snížila na 4:3. Pak uhrála Ana čistou hru, když si skvěle pomohla servisem - 5:3. Vzít Julii následující podání se nepovedlo, a tak Ana servírovala na vítězství za stavu 5:4. Julia se dostala k brejkbolu, Ana ho skvělým úderem na čáru odvrátila. Pak si Ana vypracovala mečbol, který proměnila a vyhrála. :) Byl to opravdu velmi kvalitní zápas. Myslím, že to byl pěkný tenis a ještě k tomu dramatický vývoj. Velkou zbraní obou hráček byl return... Pro Julii to byl hodně smolný zápas, protože v případě vyrovnání na 5:5 (šanci na to měla) mohlo být všechno úplně jinak. Já jsem ale rád, že to Ana zvládla. Přesto musím ocenit i výkon Julie a jejímu největšímu fanouškovi tady na portálu bych měl poslat aspoň kostičku útěchy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika - Čepelová: Po pravdě, Čepelovou jsem skoro vůbec neznal. Po dnešku musím říct, že je velmi talentovaná a pro Viku to byla prověrka. To se vůbec nedalo srovnat s 2. kolem proti Oprandi... Vika začala zápas dobře, ale bylo to takové nejasné a samý brejk. Vika vedla 2:0, pak 3:1, ale Čepelová srovnala na 3:3. Potom už Vika vyhrála všechny gemy v prvním setu. Rozhodl brejk v osmé hře, kdy byla Čepelová možná trochu nervózní a dala nějaké dvojchyby... Z druhého setu vyčníval hlavně ten třetí gem, když podávala Vika. Ten byl hodně důležitý a trval asi 13 minut. Vika naštěstí uhájila podání a srovnala na 2:2. V následujícím gemu Vika nevyužila tři brejkboly a zase musela srovnávat při vlastním podání. Brejk se povedl za stavu 3:3 a tam se ten zápas asi definitivně zlomil. Stejně jako v prvním setu, od stavu 3:3 vyhrála Vika všechny tři zbývající gemy. Zápas ukončila při podání Jany... Tím se mi splnilo přání, které jsem měl před turnajem. Věřil jsem, že se Ana s Vikou potkají v osmifinále a povedlo se. Jak jsem psal hned po losu, bylo to docela dobře nalajnované. :) Teď je sice škoda, že jedna z nich skončí, ale aspoň mám jistotu jedné čtvrtfinalistky. Já věřím, že Masha to taky zvládne a budu mít dvě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena - Jie Zheng: Díval jsem se od stavu 3:3 ve 3. setu, když skončil zápas Viky. Opravdu úžasný zápas, asi jeden z nejlepších na letošním Wimbledonu. Obrovské drama, obě hráčky skvěle podávaly a delší výměny byly taky dobré. Ani jsem nevěděl, komu mám přát. Jie Zheng mám z Číňanek nejradši. Sereně jsem zase nepřál, aby podruhé v krátké době tak smolně prohrála. Já na ní strašně obdivuju ten její zápal pro hru. Takovou vášeň mají podle mě jenom dvě hráčky - Masha a Serena. Nakonec to Serena zvládla, což jsem podle průběhu hry očekával. Jie Zheng podávala skvěle, ale Serena dokonale. Říkal jsem si, že Serena svoje podání určitě neztratí, protože dávala jedno eso za druhým. Jeden gem při jejím podání dokonce netrval ani minutu...

Tamira - Yanina: Tamira je doslova neuvěřitelná. To je k nevíře, co všechno dokáže vyhrát... Zase to byl dramatický zápas, zase to s ní vypadalo špatně. Yanina podávala na vítězství za stavu 5:4 ve třetím setu. No a Tamira to zase otočila... Tamira si teď neskutečně věří. Ta musí být psychicky nahoře jako nikdo. Vyhrát tolik vyrovnaných zápasů po sobě (včetně Eastbourne), to je něco mimořádného.

Sakra, dneska jsem se nějak rozjel... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám rád takové zápasy, kdy bych to přál oběma a jedna musí z kola ven. Jak se můžeš těšít na zápas Vika - Ana ? I když tady to pro mě je jasné, komu budu přát, stejně to dopadne naopak.

Serena: je strašně těžké, téměř nemožné vzít Sereně servis. Ale ta mezihra, no nevím, na Serenu to není úplně ono.

Čepelová: pamatuji si ji z loňského Fedcupu, za stavu 3:0 šla proti Lucce a Lucka si tam s ní nevěděla rady...
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, já se nikdy moc netěším, když dvě moje oblíbenkyně hrajou proti sobě... Ale když jsem se díval na ten los, tak jsem věděl, že jiná možnost prostě není. Buď budou obě v osmifinále a jedna určitě postoupí, nebo tam bude jenom jedna anebo žádná... Takže se nedá nic dělat, prostě se utkají proti sobě. Jak říkám: "Teď je sice škoda, že jedna z nich skončí, ale aspoň mám jistotu jedné čtvrtfinalistky." Skoro by se dalo říct: "Lepší jedna čtvrtfinalistka v hrsti, než dvě na střeše." :D
Reagovat
a.magerova
Umíte mi to někdo logicky vysvětlit ?!!!! Expres zpráva.
Jestřába Rufuse, který na tenisovém Wimbledonu odhání z areálu All England Clubu holuby, hledá londýnská policie. Dravec byl podle serveru BBC v noci na pátek ukraden z vozu jeho majitelů. Rufus, který třetí grandslam sezony stráží před nevítanými ptáky už dvanáct let, zmizel i s klecí z auta na soukromém parkovišti na předměstí Wimbledonu. Vůz měl otevřené zadní okénko, aby čtyřletý jestřáb mohl dýchat.
Reagovat
gigin
prostě ve Wimbledonu je fakt asi dobrá "tráva" :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni jestřábi v Anglii se jmenujou Rufus. :-)
Reagovat
freeteepek
Viděl jsem druhý set zápasu Viky s Čepelovou. Ta mladá Slovenka mě zaujala. Nemá zatím tak tvrdý úder, jako Vika, ale jinak hrála velmi dobře. Nedělal moc zbytečných chyb a často s Azarenkovou držela krok. Rozhodně to pro světovou dvojku nebyl jednoduchý zápas. Jak o tom svědčí její mohutný křik při jednou zahozeném balonu. Až se všichni přítomní polekali...
Reagovat
tommr
od Cepelový to byl sympatickej výkon. Je to určitě velkej talent. Jen se mi zdá na špičkovou tenistku dost drobná ... :)
Reagovat
pepin
Souhlasím, ale myslím si že velikost zatím až tak rozhodovat nebude, ale důležitější pro ni bude zapracovat na servisu. To je alfa omega. A ještě jedna věc se mi líbila na rozdíl od našich komentátorů. Ten slovenský se nebál opřít do Azar. kvůli tomu jejímu jekotu a pěkně a otevřeně to kritizoval a taky se vůbec nebál dát najevo, že je to slovenka jako on aže ji tedy opravdu fandí a přeje. Na rozdíl od některých našich, kteří ani nedokáží dát najevo, že fandí tenistce, která je z Čech.
Reagovat
smazaný uživatel
To buď v klidu. Vika si takhle jednou zaječí skoro v každém zápase, protože vždycky udělá jednu hodně zbytečnou chybu... Proti Oprandi si zaječela taky. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě se líbí komentování Slováka, mně absolutně ne, od komentáře nečekám, že mi bude doporučovat, komu mám fandit, to je moje věc..jinak že je to Slovák a nebojí se říct, fandím Slovákovi, to má být jako povinnost, aby komentátoři fandili "našim" ? Tohle není fotbal..jeho hlášky a kecy jsou neskutečný, nacionalista jak vyšitý. Včera nevěděl, že už je zatažená střecha..Nemám ho ráda, je mi jedno, jaké je národnosti, kritizovala bych stejně, kdyby to byl Čech.
Reagovat
smazaný uživatel
Toho komentátora jsem naštěstí neslyšel, ale souhlasím s Emičkou. Pár slovenských komentátorů znám a ti když si nasadí své nacionalistické brýle... A jestli si otvíral ústa na druhou nejlepší tenistku světa, tak to jen vypovídá o jeho malosti. Nebyl to náhodou ten samý, co loni posílal Caroline po prohře s Dominikou Cibulkovou "do horúcích pekiel"?
Reagovat
Heather_Fedex
jj, souhlas, palec dolu za slovaka
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, ale na NS mají jen tohoto Slováka myslím..
Reagovat
pepin
Nezlob se, ale spíš v tomto přépadě můžu mluvit o Tvojí malosti, když něco kritizuješ a nebyl si u toho. On tu Tvoji uječenou mušketýrku kritizoval právem za to její ječení a řvaní, to jen Ty ve své velebnosti ji chválíš. Tak když jsi u toho nebyl a nevíš jak to bylo tak bud raději zticha a nikoho neurážej. Pak se divíš, když se tady do tebe lidi opřou a hledáš komploty.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to byl ten samý komentátor co loni, tak jsem spíš rád, že jsem to neslyšel... Zvukové projevy tenistek se řeší pořád a při průběhu Wimbledonu dvojnásob. Nemusí se to všem líbit, ale Vika neporušuje žádné oficiální tenisové pravidlo, takže ji nějaký komentátor (který by měl být objektivní) nemá za co kritizovat... A co se týká lidí, kteří se tady do mě "opírají", tak to jsi akorát ty a pár dalších jedinců, které bych mohl spočítat na prstech jedné ruky. Fajn lidí je tady naštěstí mnohem víc.
Reagovat
pepin
Nevím kde žiješ co se týká kritiky jsi někde mimo, a co se týče lidí, kteří mají připomínky k tomu co zde předvádíš, musel by si mít těch prstů podstatně víc. Není to tak dávno co jsi si tady ztěžoval a mě si označoval za někoho kdo proti tobě pořádá komplot. Jen se vrat a přečti si to znovu at si osvěžíš pamět, Ty totiž můžeš všechno pokud se to týká těch tvých, ale běda když se někdo odváží mít jiný pohled.
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, tak je vás možná šest. :D Já nevím, o co ti jde. Svoje názory tady můžu prezentovat jako všichni ostatní. Když má někdo jiný názor než já a vyjádří ho slušně, tak s tím nemám žádný problém. Nelíbí se mi jenom provokace a urážky... V jedné diskusi mě ty narážky mrzely, protože se tam psalo skoro víc o mně než o tenise. Jsou tady prostě lidi, kteří mě nemusí... Ale na druhé straně jsou Emička, Heather, gigin, Adam, dadaft, Oskar, quesh, lajna, tommr a další, se kterými si dobře a rád popovídám. Vůbec nezáleží na tom, kdo komu fandí a jestli někdo víc chválí nebo kritizuje. Diskuse je od toho, abychom si vyměnili názory a když se to dělá slušnou formou, tak to může člověka naplňovat... Ale když mi někdo píše takovým stylem jako ty, tak ode mě těžko může očekávat kladnou odezvu.
Reagovat
pepin
Já Tě neurážím, jen jsem Ti opověděl na to, že něco kritizuješ aniž jsi u toho byl a Ty to hned převedeš jak to máš oblíbené úplně někam jinam.
Reagovat
Heather_Fedex
nezapisala se nahodou dneska yarka do knihy rekordu??
Reagovat
smazaný uživatel
no, uz ja to uznany novy rekord ve Wimbledonu, jak je uz tady v novem clanku. Do cestiny by se to spravne melo prelozit "zlaty kanar":).
Reagovat
dadaft
to urvala servisem, ale jinak se myslím není čeho bát a Yarka ji vyřadí...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslim. Otazka je, jestli v pripade postupu od QF Petra zopakuje vitezstvi nad Yarkou v RG, ktere bylo takove nejake vachrlate....:-) No, ale ted Petru ceka Schiavonne a to nebude zadna legranda.
Reagovat
tommr
souhlas s váma oběma - Shvedova vypadá nebezpečně a mohla by Serenu vyřadit, protože bude mít rozhodně lepší return než měla dneska Zhengová ... :)
Pro Petru je to sice v principu jedno s kým bude ve čtvrfinále hrát, ale vyřazení Sereny už v osmifinále by jí přesto hodně pomohlo, protože Serena se na ní dotahuje v žebříčku. Nejdřív ale Petra bude muset letos už potřetí zdolat Schiavone a ta se zdá být v dobrý formě soudě podle toho jak dneska hladce vyřídila Kláru ...
Reagovat
Heather_Fedex
petrin servis je predci jen na jine urovni, nez klarin ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, zda jsi viděl celý zápas. Byl to hezký tenis. Serena dnes na returnu příliš nezářila, ale bylo to i výbornou hrou Číňanky. Oni spolu vždy hrají vyrovnaná utkání a v poslední době Serena vždy vyhrála až ve třech setech. O kvalitě zápasu svědčí i statistiky W/UE
Serena: 54/24; Zheng: 21/17; Zejména v druhém setu spáchala Serena pouze 1 UE.
Na Sereně bych hlavně ocenil to, že si za celý zápas neprohrála podání a v rozhodujícím setu se udržela v klíčových momentech psychicky. V TB prvního setu byla na začátku nervózní, a proto ho i prohrála, jinak to nemuselo být takové drama. Ale Číňanka nedala nic zadarmo a téměř nekazila.
Shvedova bude nepříjemnou soupeřkou, může Serenu samozřejmě porazit, ale já si to nemyslím. Vidím čtvrtfinále proti Petře.:)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak hrála Petra? Já to tam vždy jen zkontroloval. Soudě dle statistik, vrací se do své "travní pohody". Nemám o ní proti Schiavone nejmenší starost....:)
Reagovat
tommr
to je samozřejmě pravda, ale Klára má zase lepší pohyb a jistější údery než Petra. Petra rozhodně nemá přes Schiavone předem zajištěnej postup ... :)
Reagovat
tommr
díky stupidnímu NovaSportu jsem ze zápasu Petry viděl jen poslední hru a z toho se moc na úroven hry nedá soudit. Nicméně výsledek je natolik jasnej, že není třeba pochybovat o tom, že Petra hrála dobře. Lepchenko není zase tak slabá soupeřka (je 53. v žebříčku a v poslední době má docela dobrou formu), aby na ní stačil jen průměrnej výkon ... :)
Dnešní dobrej výkon Petry ale nijak nezaručuje, že zápas se Schiavone proběhne bez nervů, protože do úterý se může ještě forma Petry zase vypařit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
podle mne by Petru bylo mnohem uz z psychickeho hlediska hrat v QF proti Shvedove. Snad ji to opet proti Schiavone dobre vyjde a dojde dale;).
Reagovat
tommr
proti Shvedový by si asi Petra mohla víc věřit, proti Sereně by mohla mít větší motivaci - těžko říct co by pro ní bylo z psychologickýho hlediska lepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrala dnes podle vysledku urcite uz v pohode, tez jsem to nevidel. U ni je v soucasne dobe ale asi porad jeste jistejsi, kdyz si bude verit proti Shvedovy...:).
Reagovat
freeteepek
Škoda samozřejmě Kláry, že vypadla s tou mužatkou, ale na druhou stranu je pro Petru dobře, že nebude muset bojovat s krajankou. Na Schiavoneovou si věří a naopak. Francesca z ní bude mít respekt. Pokud Petra dobře začne, neměla by mít problém.
Shvedovová potvrzuje svoje kvality. Bylo by fajn, kdyby Serenu vyřadila. S podobným scénářem ale nepočítám.
Na Petře je vidět větší klid a z něho vyplývající jistota, i když to dnes pro ni nebyla těžká zkouška. Yarku jsem dnes hrát neviděl, ale je třeba vzít v úvahu, že rychlý povrch jí vyhovuje zatímco Eraniové nikoliv. Proto bych ten její dnešní výkon bral trochu s rezervou. Ale tráva vyhovuje i Petře. A když ji dokázala porazit na antuce, na trávě to dokáže znovu, a s ještě větším přehledem.
Reagovat
tommr
nevím jak Petra, ale já jako fanoušek bych teda rozhodně preferoval Shvedovou i když se zdá být momentálně ve skvělý formě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info.:) Nemyslím, že bude mít Petra v dalším kole problém, chytla se a určitě si věří. Navíc Schivavone v poslední době porazila. Nemyslel bych si, že je Fran v kdovíjaké formě, neměla ještě soupeřku, která by ji řádně prověřila.
Shvedova se vrací po zranění, je vynikající deblistka, rychlý povrch ji svědčí. Dnes jsem ji hrát neviděl, nevím, co se tam dělo v tom prvním setu, ale podle statistik rozhodl return a slabý servis Errani. A víme, že ho má Sara opravdu slabý a mimo antuku se její hra ještě oslabuje. Takže bych ten dnešní zápas nepřeceňoval, další utkání bude jiné, jiná soupeřka, jiný den atd...., viz. dnes Rosol.....
Reagovat
smazaný uživatel
A neboj, dobrá forma se Petře do úterka určitě nevypaří.:-)
Jinak si osobně myslím, že pro Petru by byla na čtvrtfinále lepší Serena. Více by se na ní nahecovala. Proti Shvedové by mohla být trochu svázaná, protože by byla v zápase favoritkou a soupeřka by mohla hrát hlava nehlava s pocitem, že nemá co ztratit.
Naopak Serena by byla pod tlakem, nastupovat proti obhájkyni není příjemné a určitě by byla nervózní a dostávala sama sebe pod tlak. Z toho pak u ní pramení hodně chyb.
Reagovat
patriks
Klára rozhodně do osmifinále nepatřila, to obě předcházející soupeřky , které Schiavone měla ji mohly porazit, jak Laura Robson tak Kristýna Plíšková, jenže obě když byly ve vedení, tak se zlekly jejího jména a vše co získaly tak rychle odevzdaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Schiavone ještě neměla pořádnou soupeřku, která by stačila buď herně nebo psychicky. Petra ji přejede. Kdyby to bylo na antuce, dalo by se trochu polemizovat, ale na trávě to pro Fran dobře nevypadá...
Reagovat
tommr
ten optimismus vám pánové závidím. Já mám ze Schiavone docela strach - letos jí nevyšlo FO a mohla by si to proto vynahradit ve Wimbledonu. A to že jí to moc nešlo proti Robsonový nebo Kristýně nic neznamená - to se ještě rozehrávala a možná i soupeřky trochu podcenila - v osmifinále bude hrát určitě úplně jinak a bude strašně nebezpečná - Petra si proti ní nebude moct dovolit žádný zaváhání ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na Petru si s klidem vsadím, pokud bude nějaký slušný kurz. Uvidíš, že když se nestane nic neočekávaného, Fran na ní mít nebude! Tak se nestresuj a užij si neděli bez tenisu před tím náporem příští týden.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já sice jinak Fran fandím, ale ted má přednost Petra :-) Ona je Fran nebezpečná v tom, že nic nevzdává, je taková zažraná v dobrém smyslu, ale taky spíš na trávě věřím Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí také fandím, ale když bude hrát s Petrou, tak budu fandit Petře. Mám jí právě také rád kvůli té její bojovnosti a odhodlání. Ale to ona umí prodat spíše na antuce, takže tady proti Petře, která má naopak hru jako šitou na trávu, jí moc šancí nedávám.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se zlepšuje, Lepčence nešlo skoro nic.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to me dojima ta slovenska husicka jak se snazi...a rosol je sracka
Reagovat
smazaný uživatel
nesnáším slováky a jejich kecy
Reagovat
VlS
Nesnáším pitomce bez ohledu na národnost
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
AZ VSICHNI UMREME, TAK BUDOU POUSTET JEN POJE BANE MOTORKY...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to klára naše šikovná holka a my ji máme rádi moc...nova sport jsou diliny mrdle...ja opravdu mam pocit , ze nas chteji opravdu vycerpat psychycky....smejdi smejdsti
Reagovat
dappe
Vyhrála 1.set 6:0 a na míčky 24:0, to jsem ještě nikdy neviděl.
Reagovat
Heather_Fedex
tak to je sila....
Reagovat
smazaný uživatel
To jako fakt, jo? 6x4 = 24, to by chtělo prozkoumat statistiky. Tohle je pro Saru až moc kruté, to si nezaslouží.
Reagovat
dappe
Jo, 6 čistých her...:)
Reagovat
dadaft
říkal jsem si, jak se bude Yaroslava ve formě cítit na trávě. zdá se, že skvěle.
chcete černého koně turnaje?
Reagovat
Andrew89
prohrála první set!:(
Reagovat
Heather_Fedex
neni to pro kvitko snad dobre???? ;)
Reagovat
Andrew89
je, ale chtěl bych vidět jejich souboj:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, furt doufám, že to Petra ještě stihne někde, někdy porazit Serenu. Ale taky by to nemuselo vyjít, že jo, takže i tak dobře, ale Serena to nezabalí, čekám obrat.
Reagovat
Andrew89
přesne:)
Reagovat
Heather_Fedex
serena je v posledni dobe z formy a navic, k jeji smule, cinanka hrala v birminghamu dobry tenis...
petra zda se nasla v sobe ztracenou motivaci a zacal souperky valcovat....v 1. kole to vypadalo vselijak ale uz se vzpamatovala
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, ponecham stranou dnes suverenni Petru, co rikate na Kazasku? Na RG se hromadily hlasy, ze Petra mela lehkej los....a ejhle, Kazaska je ve Wimblasu ve 3. kole a zatim hraje s Errani vic nez dustojne.
Reagovat
smazaný uživatel
6:0 v prvním, to je opravdu více než důstojné.
Ale jarce s jejím stylem musí na rozdíl od Sáry tráva absolutně vyhovovat, Sara je bojovnice, jsem zvědavý, ale myslím, že tohle nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dneska navic bez slabsi chvilky... a jestli ji navic bolej zada tak to byl dneskab excelentni vykon
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Fran už byla nad síly Kláry. Je to pořád vynikající hráčka, viděl jsem na vlastní oči její zápas s Petrou na Fedcupu, byl to tenis té absolutně nejvyšší kategorie.

Ale, co je důležité !!! 12:1 , 50 minut a hotovo!!!
A jedem Péťo, tohle držet dál a bude to špica!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra mi vikend nepokazila a naprosto drtive Varvaru prejela. Zadna vazna krize, proste pohodicka. Tak jsem zvedavej na Francescu, musim rict, ze radsi vidim tuhle souperku, protoze Petra to ma s Ceskama vselijak... Takze pokud Petra udrzi vzrustajici standard, tak to vidim na QF.
Reagovat
Andrew89
Tak Petra mi udělal maximální radost. Nádhera! Jen tak dál:-p
Reagovat
VlS
Škoda Klárko. Výborně Petra. Pod psa Nova sport. Nevadí mi motorky, vadí mi nesmyslné vysílání jingles a superpitomých reklam na levné topení místo přímého přenosu alespoň posledního gamu. O režisérech si tedy nemyslím, že jsou profíci, hnus a hrůza.
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou, chápu, že to mají nasmlouvané, ale 15 minut se nic nedělo, čakalo se na vyhl. vítězů. Tak proč to nepřepli? A pak 10 min ut reklamy. Jako by jich neměli dost. Jenže problém je to, že s tím nikdo nic neudělá.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist