Zdravotní problémy jí nedovolí hrát. Zítra Na Li údajně oznámí konec kariéry

18. 9. 2014, 09:04
Aktuality 249
Čínská tenistka Na Li podle státní televize CCTV v pátek ohlásí konec kariéry. Šestá hráčka světa má dlouhodobé problémy s koleny, kvůli nimž nehrála od své porážky s Barborou Záhlavovou-Strýcovou ve Wimbledonu.
Profily hráčů
Na Li

Informaci o ukončení kariéry jedné z nejpopulárnějších čínských sportovkyň dnes přinesla státní CCTV na svém mikroblogu s odkazem na zdroj z okolí tenistky. Na Li by se měla v pátek vyjádřit na tiskové konferenci ve svém domovském městě Wu-chan.

Dvaatřicetiletá tenistka vyhrála na úvod letošní sezony Australian Open a získala svůj druhý grandslamový titul po Roland Garros 2011. Poté ji ale začalo znovu trápit pravé koleno, na němž nosí po většinu kariéru tejpy. Začátkem září Na Li údajně navštívila specialisty v Německu, kteří jí sdělili, že se situace s jejím několikrát operovaným pravým kolenem nelepší, a navíc má ve špatném stavu také koleno levé.

"Od března mám problémy s kolenem a nejsem schopna hrát na nejvyšší úrovni," vysvětlovala Na Li svou porážku v 1. kole Roland Garros s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou a prohru s Barborou Záhlavovou-Strýcovou ve 3. kole ve Wimbledonu. Poté od ní navíc odešel kouč Carlos Rodríguez.

Číňanka doufala, že se dokáže na kurty vrátit na premiérový ročník turnaje WTA právě ve Wu-chanu, jenž se hraje příští týden. Místo toho však v předvečer domácího turnaje nejspíš ohlásí odchod.

Na Li vyhrála během kariéry devět turnajů, z toho dva grandslamové, což ve dvouhře dokázala jako jediná tenistka z Asie. Po letošním Australian Open vystoupala až na druhé místo světového žebříčku. Díky své bezprostřednosti, smyslu pro sebeironii a přátelské povaze je mimořádně oblíbená u fanoušků, novinářů i svých kolegyň na WTA Tour. Ve své vlasti patří k vůbec nejpopulárnějším osobnostem.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

249
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nalinka je možné největší fenomém ... jsem ani netušil, jak mne její odchod zabolí ... byla nádhernej tenisovej motýlek.
Reagovat
smazaný uživatel
a ne něco jiného? :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Nalinko, vše nej+ do dalšího. Po Demče další zármutek posledních let.
Reagovat
smazaný uživatel
tak cinska dracice odleta?!?!
holka jako britva, nadherne se na ni koukalo, rychly, inteligentni tenis - jako ona sama, vtipna, pohotova, jina - nikdy na ni nezapomenu. Hodne stesti v zivote, Nalinko! :-)
.... Stále mi zůstane v srdci ... spolu s Demčou. Už zbývá jen Maruš ... a Garbina. - Ana, Sára,... to není o č.1-
Reagovat
smazaný uživatel
KOukejte na mojí tenisovou nástěnku :-D :-) (mám toho daleko víc, ale nástěnka je menší) :-DD file://localhost/C:/Users/milan/Desktop/DSCF0458.JPG
Reagovat
smazaný uživatel
nenalezeno :)
Reagovat
sprchon
Karolína hraje už v 5 ráno, to asi nedám... Ale pak opět celkem zajímavý dopoledne v Tokyu, myslím si, že všechny zápasy budou dobře koukatelný. :) A Lucka až kolem oběda, to je v pohodě.
Reagovat
tommr
jj škoda, že ten zápas Karolíny začíná tak brzo - u nás asi nebude mít moc velkou sledovanost ... :(
Zápas Lucky se naopak hraje v ideální čas a bude ho vysílat i televize (SlovakSport 2) ... :)
Reagovat
sprchon
Tak to je úplně bezvadný! SlovakSport 2 jsem zrovna nedávno naladil :) Takže svoji nejoblíbenější českou a nejoblíbenější zahraniční hráčku uvidím v televizi.
Reagovat
Frick
Má zítra ráno hrát 1. kolo kvaldy o Wuhan. Jak by to řešila, kdyby Kaiu dala?
Reagovat
Fandina
Teď už se to nedozvíme ... úsměv
Reagovat
PetaM
Tak by zřejmě nenastoupila ... :) Ale ona to měla skvěle vymyšlené :D Prostě prohrála :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))
Reagovat
gedzitka
Asi stejně, jako Niculescu, se kterou má hrát, a která zítra bude hrát semifinále v Kantonu...
Reagovat
tommr
Kristýna nemá na zítra žádnej zápas naplánovanej - kvaldu začne až v sobotu ...
Mnohem větší dilema řeší její potenciální soupeřky v kvalifikaci: Niculescu a Bacsinszky. Obě hrají zítra semifinálový zápasy v GuangZhou a zejména u Niculescu je dost vysoká pravděpodobnost, že postoupí do sobotního finále. Pro Kristýnu se tak otvírá možnost, že by mohla v kvalifikaci dostat nějaký lehčí soupeřky ...
Reagovat
smazaný uživatel
holka jako britva, nadherne se na ni koukalo, rychly, inteligentni tenis - jako ona sama, vtipna, pohotova, jina - nikdy na ni nezapomenu. Hodne stesti v zivote, Nalinko! :-)
Reagovat
Jan
To je přesné. Holka jako břitva. Hezká, sympatická, milá, inteligentní.
Reagovat
tommr
na prvním turnaji po návratu nezklamala ale ani nijak nezazářila. Škoda, že dneska nezvládla ten závěr - vítězství nad Kontaovou by jí určitě hodně pomohlo psychicky. Pokud bude chtít uspět bude na sobě muset dál tvrdě pracovat a hlavně omezit ty mraky nevynucených chyb, který jí zbytečně sráží ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole me zklamala jen svym vulgarnim projevem, nema uroven, vubec nevyspela. Nevadi mi roztriskana raketa, pretlak emoci pochopim, ale sprostota bude vzdycky jen ubohou sprostotou - a v pripade tak hezke holky v jejim postaveni pro me nepochopitelnou. Ale zajimala me uz vcera a strasne jsem ji prala (a stale preji) uspech. Vyrazila po letech s vlastni kuzi na trh a to rozhodne zadna sranda neni. Nebylo to vubec marne vystoupeni, vypada velmi dobre a za danych okolnosti hrala slusne. BH teda naprosto marny, ale do FH se trefi velmi slusne a nekdy i do servisu.. :-) Je to stale tam, docela ji verim. Dneska mi ve druhem setu tezce zatrnulo, ze se ji v hlave sepnul nejaky stary mindrak a chytla zase krec, nedala balon... nastesti jsem se asi mylila. V zaveru zapasu predvedla, ze navrat mysli vazne, protoze to nezabalila. Ze neco (dost) pokazila, v tehle fazi beru. Ma zatim moji podporu. Come on! :-)
Reagovat
VlS
Taky vulgaritu nemiluju, ale chápu docela, v jaký nervozitě se musela topit. Já bych jí dal chvilku času, aby se srovnala hlavně psychicky, tenisově to bude trvat asi chvíli dýl.
Reagovat
tommr
ono je třeba taky brát v úvahu v jakých podmínkách se hrálo. Až začne hrát Nicole na větších turnajích před diváky tak snad ty vulgarity trochu omezí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak urciteeee.. ;-) Ale kdyz se to v tom stresu vyplavuje, tak to nekde v ni zazrane proste je a prave to me zklamava. :-(
Reagovat
Fandina
Nehrotila bych to. Řekla vulgární slovo, hezké to není, ale zase žádná tragedie, vynadala si, to slovo možná říkat nemusela, ale dělat z toho závěry je také hloupost. Hlavně, že to neříká druhým, to by bylo hrozné.
Reagovat
tommr
já to nadávání u tenisu taky moc rád nemám - třeba takovej Murray se mi kvůli tomu úplně zhnusil a naší Báru taky zrovna nemusím. Doufám proto, že se hra i vystupování Nicole v následujících týdnech ještě trochu zkultivuje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andyho (ku podivu) tak neresim, ale Strycova mi nesmi do televize.. :-))
Reagovat
Fanda67
To mas blby jestli bude nominována na fed cup ;)
Reagovat
smazaný uživatel
budu koukat jen na Petru a Lucy, body, co udela Strycova, budu jen pocitat.. ;-)
Reagovat
Fandina
také je ještě možnost dívat se bez zvuku ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Nevěřím ze to za stavu 2:2 vypnes :-). Musíš tedy věřit ze už bude rozhodnuto ...
Reagovat
VlS
vždycky rád čtu tvoje zasvěcený chytrý komenty a vysloveně si užívám tvůj suchej humor. Ale teď s tebou nemůžu souhlasit. Baruška je fenomén. to nadávání a vulgarity mi vadí, ale její srdce pouličního rváče( ať jsem bit, jen když se peru) odvaha bez hranic, to mám moc rád. A řekl bych, že těch vulgarit u ní přece jen ubývá. Zkus jí dát šanci a někdy na ní koukni. Prosím.
Reagovat
blixa
Ač vulgarity nerad, zvláště od něžného pohlaví, tak u Báry mi nějak moc nevadí. U ní je to součást osobnosti, jí to prostě věřím :D :D Ona je skutečný "drsňák" a ne že si jen na to hraje ;-)
Reagovat
tommr
ale tohle se Báře docela povedlo:
http://www.tennis.com/pro-game/2014/09/gif-wta-handshake-year/52815/#.VBtTD2dxn5o
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to byla spica.. :-))) Premyslela jsem, ze bych to asi sama nedokazala, chybi mi jeji nutna davka drzosti, takze by me to jen zralo.. :-)
Reagovat
pepin
Je fakt, když se na to člověk divá z pohledu uplynulých zápasů, které jsme měli možnost sledovat v hojné míře na UO, tak si ani nedovede představit, že by mohla proti většině holek uspět, a to vůbec nemyslím na ten žebříček do 50. No budeme ji držet palce.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze ted cokoliv predjimat uz dopredu neni rozumne.. ani srovnavat s USO.. :-)
Reagovat
tommr
soudit podle jednoho turnaje po takový pauze je ošidný, ale je jasný, že na špičku to zatím nestačí a nikdo soudnej to snad ani nečekal. V kvalifikaci GS by se ale nejspíš neztratila už ted ... :)
Reagovat
Frick
tak nadávala na toho hokejistu? Si ho ještě pamatuju z MS 1999 v Lillehammeru..

https://www.youtube.com/watch?v=1PW0KjEo7ww
Reagovat
sprchon
Pobavilo, ale pak dál po slovu gól jsem to raději vypnul :D
Reagovat
smazaný uživatel
děkuju za info.
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole prohrála... nevadí na jakém turnaji bude hrát příště??
Reagovat
smazaný uživatel
příští týden na ITF 50k v Las Vegas. Dostala znovu WC do hlavní soutěže. Obsazení podobné, spíš o něco lepší. Jedničkou turnaje je naše Tereza Smitková.
Reagovat
tommr
tak snad bude mít štěstí na los a aspoň do prvního kola dostane nějakou lehčí soupeřku. Hlavně aby nemusela hrát s Terezou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
mně by jejich vzájemný zápas upřímně nevadil. Naopak by to mohlo být zajímavé střetnutí .-)
Reagovat
tommr
já bych ho taky bral ale až ve finále. V prvním kole by to znamenalo jistej neúpěch pro jednu z nich a to by bylo škoda, protože obě ted nutně potřebujou získávat body a sebevědomí z vyhranejch zápasů ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
teď se dívám, že je přihlášená od 6.října i na jednu ITF 25k..
Vypadá to, že chce v Americe objíždět veškerá ITF-ka s dotací 25k a výš.
Reagovat
tommr
tak ono jí ani nic jinýho nezbývá. Cpát se hned od začátku na velký turnaje by bylo spíš kontraproduktivní. Sice by tam možná WC dostala, ale k čemu by jí to bylo kdyby hned v úvodu vypadla. Ona ted potřebuje odehrát co nejvíc zápasů a nabrat herní praxi a sebevědomí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no však já sem to nemyslel nějak zle. Naopak, je fajn, že se nevyhýbá i pětadvacítkám. I když, když koukám na to obsazení, tak ta pětadvacítka není o moc slabší jak ta pětasedmdesátka. Jenom za to nejsou takové body a peníze :-) Prostě chce hrát co možná nejvíc zápasů a to je dobře.
Reagovat
Frick
40:15 a pak 0:40 tj. 5x gameball a nic :-(

Ale tak... Před měsícem bychom se skutečně nenadáli toho, že budem tady sledovat Nicole na streamu.

V úterý odpoledne jsme neměli tušení, zda Nicole nevykape 1:6 2:6 s neznámou Bulharkou s KAZ pasem....

A dnes odpoledne jsme neměli tušení, zda jí Konta nedá 3:6 1:6 za hoďku, bo ta předtím byla úplně marná.

Takže zůstat pozitivně naladěna. Žádný megaúspěch, ale nějak se začít musí a špatně se taky nezačalo.
Reagovat
VlS
Sesil není neznámá Bulkarka s kazašským pasem, dost dlouho byla v padesátce. To, že ty ji neznáš neznamená, že je neznámá.
Reagovat
PH94
Důležité je,že na Nicol byla vidět chut do hry :) Snad na příštím turnaji nedostane v 1.kole Terku Smitkovou..to by byl opravdu špatný los :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, určitě přijdou šance na větších turnajích, ale musí máknout, už se to tu řešilo, kolik že získala bodů a kde zhruba v žebříčku se nám ukáže příští týden? :)
Reagovat
Fandina
Určitě nevadí. První set byl dobrý a pak byla lepší Konta. A měla by se objevit v žebříčku, protože bude mít 10 bodů a bude kolem 1000 místa. Kdyby neměla to první kolo, tak by se ani v žebříčku neobjevila.
Reagovat
smazaný uživatel
fajn, i to se počítá do začátku, koukám že už jsou docela slušně umístěný i holky z loňský a letošní Pardubický juniorky :))
Reagovat
EllNino
No nevadí Nicole, ve 3. setu si zabojovala, ale prostě chybí zatím ta rozvaha v klíčovejch fázích zápasu, ale to přijde se zápasama :) Johanna navíc docela dobre servírovala, jinak ta hra zatim má spoustu nedostatků, ale zase uhrála si kolo po 4 letech a uhrála set nad poměrně solidní hráčkou ...uvidíme v Los Angeles, třeba to bude zase lepší, chce to hooodně času, kdo ví, jestli to nakonec klapne aspoň třeba do 100 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty poslední dva gemy mrzí.. :-/

Přesto hodnotím návrat pozitivně.. :-) Vyhrála jeden zápas a v tomto zápase byla vyrovnanou soupeřkou.. Chce to víc času, víc zápasů.. :-)

FH když jí sedne, tak se řadí pořád mezi nejlepších deset na světě.. Ještě to chce vypilovat pořádně ale BH.. Ten je strašně nejistý a ke konci zápasu jí potopil.. Ale zase dneska z něho hrála líp než v 1. kole myslím! :D Tak doufám, že v Las Vegas jestli tam teda bude hrát přidá zase nějakou výhru.. :-))
Reagovat
VlS
bez BH to nepůjde a po pravdě, servis a FH taky nic moc. Bude to ještě dost dlouhej špacír do stovky, jestli se cestou někde neztratíš.
Krásná ukázka rozdílu mezi WTA a ITF
Reagovat
pepin
Pokud bude chtít zpět aspon do 50 tak ji čeká dlouhá, velmi dlouhá cesta. Otázka bude, zda ji vydrží a podstoupí.
Reagovat
Fandina
Souhlasím, ale na druhou stranu, už ví, co to obnášelo, když byla nahoře. Sice je pravda, že byla mladší atd., ale ta zkušenost, co dělala, jak trénovala, jak hrála, ta je nezapomenutelná. Takže má na čem stavět.
Reagovat
PH94
SIce prohrála,ale vůbec nevadí :) s prvním turnajem může být velice spokojená :)
Reagovat
aligo
to je smutný... 0:40 pryč...
Reagovat
smazaný uživatel
Za toho stavu 4:5 a 40:0 pro Nicole, takovej jekot.. :D Tam někoho zabili né? :DD
Reagovat
sprchon
Součást taktiky, bohužel to nefungovalo :D
Reagovat
vrabejka
Nicle dělá příliš chyb
Reagovat
aligo
Zkur*enej backhand za všechno může... :(
Reagovat
vrabejka
i z forhendu chybuje
Reagovat
aligo
ale z backhandu mnohem víc... snad to bude příště lepčí :)
Reagovat
sprchon
Má holt co dohánět...
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrát gem ze stavu 40:15 celkem mrzí..
Reagovat
aligo
Backhand jí potopil...:(
Reagovat
George_Renel
Není nad to nazvat věc pravým jménem.....
Reagovat
tmora
Tak ted kdyby to dotahla, tak by ji to mentalne pomohlo...
Reagovat
PH94
Nicol bojuje :) Mě se ten její tenis hrozně líbí:) při troše štěstíčka by to dnes mohla dotáhnout
Reagovat
smazaný uživatel
Zkur*enej backhand :-)
Reagovat
tmora
zkurvenej beckend :-(
Reagovat
aligo
"zkurvenej bekhend" :D
Reagovat
Frick
Snad Opráski z nykolčyný hystorje (2009-2010) zkončily
Reagovat
smazaný uživatel
Děkujeme Konto! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to musí urvat, po prvním setu jsem si říkala, ta holka to ještě vyhraje a bude v TOP100 co nevidět, tak ať to po prvním zápase nezahodí, dřív jsem ji nesledovala, teď budu se zájmem sledovat její vzestup zpátky tam, kam patří :)
Reagovat
pepin
První set jsem neviděl a od toho druhého je to zatím také nijaké. Někdo tady psal níže o brutálním forhendu, tak ten se jaksi vytratil, spíše má problém přepinknout sít.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte kdy bude los Wuhanu? :-))
Reagovat
A.R.R.
Myslím, že by měl být zítra. Mám pocit, že jsem to někde zahlédl.
Reagovat
Roger_Federer
Ted vydrela straceny gem..snad ji to jeste nakopne a zkusi zdramatizovat.
Reagovat
aligo
neví někdo kolik udělala dvojchyb?
Reagovat
Roger_Federer
zaim 6
Reagovat
EllNino
moc ne, já zatim viděl tak 4 ...
Reagovat
smazaný uživatel
8
Reagovat
aligo
tak kolik? :D :D
Reagovat
Roger_Federer
na bet365 je ve statistikach zatim 6.
Reagovat
smazaný uživatel
http://scores.itftennis.com/index.php?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C75-USA-01A-2014

Tady jsou nějaké statistiky a píšou, že zatím dala 8 DF.. :-))
Reagovat
Fandina
a na bet365 píší že 6, tak asi bude lepší to počítat ... úsměv
Reagovat
gigin
Jj, zpětně se to počítá moc dobře.
Reagovat
Fandina
pro příště ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
nekdo to umi..
Reagovat
smazaný uživatel
Tady si to můžete zpětně dohledat. ;)

http://isport.blesk.cz/tenis/online-prenosy?match=232300
Reagovat
Fandina
A nebo to nebo to přepočítat ze záznamu ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Tak to prepocitej, pak nam to reknes.
Reagovat
Fandina
Já to nepotřebuji počítat, jen jsem uvedla, že když je to takhle různé u různých statistik, tak je lepší se na to nespoléhat a když to jde počítat to sám, ale musíš pořádně :-))))))))))))))))))))
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))))))))
Reagovat
Fandina
zapsáno je to i na onlajnech
http://m.onlajny.com/match/index/date/2014-09-18/id/122420
Reagovat
smazaný uživatel
tak asi něco mezi 4 a 8.
Reagovat
aligo
:D :D :D
Reagovat
gigin
A na co to vůbec potřebuješ vědět? :D
Reagovat
Roger_Federer
na nic, jenom nas nuti to hledat a pak o tom diskutovat.
Reagovat
aligo
jen tak mě to zajímá... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole už balí kufry do Vegas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak začátek 3. setu zrovna né ideální.. :-/ Bojuj Nicole!!
Reagovat
Fandina
nechápu, co se stalo. První set v pohodě a teď tohle :-/
Reagovat
EllNino
nojo, není zvyklá, ikdyž to zní divně, tak prostě chybí zkušenosti :)
mně osobně udivilo už to, že vyhrála 1. zápas po 4 letech a uhrála set s hráčkou ze špičky 2. stovky ...
Reagovat
aligo
hlavně jí odešel forhend a podání...
Reagovat
EllNino
nojo, tak holt, žádný přehnaný nároky, hlavně to ne :D ...z toho co jsem tu čet už se tu zase malujou vzdušný zámky :)
Reagovat
aligo
:D přesně berme to všechno s rezervou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted odvrátila 3 BP, tak to by jí mohlo nakopnout.. :-))

Ale máte pravdu, nemůžeme hned očekávat, že bude hned vyhrávat zápasy jak na běžícím páse.. Chce to čas! :-)) Mě příjemně překvapila tou výhrou v 1. kole už, takže pro začátek já jsem spokojen!! :D
Reagovat
aligo
já taky :) ale docela mě překvapilo jaký jsou vyrovnaný kutzy... vzhledem k okolnostem...
Reagovat
aligo
kolikala dvojchyb?
Reagovat
EllNino
No 2. set bídnej, tak snad bude 3. lepší :)
Reagovat
smazaný uživatel
BH je hodně špatný, byla by škoda, kdyby tento zápas nezvládla.
Reagovat
Roger_Federer
Co ta Nikola dela, ze si ted 2x nechala vzit servis.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně prosím....
ráda bych na fed cup..ale mám strach z výšek :D
takže má otázka zní: myslíte, že ta nejhornější sedadla jsou vhodná i pro osoby, jjimž nedělaj dobře výšky? :)jak jsou ta sedadla řešená? byla jsem v Edenu a pro mě nic moc..může to někdo porovnat?
a kromě toho, co hůř vidí? :)
díky
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsou to nejhorší sedadla? :D u střechy? Strach z výšek to nevím, nebyl jsem tam, ale taky je moc nemusím :-D Tak uvidíme:D

Jakej si sektor,řada?
Reagovat
Roger_Federer
idealni doma u televize..;)
Reagovat
smazaný uživatel
já právě chci investovat do té atmosféry a jako předpokládám, že bude vítězná :)
sedadla ještě nemám...horlivě přemýšlím..:)
Reagovat
Fandina
já byla nahoře a nic mi to nedělalo. Atmosféra je tam stejná, jako když jsem seděla dole. A včera už jsem to tu psala, alespoň nemusí člověk otáčet hlavou, má to před sebou jako na talíři. Vidět tam bylo dobře. To bych se nebála.
Reagovat
smazaný uživatel
ok..díky....tak já to teda zkusím...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono ještě není vyprodáno? :O
Reagovat
Fandina
Permanentky ještě jsou
http://www.ticketportal.cz/performancesvg.aspx?idp=-2147483443
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, můžeš mi vysvětlit něco?? To nechápu..sobota je vyprodána, neděle je vyprodána,a pernamentka je... nějak jsem to nepochopil.. Když je přece vyprodána jak sobota tak neděle, tak jakto že je pernamentka? :D :O
Reagovat
Fandina
Asi se permanetky prodávají na určitá místa a sobota a neděla také na určitá másta.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi byla kolikrát v o2 areně? :)
Reagovat
Fandina
třikrát nebo čtyřikrát
Reagovat
smazaný uživatel
nahoře není moc vidět...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím čím to je, ale podobně jak Karatantcheva tak Konta hraje jak kdyby tu raketu čtyři roky nedržela v ruce ona, a ne Nicole...Jestli to takhle půjde dál, tak Nicolino sebevědomí půjde dost nahoru :)
Reagovat
tito
No Nicole jí moc do hry ani nepustí. To je dokola bum bum W, bum bum UE, žádné pinkání. Každopádně až získá časem větší jistotu, tak to bude mazec a docela věřím názorům, že by se do třeba 30 místa mohla dostat.
Reagovat
Roger_Federer
Je pravda ze Konta nema posledni 4 mesice zrovna formu, ale i tak furt je to hracka 120..
Reagovat
PH94
Nicole první set win :) ale v jakým stylu? Neskutečnej válec :) ten forhand je brutálníí
Reagovat
smazaný uživatel
jakej další bude hrát Nicole turnaj? :D
Reagovat
smazaný uživatel
tuším, že je přihlášená na ITF padesátku příští týden v Las Vegas..
Reagovat
Roger_Federer
ciste osobni tip..divoka karta Linz :), teda pokud to pravidla dovoluji.
Reagovat
a.magerova
Podle vyjádření WTA a ITF může tenistka za rok dostat až 12 volných karet. 3 do hlavních soutěží podniků WTA a 3 do kvalifikací. Stejný systém je na okruhu ITF.
Reagovat
smazaný uživatel
no ale myslím si že zustane v usa :D
Reagovat
a.magerova
Nicole hraje v NIKE?!
Jak to?
Minule hrála v Reebok..... že by jí zatím skončila ta smlouva s nimi?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že teď nemá oděvního sponzora.. :-)) Spíš vyklízí tenisový šatník! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ááá, už je to tam :D peprné výrazy
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole? Nadává? :D
Reagovat
smazaný uživatel
"Ser na to" nebo něco takovýho, ale to zatím není tak strašný :)
Reagovat
smazaný uživatel
neslyšela jsem, ale už čekám, kdy řekne "já se na to vys..." :D
Reagovat
smazaný uživatel
S podáním je to problém, docela dost dvojchyb, ale ani se tomu nedivím, když po prvním podání třeba musí jít dopředu a odklidit míček z kurtu, tahle prodleva by mě osobně určitě vadila.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím paráda, jenom mě irituje to přehazování obrazu před podáním, když pak obraz na hru je rozmazaný.
Reagovat
smazaný uživatel
"Dnešek je velkým dnem pro Skotsko! Negativita protikampaně v posledních dnech naprosto změnila můj názor! Nadšeně očekávám výsledek..."
No jo no, naivní Andy. Rozhoduje se jen podle emocí a sira Conneryho...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude určitě v Ostravě.. První kolo :-) Super! Mám to asi 20 minut cesty.. Lepší los jsme si asi nemohli přát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
navíc ve 2. kole Itálie/Kazachstán, což je víc než hratelný, s Kazachy doma a s Italy to nevím.
Reagovat
Fandina
s Italií by to bylo u nich.
http://www.daviscup.com/en/teams/team/profile.aspx?id=CZE
Reagovat
smazaný uživatel
Snad bude hrát Tom :-)
Reagovat
Michaelus
Má někdo stream na Nicole?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/24030605691100.html
Reagovat
Fandina
http://new.livestream.com/tempuztennis/events/3381882

http://www.usta.com/Pro-Tennis/Pro-Circuit/2014_pro_circuit_womens_live_streaming/

http://www.colemanvision.com/tennis-tournament-live-stream
Reagovat
vrabejka
Po kom bude hrát Nicole?
Reagovat
smazaný uživatel
bude stream? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stream by měl být.. :-) Hraje první na centru.. :D
Reagovat
George_Renel
Stream už jede, jen čeká na začátek :-). Počasí vypadá výborně, tak se snad začne na čas.
Reagovat
kada.tom
Francie - Německo (v Německu)
USA - Velká Británie (v Británii)
ČR - Austrálie (v ČR)
Itálie - Kazachstán (v Kazachstánu - určeno losem)

Argentina - Brazílie (v Argentině)
Srbsko - Chorvatsko (v Srbsku)
Kanada - Japonsko (v Kanadě)
Švýcarsko - Belgie (v Belgii)

LOL :-D
tvl Amerika s Britama ... no dobrý, ale dvojice Argentina s Brazilcema a Chorvatsko se Srby - to rozsekalo nejen mě, ale všechny v sále v Dubaji :-DDD

jinak naším pohledem jsme chytli docela schůdnou Austrálii a do případnýho QF Kazachy či Italy, což je taky hodně dobrý :-)
Reagovat
Fandina
Dík. My docela dobré. Doufám, že bude hrát Berďa a půjde mu to.
Reagovat
lars
proc se losuje uz ted a ne az po finale DC?
No v Italii to asi bez Toma nepujde.
Reagovat
Frick
AUSTRÍLIE DOMA
Reagovat
Frick
Kyrgios bude hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Austrálie...
Reagovat
smazaný uživatel
What?! Co je tohle sakra za den?
Reagovat
vrabejka
Novináři zase nemají co psát :D
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že to není pravda. Nejvtipnější tenistka, bude mi chybět. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Bude mi chybět.. :-(
Reagovat
Kozoroh
To bude teprve v tenise mela! Ale jinak je mi líto, že Nalinka pravděpodobně skončí :-(
Reagovat
smazaný uživatel
no to bude uplakaných komentářů :D a tenisu klesne sledovanost.
Reagovat
a.magerova
Kdyby jen uplakaných komentářů, ale i uplakaných fanynek.... raději na TO ani nemyslet :-/

Ale jestli Li Na končí, tak je mi to taky líto, ale zdraví je nejdůležitější, tak uvidíme zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Keby skončil v roku 2009 mela by to bola..

Li Na končí na vrchole..
Reagovat
Roger_Federer
:).. vzdyt Fedex je na vrchole porad..Mrkni na vrtulnicek..at se ti trochu ulevi.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je samozrejme legenda, ale jeho odchodom sa menoslov vitazov najvacsich turnajov moc nezmení a to je fakt..
Reagovat
kada.tom
Ne, Nalinko ... neodcházej :-(
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak mattek hraje kvalifikaci do wuhanu..
Reagovat
slacker
Nedelej v tom zmattek
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte co je s Mattek sandsovou? A Robson se vrátí ?
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem se na Bethanii ptal. na fb jsem viděl, že je ve Wuchanu
Reagovat
smazaný uživatel
hraje kvalifikaci s Tsvetanou Pironkovou
Reagovat
dadaft
dá se říct, že s Li Na odchází jeden z nejúdernějších a nejnebezpečnějších bekhendů na okruhu - navíc skvěle provedených,,,,,,,,,,, když se do toho Li Na "položila" celým tělem, byla to prostě nádhera - a soupeřka se mohla jenom dívat. ))))
Reagovat
EllNino
to si děláte srandu :'(
Reagovat
dadaft
achich ach Nálinko,
ty krásná čínská pralinko,
budeš mi scházet velice.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Li Na by este aj s operovaným kolenom mohla hrat dva roky špičku, ale mám pocit, ze ona sama nechce a koleno jej rozhodovanie len ulahcilo..Myslím si, ze ona je celkom rodinný typ a zakladat rodinu si chce zrejme este pred 35kou..
Reagovat
lars
Co to tam ta tvoje Carol dnes vyvadi ? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu o tom vedle...
Reagovat
Frick
By již v pokročilém tenisovém věku 32 let a v zásadě na vrcholu (= poslední zápas 5 měsíců po zisku GS). Spousta hráček to štěstí nemá a poslední sezóny kariéry stráví ve znamení znatelného ústupu z pozic. Vezměme si třeba Peerovou. Ta byla 11. a nyní se topí ve druhý stovce a to jí je jen 27 let. A asi návrat někam aspoň do TOP 30 je dost nepravděpodobnej, že?

Snad něco takovýho nepotká některou naší hráčku a nebudem se třeba muset dívat za 5 let na Karolínu na 80. místě, po té, co se mezitím vyhoupla do TOP 20...
Reagovat
VlS
Nechoď daleko a podívej se na Nicol, kde byla v rankingu, když s tím sekla.
Reagovat
George_Renel
jiný se po zranění vrací: http://sport.idnes.cz/tenis-rafael-nadal-navrat-zraneni-dld-/tenis.aspx?c=A140918_113956_tenis_tny
Jen aby to nebylo předčasné, tedy kontraproduktivní.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá správa pre tenis.
Reagovat
George_Renel
Zdraví je jen jedno. Pokud neslouží, je třeba se dívat do budoucnosti a dát mu přednost. Na Li je bohatá žena a tak teď bude moci naplno užívat života a jistě se dá na nějaký byznys.
Reagovat
dadaft
děti.
Reagovat
George_Renel
Ještě lepší, či zdaleka nejlepší řešení. palec nahoru :-)
Reagovat
Jan
Nic netrvá věčně. Zrovna včera či předevčírem jsem si na Li Na vzpomněl, když jsem v souvislosti s Vaidišovou přemýšlel o top tenistkách. A vidíš.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tohle mě překvapilo: "Překvapivý hlas ve prospěch skotské nezávislosti přidal tenista Andy Murray, který patří k nejznámějším skotským rodákům.

Sedmadvacetiletý vítěz Wimbledonu na Twitteru, kde má 2,7 milionu sledujících, ráno označil dnešek za "Velký den pro Skotsko". A kritizoval "negativní kampaň odpůrců nezávislosti".

V minulosti jsem četl, že Murray je pro zachování Spojeného království. Je to z mého úhlu pohledu divné i proto, že mu na Wimbledonu držel palce každý jako občanovi Spojeného království. Byl by to paradox, kdyby se Skotové odtrhli. To by pak zpětně nebyl ten jeho triumf na Wimbledonu zas tak "anglický"
Reagovat
George_Renel
Jenže oni se (případně) nedělí zpětně, ale od roku 2016.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže nedělí, ale zůstane tam taková pachuť si myslím.
Reagovat
a.magerova
Jo a ještě jsem se teď dočetla, že Andy se hlasování stejně nemůže zúčastnit bo nemá ve Skotsku trvalé bydliště, ale tak ovlivní svým názorem ty, co tam trvalý pobyt mají.... a Sir Thomas Sean Connery je taky pro.... to uvádím jen jako pozorovatel zvenčí....
Reagovat
a.magerova
No já právě od začátku vím, že je Andy pro odtržení, už před OH v Londýně se o tom hodně mluvilo.
Jako Angličan byl označován jen když se mu dařilo, pokud se mu nedařilo, tak o něm prý v Anglii psali jako o Skotovi.
Reagovat
smazaný uživatel
To by mě zajímalo, kdes na tom byla, cituji dnenší Telegraph: "Tennis star Andy Murray appeared to declare his support for Scottish independence in an 11th hour intervention on Thursday morning, after years of keeping silent on the issue.
Having refused to be drawn on the subject in the past, Murray seemed to tweet his support for the Yes campaign to his 2.7 million followers."
Reagovat
a.magerova
No určitě není pravda, že celou dobu mlčel, když já to vím minimálně dva roky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže víš víc, než prestižní britské noviny? :) Tak to ti gratuluju, odkud čerpáš? :D
Reagovat
a.magerova
:-)))
Nevím jakou taktiku zaujaly prestižní britské noviny či na čí politický popud toto napsaly.... ale vzpomínám si, že určitě před OH v Londýně se to probíralo a už tehdy prý byl Andy pro samostatné Skotsko.... jestli pak po zisku zlata přestal tuto svou myšlenku naplno šířit nevím, zas tak se o něj nezajímám, třeba tomasinho by věděl víc jako jeho velký fanoušek.
Vcelku je mi to i jedno, jen jsem napsala věc, kterou jsem zaslechla už dávno a nijak mě to celkem nepřekvapilo..... a to, že se v Anglii psávalo o Andym jako o neúspěšném Skotovi po prohraných finále a o úspěšném Angličanovi po vyhraných finále, mluví komentátoři odjakživa.....
Reagovat
VlS
Rád bych viděl Brita, který by o Skotovi napsal, že je Angličan, Magerko, to je blbost. Napsat, že je Skot Brit lze, napsat, že je Angličan je smrtelná urážka, která je tolerována jen hloupým cizincům.
Reagovat
slacker
A je to urazka anglicanu nebo skotu?
Reagovat
blixa
Obou ;-)
Reagovat
a.magerova
No tak jsem hloupá cizinka, která se o to téma nijak nezajímá (nepopírám), jen si prostě pamatuju, že už před OH v Londýně někdo někde řekl či napsal, že Andy je pro samostatné Skotsko..... no a teď se to jen potvrdilo, takže i hloupá cizinka může vědět víc než chytrý cizinec :-))))
Reagovat
VlS
No jen si vzpomeň, jak Slováci reagovali, když je za Československa někdo označil za Čechy. A tam to platí ještě řádově víc a od popravy Marie Stuartovny uteklo zatím jen cca 500 let, takže je to furt živé :-)
Reagovat
a.magerova
No a když už jsem tu tak naplno odhalila svou neznalost, tak jak to teda je..... je Skot a je Brit a teda Angličan je či není, fakt jsem o tom nikdy takhle nepřemýšlela....
Reagovat
VlS
Stát je Velká Británie nebo přesně Spojené království Anglie, Skotska, Walesu a Severního Irska. Národnosti žijíci v GB jsou Angličani, Skotove, Welšané a Irové. Když mluvíš o Britovi, tak mluvíš o státní příslušnosti, když o Angličanovi, tak o národnosti. A Britové jsou na to hóódně citliví, hlavně Skotové a Irové, protože historicky s Angličany vedli války a nakonec prohráli. Tenhle pocit porobeného národa si nesou v sobě a současné referendum je jen jeho projevem.
Reagovat
a.magerova
Děkuji za objasnění ;-)
Tak teď už to nespletu.

Hele na oplátku Ti zase řeknu, že u nás si hodně lidí plete Taiwan s Thajskem.... a říct Taiwanci, že je Číňan jim taky moc nevoní..... to jen kdybys zabrousil tam tím směrem ;-)
Reagovat
blixa
Jako fakt ? Protože Taiwanec je Číňan, tedy etnicky. Oni to ale vnímají spíše politicky, ne ?
Reagovat
a.magerova
Jj politika v tom hraje zásadní roli.
Reagovat
blixa
Každý, kdo žije na území British Islands je Brit. Jde o zejména Velkou Británii, která zahrnuje Anglii, Skotsko (zatím ještě pořád) a Wales, a pak ještě tři další menší ostrovy. Ty pak ještě spolu se Severní Irskem tvoří Spojené království (UK). Takže jako Brit můžeš být i Angličan, Skot či Velšan, podle toho, odkud jsi. Z toho vyplývá, že jako Skot nemůžeš ale být v žádném případe Angličan. Češi v tom mají někdy zmatek za což může to, že jsou mnozí zvyklí považovat termín Anglie za rovnocenný termínu Británie či Spojené království, což je pochopitelně nesmysl.
Reagovat
blixa
Určitě o něm v Anglii nikdo nepsal jako o "Angličanovi". To by byl novinářský trapas. Buď jako o "Britovi", nebo "Skotovi".
Reagovat
a.magerova
Tak pardon.... asi o Britovi, zas tak moc tu situaci nesleduji.... no a tím víc je divné, že to vím i když se o to tolik nezajímám....
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, az teraz som precital tvoj prispevok..Pisem dole to isté..
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, vsetci mu držali palce..Keď vyhral bol Britom, keď prehral Škótom..Sám Andy na to upozorňoval..

Som zvedavý ako dopadne referendum...
Reagovat
smazaný uživatel
Murray byl, je a vždycky bude hrdým Skotem, považuju se za Skota. Z pohledu národnosti je určitě pro. V minulosti měl kontroverze, když v roce 2006 řekl, že Angličanům ve fotbale fandit určitě nebude. Prostě Brit není Angličan. Trošku mě to ael zaráží, protože si pořád myslím, že Skotové si plně neuvědomují, jaký důsledek to bude mít.
Reagovat
VlS
To je ta otázka, co se stane když ........ .podobně Quebeck už měl asi tři referenda, jestli se má trhnout, nebo zůstat v Kanadě. Ropa a dřevo je v Albertě nebo kde, energetika a finance v Ontáriu, obilí a dobytek v Saskatchewanu, tak zůstali v Kanadě.
Tady je ropa vseverním moři kolem Skotska, co to udělá?
Reagovat
smazaný uživatel
No ropa možná, ale fakt si nemyslím, že by Skotové finančně prospívali pak. Neunesli by to, ta závislost tam je velká.
Reagovat
Jan
Řekl bych, že Skotsko bude nadále závislé na Británii, jsou s nimi propojení určitě firmami a ekonomicky, budou sousedit atd.
Reagovat
Bob
Nejsem z toho vůbec nadšen, Li Na má snad každý rád. Je to sympatická a velice nadaná sportovkyně. Její zdravotní obtíže mě mrzí, je to smutný, ukončit kariéru z takového důvodu. Uvidíme zítra..
Reagovat
Fandina
Nalinko, tak to je mi líto. Přeji ať se ti daří, jestli tedy již končí a udělala jsi mi nám také dost radosti, když jsem ti fandila a ty jsi vyhrávala. Díky ti a ať se ti daří!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to teda neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Li Na ne!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Snad každý ji má rád, takže by to byla velká škoda. Tak dobře jí ten rok začal (Australian Open) a že by takhle skončil? :( Pro mě může být pozitivem jedině to, že by se Aně a Caro zvýšily šance na TM...
Reagovat
aligo
Bylo by lepsi kdyby vypadla SERENA mistoi Li
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi asi dobrý výmaz, kdyby ukončila kariéra Serena, tak by mohli zrušit celé WTA, protože by to svědčilo o kvalitě. Ty turnaje by rázem byly méněcenné, protože by na nich chyběla hlavní favoritka.
Reagovat
blixa
Tak horký bych to neviděl. Serena dost dlouho nehrála a WTA tím nijak zvlášť netrpělo. Spíš to bylo napínavější, protože když je Serena ve formě, je vítěz předem jasnej ;-)
Reagovat
Bob
Tady není žádným pozitivem, že hráčka bude muset ukončit kariéru kvůli zdravotním problémům.
Reagovat
aligo
Taky na tom nevidím nic pozitivního.... ale kdyz buz mel nekdo jit bych nepostradal serenu... nejsem rasista ale jeji hra je na muj vkus moc silova....
Reagovat
sprchon
Přesně tak, Serena by měla uvažovat o mužském tenisu :D
Reagovat
blixa
Nemohla, proti mužskému tenisu brutálně zaostává v pohybu, ostatně jako každá žena.
Reagovat
sprchon
Jasně, to byla jen sranda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jsem to napsal jasně ("Pro mě..."), ne? Na Li je mi taky sympatická a konec kariéry kvůli zranění jí rozhodně nepřeju. Ale zase nebudu kecat, že mě nezajímá průběžné pořadí "Road to Singapore"...
Reagovat
Fanda67
Mě tam ta poslední věta taky přišla trochu navíc ... Asi jako kdyby si lidé na pohřbu začali rozdělovat pozůstalost ... Promiň to jsem asi trochu přehnal, vím že to nemyslíš zle :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvažoval jsem podobně. Li Na mi bude chybět, ale zase teď bude zajímavější boj o Singapur - přeju hlavně Caro. Před Aničkou bych upřednostnil možná Dominiku.
Reagovat
smazaný uživatel
To jako když ukončí kariéru nějaká hráčka z vedoucí osmičky, tak se najednou ten boj o TM stává zajímavějším? Tomuhle moc nerozumím. To by asi měla ukončit kariéru celá osmička, aby to bylo úplně nejzajímavější.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě se stává zajímavějším. Navíc se dalo čekat, že Li Na podobně jako loni Maria hrát asi nebude.
Reagovat
VlS
WTA přijde o zajímavou osobnost, super holku se smyslem pro humor. Škoda Na - Li, přál jsem ti hezčí konec kariéry.
Reagovat
gedzitka
:-( Smutná zpráva hned na začátek dne. Po Petře je moje nejoblíbenější hráčka (teda ještě spolu s Lůcou).
Reagovat
A.R.R.
Hm, tak to mě dost mrzí, LiNa je velká sympaťanda....ale asi se to dalo čekat :-(
Reagovat
petrulinka
To je velká škoda, mně bude Li Na hodně chybět. Už jsem se těšila, až ji uvidím na turnaji a ona končí. No nic, čas člověk nezastaví, a když jsou ještě ke všemu zdravotní problémy, tak se s tím asi nic moc nedá dělat. Já bych ji raději vyměnila za Serenu
Reagovat
aligo
Tak to jsme dva
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuju na pár rozhovorů a proslov na AO ... sympaťanda.. snad si ještě zahraje, Asiatky bejvaj trvanlivý
Reagovat
PetaM
Na Li, to neeeee :( :(
Reagovat
aligo
Je to opravdu škoda.... jedna z nejhezčích a nejoblíbenějších hraček ukončí kariéru zrovna tímhle způsobem.... je to opravdu škoda.... ale muže si říct že odešla na vrcholu což taky nemůže říct kde kdo....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist