Zakopalová si v Miami poradila s Medinaovou a je ve 3. kole

22. 3. 2013, 20:27
Aktuality 161
WTA MIAMI - Klára Zakopalová na sedmém z osmi letošních turnajů zvládla své první vystoupení. V Miami zkušená Češka porazila letos už podruhé Španělku Anabel Medinaovou a postupem do 3. kola vyrovnala své místní maximum.
Klára Zakopalová

Klára Zakopalová v poslední době s prvními zápasy na turnajích problémy nemá. Od loňského US Open odehrála celkem 11 turnajů a jen jednou skončila v 1. kole. Přes svou první soupeřku se už úspěšně dostala i na čtyřmilionovém turnaji v Miami, kde si dnes poradila s Anabel Medinaovou

Jednatřicetiletá Češka sice měla s o půl roku mladší Španělkou bilanci 4 výher a 6 porážek, v posledním vzájemném duelu ji ale minulý měsíc v pařížské hale porazila a dokonce ji dorazila 'kanárem'.

V dnešním souboji začala lépe Zakopalová, a i když v prvním setu vedení 3-1 neudržela, ještě dvakrát Medinaové vzala podání a vyhrála 6-3. Ve druhé sadě česká tenistka přišla dokonce o vedení 4-1, když v téměř nekonečném sedmém gamu kapitulovala až po osmém brejkbolu. Za stavu 5-4 se pak dostala při servisu soupeřky ke dvěma mečbolům, zápas ale ukončit nedokázala. Povedlo se jí to až v tie-breaku, po kterém se po 2 hodinách a 13 minutách radovala z výhra 6-3 7-6. 

Postupem do 3. kola už Zakopalová vyrovnala svůj nejlepší výsledek v Key Biscayne. O premiérové osmifinále se utká s ve fromě hrající Marií Kirilenkovou. 14. nasazená Ruska, jež si minulý týden po dvou výhrách nad hráčkami Top 10 Agnieszkou Radwaňskou a Petrou Kvitovou zahrála semifinále, na Floridě odstartovala hladkou výhrou 6-1 6-4 nad domácí Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Těsně před vstupem do turnaje dnes odstoupila kvůli zranění Viktoria Azarenková a její náhradnice Lauren Davisová se své druhé šance chopila. Devatenáctiletá Američanka sice v souboji s o dva roky mladší krajankou Madison Keysovou neudržela vedení 6-1 a 3-1 a v tie-breaku rozhodujícího dějství prohrávala už 3-6, všechny tři mečboly ale dokázala odvrátit a nakonec zvítězit 6-1 5-7 7-6.

"Volali mi v 10 hodin, že jsem se dostala do hlavní soutěže, tak jsem byla moc šťastná. Moc jsem v to doufala, ale ještě ráno to byla pouhá naděje. Bylo mi jedno, jestli vyhraju, nebo prohraju, jen jsem byla vděčná za příležitost hrát v turnaji," řekla Davisová. "Nikdy jsem jako lucky loser nehrála, tohle je poprvé."

"Vedla jsem 6-1 a 3-1, ale začala jsem o tom příliš přemýšlet a soupeřce jsem tak nechala dveře pootevřené. Pak už jsem jen spoléhala na své bojovný instinkt. Teď jsem moc ráda, že jsem vyhrála," komentovala utkání a k odvrácení mečbolů dodala. "Ve třetím setu jsem byla trochu unavená... ale i když jsem prohrávala 3-6, stále jsem cítila, že mám sílu vyhrát. Boha jsem poprosila o sílu a já nakonec vyhrála. Bylo to nervydrásající a jsem si jistá, že přátelé a rodina měli infarkt."

Již sedmý zápas v řadě bez ztráty setu vyhrála Maria Šarapovová. Ruská favoritka po triumfu v Indian Wells začala suverénní výhrou také v Miami, když Kanaďanku Eugenii Bouchardovou smetla 6-2 6-0. Bouchardová vedla 2-1, od téchvíle ale Šarapovová získala 11 her v řadě. V jedné části zápasu dokonce získala 27 z 29 fiftýnů.

"Vždycky je těžké přechod do prvního zápasu na novém turnaji, zejména pak po skvělém týdnu, který jsem měla v Palm Strings. Všechno je jiné - stadion, počasí... takže jsem ráda, že jsem dnes večer byla schopná hrát takhle dobře," řekla světová dvojka Šarapovová.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
páteční výsledky (22. 03. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Zakopalová (21-ČR) - Medinaová (Šp.) 6-3 7-6(3)
Šarapovová (3-Rus.) - Bouchardová (Kan.) 6-2 6-0
Kerberová (6-Něm.) - Schiavoneová (It.) 6-7(5) 6-3 6-2
Erraniová (8-It.) - Hantuchová (SR) 6-3 6-1
Petrovová (11-Rus.) - Jie Zheng (Čína) 6-3 6-1
Ivanovičová (12-Srb.) - U. Radwaňská (Pol.) 6-2 6-1
Kirilenková (14-Rus.) - Matteková-Sandsová (USA) 6-1 6-4
Vinciová (15-It.) - McHaleová (USA) 6-7(2) 6-1 6-3
Kuzněcovová (Rus.) - Makarovová (18-Rus.) 6-4 6-4
Suárezová (20-Šp.) - Hamptonová (USA) 5-7 7-5 7-6(3)
Jankovičová (22-Srb.) - Duvalová (USA) 6-3 7-5
Halepová (Rum.) - Paszeková (26-Rak.) 6-1 6-7(4) 7-5
Vesninová (29-Rus.) - Vekičová (Chorv.) 6-4 6-2
Cirsteaová (28-Rum.) - Solerová (Šp.) 2-6 7-5 6-2
Cornetová (32-Fr.) - Robsonová (Brit.) 5-7 7-5 6-1
Davisová (USA) - Keysová (USA) 6-1 5-7 7-6(7)

Čtyřhra - 1. kolo:
Makarovová/Vesninová (4-Rus.) - Grandinová/Uhlířová (JAR/ČR) 6-7(5) 6-3 10-6

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

161
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
dadaft
proboha, co to na tom Slovaksportu zase vyvádí?
komentátor zní, jako by komentoval na vykachlíkovaném hajzlíku...
Reagovat
Fandina
hodně to vazbí ...
Reagovat
dadaft
jj, přimíchává se jim do toho zpožděný signál a vzniká z toho tenhle "dutý" delay.
Reagovat
dadaft
hm, Varvara zatím nemá vůbec co nabídnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná už jste viděli, ale chci to sem dát... :)

WTA Live All-Access Hour v Miami... Masha v čase 7:41, Vika od 36:34 a hned po ní Petra asi ve 44:06. Pak jsou tam samozřejmě další hráčky z první osmičky a taky ještě Dominika Cibulková, která si zahrála na reportérku. Hlavně ten výškový rozdíl mezi Mashou a Domčou je zábavný. :)
http://www.youtube.com/watch?v=yRpOhTwTtqE

No a když Viku v Miami neuvidíme na kurtech, tak sem aspoň dám video, jak si vyzkoušela tzv. wallball. Bylo to v New Yorku, když tam hrála exhibici se Serenou... Mimochodem, Vika je další moje oblíbená sportovkyně, která propaguje Red Bull. :)
http://www.youtube.com/watch?v=LsdgSgIyws4
Reagovat
Tomasito
Monty diky za videa :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledky vypadají skvěle! :) U Mashy jsem to předpokládal, ale Anička mě takovým jednoznačným výsledkem příjemně překvapila. Těší mě, že holky ani jednou neztratily svá podání... Škoda, že se to kvůli dešti hrálo až v noci, jinak bych se podíval aspoň na Mashu, protože na Anu nebyl stream. Takhle jsem neviděl nic...

Ani ve 3. kole by Masha neměla mít problém. Čeká ji Elena Vesnina, kterou dobře zná. Elena je jednou z hráček, ke které má Masha docela blízko. Když se Masha vracela po zraněních, tak jí Elena pomáhala, aby se Masha rozehrála. Ať už to bylo po těžkém zranění ramena v roce 2009 nebo po zranění kotníku před loňským Australian Open...
Ana bude mít taky ruskou soupeřku, ale Světlana bude asi těžší. Letos jsem ji viděl hrát dvakrát na AO, když napřed vyřadila Caro a potom prohrála s Vikou. Světlana jde po tom návratu nahoru a nebude to proti ní nic jednoduchého. Koukám, že Ana se Světlanou hrála už jedenáctkrát a sedmkrát vyhrála... Tak snad se to povede i poosmé. Pro Anu by bylo dobré obhájit loňské osmifinále. Proti Ule hrála dobře (podle výsledku určitě), tak doufám, že to zopakuje a postoupí dál. Chci konečně vidět Aničku v těch krásných šatech. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ze zápasu Masha - Genie jsou aspoň highlighty včetně výpadku proudu... :D Masha hrála skvěle, padalo jí to tam jako na konci turnaje v Indian Wells. Její nové šaty hodnotím taky pozitivně, i když ta zelená barva asi není pro Mashu úplně tradiční. Ale jí sluší všechno. :)
http://www.wtatennis.com/videos/article/3119037/title/miami-sharapova-vs-bouchard
Reagovat
dadaft
v obou setech to bylo během pár minut 3:0 pro Anu, a kromě prvního gemu byla Ula schopná ohrozit Anin servis leda ve snu. sem tam uhrála fiftýn, většinou ne.
dva nikdy.
čekal jsem větší drama................
.................. to ovšem bezpochyby přinesl zápas Hampton - Suarez-Navarro. 75 57 67.
huh.
Reagovat
Heather_Fedex
me se ta zelena barva moc libi....uz loni mela masa pekny outfit v miami, ale letos to vysperkovala do dokonalosti ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, zelená u Nike teď jede...Máša, Rafa z ní maj vršek, Delpo potítka, Serena proužek na šatech...hezké:-)))
Reagovat
Heather_Fedex
neni to uplne typicka zelena...spis tyrkysove-zelena. ale vypada to senzacne! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nebudeš mít co dělat dneska tak tady je odkaz na zápas
http://www.youtube.com/watch?v=ItUWpQqKRKQ :D
Jinak ty její šaty jsou fakt nadherný! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc za odkaz! :) Já mám pořád co dělat, ale večer si to pustím. :D
Reagovat
Roger_Federer
To si nikdo nevšiml jako ja, že za stavu 1:6 0:5 se Lukaš nadechoval k obratu..ale podival se do hledište a tam nejaky Asiat zakroutil hlavou a řika"nesmiš trhat"...Lukaš se zklamane podival do zeme a mezi zuby procedil.."Pockam si na granslam."
Reagovat
Stan_Borowitz
čti níže v diskusi. A důvod, proč nedošlo k obratu, bylo zraněné koleno, které Lukáše viditelně limitovalo. Dále byl zjevný pokles formy, který se projevoval v nezvykle nízkém procentu prvního servisu.

Proti zdravému Rosolovi v plné formě nemá přece nikdo šanci, to je všeobecně známý fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominiku, opakovanej vtip není vtipem tvl:-(
Reagovat
Roger_Federer
Ty devčico ze Srbska, kde jsem opakoval?
Reagovat
smazaný uživatel
Takže WTA zápasy dneska pouze z dvou největších kurtů (Stadium, Grandstand); ATP ze tří (Stadium, Grandstand, Court 1). Znamená to, že bude k vidění 11 ATP a pouze 4 WTA zápasy. Petra hraje na kurtu 2, takže smůla, no..
Reagovat
petrulinka
Taky už jsem se dívala, že toho zase nic moc neuvidíme a hlavně mě štve, že neuvidíme Petru. Já nechápu, jaký je problém pro Američany, dát kamery na všechny kurty.
Reagovat
dadaft
je to děs.
nicméně díky aspoň za to, že bude k vidění Li Na a zápas Aga - Magda.
ale je to děs...
Reagovat
gigin
člověk na chvílu usne a toliko věcí se stane :)) Delpo, hmmm... Djokárna, Ančí - fofrovačka.... Laura out :-o, Hewitt taky celkem hladce out.... Errani drť Hantuchová... Kuwa, to je zase ráno :DDD
Reagovat
Frick
Tak aspoň něco 2:6, 3:6 to snad by 64. hráč uhrát mohl, ne?
Reagovat
Nola
Nole rýchly zápas, našťastie sa žiadne prekvapenie nekonalo, Lukáš do toho mlátil hlava-nehlava, občas to vyšlo, sito dnes hralo v jeho prospech
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak Djokovič tímto náročným zátěžovým testem prošel. Nicméně se opět ukázalo, že Rosol se soustředí hlavně na grandslamové turnaje. Každopádně ale škoda toho zraněného kolena v okamžiku, kdy se schylovalo k obratu v zápase.

Každopádně má ale Novak Djokovič pod dnešku k dobru další historickou statistiku, v níž překonává Rafaela Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Joo, kdyby každej Noleho protihráč hrál v takovym tempu jako Lukáš, Nole by ve 2.setech neusínal:-)...Gratulace vítězi, výborný výkon (21 winnerů), přičemž pomohl i protihráč (21 UE)...Rychlovka. Dobrou noc.
Reagovat
rubens
Omlouvám se za předchozí rýpavé poznámky o Djokovi a doufám, že to i Jelena dotáhne. Dobrou.
Reagovat
Fandina
To máš sice pravdu, ale k čemu byl ten spěch Lukášovi? Nole dobrý. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké rýpavé poznámky? Nevšimla jsem si;-)
Tak Jelena to dotáhla...Mám radost a můžu jít:-))
Reagovat
Fandina
Tak Lukáš tedy děs běs chvátá chvátá a chybuje ... Nole vede 3:0
Reagovat
Fandina
a vyhazuje se ... tak Lukáši, takhle může být kanárek ...
Reagovat
Fandina
Nole vyhrál první set 6:1 je to rychlovka, Nole 13 wineers a 6 eu Lukáš 5 a 9
Tak Lukáši nechvátat a v druhém setu hlavně ne kanára ... pojď
Reagovat
Fandina
A Nole začíná vyučovat ... tak Luky takto nééééééééé
Reagovat
Fandina
Mě z Lukáše jebne, Nole vede 3:0 ve druhém setu. Lukáš to tam myslí hlava nehlava ... tak Lukáši alespoň jeden game ať není kanár ... úsměv
Reagovat
Tomasito
..tak uz jsem zpet :-( ..mame tady snehovou kalamitu,takze mi nefunguje nova sport..tak jsem zpet na laptopu a vidim ze uz to je 3:0 ve druhem..ale ted hraje Lucas dobre..:-)
Reagovat
Fandina
Jste tu ještě někdo????????????????????
Reagovat
Tomasito
4:0 :-( ..tak snad nebude kanar :-( ..dvojchyba :-( ..noo,skoda :-(
Reagovat
Tomasito
..a jaky byl vlastne tenis..bylo na co koukat?:-) ..asi uz toho moc neuvidim? :-(
Reagovat
rubens
Jako kočka s myší... Lukáš k tomu přistoupil jako nadšený amatér. Nekvalitní tréning pro Djoka.
Reagovat
rubens
Málo jsi fandila, Fandino. :)
Reagovat
Fandina
Nole vyhrál 6:1 6:0
Nole 21 winners 10 ue Lukáš 12 21
Reagovat
Stan_Borowitz
Škoda, když už se Lukáš začal za stavu 1:6 0:5 nadechovat k obratu a vypracoval si dva brejbally, zranil si koleno a Djokovič toho využil.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D...za Nolem stáli všichni svatí no.
Reagovat
Fandina
Lukáš to podcenil toto ... tak příště no ... pojď!
Reagovat
Tomasito
Stan..:-) ..asi tak noo :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
I velký ššampión potřebuje občas trochu toho štěstíčka. Nole se za to, že porazil zraněného Rosola, určitě nemusí stydět. Historie se nebude ptát, jak to vlastně v Miami 2013 bylo.
Reagovat
Fandina
rubens ... já fandila jako blázen, sice to tu nebylo tak znát, ale co s ním, klukem, někam chvátal nebo co ... tak příště Lukáši ... pojď
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych z toho nedělal žádné dalekosáhlé závěry. Prostě pokles formy a zraněné koleno k tomu.

Znáš to, přece kdyby byl Rosol 100% zdravý a ve formě, tak nedá Djokovičovi (ani nikomu jinému) šanci.
Reagovat
Fandina
Stan ... jak říkáš, vždyť já jsem nakonec také usoudila, že příště to může vyjít. To koleno ho viditelně limitovalo, obrat jak píšeš se proto nekonal. Sice mě to trochu vytočilo, ale co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, viditelně limitovalo... to je ten správný obrat, na který jsem si nemohl vzpomenout. Díky!
Reagovat
Heather_Fedex
fandi....ale to jsou lidi v televizi a na ty se predci nemame pravo rozcilovat...jak si tady sama napsala
Reagovat
Fandina
Heather ... já toho napovídám ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
tady se nepovida, tady se pise....usmev
Reagovat
Fandina
Heather ... až na to, že ty co napíšeš, tam mě vytočí, tak raději nepiš ... úsměv
Reagovat
gigin
Nechápu, proč by neměla psát. To nemyslíš vážně, Fandinko, že ne. Říkat někomu ať raději nepíše...
Reagovat
Heather_Fedex
fandina, kez bys jen tusila, co vsechno mne vytaci...a pres to jsou ty veci tady napasane
holt s tim nic nenadelas....
Reagovat
Fandina
gigin ... a kdybych to myslela vážně, co se tím změní. Myslíš, že me Heather poslechne, nebo že můžu ovládat tenhle server. Heater tady cituje, co jsem kdysi napsala třeba úplně v jiné souvislosti teď a dělá ze mě blba, tak jsem jí napsala, aby se na to vykašlala. Točí mě neustále, když nebude nic psát, co se týká mých výroků, tak mě točit nebude. Tak jak bys to chtěl řešit ... úsměv
Reagovat
Fandina
Heather ... piš si co chceš, když tě to baví a jinak viz moje odpověď také giginovi ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
fandina, tak alespon si vyzkousis, jak se tomu 2. ctou tve vlastni prispevky ;))
pohled z jineho uhlu
Reagovat
Fandina
Heather ... koukám, že se zase chceš hádat. Já ti jasně napsala, že se s tebou nesnesnu, abys na mě nereagovala, abych se nemusela vytočit a ty to pořád a pořád děláš a já se pořád a pořád točím ... tak se mi nediv ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
no to se teda divim....podle mne ses celkem szila s tim, ze lide vytacis a lezes na nervy... vazne by mne ani ve snu nenapadlo, ze by tobe mohlo lizt na nervy neco, co vuci ostatnim praktikujes skoro porad...v tom pripade sorry za mou nevedomost
Reagovat
Fandina
Heather ... to je právě ono ... sama jsem zlá, tak potřebuji, aby jiní byli na mě hodní ... co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
tak to je smutne
Reagovat
Fandina
Heather ... to je život ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
ty myslis, ze zivot je takovy, ze ty budes spatnym clovekem a ostatni maji byt k tobe hodni?
Reagovat
Fandina
Heather ... ale já jsem hodná a jsem i hodná na ostatní ... a také jsem zlá, když si myslím, že jsou jiní zlí ... a také jsem hříšná a také vzorná ... jak kdy a jak na koho ... jdi se dívat na telku nebo na stream ... začíná tenis ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
nemam doma slovaksport...a se sekajicim streamem pikazde ztratim trpelivost
smutny usmev
tak za mne hezky zafandi, jo? at uz hraje kdokoliv ;)
Reagovat
Fandina
Zafandím. Na Nova Sport je ted Rochus Gasquet a na Slovak sport Lepchenko s LiNa, tak je na co koukat.
Reagovat
Heather_Fedex
diiiik moc!!!!
Reagovat
Tomasito
Fandina..davaji to na tom nova sport..momentalne se pohybuji jenom pomoci berli po operaci kotniku..tak abych nesel zbytecne dolu do obyvaku a zpet? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Šup, dávaj, už to začlo...a nespadni:-D
Reagovat
Tomasito
Diky Sonja..tak uz skacu..tak se zatim loucim..a preji peknou podivanou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Anička zatím s přehledem, 1.set 6-2...tak nepolevit:-))
Reagovat
smazaný uživatel
6-2 6-1, super:-)
Reagovat
Fandina
Bouchard - Sharapova 2:3. Mária teď sebrala podání a vypadá to, že žádné překvapení, ale píši to teď ohledně oblečení, protože

krasavice Bouchard má na sobě stejné oblečení jako Mária, ale v jiné barevné kombinaci. Je to řada Sharapove u Niké a barevná kompinace, kterou má Márkia bude asi jenom pro ní a je zajímavější.
Reagovat
smazaný uživatel
To musí bejt pro Maruš nezvyk hrát proti hráčce, co je hezčí než ona:-)))
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, třeba si Mária myslí, že je hezčí ona. Ta Bouchard je mladá holčina a je opravdu rozkošná. Moc hezká holka.
Reagovat
Tomasito
..zrovna mi ctes myslenky..:-) ..jinak se musim priznat,ze tu Bouchard vidim poprve hrat..a osobne davam palec nahoru pro Bouchard..velmi sympaticka [ Canadanka:-) ]
Reagovat
Fandina
v hale je tma ...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina- Ale jo, sranduju...i když mně hezčí přijde;-)
Tomasito- No je roztomilá, ale dostane od Maruš výprask:-(
Reagovat
smazaný uživatel
V jaké hale?
Reagovat
Fandina
na stadionu v Maimi je tma ... vypadl asi proud, nebo vám ne, já koukám na Slovak sport.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, taky si říkám, proč teď na streamu běží reklama tak dlouho:-/ Tak díky za info. Snad to rychle pořeší, čekám na Noldu...
Reagovat
Tomasito
..tak tenisove je Masha jeste na jinym levelu..zatim..:-))..ale Eugenie jako zena mne urcite vice pritahuje nez Masha..:-)..aspon vim..na koho se pujdu..mimojine tento rok podivat na Wimbledon :-)
Reagovat
Tomasito
Sonja-Fandina a jak dneska zahraje Nolda proti Lucasovi?
Reagovat
Fandina
Lukáš musí vyhrát ... Luky pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol může, Novak musí...
Reagovat
Tomasito
Fandina musim priznat,ze se mi libi ten Tvuj vecny optimismus :-)..no podruhe bude hrat proti hraci z top 4..tak si mozna bude verit po minule zkusenosti s Nadalem :-) ..ale to by mu musel jit servis,forhand,backhand proste vsechno jak proti Nadalovi..ale musim uznat,ze videt to na vlastni oci z pate rady na centru..byl neuveritelny a nezapomenutelny zazitek..hlavne ten posledni set pod strechou :-)
..ale dneska asi bude rad,kdyz mu spadne aspon jeden set do klina..ale i to je pouze asi utopie :-)
Reagovat
Tomasito
Ale stopro to bude pro Lucase dalsi sqvela zkusenost..kterou doufejme v budoucnu jeste nekdy proda :-)
Reagovat
Tomasito
..tak Masha uz zase hekaaa..takze mozna se dockame i toho Noleho s Lucaskem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že ten mač bude na Nova sport? Byl plánovanej o dvě hoďky dřív...
Reagovat
Tomasito
..asi jo:-) ..na sky sport to budou davat,takze i na nova sport..aspon co si pamatuji,tak vzdy to tak v 99.9% bylo :-)
Reagovat
Tomasito
..asi jo:-) ..na sky sport to budou davat,takze i na nova sport..aspon co si pamatuji,tak vzdy to tak v 99.9% bylo :-)
Reagovat
Fandina
Tomasito ... tak to buď rád, že si tam zrovna byl a viděl to, to musel být zážitek a závidím. Já ráda fandím, ale také ne všem. Někomu taky hodně kvůli sympatiím a to u Lukáše platí moc, myslím že od té doby co jsem ho před dvěma lety viděla prvně hrát naživo na Štvanici v Praze. Co se týká dneška, tak favorit je jasný. Nole a kurzy jsou také jasné. Ale fandím fandím ... Lukáš to dáš a tak.
Reagovat
Fandina
Na Nova Sportu říkali, když končil DelPo s Kamkem, že až dohraje Šarap s boughartd, tak bude Nole Lukas
Reagovat
Tomasito
Fandina-tak sice Lucase jsem jeste na zivo hrat na antuce nevidel,ale ten Wimbledon mi docela stacil..jojo..byly to neskutecny koule co tam Lucas posilal..a videt toho Nadala znova na zivo [ikdyz nejsem jeho fanouskem] ..je opravdovy zazitek..ta jeho rychlost je opravdu neuveritelna..co vsechno dokaze dobehnout na trave..to je proste no comment!!:-) ..si to ani nedokazu predstavit jak to potom musi vypadat na zivo..kdyz hraje na antuce..to musi byt neco hrozne frustrujiciho! :-) ..tak kluci buci uz se nam foti na kurtu..tak uz nam to zacne..hlavne aby Lucasovi nezpival kanarek :-)
Reagovat
Fandina
Lukáš je ranař za každé situace a už se hraje. Dva sebevědomí na kurtu ... jedeeeeeeeeeeeeeem
Reagovat
smazaný uživatel
Genie je moc hezká holka, ale nikdo není krásnější než Maruška! :)

Jinak o tom jsem tady informoval už v lednu, že Genie začala nosit kolekci od Mashy... :)
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/254718_10151170127842680_1074354830_n.jpg
Reagovat
Fandina
https://cs-cz.facebook.com/photo.php?fbid=550882828266732&set=a.250000751688276.60469.247405601947791&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
To je roztomilé! :) Masha byla krásné mládě... Teď je krásné mládě Genie a Masha se stala krásnou ženou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se stalo s Delpem? Byl jsem v divadle a stihl jsem jen poslední game :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekla, že byl unavený...snad nic vážnějšího:-(
Reagovat
smazaný uživatel
hmmmm, ale i tak. Měl volno od neděle, za tu dobu by se měl umět dát fyzicky do pořádku. Jsem z toho trochu v šoku...
Reagovat
tommr
jenom na únavu bych to nesváděl. Kamke hrál v tom druhým setu opravdu fantasticky. Kdyby takhle dokázal hrát pořád tak by patřil mezi absolutní špičku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však to taky jen na únavu nesvádím, níž píšu, že Kamke hrál dost dobře...
Ale Delpo na mě ve 2.setu působil, jako už by se mu nechtělo otáčet mač. Takový odevzdaný...
Reagovat
Tomasito
..urcite s Tebou souhlasim..koneckoncu..myslim,ze to neni poprve co Delpo prohral hned prvni zapas na grandslamu nebo masters..
Reagovat
smazaný uživatel
Blbej déšť:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se začal 2.set a Delpo už v něm teče o brejk...
Reagovat
tommr
jj Del Potro dostává na frak. Kamke je nebezpečnej hráč - už dokázal porazit i Tomáše Berdycha ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kráso, 0-4 pro Kamkeho...
Reagovat
Fandina
A 4:0 ve ddruhém. A vypadá to, že Kamke už to dopodává. Takže překvápko ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Už 5-0...
Delpo je asi po IW unavený, není divu:-/
Reagovat
tommr
a už je to dokonce 5:0 pro Kamkeho. Del Potro se jen zoufale brání. Velká senzace je blízko ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, kanárek to nebyl, ale 6-1 je taky dobrá ostuda. Je mi Delpa líto, ale únava na něm fakt byla znát. Zatímco Kamke hrál dost dobře. Gratulace.
Reagovat
Tomasito
..jeste by me zajimalo z ceho,ze to je vlastne unaveny?? :-) ..jinak docela vyprask :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba z toho, že se v Indian Wells dostal až do finále, přičemž hrál 3 dlouhý tříseťáky s hráči top 4?
Reagovat
Tomasito
..nevim,ale potom nevim co by meli rikat hraci na grandslamech?..treba jako Rosol loni na wimbledonu..kdyz vyletel z Kohlschreiberem..tak myslim,ze odehral v tom tydnu okolo 25setu?..tak tam bych mozna uznal,ze byl opravdu unaveny..ale delpo od nedele nehral??..nemyslim si,ze by byl unavany..
Reagovat
tommr
taky si myslím, že únava v tom nehrála žádnou roli. Kamke prostě Del Potra zaskočil mimořádně skvělou hrou. On má občas takový záblesky ... :)
Reagovat
Tomasito
..souhlasim s Tebou..taky jsem koukal..a osobne Kamkeho uz jsem videl hrat spoustu kvalitnich zapasu..urcite se neoplati tohoto soupere podcenovat..ale Delpo..teda aspon si myslim,ze si ten zapas prohral sam v 1.setu v tiebreaku..potom uz to s nim slo z kopce jak se rika..a naopak Kamke..tam obcas zacal vracet neskutecne shoty..
Reagovat
smazaný uživatel
Když v Miami prší, tak aspoň můžu zabrousit mimo kurty (i když ne tak úplně)...

Tak zaprvé doufám, že se Caro dneska dívala na fotbal. :) Teď je v Miami spolu s Rorym a dneska psala na Twitter, že si spolu ráno trochu zaběhali a pak si dali snídani... Osobně si jen těžko dovedu představit hezčí ráno, než měl dneska Rory. :) I když je dost pravděpodobné, že by mi Caro při tom běhání utekla. :D No a jinak jsem koukal, že Caro má v Miami nové oblečení. Možná ty předchozí žluto-bílé šaty byly lepší, ale i tohle je hezké. Caroline tyhle barvy sluší. :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/283462_10151608910467228_2118923753_n.jpg

Z těch dnešních odehraných zápasů mě potěšil obrat Sorany, která před turnajem trénovala spolu s Aničkou. Dvě nejkrásnější tmavovlásky okruhu jsou velké kamarádky. :) Tak snad Anička napodobí Soranu, i když pro Ule to nebude nic jednoduchého... Tady dávám fotku Any a Sorany z prvního tréninku v Miami. Sorana v nějakém rozhovoru na stránkách WTA nevyloučila ani to, že by si s Anou někdy zahrály debla. :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/403_618991471450471_1149193117_n.jpg
Reagovat
Fandina
monty dotaz, víš že Lindsey s Tigerem potvrdili vztah?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, vím. Musím říct, že golfisti mají vážně skvělý vkus. :) Caro a Rory, Lindsey a Tiger... Navíc bývalý přítel Any (Adam Scott) je taky golfista.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidím, tak i Venus je se svým přítelem šťastná. :) Ten článek prosím berte s rezervou... Je to pouhý bulvár, který řadí ženy na okruh ATP. :D Mě spíš zaujaly ty fotky. :)
http://www.super.cz/159809-venus-williams-se-nemohla-odtrhnout-od-fesneho-pritele-je-jim-tenhle-kubansky-model.html
Reagovat
Fandina
monty ... tak jasně, ale víš, že to není tvoje zásluha ... úsměv. Jinak já mám Roryho moc ráda a co se týká Tigera, tak s Lindsey jsou opravdu nádherný pár. A Ana s Adamem, také byli. A co se týiá Tigera, tak asi dělá láska divy, nedávno vyhrál turnaj a byl to o míle před ostatními, jako za dávných dob ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to taky měla být moje zásluha? :D Já mám rád každého, s kým jsou holky šťastné. :) Nezáleží na tom, jestli to je golfista, tenista, nebo něco jiného...
Reagovat
Fandina
monty ... úsměv. Moralizuji, promiň, aby si se tady tak nepyšnil tím, že jsou druzí hezcí, promiň ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
tak to lindsey preji....hoooodne pevny nervy ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jak to vypadá v Miami? prší ještě??
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Preco v Prahe nieje ziadny velky turnaj ATP Alebo WTA ved velke krasne mesto?

Hned by som to vyemnil za niejaky turnaj napr.novembrovy Turnaj Paris ved oni tam aj tak maju Roland Garros
:DDDD
Reagovat
Fandina
Stačí sehnat pár milionů a můžeš ho uspořádat ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
sak tak jak u nas naa SVK na nic nesu peniaze ale do Prahy by to pasovalo sak Česko vyhrava aj Davis cup aj Fed cup aj ma hracov v top 10
Reagovat
Fandina
Já jsem někde četla, že je to opravdu jen otázka sehnat ty peníze. Potom může být i turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj WTA se v Praze hrál (ECM Prague Open), naposledy v roce 2010. Byl to antukový turnaj na Štvanici. Představily se tady skvělé tenistky jako třeba Vika nebo Věra Zvonareva. Vika tam byla v letech 2007 a 2008. Ten turnaj dávali i v televizi a právě v tom roce 2008 to bylo poprvé, co jsem Viku viděl hrát. :)

Co se týká pořádání turnaje v současnosti, tak myslím, že na to odpovídal Černošek v Hyde Parku. Říkal, že se to moc nevyplatí...
Reagovat
Fandina
Turnaje WTA a ATP na by mohly v ČR být, jen sehnat peníze, slyšela jsem to už od víc lidí, včetně Černoška, ale i jiných. Na tu Štvanici jsem chodila a chodím tam pořád i na mužské turnaje, hraje se tam pravidelně ATP challenger vždycky také silně obsazený, třeba vloni kromě našich od Rosola níže tam byl Goffin, Dimitrov, Kližan, Kamke atd. a další turnaje jako je Prostějovský challenger bývají také super obsazené a kdyby se sehnaly peníze, mohou to být turnaje na vyšší úrovni. Stejně tak WTA turnaj na Spartě v Praze, vloni tam byla třeba Kornet, Kimiko a zase naše holčiny od Šafiny dolů. To by se mohlo stát WTA kdyby byly peníze, nebo zase znovu na Štvanici.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je to tak, že z ekonomiky lze pro tenis vytáhnout jen určité množství peněz. A pak rozhodnout, co s nima. Jestli mládež nebo turnaj..
Reagovat
Fandina
quesh ... asi to bude něco v tomhle smyslu. Dělají se ty Futures pro mladé kluky, tam se dá zabodovat a také to něco stojí. Veselý s Pavláskem a další naši mladíci si tam zahrají a může je to posunout. A určitě se podporují ještě mladší tenisti a dělá se pro ně. Turnaje na vyšší úrovni asi u nás nemají takovou tradici, co se týká diváckého zájmu a spíš se chodí na DC nebo FED capy, tam bývá plno. Třeba na Štvanici nebývá a to tam je opravdo hodně lidí z první stovky. A turnaj WTA ATP organizačně stojí mnohem víc i na odměnách.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim ze si rozumieme:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No já ti nerozumím, jen už předvídám, co napíšeš (což upřímně není vůbec těžký):-D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD tak ked niektore vysledky fakt nemaju logiku a zdravy rozum ide bokom
Reagovat
smazaný uživatel
Je to sport, ne matematika...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ma podrzte Del potro prehral 1 set s amaterom a to viedol 5:3 a 30 a podaval
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem věděla, že se z toho zas po..., Cicko:-D:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
To je dost vtipný...Kamke je jedinej hráč, kterýho letos dokázal porazit Monako, to už musí být hodně špatný...
Reagovat
Fandina
... tak to je snad jedno, že Monaco letos porazil jen Kamkeho. A Kamke zase porazil jiné.
Reagovat
Fandina
a navíc, vedle v EXPRES ZPRÁVY píší, že Monaco porazil letos dva a je to i tady
http://www.tenisportal.cz/hrac/monaco-07099/
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť já vim, vyhrál oba zápasy při Davis cupu...dělal jsem si srandu, Kamke dnes hrál dost dobře a Delpo se pořád klouzal.
Reagovat
smazaný uživatel
PRŠÍ!! :( :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak zato som prepol na golf
Reagovat
smazaný uživatel
Del potro jednoznacne najtvrdsie rany dava
Reagovat
smazaný uživatel
zapas Kolji s Davy je urcite mnohem zajimavejsi.. neskutecna otrava, kralovstvi za streamy...:-((
Reagovat
smazaný uživatel
s Dolgo, pardon, to je z nudy a cisilek....
Reagovat
gigin
Hodinu po půlnoci můžeš svou touhu ukojit ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nasla jsem si mnohem hodnotnejsi zabavu, poustim si kluky Harrisonovy s ruznymi souperi a hraju hru "Najdes deset rozdilu?" Neuveritelna shoda stylu, techniky uderu, pohybu, vlastne i vzhledu, "maly" je jen krehci a utlejsi... :-)
Reagovat
gigin
:)))) Vzorná předsedkyně! Tito z tebe bude mít radost ;) Zanalyzuješ mi někdy aj Mrhače? Za kačky, samozřejmě. Chápej my jsme bohatý spolek, ale zase nemáme takové experty ;)))
Prej "Najdeš deset rozdílů?"... :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
nejaka kacka do pokladny by nam bodla, vis prece, jak jsme dopadli! :-( S Mrhacem to bude ale presto trosku problem, ja moc zakon o provozu na pozemnich komunikacich neovladam, predevsim pokulhavam v praktickych dovednostech - v abecede regulovcika... ;-))
Reagovat
gigin
No, teď nešla ve Zlíně světla, jeden takový to tam řídil a málem jsem letěl pro autogram :))
Prosím tě, jak vidíš Anička x Uršula?
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) tak to se ptas te prave! Kurzy nesleduju ani nahodou a k temto dvema hrackam nemam vubec zadny vztah, ale co - Ula.
Reagovat
Fandina
a gratulace, konečně to vyšlo, vzájemné zápasy jsou prolomeny 5:7. Skoda že jsme to neviděli. Gratulace k výhře a pokračuj prosím. Držím palce, jen tak dál! Klárko pojď pojď pojď ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist