Zakopalová v Torontu otočila český souboj s Šafářovou

6. 8. 2013, 07:22
Aktuality 222
WTA TORONTO - Český duel na turnaji v Torontu vyhrála zkušenější Klára Zakopalová. Jednatřicetiletá Češka otočila utkání s Lucii Šafářovou a postoupila do 2. kola, ve kterém vyzve Italku Saru Erraniovou.
Klára Zakopalová

Klára Zakopalová na dvou červencových turnajích na evropské antuce postoupila vždy do semifinále, v němž nestačila až na soupeřku z Top 10, a lepší formu potvrdila i v prvním zápase na tvrdém povrchu v zámoří. Lucii Šafářovou porazila 5-7 6-3 6-1 a své  pět let mladší krajance připravila už čtvrtou porážku z posledních pěti utkání.

Ani jedna z českých tenistek se nemohla opřít o vlastní podání, celkem bylo k vidění jedenáct brejků. První set díky povedené koncovce získala šestadvacetiletá Šafářová, ale její zkušenější krajanka jí v dalším průběhu povolila jen čtyři gamy a po více než dvou hodinách se radovala z postupu. 

Zakopalová tak Šafářové oplatila porážku z červnového travnatého turnaje v Eastbourne a bilanci vzájemných zápasů upravila na 6-4 ve svůj prospěch. Nyní ji čeká šestá hráčka světa Sara Erraniová, s níž prohrála poslední čtyři vzájemné zápasy. Naposledy na ni nestačila v červencovém semifinále turnaje v Palermu.

Také z duelu dvou Slovenek odešla jako vítězka zkušenější z dvojice tenistek. Čtyřiadvacetiletá Dominika Cibulková v prvním vzájemném střetnutí na profesionální úrovni porazila 7-5 6-4 dvacetiletou Janu Čepelovou, s mladší krajankou to však neměla vůbec jednoduché. 

V prvním setu Čepelová vedla 5-2 a měla dvakrát šanci dějství ukončit při své servisu. Jenže k žádnému setbolu se nedostala, prohrála šest her v řadě a bylo po nadějně rozjetém utkání. Ve druhé sadě pak nepotvrdila brejk na 2-1, v závěru však srdnatě bojovala. Cibulková totiž za stavu 5-3 při svém servisu zahodila 5 mečbolů a proměnit dokázala až celkově 10. mečbol v následném gamu při servisu soupeřky.

O postup do třetího kola se Cibulková, jež před 14 dny vyhrála turnaj ve Stanfordu, utká s oblíbenou soupeřkou Angelique Kerberovou. Dvacátá hráčka světa totiž se současnou světovou devítkou vyhrála všechny tři vzájemné duely, naposledy o rok mladší Němku porazila letos v Sydney.

Své trápení v Kanadě prohloubila Julia Görgesová. Německá tenistka sice v duelu se světovou dvanáctkou Robertou Vinciovou vedla ve třetím setu 3-0 a měla brejkbol, jenže ho neproměnila, do konce zápasu už neuhrála ani game a prohrála již popáté v řadě.

"Ona je skvělá hráčka a v prvním setu hrála dobře,"komentovala Vinciová. "Ve třetím setu jsem prohrávala 0-3, bylo to pro mě těžké. Hodně foukalo, obzvlášť na té jedné straně. Snažila jsem se pak hrát více agresivně a také trefit hodně míčků do kurtu, protože Julia hraje někdy neuvěřitelně a někdy její hra není zase tak dobrá. Nejdůležitější je, že jsem vyhrála," dodala zkušená Italka.

Čtyřiadvacetiletá Görgesová letos ještě nebyla ani jednou ve čtvrtfinále a pouze dvakrát dokázala vyhrát dvě kola po sobě -na Australian Open se dostala do osmifinále a v Charlestonu do 3. kola.

- WTA PREMIER TORONTO -
(Kanada, tv. povrch, 2.369.000 dolarů)
pondělní výsledky (05. 08. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Zakopalová (ČR) - Šafářová (ČR) 5-7 6-3 6-1
Vinciová (10-It.) - Görgesová (Něm.) 2-6 6-4 6-3
Stephensová (14-USA) - Mladenovicová (Fr.) 6-2 7-6(5)
Pennettaová (It.) - U. Radwaňská (Pol.) 6-3 3-6 6-2
Barthelová (Něm.) - Jie Zheng (Čína) 6-7(3) 6-3 7-6(1)
Cirsteaová (Rum.) - Savčuková (Ukr.) 6-2 6-3
Cibulková (SR) - Čepelová (obě SR) 7-5 6-4
Wickmayerová (Belg.) - Matteková-Sandsová (USA) 6-4 2-6 6-4

Pavljučenkovová (Rus.) - Zhaová (Kan.) 6-1 6-3
Bertensová (Niz.) - Riskeová (USA) 6-4 1-6 6-3
Lepchenková (USA) - Moritaová (Jap.) 6-3 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

222
Přidat komentář
smazaný uživatel
Petra hraje proti Bouchard, too by snad měla Petra zvládnout v pohodě. :D Zápas je zatím naplánován na 2:30, ale předpokládám, že se čas posune tak cca o 3 hodiny, jako tomu bylo včera u večerních zápasů. Pravděpodobně se koukat nebudu a pustím si to až ze záznamu, jelikož mne v tenhle čas neprobudí asi ani budík :D

Hodně štěstí, Petro! POJĎ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mám teda hodně nabitý, konečně :)) jen nevím, jak po včerejšku vydržím, už takhle jsem zmuchlaná a hotová...:) Nejvíc se těším na Toma, to budou asi nervy, pak Sam, ta doufám nebude hrát jako včera a nakonec Petra, aby byl pořádnej závěr dne se vším všudy. No, budu potřebovat nějaký lomcováky.
Sonjo - spoléhám na tebe, dneska to bude asi potřeba víc, než včera u Djoka :)))
Reagovat
Sonja
Lunej- Tomáše tlačím, to je jas;-)

PetraFans- No tak Genie bych nepodceňovala. To by naopak nemusel být vůbec snadný zápas, kor když je to domácí hráčka, bude mít i podporu publika a bude se před nima chtít vytáhnout... Ale neříkám, že to nemůže skončit jasným výsledkem pro Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Po včerejším zápase Sam už nebudu podceňovat žádné hráčky, i kdyby byly na 1000. místě, vůbec, čím dýl ten tenis sleduju, tím víc občas zírám :))
Ukrajinskýho culíkáče jsem teď delší dobu neviděla hrát, tak se přiznám, že se na zápas těším i se obávám, aby moc nezatápěl.. :)
Reagovat
tmora
http://youtu.be/zmPbSEluKOQ
Reagovat
smazaný uživatel
Holky mě hodně potěšily.

Martina - kromě katastrofálního servisu top hra. Na síti si odehrála nejen to svoje, ale i něco navíc. Tím trochu sejmula tlak z Danky. A naopak vzadu hrála hodně jistě bekhendem proti leváckým forehandům. Plus párkrát byla vidět ona chytrost. Pro rýpaly, ve 4hře se ta chytrost projeví více než v dvouhře.
Danka - Jako jediná měla jistý servis, kromě prvního ztraceného gemu. Párkrát na síti zkazila jasné míče. Ale celkově pozitiva převažují.

Celkově kromě servu Martina hodně psychicky pomáhala Dance, že vytahovala skvělé údery i včetně returnů

Angie - únava se projevovala asi nejvíc na servisu. Proti Dance jí ještě šel. Ale Martina ji dost kvalitně returnovala. Vepředu žádná sláva, ale to my víme Angie.
Petra - servis byl téměř ostudný. Snad je to tím, že podávala z jiného místa než ve dvouhře a tak při delší dráze k síti bylo víc pásek. Párkrát zazdila relativně snadný míček do půlky sítě. Plusem bylo, že i ona ukázala rychlé reakce, hlavně při Martininých smečích pod nohy. A že se snažila být aktivní na síti. Bohužel pro ni, když byla síti, tak Martině se dařily bekhendy a Danka zase forehandem dokázala přetlačit bekhend Angie.

Celkově byl viditelný rozdíl u sítě. DaMa hoodně aktivní a rychlé jako vosy. Peťa míň a Angie u sítě stála téměř jako puk. Ano vím, byla unavená po dvouhře. Jak jsem viděl Petru, tak jsem si říkal "co nohama nedohoníš, to už rukou nezachráníš". Ten pohyb, nemyslím běhání nebo přípravu k úderu, ale ty první kroky(krůčky) už asi u Petry moc zlepšit nepude.
Reagovat
smazaný uživatel
Úsměvné je hodnocení od jednoho přispívajícího, že to byl těsný zápas.

Toto je 4hra, tam se rozdíly stírají a např. v Totontu skončilo 7 z 11 zápasů ve 3 setech. DaMa vyhrály 2. nejvyšším rozdílem z těch 11 zápasů.
A třeba i světové jedničky Italky ErVi musely jít s pro mě neznámými Marosi(43 v dblu) a Moulton(53) do tří setů.

Je fakt, že mi po dvou brejcích AnPe zatrnulo, ale DaMa jasně potvrdily kvalitu.
S tím že motivace byla jasně na straně DaMa jsem počítal už před zápasem a zahrnoval to do své prognózy o jasném zápase.

Zajímavost: o uvolněnosti zápasu svědčí, že nebyl použit ani jeden jestřáb.
Reagovat
Sonja
Co to jéé, janekda si hraje na montyho...
:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Né, to se jenom Martina vrátila. Plus na kurtu Angie a Peťa s Dankou za to slůvko taky stojí.

Já snad za Angie zajedu do její akademie do Polska a navštívím i Vlka.
Reagovat
smazaný uživatel
A další zápas s Julkou a Bárou. To bude asi dost jiná káva a pravý deblový tenis.
Kdo vyhraje kromě diváku? Tady je kurz 1.54 na DaMa asi příliš slabý, přesto je mírně favorizuji.
Reagovat
Sonja
Však jo, početla jsem si:-))
Můj tip: Jule s Bárou vyhrajou...samozřejmě to bude těsný zápas:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tip beru na vědomí :)
Je to celkem možné, že vyhrají. Samotný zápas by měl být pošušňáníčko. Pokud Julka nebo Bára nebudou magořit.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za komentář! :) Já už jsem nevydržel, takže jsem to neviděl. Vidím na livesportu, že brejků tam bylo požehnaně, což ostatně vyplývá z tvého komentáře, že se holkám moc nedařilo na podání. Pustím si aspoň nějaké video, abych viděl, jak to vypadalo... Každopádně jsem rád, že Martina a Daniela vyhrály. :)

Jinak jsem si myslel, že nejzábavnější člověk na TP jsi ty, ale jak vidím, tak quesh už ti začíná šlapat na paty... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych spíš řekl, že podání se nedařilo, kromě závěrečného gemu, Martině a v dost úsecích i Petře. Jenomže všechny holky kvalitně returnují. Především Martina, tam to byla téměř 100% jistota, že se půjde přes výměnu a tu výměnu, že vyhrají DaMa.

Ještě k Petře zezadu nehrála vůbec špatně, Danku přetlačila, ale na Martinu ve většině výměn neměla. A vepředu neměla moc šancí páč Angie nedokázala vyvinout tlak na zadní hráčku. Ale ona hrála na svojem bekhendu, tak asi proto.
Takže si myslím, že Petra kvalitně potrénovala. Nó, Bušička to bude mít těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že Genie určitě není bez šance. Petra je favoritkou, ale Genie se doma umí vyhecovat... Loni předvedla v Torontu velmi dobré výkony.
Reagovat
dadaft
holka,
já vím, že se ti to nebude líbit,
ale je si třeba stanovit jasné cíle ohledně (prvního) servisu, protože takhle by to dál vážně nešlo.
jestli chceš hrát s elitou, musí jít nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že to nevyšlo, ale nedaly jim to zadarmo. Podle mě rozhodly především dva faktory, které hrály ve prospěch DaMa - Angiina únava a vyšší motivace, kterou měly. Samozřejmě jim pomáhala i zkušenost, hlavně na síti to bylo dost vidět, ale ten úplně nejdůležitější faktor to nebyl. Zápas jinak zas tak moc tenisové krásy nenabídl, chvílemi působil až, řekl bych, "nedeblovým" dojmem. DaMa postoupily zaslouženě, i když s odřenýma ušima. :-)

Na Petře je vidět, že v ruce to má, ale potřebovala by do páru nějakou zkušenou deblistku, která by si ji srovnala. Ale je jasné, že to je poměrně nedostatkové zboží.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci vyvolávat žádnou dlouhou diskusi v tuhle hodinu, nicméně Petra tam nejvíc kazila :)) Kdyby hrála debla častěji, myslím, že by jí to prospělo, ale já to beru jen jako seznámení se s povrchem a rozehrání, než aby to byl nějaký životně důležitý zápas. :))
Reagovat
Mr.Pink
začínám si myslet, že jen provokuješ. 6:4 6:2 - s odřenýma ušima :D

Lunej: máš pravdu, ale tak quesh je quesh, jiný už nebude :)
Reagovat
Reti64
Hm, 6:4 6:2, mají ty uši fakt odřený do krve...:-)
Reagovat
Reti64
:-)) Jsi mě předešel, to je dobře, já píšu pomalu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej: Kazila, ale zejména proto, že Angie se k míči moc nehrnula, Petra odehrála podstatně víc výměn. Jinak souhlasím, že o nic nešlo.

Mr.Pink: Hele, první set mohly stejně dobře vyhrát, tam to bylo o fous. A ani druhý nebyl tak jednostraný, jak by vypadalo podle skóre, i když tam už měly DaMa navrch, to je pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě quesh nevadí, navíc já s ním žádné sáhodlouhé diskuse nevedu, někdy pravdu má, někdy ne, tím to pro mě končí. :))
Spíš mě teď zajímá, jestli se splní tvůj hodinový limit :))
Reagovat
LukasH
Nevím, nevím. Mám z toho trochu smíšený pocity. Petra umí zahrát fantastický údery, ale pak to zazdí totálně školáckou chybou, který Martina navzdory mnohem slabším úderům a servisu nikdy nevyplodí.
Je to sice jen čtyřhra, kterou Petra nebere vážně a o tom vlastně taky nevím, co si mám myslet. No, uvidíme v singlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Angie hrála dobře na to, že měla za sebou těžký zápas, Petra kazila hodně u sítě, nešlo jí podání, ale myslím, že to nemá cenu vůbec rozebírat, když o nic nejde. :)) A máš limit jen dva příspěvky :)))))))
Reagovat
Mr.Pink
Mně quesh také nevadí, je s ním sranda.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto jsem taky nenapsal "špatná hra," ale "únava." Ta byla na její hře viditelná, ne že ne. Na Petře byla víc patrná snaha se zápasem něco udělat, z toho vyplývá i to, že víc kazila. Podání jí nešlo, to je fakt, to ale žádné z čtveřice, takže je otázka, jestli všechny hrály tak blbě nebo zaúřadovaly i povětrnostní vlivy, vítr evidentně foukal.

Nic, mějte se tu, jak chcete, já valím spát.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo rád diskutuje do padnutí, já se přiznám, že mě komentáře o Petře někdy docela umořují, a to jsem Kvitistka. No, holt jsme každej nějakej :) Jinak koukám, že Glushko nehraje tak hrozně a má moc pěkný šaty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou :))) Hrály všechny blbě :))))
Reagovat
Reti64
To má a botičky taky:-) A fakt nehraje špatně.
Reagovat
Reti64
A jejda, tady to bude delší, jdu vedle, už hraje Nole:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Do hodiny hotovo....:)
Reagovat
Mr.Pink
To snad ne, Sam hraje tragicky a Glushko do toho buší jak Hradecká v životní formě.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já tě škrtím ve spodnějším vláknu :)))
Reagovat
Reti64
První set byl jen nanečisto:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super, Djok už má 1. set v kapse, to byl fofr. :) Zase jedna hráčka má den, kdy vidí šanci potrápit světovou soupeřku ve 3. ráno. To je super...
Reagovat
Mr.Pink
Sam se už se začíná lépe pohybovat, to je dobré znamení :)
Reagovat
Reti64
Teď už to půjde, do půl pátý je konec:-))
Reagovat
Mr.Pink
:D přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
Vám tak budu věřit, to si radši vymyslím svoji teorii a udělám si svoje vlákno :))) Bože, proč hrajou hráčky takhle pozdě na 3 sety? Vždyť je to taky nemůže bavit :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sam, 3.set už hraj pořádně, žádný komplikace a ať to odsejpá :))
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu žádný komplikace a ona prohraje podání..
Reagovat
Reti64
Jo, tak teď už jedeme naostro. Come on!
Reagovat
Mr.Pink
je to jen jeden game, nic se neděje. 6:1 taky dobrý, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Běžte si jinam, celý mi to tady kazíte :) Něco napíšete a pak je to celý v ...... :)))
Reagovat
Reti64
Dobrej trénink pro Sam:-)
Reagovat
dadaft
dva nevyužité brejkboly na 3:1.
škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
6:1? Hmmmmmmmmm.. nejdeš už spát? :)))))))))))))
Reagovat
Mr.Pink
:) jdu, dobrou a dotlačte Sam k vítězství
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to nebude taková fuška a půjdu spát brzo po tobě.:) Dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sláva, dopodáváno, vyhráno.. i když žádnej extra výkon, ale to je jedno, bere se vítězství. Sam gratulka a příště to stačí ve dvou setech :)))
Reagovat
dadaft
super.
Sam jde dál. ))
Reagovat
dadaft
bohužel na pro mě lahůdkový duel Stosur - Hampton nedojde. (((((((((
Reagovat
Reti64
To je velká škoda no... Tlačil bych samozřejmě Jamie:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konečně zápas, na který čekám. Doufám, že po předchozích výkonech Sam se u streamu dlouho nezdržím. :)) Držím palec :)
Reagovat
Mr.Pink
Do hodiny bude konec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic proti tobě, ale ne že bych tvým odhadům po předešlých zkušenostech zrovna věřila :)) Doufám, že mi tady nebude padat hlava u 3. setu, tuhle hráčku ani neznám se přiznám. Ale má pěkný boty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do hodiny jo? :)) No, už hrajou pomalu hodinu a ještě není konec 1. setu. Chlapům se prostě nedá věřit :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
6:5 Glushko? Hmmm.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsi? Uškrtit :))))))) Glushko vede 7:5, to je paráda, to nikdo nečekal.. :))
Reagovat
Mr.Pink
Sam je unavená a zároveň zaskočená hrou kvalifikantky. Bude to těžký zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, kam mám psát. No, nějak měníš názor teda :) Omlouvá tě to, že tady ponocuješ se mnou :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Angie je dobrá, že nastoupila to tak těžkém zápasu, tak jsem zvědavá :)
Reagovat
Mr.Pink
myslím, že se na kurtu příliš dlouho nezdrží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň teď bude mít o to větší motivaci vyhrát. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že Petra s Angie vyhrají tak rychle? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby se nezdržely, nevadí. Petře to sluší, zhubla, ať si říká každej kdo chce a Martina to pěkně sází :)) Pro Petru je to dobrá rozcvička a já to beru jako pohodovku :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Martina mi chvílema u sítě připomíná Lucku Hradeckou :))
Reagovat
smazaný uživatel
První set je v čudu, škoda. Ale že na servisu bude nejlepší Danča.. Nejsou erupce na Slunci?
Reagovat
Mr.Pink
To srovnání s Hradeckou chci vysvětlit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě chytáš za slovo :)) Jen když byla dlouhá výměna, tak se do toho Martina razantně vložila a protože já čtyřhru moc nesleduju, občas Háčka, proto mi to připomnělo Lucku, i když to samozřejmě dělají i jiné tenistky :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak děvčata, už byste to mohla dohrát, čeká mě ještě další šichta :)))
Reagovat
Mr.Pink
Jen mě to srovnání hodně překvapilo. Martina by s Hradeckou vytřela kurt :)
Reagovat
Mr.Pink
Martina byla fantastická. Kde je quesh? :)
Reagovat
Reti64
Gratulace Martině a Daniele, bude to dobrý, mám z vás radost. Hlavně z Martiny, vypadá na kurtu konečně zase šťastná:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Martina? Na síti dobrý, na základní čáře celkem ucházející, na servisu totální tragedie. Hrála slušně, ale že by byla fantastická? Fantastický výkon vypadá jinak. ;-)
Reagovat
Reti64
Proboha, nevyvolávej zlý duchy:-)
Reagovat
Mr.Pink
sry, ale musím to napsat. Tenisu opravdu nerozumíš :)

Reti64 :D už se stalo
Reagovat
smazaný uživatel
No ty taky ne, ale já se, na rozdíl od tebe, tak ani netvářím.
Reagovat
smazaný uživatel
Héj, kdo je ta Glushko, nevíte? Zrovna jsem na ni vsadil.
Reagovat
Sonja
ještě spí nebo co:-(...
Reagovat
Sonja
Škoda:-((
Reagovat
Reti64
Ale Jamie, to je mi líto, koukám, že ti nešlo ani podání, zas ti to asi lítalo jako ve Stanfordu s Nicole Gibbs. Uf...no co se už dá dělat, tak teda příště, v Cincinnati:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju. Ostatně sám jsem porážku čekal.
Já mám ale tu výhodu, že moje děvčata mohou, tvoje musí, zvítězit.

Proč jsem dal rok starý zápas? Hrál se v Rogers Cupu. A tvoje velká favoritka se trápila proti mojí náhradnici.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! Oceňuju, že to bereš sportovně. :) No ale taky nemáš úplně pravdu. Některé moje holky (dá se říct polovina Dulcinea Teamu) jdou momentálně do větších turnajů taky s tím, že můžou spíš jenom překvapit... Možná sis ještě nezvykl na rozšíření Dulcinea Teamu. :) No ale je fakt, že dneska byla Ana jasnou favoritkou. Jsem rád, že tuto roli potvrdila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fenerbahce taky vyhrálo, tak teď už je to jenom na vás, holky... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že se janekdův tajný zdroj opět nemýlil. Navíc Angie nepůjde do debla zrovna v ideálním rozpoložení po dvouhře...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já doufám ve vítězství Petry s Angelique, jen si na ten zápas ještě počkáme. Ten singl před nimi se nějak protáhl, už mi pomalu padá hlava na netbook..:(
Reagovat
Mr.Pink
zítra si můžeš jít pro výhru, jasný zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně zase posunuli zápas Sam, ani nevím proč, copak ona hraje po Venus? Navíc mi tu zase bouří, už jednou vypadl proud, proč to musí jít zrovna zase přes mě....
Reagovat
smazaný uživatel
To už snad není možný! Score 5:5 po 1:13? Co na tom kurtě vyvádějí? :(
Reagovat
smazaný uživatel
U nás taky byla bouřka, takže jsem neviděl 1. poločas zápasu Fenerbahce - Salcburk, ve kterém padly všechny góly... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vy se máte, že byla u vás bouřka. U nás pršelo v neděli celých 75 sekund :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbý, ale to víš, mě fotbal nezajímá, navíc Turci už vůbec ne, pořád mají fanoušky zákaz chodit na stadion? Přestal mi jít satelit, to je prostě úžasný, když prostě párkrát zahřmí a všechno se zhroutí....
Reagovat
Mr.Pink
Sam by se podle rozpisu měla dostat na kurt až po zápasech
Fichman - Dubois
Kerber/Kvitová - Hingis/Hantuchová
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, to zase zavání nějakou nesympatickou ranní hodinou... Děkuju za info, ty se budeš koukat?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě fotbal zajímá, ale Turky taky nějak extra nesleduju. To jenom teď, že jsem na ně měl vsazeno. :D Na tomhle zápase fanoušci normálně byli... To je taky důvod, proč jsem si vsadil na Fenerbahce, protože v Turecku se prostě nevyhrává. No a taky vím, že Fenerbahce má dobrý kádr. Nehrajou za ně jenom Turci. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já je sledovala, když hráli s Plzní, která s nima doma prohrála a když tam měli jet na další zápas do Turecka, tak tam byl zákaz fandů a hráli před prázdnýma tribunama. Někteří fandové se bohužel chovají jak hovada...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na to si taky pamatuju. Loni ten zákaz měli asi na dva zápasy...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu, že Češi jedou to tureckýho kotle, to už rovnou můžou napsat závěť.. mě by nikdo na fotbal nedostal, mně stačí, když vidím, co jezdí ze Slavie, kterou mám kousek, vždycky tam lítá policejní vrtulník, policejní auta.. zažila jsem pomalu bitku v tramvaji coby cestující, takže děkuju, fotbal opravdu ne. :)) To už radši půjdu na hokej. Proto mám ráda tenis, tam se fanoušci neperou (jen na TP) :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tenis je v pohodě. Můžu v O2 areně fandit Mashe proti Petře a nic se mi nestane. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stane, pokud se tam potkáme :)))))
Reagovat
Mr.Pink
Zatím koukám na Venus, Sam se dostane na kurt za 2 - 3 hodiny.

Zažil jsem rvačku i na hokeji, hovada jsou všude.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se těším... A co mi uděláš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až půjdou děti na TP spát, tak ti to napíšu :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky koukám, Flipkens se rozjela, že by chtěla oplatit ptáčka? :)) No to se musím zase nadopovat :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bojím, bojím... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Se nedivím, taky bych se bála :)))
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim, nevim. Je tady zformovaný klub zoufalců okolo Petry a ti jsou teď hooodně nebezpeční.

Jinak dcerka se mě na fotbale, když jsem šli okolo jádra, ptala: "tati jakým jazykem mluví?" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsi něco o vylepšování svých příspěvků, zatím teda žádná sláva :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám. Nebezpeční ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Flipkens dokončila, huráá. A teď teda čtyřhra nebo Sam?

janekda - máš špatné info, kluby jsou tu dva :))
Reagovat
Mr.Pink
Zatím ani jedno, Fichman s Dubois stále hrají :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, děkuju, sleduju to, jen je děsný, jak má ta Fichman ty černý ponožky.. :) Nechci bejt ošklivá, ale moc by mi nevadilo, kdyby Angie odstoupila vzhledem k představě, jak budu ještě dlouho ponocovat :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vony jsou dva? Tak to jsem prakticky mrtvý muž.
Vy se snad klonujete nebo co.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak teda sleduješ TP, že to nevíš, pak kdo tady nečte příspěvky.
Ano, množíme se, rozůstáme a dělíme se :)))
Reagovat
Sonja
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1000009_421548501296232_919188747_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
TP čtu, kromě disputací typu "kdo je nejlepším tenistou historie" a "proč je Petra na tom líp, než kdy jindy".
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - to si jistě nemám brát osobně, že ne? :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
to je reakce na ten obrázek, než mi tam janekda skočil :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to právě přicházíš o to podstatné, protože není nad vášnivou debatu s miliony příspěvky :))) je klub FFPK a KZFFPK :))
Reagovat
Sonja
:-D Nikdo si to neberte osobně.
Je to fajn fotka, no ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Nebrat osobně. BTW: Vsadil jsem si na vítězství Petry v turnaji. Tak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
pefektní fotka, vtipná, jsem poprskala monitor :)))))
Reagovat
Sonja
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1098505_419935011457581_691236880_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nevím, na koho to myslíš, ale uráží mě to :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, to čekání na zápas Petry a Angelique je hrozné. Doufám,že ten zápas aspoň bude stát za to...
Reagovat
Karl
Taky bych to chtěl hrozně vidět. Ale ze seznamu zápasů tady na TP utkání zmizelo a kurzy jsou, když si rozklikneš zápas, přeškrtnuté. Snad se Anqelique neodhlásila po tom dlouhém zápasu s Cibkou. :-(((
Dobrá zpráva je, že v oficiálním scoreboardu, zatím, pořád jsou. :-)
Reagovat
Karl
http://www.livescore.in/cz/zapas/K6Q32qD6/?iframe_external=119358-11#prehled-zapasu

Tak v seznamu jsou naštěstí zpátky. :-)) Asi jen nějaký výpadek způsobený půlnocí. :DD
Reagovat
dadaft
vypadá celkem vysportovaně, zdá se mi, žemaličko přibrala.....
Reagovat
Mr.Pink
Výborně Venus, za 20 minut 6:0
Reagovat
smazaný uživatel
taky bych řekla, že nabrala docela svalovou hmotu.. už zase víc připomíná tu starou Venus.. na tom videu ze včerejší exhibice jsem hned nemohla poznat, která je z nich která..
Reagovat
dadaft
ovšem že je Hampton - Suarez-Navarro na kurtu bez kamer, to jste si u mě silně pohnojili toronťané...
Reagovat
Sonja
Souhlas!
Reagovat
Nancy_z
Hezký zápas a teď už se těším na tu čtyřhru Petry s Angelique :-)
Reagovat
Fandina
gratulace. Třetí set super hra od obou. Domča tradičně útočila a Angel přehrála. Gratulka Domče. Podme!
Reagovat
Sonja
POMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Obrovská gratulka:-))))))))))
Reagovat
Sonja
http://www.q3.cz/images/33Domca_Angie.jpg

60 winnerů je krása...71 UE trochu menší, ale podstatná je výhra:-D))) Navíc proti hráčce top 10.
Reagovat
Sonja
*72
To je fuk:-D
Jinak ta Domčina spotřeba matchballů, to je pro fanoušky utrpení:-D Ale co...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Statistiky nestatistiky, hlavní je výsledek, Domča se do toho opřela a vyšlo jí to.. je fakt dobrá.:)
Reagovat
Titan
Domča pěkně střílí, ale některé chyby jsou přímo dětské. Proto se hraje třetí set..
Reagovat
Titan
60 winnerů a 72 UE...
Co na to říct... :-)))
Reagovat
Fandina
Cibule rozdíl 12 a Angel rozdíl 15. Měla 33 winerů a 48 UE. Takže Domča lepší ... úsměv
Reagovat
Titan
Nejde o to, kdo byl lepší, ale jestli nebyl počet UE poněkud přehnaný...:-)
Reagovat
Fandina
A já zase píši, že Domča měla v poměru k Winnesrům menší počet UE než Angelika.
Reagovat
smazaný uživatel
a teď drž Dominiko
Reagovat
smazaný uživatel
je to tam
Reagovat
Sonja
Gratulka:-) Tatishvilli fakt chvílema hrála jak šílená...už jsem se začla bát.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude se hrát 3. set, je to celkem dobrý zápas, občas má hluchá místa, ale jinak dobrý.. Annu si pamatuju ze zápasu z Prahy proti Schnyder(asi 2009) a Anna hrála: drtivý útok a pak nic.. Dneska to tam taky občas střílí, ale dokáže praktikovat i postupný útok či dát kraťas.. :-)
Nejvíc mě dostává jak hraje bekhendový volej- dá si raketu do levé ruky a hraje to jak levačka forhendový volej(jestli jsem teda dobře viděl) :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Světlana.. v posledním kole kvalifikace prohraje s Davisovou a v prvním kole ji vyfásne znovu a zase prohraje.. tak to je pech..
Reagovat
dadaft
dobrá řežba v prvním setu.
tajbrejk ale Dominice totálně nevyšel...
Reagovat
BooOoo
Dominika to pere hlava nehlava, opravdu riskantně. Ale víc chyb ji bude stát zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Domča jede teda, pěknej mač :)
Reagovat
Sonja
Pome Cibuleeee:-)
Reagovat
BooOoo
mé skromné přání: aby rychle Kerber vyhrála (Dominika se vystřílela), pak to rychle ukončili domácí Dubois - Fichman, a začala čtyřhra K/K - H/H
Reagovat
BooOoo
*ukončily
Reagovat
smazaný uživatel
ta je ale psaná až někdy ve 23.30 jak jsem koukala. Ale Domča to rozjela, tam chce Angie zasmrštit :))
Reagovat
BooOoo
původně byla psaná na 22:00, naivně jsem si myslel, že by mohla začít včas. Angie se brání výborně,ale jakmile vrátí jednou kratší Domča trestá
Reagovat
dadaft
závěr zápasu je špičkový - winer za winerem a nula chyb na obou stranách. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo gratulka, Domča skvělá !!! Krásnej závěr, krásný holky... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo Radek len to nepokaz tak ako s Turzunovom

dpc
Reagovat
smazaný uživatel
No, janekda asi nebude mít radost, protože můj odhad byl správný. :) Výsledek vypadá celkem jasně, přesto většina gemů až tak jednoznačná nebyla. Nedá se říct, že by Hsieh byla úplně neškodná, ale teď je očividně z formy. Její největší slabinou je první servis, který dneska měla jenom 43%. S takovým číslem se dá těžko něco uhrát... Na winnery to bylo prakticky nerozhodně, ale Hsieh mnohem víc chybovala. Hlavní předností Hsieh byla hra na síti, jinak jí toho opravdu moc nevyšlo...

Ana sice nepodala svůj nejlepší výkon, ale dneska to bohatě stačilo. Hlavní rozdíl byl na servisu, který měla Ana velmi slušný (4 esa, 2 dvojchyby), zatímco Hsieh se s ním neskutečně potýkala (0 es, 8 dvojchyb). V některých momentech mi přišlo, že Ana možná mohla být aktivnější, ale nakonec to stačilo na pohodové vítězství. Ana v zápase ani jednou neprohrávala. Sice ve 2. setu jednou přišla o svoje podání, ale soupeřku brejkla celkem pětkrát (ze sedmi gemů)... Anu čeká ve 2. kole Flavia, kterou jsem už dlouho hrát neviděl. Předpokládám, že to bude určitě těžší soupeřka než Hsieh. Přesto věřím, že Ana znovu postoupí. :)

Takže sázka na Aničku a její vítězství 2:0 na sety se vyplatila. :) Teď mi ještě na tiketu zbývají dva zápasy (Daniela a Martina, Fenerbahce).
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám v telce, jsem zvědavá, co předvede :)
Reagovat
Sonja
Gratulace, Aničko:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Aničku jsem dneska netlačila, protože to byl celkem jednoznačný zápas a nějak přináším smůlu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Už se musí omlouvat, no jo, ti rodiče..
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/498603-djokovic-se-omluvil-za-otcovu-kritiku-federera-s-nadalem.html#section-artcl
Reagovat
Sonja
To byla otázka času no...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, úplně zbytečná aféra :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, přiznám se, že jsem u toho zápasu trochu spal. Sice jsem vydržel, ale byl jsem dost unavený... Kiki se bohužel nepovedl začátek a brzy prohrávala 0:4. Pak snížila a v šestém gemu mohla získat zpátky jeden brejk, jenže nevyužila čtyři brejkboly. Potom sice ještě při svém podání dala na 2:5, ale Sloane následně bez problémů dopodávala 1. set... Ve druhém setu se Kiki hodně zlepšila. Dokonce se jí povedl brejk na 5:3, jenže vzápětí nedopodávala na zisk setu. Sloane to dokázala otočit a získala tři gemy v řadě. Najednou podávala na vítězství v celém zápase ona, ale Kiki srovnala na 6:6, přestože měla Sloane jeden mečbol. Tie-break byl hodně vyrovnaný, bylo v něm hodně minibrejků, ale nakonec byla o něco úspěšnější Sloane a postoupila tak do 2. kola...

Kiki hrála po dlouhé době na betonu a určitě to nebyl její nejlepší tenis. Hlavně v 1. setu hodně chybovala. Ve druhém už to bylo mnohem lepší a je velká škoda, že to Kiki nedotáhla. Třeba některé dropshoty byly od Kiki dobré a celkově bylo k vidění poměrně dost výměn na síti. Je vidět, že se Kiki nebojí uplatňovat svoje dovednosti z deblu nebo mixu. Věřil jsem, že Kiki uhraje aspoň set, ale bohužel to nevyšlo. Řekl bych, že Sloane včera předvedla svůj velmi dobrý standard... Co se týče outfitu, tak Kiki měla stejné šaty jako Anička a samozřejmě jí to moc slušelo. :) Sloane vsadila na růžovou, ale když se teď dívám na fotky, tak mi to připadá spíš jako oranžová. :D
http://www.wtatennis.com/javaImages/5b/f5/0,,12781~12121435,00.jpg

Jinak pro Kiki ještě Toronto nekončí, protože dneska nastoupí ke čtyřhře se svou stálou partnerkou Galinou Voskoboevou proti dvojici Goerges/Strýcová... Nejvíc mě dneska samozřejmě zajímá zápas Any proti Hsieh. Jsem rád, že se to hraje už od pěti a tipuju výhru Aničky ve dvou setech. :) Potom mě taky hodně zajímá ta zmiňovaná čtyřhra Hantuchová/Hingis - Kerber/Kvitová...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě zajímá zápas Any proti Hsieh. Ana je jasná favoritka, ale třeba se Hsieh hecne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já věřím Aně, že je ve formě. Hsieh už hodně dlouho nevyhrála ani set proti nějaké lepší soupeřce...
Reagovat
smazaný uživatel
A co výhry nad Lepčenko, Tsurenko, a na antuce dokonce nad Annikou Beck? Ha? Už mlčíš.

Vona se rozjede, ještě budeš zírat.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale to jsou soupeřky zhruba na její úrovni. Já měl na mysli nějaké lepší hráčky, než je ona (třeba Top 20). Navíc tebou zmíněné výhry jsou z února (Lepchenko), března (Tsurenko) a května (Beck), ale od té doby nic... Já vím, žes ji měl ve své jedenáctce, takže pro ni máš asi slabost. Jo, ona je celkem šikovná, ale momentálně se jí prostě nedaří. Aspoň tak to vidím já.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumíš tomu jako koza petrželi. Už's asi zapomněl jak ses třásl o vítězství Karo s Varvarou, přečti svůj komentář
http://www.tenisportal.cz/zpravy/ceske-finale-v-montrealu-safarova-a-kvitova-proletly-do-semifinale-10663/
A je tady další "clash" FC Cvokhausen x Dulcinea Team.

No, ale šance jsou malé to je jas. V tom máš kupodivu pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je Hsieh stabilní členkou základu, takže POZOR!

Jinak já teď mizím. Pa.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky monty za takový menší sepis zápasu.. :-) Brzo ráno jsem stával na brigádu, tak jsem ten zápas neviděl, tak alespoň vím, co tam jakž takž dělo.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, jaký to má význam, že mi připomínáš rok starý zápas. :D Je mi jasné, že spousta níže postavených hráček dokáže někdy překvapit ty lepší. Ať už je to Lepchenko, Hsieh nebo kdokoliv jiný... Může se to stát třeba i dneska, ale já prostě podle momentální formy věřím Aně a hlavně jsem její fanoušek, tak by bylo špatné, kdybych nevěřil. :) Co se týká toho "clashe", tak doufám, že večer bude spokojenější rytíř Monty (a taky třeba o nějakou tu korunu bohatší). :)

No ale přesto ti moc děkuju za ten odkaz, protože tam je v diskusi pod článkem můj legendární souhrn z loňské olympiády v Londýně. :) Jinak já vím, že tvoje univerzální náhradnice Varvara dokáže být nebezpečná. Loni v Pekingu proti ní Anička otáčela zápas dokonce z mečbolů (viz odkaz). Pamatuju si to podle toho, že jsem byl tehdy nemocný a právě díky tomu jsem viděl všechny zápasy... Obrat Any jsem okomentoval slovy: "Dneska prostě Anička musela vyhrát. Jinak by mi kvůli ní nechutnal čaj proti nachlazení..." :D
http://www.tenisportal.cz/zpravy/indisponovana-kvitova-neuspela-ani-v-pekingu-konci-ve-2-kole-10941/

Tak jo, zatím. Určitě se tady ještě dneska uvidíme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :) Já to vím taky jenom jakž takž, protože to bylo fakt náročné. :D

Tady máš ještě aspoň highlighty... :)
http://www.wtatennis.com/videos/article/3339170/title/toronto-stephens-vs-mladenovic
Reagovat
Sonja
Janekda je zloun, nic si z něj nedělej...
IDEMO ANA!
:-)))
____
Gratulka Sloane:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně sice janekda baví, ale věřím, že dneska bude mít smůlu... AJDE! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, sdílím taktéž tvé přesvědčení a fandím naší krasavici ...patří mezi mé 3 favoritky na okruhu, avšak pouze s AI to zatím netajím...http://www.gazzetta.it/Foto-Gallery/Tennis/02-08-2013/ana-ivanovic-piu-bella-circuito-20891679344.shtml#0
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes se těším na čtyřhru Petra Kvitová s Angelique Kerber proti Martine Hingis s Danielou Hantuchovou. To bude zajímavý zápas. Dvě hráčky top 10 proti dvěma bývalým hráčkám top 10, 2 levačky proti pravačkám.. myslím, že je se na co těšit. Zápas začne cca ve 22:00 a bude stream! Petr, Angelique POJĎTE!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak to odufám že to bude někde na youtube! protože to neuvidím ale budu držet palce Petra tu mám rád ale těší mě , že hraje s Angelique druhá oblíbená v TOP10 tak to budu držet palce! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tadyten zapas se taky tesim :-) jinak kdyz jsme uty ctyrhry tak doufam, ze konecne si ji zahraje i Tomas s Llodrou jako pripravu na zejtra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já přeju Martině a Daniele, protože na ně mám vsazeno. :D Otázkou zůstává, jestli můj tiket bude v tu dobu ještě žít, protože tohle je asi poslední zápas... No ale přál bych jim i tak. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dobré, Zdroj mi řekl, že kurz 1.5 je přestřelený. Že DaMa jsou větší favoritky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si to myslím taky. Angie a Petra nemají s deblem takové zkušenosti a navíc by neměly být moc sehrané...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si taky myslim ze to vemou jako pripravu na singla a neodehraji to na 100%. To je vetsinou v deblu udel tech singlistu. Ikdyz muzou treba chtit i titul :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se stihly sehrát včera, jelikož měly společný trénink(podle rozpisu tréninků na webu turnaje). :D

Freedom: Petra a deblový titul WTA, to je dobrej vtip:D No i když jen si to představte (zavřete oči..) Petra s Angelique ve finále turnaje v Torontu poráží deblový pár číslo 1 Errani/Vinci po esu Petry Kvitové. Petra s Angelique se objímají, zatímco Errani s Vinci jen nevěřícně kroutí hlavou. Hezká představa, ne? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme jsem to myslel s trochou ironie ale nic neni vylouceny :-) Petra umi dobre na siti a Angi neni o moc horsi. Zalezi jenom kolik daji energie tomu zapasu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No DaMa taky nejsou zrovna deblistky, o sehranosti nemůže být řeč a individuální kvality jsou spíš na straně PeAn.;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud budou Petra s Angie dobře servírovat a hrát agresivně, nejsou bez šance.. :-)
Reagovat
Mr.Pink
No DaMa taky nejsou zrovna deblistky...

To je dobrý vtip. Dohromady mají snad kolem 50 titulů
Reagovat
smazaný uživatel
46, když už, z toho Martina 37. A všechny značně vousaté. Ale za posledních 6 let Martina odehrála 2 debly, takže moje tvrzení mi zas tak vtipné nepřijde..
Reagovat
Mr.Pink
Nenapsal jsem, že získaly přesně 50 titulů :). Je to velmi vtipné.

46 vs 0
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě taky koukám stačí k obveselení málo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sonja
:-) Jsem na to koukala včera živě...
Hrozně mě bavil rozhovor s Nalinkou:-)))
Q: Have you thought about what you will do after tennis?
A: Housewife! But no cook, no clean the house...
:-DDD
Reagovat
Sonja
A to hádání kanadských celebrit mezi Agou a Angie bylo taky super:-D Bzz!
Reagovat
smazaný uživatel
Až nebudeš mít co dělat, mohla bys mi to ze známosti celý přeložit :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by se ten překlad taky hodil. Tak dobře zase anglicky neumím :D Ale něco jsem rozuměla:D
Reagovat
Sonja
No Nalinka říkala, že by, až skončí s tenisem, chtěla být žena v domácnosti...ale žádné vaření nebo uklízení:-DD
A jestli myslíš celý jako celý video...tak si se zbláááznila:-D Petru klidně, protože vím, že jí fandíš:-)
Reagovat
Mr.Pink
Tady to vyznělo ještě vtipněji :)

If I Wasn't A Tennis Player... - Australian Open 2013 (Li, Djoker, Fedex, Azarenka, Kvitova, Serena, Sam, Tsonga...)

https://www.youtube.com/watch?v=AdIH44jp61c
Reagovat
smazaný uživatel
To jak LiNa drzela hokejku bylo dokonaly :-D Lol
Reagovat
smazaný uživatel
No tak aspoń Petru, dobře.. a pak třeba ten kvíz Agy :))) Nemusíš najednou :))) Díky !!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga pri treninku v Torontu
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p480x480/1001911_575574355813963_624399448_n.jpg

A neco pro Lunej a ostatni :-) Sam miri do bazenu po vyhraném titulu v Carlsbadu :-)
http://www.pokerpurist.com/uploadedImages/live-tennis/NewsImages/175595304.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, za chvíli tu budu podezřelá, že mám pro ni takovou slabost :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mám-li být upřímný, nevím, co na ní máš. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
*upřímná :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě je mi sympatická jako člověk, líbí se mi jak hraje atd. atd. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dokázala by si jí fandit proti Petře? :D
Reagovat
smazaný uživatel
"jako člověka", mám dost z toho vedra :)
Reagovat
smazaný uživatel
To samozřejmě nikdy, Petra je Nr. 1, to přece víš. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chci utebe prosadit aspon nejakou zahranicni hracku aby jsi nebyka fanninka pouze cesek :-) Samozrejme ty na prvnim miste jako to mam ja s Agou a s Anou treba. Jinak vzdycky Petra a Lucka jako no. 1.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je nějaká duševní vada? :)))))) A já jsem u tebe na prvním místě? :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Preco tak dobri tenisti ako Belluci, Baghdatis

maju alebo mali tak dlhu seriu prehier

nechapem
asi je fakt vsetko v hlave
Reagovat
smazaný uživatel
pravdu dis kolego,

vse je (nekdy tam ale nic neni) v hlave,

ty jsi toho dukazem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja mam aspon daco v tej hlave
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
tak urcite tam neco mas, vidim te reagovat na podnety, ze jo, cili vo tom asi zadna.
mozna vim, jak to tvoje "daco" formulovat presneji, ale nechci dostat ban..
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně jsem viděl Klárku vyhrát přes stream. Bylo to zasloužený. Lucka udělala asi 12 dvojchyb, hlavně ve 3.setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Klárko gratulka, i když bohužel na úkor Lucky... dneska docela zajímavé zápasy, Domča Angie, hlavně večer Sam :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist