Famózní Češky ve Wimbledonu: Do osmifinále prošla Kvitová a poprvé i Šafářová, Záhlavová a Smitková

27. 6. 2014, 16:29
Aktuality 517
Mezi šestnáctkou nejlepších na letošním Wimbledonu jsou hned čtyři české tenistky v čele s vítězkou z roku 2011 Petrou Kvitovou, jež dnes uspěla v souboji s pětinásobnou šampionkou Venus Williamsovou. Poprvé si ve 4. kole zahrají Barbora Záhlavová-Strýcová, která vyřadila světovou dvojku Číňanku Na Li, Lucie Šafářová a také devatenáctiletá kvalifikantka Tereza Smitková, která pokračuje v životní jízdě
Petra Kvitová

Petře Kvitové se zatím v letošní sezoně na grandslamových turnajích nedařilo - na Australian Open vypadla už v prvním kole, na antukovém Roland Garros došla jen do třetího kola. Ve Wimbledonu však česká jednička znovu ožívá a vrací se do formy. V prvních dvou zápasech neztratila Kvitová ani jeden set a ve třetím kole dnes čelila Američance Venus Williamsové, s níž měla před dnešním zápasem bilanci 3-1, poslední dvě střetnutí však rozhodovala až zkrácená hra třetího setu.

Česká jednička odstartovala utkání s pětinásobnou wimbledonskou šampionkou dobře, hrála aktivněji, ale dělala také více chyb. Celkem jich v úvodním setu udělala 14 (naproti třinácti vítězným úderům), zatímco Williamsová udělala pouze tři chyby! Kvitová si hned v úvodní hře vypracovala na podání soupeřky brejk, ten ale nevyužila. Obě hráčky si na servisu počínaly velmi dobře a ve výměnách hrály agresivně. Zlom první sady přišel za stavu 5-6 pro Kvitovou, která si podání prohrála čistou hrou a první set tak ztratila za 44 minut poměrem 5-7.

Ve druhém dějství Kvitová hru zpřesnila, začala Američanku více tlačit - zahrála více vítězných míčů a počet chyb snížila na 10. V celém druhém setu nebyla k vidění ani jedna brejková příležitost a v rozhodujícím tie-breaku uspěla česká hráčka, která tak srovnala na 1-1. Strhující boj pokračoval i ve třetí sadě, v níž tenistky předváděly famózní tenis plný krásných výměn a agresivního pojetí. Klíčový moment utkání přišel ve dvanácté hře, v níž si šestá nasazená Kvitová vypracovala na podání Američanky mečbol, ten byl však zároveň teprve jejím druhým brejkbolem v utkání. Češka šanci proměnila a po dvou hodinách a 34 minutách slavila vítězství.

Kvitové v utkání hodně pomáhal první servis - trefila ho v 71% případů a vyhrála po něm 74% bodů. Úspěšná byla česká jednička ale i po druhém podání, po kterém uspěla v 60% případů. Za celý zápas nastřílela 11 es a udělala 'jen' 5 dvojchyb. Oproti Američance byla výrazně aktivnější, zahrála totiž 48 vítězných míčů, zatímco Williamsová jen 25. Z tvrdé a riskantní hry Kvitové pramenily chyby, kterých udělala 34 a její soupeřka jen 19, ve výsledku však hrály hlavní roli vítězné míče, kterých měla česká hráčka o poznání více.

"Byl to tuhý boj. Věděla jsem, že Venus umí hrát na trávě neuvěřitelně dobře a dnes velmi velmi dobře podávala. Po prohraném první setu jsem byla smutná a trochu dole, ale dokázala jsem se vrátit, bojovala o každý míč a jsem ráda, že jdu dál," řekla Kvitová.

"Nemyslím si, že bych byla lepší hráčkou v celém zápase, ale zabojovala jsem a vyhrála jsem důležité body, což bylo důležité. Snažila jsem se hledat cestu, jak proti ní hrát, ve třetím setu jsem několikrát stáhla její vedení na podání, ale k brejku mě nepustila, podávala opravdu dobře," hodnotila utkání česká jednička. "Jsem ráda, že jsem ve druhém týdnu grandslamu, odehrála jsem tu tři zápasy a jsem šťastná, že jsem to zvládla."

"Dělala jsem to nejlepší, co jsem mohla, ale ona hrála skvěle a vyhrála klíčové body. Byl to pro mě super zápas, protože jsem dokázala, že jsem schopná čelit těm nejlepším, byla jsem dobře připravená, ale ona byla v zápase lepší, zahrála velmi dobře," řekla po utkání poražená Američanka.

V pondělním osmifinále se šestá nasazená česká hráčka střetne s Číňankou Pcheng Šuaj. Aktuálně 61. tenistku světa dosud ve všech čtyřech zápasech porazila. "Už jsem s ní několikrát hrála, znám ji a myslím, že jsem s ní ještě neprohrála. Dneska jsem proti Venus favoritka nebyla, bylo to dost vyrovnané, v dalším zápase asi budu favoritka, ale nechci si to připouštět. Ve čtvrtém kole nemůžete narazit na někoho, kdo hraje špatně, ale mám teď dva dny volna a dobře se na ni připravím."

Záhlavová-Strýcová vyřadila světovou dvojku Na Li
Barbora Záhlavová-Strýcová
postoupila do třetího kola Wimbledonu poprvé od roku 2010 a celkově teprve podruhé v kariéře, předtím tu o osmifinále bojovala ještě v roce 2008. Česká hráčka, jež si v čtrnáct dní před Wimbledonem zahrála finále travnatého turnaje v Birminghamu, dnes ve třetím kole vyzvala světovou dvojku Číňanku Na Li, na níž narazila potřetí v kariéře. Oba předchozí zápasy však Záhlavová prohrála.

V utkání s letošní vítězkou Australian Open předvedla Záhlavová-Strýcová precizní výkon. Dobře se přes bolavou achilovku pohybovala i podávala, dokázala účinně zkrátit hru, hrát voleje a soupeřce se bez problémů vyrovnala i ve hře od základní čáry.

Češka vstoupila do utkání nervózně a hned v úvodní hře zápasu si prohrála podání. Zkušenější Číňanktra na tom však nebyla o mnoho lépe a ani ona si ve své první servírovací hře podání neudržela. Záhlavová pak sice podání jednou podržela a po druhém zaváhání soupeřky dokonce vedla, v páté hře ale servis znovu ztratila a světová dvojka srovnala krok. Od té doby si obě aktérky podání hlídaly a o vítězce musela rozhodnout až zkrácená hra, v níž zaslouženě uspěla bojující Češka. Záhlavová působila lépe už od úvodu zápasu, hrála agresivně, dobře se hýbala a nedělala tolik chyb jako soupeřka - Na Li napáchala v prvním dějství celkem 21 nevynucených chyb, zatímco česká hráčka jen 14, obě zahrály shodně 14 vítězných míčů.

Ve druhém setu odvrátila Záhlavová při svém podání za stavu 4-5 setbol Číňanky. Ani jedna hráčka si ve druhém dějství servis neprohrála, proto stejně jako v prvním setu rozhodoval až tie-break. V něm si Češka vypracovala za stavu 6-5 mečbol, při kterém poslala Na Li dlouhý forhend k základní čáře. Lajnový rozhodčí ohlásil aut a česká tenistka se začala radovat a mířila k síti. Jenže Číňanka si vzala jestřábí oko a elektronika ukázala míč na lajně. Při opakování výměny udělala druhá nasazená hráčka dvojchybu a Záhlavová-Strýcová tak vyhrála za dvě hodiny a 22 minut dvakrát 7-6 a postarala se tak o zatím největší překvapení celého turnaje!

"Neslyšela jsem, že si vzala challenge a už jsem byla ráda, že je konec. Musela jsem se znovu soustředit, ona dala naštěstí pro mě dvojchybu, to se stává," řekla Záhlavová-Strýcová.

Grandslamovým maximem osmadvacetileté tenistky dosud bylo třetí kolo, do kterého se před letošním Wimbledonem dostala jen třikrát. Výhra nad Na Li je rovněž prvním triumfem plzeňské rodačky na hráčkou světové desítky.

"Tohle je největší vítězství mojí kariéry, o tom není pochyb. Jsem nadšená, přešťastná. Hrála jsem skvělý zápas, užívala si atmosféru i sama sebe," uvedla rozesmátá Záhlavová-Strýcová v rozhovoru cestou z dvorce.

Wimbledon uvidí překvapivé české osmifinále
Lucie Šafářová
ve třetím kole v All England Clubu zdolala poprvé v kariéře Slovenku Dominiku Cibulkovou - v předchozích duelech s ní neuhrála ani set. Dnes však nad turnajovou desítkou zvítězila hladce 6-4 6-2 a premiérové si na trávě ve Wimbledonu zahraje v osmifinále, dosud bylo jejím maximem na londýnském grandslamu třetí kolo z roku 2007.

Třiadvacátá nasazená Šafářová uspěla nad Slovenkou zejména díky aktivní a agresivní hře - za celý zápas, jenž trval hodinu a 21 minut, zahrála česká dvojka 24 vítězných bodů, zatímco její soupeřka jen 11, obě přitom udělaly stejný počet nevynucených chyb - 17. Češka si v utkání ztratila jen jednou podání, sama ho Slovence vzala hned čtyřikrát.

Její osmifinálovou soupeřkou bude krajanka, devatenáctiletá grandslamová debutantka Tereza Smitková, která udolala ve třech setech 45. tenistku světového žebříčku Srbkou Bojanu Jovanovskou. Smitková, před turnajem až 175. hráčka světa, nejdříve ve třetím setu odvrátila mečbol a dvakrát nedovolila Jovanovské při jejím podání ukončit. Mladá česká tenistka bojovala, v koncovce občas mezi výměnami neudržela slzy, přesto hrála odvážně a snažila se výměny ukončovat. Sama pak nevyužila vlastní čtyři mečboly, ale při pátém trefila přesný vítězný forhendový return.

Výsledky - Wimbledon - ženy (tráva, dotace 25 milionů liber):
Dvouhra - 2. kolo:
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Na Li (2-Čína) 7:6 (7:5), 7:6 (7:5)
Kvitová (6-ČR) - V. Williamsová (30-USA) 5:7, 7:6 (7:2), 7:5
Šafářová (23-ČR) - Cibulková (10-SR) 6:4, 6:2
Smitková (ČR) - Jovanovská (Srb.) 4:6, 7:6 (7:5), 10:8
Čtyřhra - 2. kolo:
Pennettaová, Stosurová (It./Austr.) - Hradecká, Krajiceková (13-ČR/Niz.) 7:5, 6:3
Muguruzaová, Suárezová (16-Šp.) - Koukalová, Niculescuová (ČR/Rum.) 6:2, 4:6, 6:4
Smíšená čtyřhra - 1. kolo:
Levinský, Husárová (ČR/SR) - Tursunov, Moultonová-Levyová (Rus./USA) 6:4, 6:4
Dlouhý, Huberová (ČR/USA) - Venus, Rosolská (N. Zél./Pol.) 6:3, 6:4
Kližan, Bencicová (SR/Švýc.) - Rosol, Koukalová (ČR) 6:4, 6:0
Marach, Karolína Plíšková (Rak./ČR) - Čermák, Hradecká (ČR) 6:1, 6:2

Komentáře

517
Přidat komentář
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=9zSZqJNvgjg

bohuzel, komentar je ve forma nepretrziteho tlachani v rustine
Reagovat
Frick
Budemít českou vítězku, o titul si to rozdají Borecká s Allertovou, přičemž druhá jmenovaná je určitě favoritkou. Ta Denisa letos jede. Kdyby jí bylo 18 místo 21, bylo by to více optimistické, ale pořád by tam mohla být šance se jakž takž prosadit, no ni? Zřejmě by se měla podívat do kvaldy na USO...
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte, jestli bych si ještě nemohl někde pustit aspoň sestřihy včerejších zápasů Lucky a Terezy?
Reagovat
EllNino
mám stejnej dotaz :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsem hodně naštvaný, že nedávají Serena vs Alizé na Fandovi. Na tento zápas se hodně těším a snad najdu i dobrý stream. :)
Reagovat
Jan
Škoda, že pokud Češky postoupí do 1/4finále, tak se začnou vybíjet mezi sebou.
Reagovat
blixa
Zase jistota, že některá určitě postoupí :D V druhé půlce pavouka by je vytloukla Maruška, Simona a Serena, v téhle už zbyla jen Aga a ta na trávě není neporazitelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je na trávě ve Wimbledonu velmi nebezpečná hráčka, která je schopná porazit i Marii a další. Moc bych jí v tomhle nepodcenoval. Pokud na ni narazí Lucka tak se obávám, že Šafi vypadne.
Reagovat
aligo
i kdyby vypadla tak může být spokojená :)
Reagovat
smazaný uživatel
to ano. je to pro Lucku velký úspěch. :)
Reagovat
VlS
No myslím si, že pokud ke QF Lucy Aga dojde, tak větší strach bude mít Aga, Lucy na ní docela umí a Aga nemá ráda nátlakovku.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno nemyslim si, ze by vetsi strach mela Aga. Spise ta velka proverka ji ceka v OF. Kata je skvela travarka stejne jako Aga, takze tam se bude rozhodovat. Lucka mozna Agu parkrat predtim porazila ale ne na trave a ne ve Wimbledonu, to je uplne jiny turnaj nez tam, kde predtim v minulosti spolu hraly.
Reagovat
dadaft
podle mě by se Aga na trávě neměla bát nikoho.
Reagovat
dadaft
a každá by se měla bát Agy. ))
Reagovat
smazaný uživatel
jojo. Aga je na tomto turnaji velmi dobrá. moc jí přeji dojít co nejdál, asi bych jí fandil, kdyby došlo k Aga vs Lucka
Reagovat
VlS
jenže to je problém Agy, odvaha není její silná stránka , ona je spíš přizdi....
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sim myslim, ze kdyz je potreba tak Aga odvahu ma. Chodi casto na sit a pro winnera si taky dokaze prijit, kdyz potrebuje. Neni potreba ji pouzivat porad, spouste hrackam naopak ta odvaha spise prinasi prohry (kolikrat s papirove slabsimi hrackami)...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Aga sice ma se Safi spatnou bilanci ale posledni zapas hraly v roce 2011. Od te doby hlavne Aga je uplne jina tenistka (od toho roku se dostala do Top hracek). Jinak natlakovou hru proti Aga hraje vice jak 60% souperek, takze ji natlakova hra asi tak netrapi. Kazdopadne v jejich pripadnem vzajemnem souboji bych byl dost rozpolcenej komu fandit, take pak v pripadnem semifinale pokud by tam postoupila Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
No já bych rozlišoval "hraje" a "pokouší se hrát" nátlakovou hru.
Reagovat
Michaelus
Vysvětlí mi někdo, jakto že na Halepku a Ivanovic jsou takové kursy?
Jo, mají slušnou formu, ale na trávě -zvlášť Simoně- jim moc nevěřím. Navíc Simona měla vo dělat už s kvalifinkantkou....
Reagovat
slacker
VYsvetlis mi proc jsi uz nevyuzil kurz a nevsadil na jejich protivnice?
Reagovat
Michaelus
Protoze me nejde o sázku, ale o to proč jsou brány jako favoritky ;)
Reagovat
blixa
Třeba proto, že jsou dobré ? ;-)
Reagovat
Michaelus
Dobré určitě jsou.
Třeba Ana má lepší formu, ale prostě tráva je její nejslabší povrch, zatímco pro Sabine nejlepší...
A Simona se mi v zápase proti Tsurenko nelíbila, připadala mi že není úplně ve své kůži. A Belinda reprezentuje dravé mladí, které ucítí svou příležitost.
Reagovat
aligo
kvůli postavení v žebříčku?? :O
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak Simca, ikdyz jak pises na trave ji taky moc neverim, furt favoritkou je. U Anci to tak nevidim, tam je pro me favoritka Sabine.
Reagovat
Michaelus
Jo, já si taky myslím že Halep je favoritkou, ale ne zas až takovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezky napsaný článek o včerejším zápase Petry a Venus..

http://m.tennis.com/pro-game/2014/06/making-hay/51912/#.U66AdUN-ktC
Reagovat
ludolf
Verze včetně diskuse http://www.tennis.com/pro-game/2014/06/making-hay/51912/#.U65VCbE5uo8
Reagovat
dadaft
:-))
Tignor je dobrý.

mně osobně tenhle zápas hodně připomněl legendární finále z roku 2005
Venus Williams - Lindsay Davenport 46 76 97
--------- to byl neskutečný zápas, stejně jako ten včerejší, taky souboj dvou W šampionek, dvou vysokých hráček, taky neuvěřitelně vyrovnaný a dramatický, taky vysoká úroveň hry, taky obrat - jen tehdy vyhrála Venus, ne Lindsay........... - navíc to bylo umocněno tím, že to bylo finále a obrovská, obrovská rivalita.

ještě jednou gratulace Petře, Báře, Lucce a Tereze.
Reagovat
Michaelus
Vysílací program:


NOVA Sport od 15:05
Nick Kyrgios (AUS) v Jiří Veselý (CZE) kurt č. 17 ? záznam, nebo sestřih utkání hraného od 12:30
Ana Ivanovičová (SRB) [11] v Sabine Lisická (GER) [19] kurt č. 1
Stanislas Wawrinka (SUI) [5] v Denis Istomin (UZB) kurt č. 1
dále dle vývoje
( Jerzy Janowicz (POL) [15] v Tommy Robredo (ESP) [23] )


FANDA od 15:05
Mikhail Kukushkin (KAZ) v Rafael Nadal (ESP) [2] CENTR - VSTUP DO ROZEHRANÉHO hraje se od 14:00
Alison Riskeová (USA) v Maria Sharapovová (RUS) [5] CENTR
Santiago Giraldo (COL) v Roger Federer (SUI) [4] CENTR
Reagovat
Frick
Hele, dovede si představit, že by podobnej problém jako Terka musely řešit Petry nebo dokonce svého času Simona?

Cocoti...
Reagovat
Frick
Co řve při podání? Mi to zní jak "Oh, shit", ale to je snad blbost, ne?
Reagovat
Mayo
mne ako "ó šic"
Reagovat
gigin
Tak to budou Košice
Reagovat
blixa
Taky si myslím že je to "Oh Shit !" :D ale asi jí to nemůžou zakázat protože to svede na slovenštinu :D
Reagovat
Frick
Lucka - Co myslíte, mohla by se pokusit bojovat o TOP 16, což by já před USO zajistilo lepší nasazení? Bohužel, právě mezi 16. a 17. místem je docela rozestup. Výhoda Lucky je to neobhajování z léta, ale kdo ví, jak to s ní bude. Znamením budiž to, zda se bude chít porvat o nějakou letní 250-tku nebo se na to vykašle, dá si dovču a vyrazí až do Ameriky.

Bára - Ta by se mohla pokusit o nasazení. Před USO obhajuje 170 bodů, to snad není tolik a když si udrží formu... Nasazení je jistota....

Karolína - Těžko říct. Výsledky z trávy si možná mohla pomoci trochu více. Ale přes léto nic neobhajuje, když na hardech skutečně chytne slinu, tak se zadařit o nasazení možná i může...

Kristýna - Obhajoby v létě nemá, myslím, že do hl, soutěže USO postoupí přímo

Terka - Před rokem byla o 150 míst níže, takže logicky obhajoby minimální, Uvidíme, jak se popere s touto katapultáží do světa tenisu vyšší kategorie. Velká bitva jí čeká někdy za 9 měsíců, kdy se ukáže, jestli jak si poradí s obhajobou Wimblu

Andrea - Ta to bude mít těžké. Těch bodů obhajuje nemálo, nějakou ztrátu už má teď, kvalifikaci se nejspíš nevyhne...
Reagovat
Frick
Jinak samozřejmě Lucka by se měla snažit zaútočit na nějakou plonkovou letní 250-tku (Gastein, Bastad, Baku...) i z toho důvodu, že by se jí už konečně mohl podařit postup na Turnaj šampionek. :o) Takže by to bylo zabití dvou much. No a Quebec si nechat v záloze :o)
Reagovat
VlS
Mám jinej názor, myslím, že jít z trávy zpět na antuku není nej nápad, ať se dá radši do pohody a připraví se na hardovou šňůru. I tam jsou nějaký International turnaje. Jinak, " dvěstěpadesátky " ve WTA nejsou :-)
Reagovat
gigin
jsem dnes na Terce, super mač. Ještě pár minut před koncem plakala, zoufalá, že to prostě nedá. Pak teda jo :-) jinak Bojana si taky zařve, hlavn když útočí. Pak ale zničehonic ani necejen.
Reagovat
gigin
Necekne
Reagovat
darek.vrana
Hrozné, to její Áááchja, áááchja, áááchja... Vsadím se ale, že v ložnici bude potichu jak ryba.
Reagovat
slacker
a to je dobre, apson nechrape jak cirkularka
Reagovat
gigin
Ajša hulakaka
Reagovat
Roger_Federer
Zitra budes fandit Rogimu..jasne?
Reagovat
gigin
Už valim dom..
Reagovat
Frick
1. PALEC NAHORU - Tereza Smitková (AKO na výhry u Tipáče - 19,98)

Pomohl jí los v 1. kole, využila ho parádně. Poté nedarovala ani set vítězce Hertogenbosche, jenž možná trochu doplatila na obrovské vytížení. Jako dárek dostala velmi schůdnou soupeřku na 3. kolo. A opět to využila, i když to už bylo dost vydřené.

2. PALEC NAHORU - Bára Z. Strýcová (AKO 14,40, bez ztráty setu 54,50)

Na finále Premier turnaje z Birminghamu tedy skvěle navázala. Kudryavtsevě nedala čuchnout, poradila si i s favorizovanou Vesninou no a ten dnešek. Co k tomu dodat.

3. PALEC NAHORU - Lucie Šafářová (AKO 4,04, bez ztráty setu 11,90)

První dvě kola potvrzovaly to, že Lucka je na trávě trochu slabší, nicméně soupeřky nebyly určitě špatné, přičemž neztratila ani set, takže špatné to určitě taky nebylo. No a ve třetím to přišlo. Paráda a za odměnu velmi snadné OF. Samozřejmě, nesmí Terezu podcenit. A Terce se ještě jednou omlouvám, ale fakt to budu přát více Lucce.

4. PALEC NAHORU - Petra Kvitová (AKO 2,08)

Možná bych ho v jiném případě nedal, 4. kolo prostě dát měla, ale bylo by mi jí nějak líto. :o) Za to, jak se dnes rvala i za suverénní postupy v 1. a 2. kole.

Palec dolů tedy zůstává nevyužit, není ho komu dát. Alespoň prozradím, kdo k němu měl blízko. Kdyby to Petra C. nezvládla s Jakšicovou, dostala by ho. Andree bych ho neudělil, v prvním setu se s Petrou držela velmi statečně no a ve druhém, to se již nedá nic dělat. Snad možná se Andrea dostává z nejhoršího a nějak si i třeba poradí s obhajobou Gasteinu. A už vůbec ne "nešťasné" Kristýně Plíškové.
Reagovat
darek.vrana
Tak to si, myslím, holky oddechly...
Reagovat
LukasH
U Petřina zápasu jsem dneska málem umřel. Po prohraným prvním setu jsem si opravdu myslel, že to Petra dneska nedá. Venus hrála naprosto parádně, všechno jí tam padalo a na její servis nebyla odpověď. Jak píšeš, pro Petru samozřejmě není 4. kolo ve Wimblu žádný terno, jenže tenhle mač do 3. kola nepatřil. Petru jsem tedy dlouho neviděl v takovým zápřahu a nasazení. Přál bych jí, aby se dostala co nejdál.
Ostatní holky skvělý. Fakt obrovskej úspěch...
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/posvisqv.png

Její 7-týdenní postupka :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hrozná škoda... svým stylem a osudem ( jsou oba Valaši), mi trochu připomíná Jirku Nováka, oba hrají špičkové údery, jsou v top žebříčku, ale cosi tam chybí! Už moc nevěřím, že se někam výš posune, rád se budu mýlit
Reagovat
Roger_Federer
Berdych je na svem maximu, nema se kam posouvat, vykonostne na Djokovice, Nadala, Federere, Murrayho nema..Samozdrejme je muze porazit, jednotlive.
Reagovat
EllNino
Takový dotaz, nevíte, kde bych mohl najít dnešní alespoň kousky zápasů Lucky a Terky ? :)
Reagovat
Frick
Jak jsem to viděl?

-----------------------------------------------------------

Bára - No, je to velmi těžká soupeřka, co si budem namlouvat. Nicméně, pokud se v poslední sobě Na-Li utkala na GS s Češkou, měla s ní fůru práce. Jak Klára loni ve Wimblu, tak Lucka letos na AO podávaly do zápasu (o tom Lucčinym 3 cm autu na MB ani nemluvě). Tak, že by se to mohlo konečně podařit? Upřímně, tomu moc nevěřim. Bára bude bojovat, ale bude to prohra ve dvou setech, vždy o jeden brejk

Petra - No, lehký soupeř do 3. kola to tedy není. I přesto, že před 10 dny oslavila Venus neuvěřitelné 34. narozky, pořád to ještě má ve voku. Bude to složitý, ale Petra tady jede. Pokud je v cajku to stehno, dá to.

Terka - Ta musí asi prožívat pohádku. V neuvěřitelném 3. kole jí paradoxně čeká zápas, ve kterém by si úplně neměla říkat, že to "jen zakusí". Soupeřka prostě JE hratelná, kurzy to dokazují. Bojana si sice připsala skvělý skalp Azarenkový, ale jinak se jí letos vůbec nedaří. Do doby Wimblu postoupila do 3. kola jen v lednu na 250k v Hobartu. Možná by se mohlo potvrdit to, že když outsiderka šokuje výhrou nad favoritkou, tak už poté nenaváže. Terko, pojď!

Lucka - Nejpikantnější zápas. Bude hrát Šafářová nebo Šafážová? :o) Jak už jsem psal dříve, Cibuľa je na těch místech, kam by se jednou chtěla Lucka dostat. A jak jinak ukázat, že tam patří, že tu sexy kuličku skolí. Bude to těžký, ale posledního čtvrt roku ta Cibule ty výsledky nemá nic moc. Do 2. kola sice prolítla, ale v něm už pak byla na pokraji vyřazení. Lucka sice taky nebyla v prvních 2 kolech úplně přesvědčivé, ale pokraji vyřazení rozhodně nebyla. Tak opět - vidím to na drama se šťastným koncem.

---------------------------------------------------------
Reagovat
Frick
Bára - Super!!! Na-Li nehrála nejlépe a Bára to přetavila v životní zápas. Ani jsem nevěděl, že nikdy neporazila hráčku TOP 10. Sec jenom, už hraje na okruhu přes jednu dekádu, tak špatná není a na konci TOP 10 se během těch deseti let musely objevit i takové hráčky, co zas tak dobré nejsou.... Tak se to tedy povedlo! Měla by to být v pořadí pátá letošní výhra Češky nad hráčkou TOP 10. V lednu se to povedlo Lucce v Sydney proti Carol, jenž vypadla z TOP 10 až poté, pak se to povedlo 2x Petře C. shodou okolností také proti Na-Li + ještě proti Kerber, kterou porazila před RG i Karolína.

Petra - Nečekal jsem hladký průběh, ale že to bude takhle těžký, to zas ne. No ale zadařilo se nakonec a jede se dál. Naštěstí až v pondělí :-)

Terka - Tak se to nakonec povedlo. Paradoxně asi Tereza nehrála ten zápas nejlíp. Počet UE byl obrovský. Nahnilou třešní nakonec mohl být pokažený winner, když měla Terka první match-ball. Zápas to pro ní musel být obrovsky fyzicky i psychicky vyčerpávající. Paradoxem budiž to, že by si ho teoreticky měla naprosto užívat, protože být na 1. GS ve třetím kole je úžasné. Nakonec to byl tedy zápas se šťastným koncem, v nějž jsme všichni věřili.

Lucka - No, tak super!!! Psal jsem o tom, jak by ta výhra byla potřebná a ona krásně přišla, dokonce bez nějakého dramatu, byla to výhra naprosto jasná a bez pár kiksů mohla být ještě jasnější :O) Ale to už by šlo skutečně jen o kosmetiku, to nemá cenu řešit. Lucka se na GS letos stává hráčkou třetích kol, která jí vycházejí. Nebejt 3 cm, vždy by se ve 3. kolech jednalo o hladká prolétnutí se ztrátou do 6 her. Lucka tedy navázala na Báru a zaznamenala v pořadí šestou letošní výhru Češky nad hráčkou TOP 10.
Reagovat
EllNino
krásně shrnuto, dnešek fakt famozní, snad to bude v pondělí pokračovat, buď jak buď, jednu výhru máme jistou :D ...
Reagovat
slacker
Pocitac i letosni Petriny vyhry nad hrackou TOP10? Ta jich ma suverene nejvic uz 10 :-)
Reagovat
Frick
???! Petra nejlíp porazila Anu v Miami, která byla 13.

Skutečně to, že Serena nenastoupila v Madridu, nepovažuji za výhru. :-)
Reagovat
slacker
Kazda Petrina porazka je jeji vyhra nad Petrou Kvitovou - hrackou TOP10. :-))
Reagovat
Frick
Hm, intelektuální humor. :o)
Reagovat
Pesek12
Komentátor na Fandovi se opět ukázal jako "vynikající" v hodnocení zápasu. Jenom mu v tom trochu neseděly celkové statistiky zápasu. Tomáš byl dnes skoro ve všem o něco horší, bojoval, snažil se ale Cilic měl dnes dem - jenom esa dnes. Tomáš nebyl v pohodě, pořád diskutoval s rozhodčím. Je fakt, že podmínky na konci byly už špatné. Nevím, proč po Lucce na tento kurt nasadili ještě před Tomáše nesmyslně mix - opravdu experti.
Reagovat
EllNino
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tom pokazil jinak pěkný Český den ve Wimbledonu, ale zrovna u něj jsem to nečekal..
Kdy chce jako vyhrát nějaký ten grandslam a být mezi světovou čtyřkou? Bohužel Berďo asi nikdy..
Reagovat
Mayo
on GS nevyhrá :D ... to by si museli komplet celá špička polámať nohy...
Reagovat
lars
Jo pokazil, ale stejne by asi vypadl QF s Yokerovicem
Reagovat
Nancy_z
Tak Berďa holky nedoplní... Musíme ale uznat, že Marin mu dneska nedal vůbec šanci a Berďa působil už od začátku dost nesoustředěně a zbytečně se nechal rozptylovat rozhodčíma...
Reagovat
kada.tom
Tomáš po zásluze končí ... dneska nepředvedl vůbec nic
Reagovat
petrulinka
Já nebývám sprostá, ale dnes mě Tomáš totálně nas..., hrál naprosto strašně a totálně mě vytočil. Měl si vzít příklad z našich holek. Byla to jedním slovem katastrofa a hrůza v jeho podání.
Reagovat
lars
A co jsi prevedl ty dneska?
Reagovat
VlS
Podívej se na statistiky Marinova servisu. Jestli mu to vydrží, tak Jeremy nemusí ani na kurt chododit a Nole se má na QF na co těšit. Mě Tomáš dneska štval tím dohadováním, ale že by nic nepředvedl?
Reagovat
darek.vrana
Statistiky se odvíjí od returnujícího hráče, to je ten vtip. Když holt Berdych nevrátí servis, tak se to hraje samo. To bys viděl, jak by mu to sázel zpátky Djokovič nebo Ferrer.
Reagovat
Mayo
Berdych odchod domov.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, to mě tak mrzí, i když trochu míň vzhledem k tomu, že ho porazil Marin, ale i tak...
Reagovat
Denis92
Berda jak tam naklada rozhodcovi na umpire :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Kvůli čemu?
Reagovat
EllNino
je tma a čáry jako by nebyly ....
Reagovat
Denis92
ze vsetky sportne lopticky su zahlasene proti nemu..a rozhodca vravi ze to bolo dobre na ciare a Berdych sa hada, ze vsak ziadne ciary su tam uz ani neni videt a ze je lepsi ako jastrabie oko
Reagovat
Denis92
ze vsetky sportne lopticky su zahlasene proti nemu..a rozhodca vravi ze to bolo dobre na ciare a Berdych sa hada, ze vsak ziadne ciary su tam uz ani neni videt a ze je lepsi ako jastrabie oko
Reagovat
VlS
Televize zkresluje, ve skutečnosti je tam fakt tma. Nechápu, že není pravidlo na světlo, luxmetr stojí pár korun.
Reagovat
gedzitka
http://sport.idnes.cz/tenisovy-wimbledon-rozhovor-petra-kvitova-fea-/tenis.aspx?c=A140627_213441_tenis_tny

Tak Petra se rozehrává s Terezou? Tak proto to Tereze tak jde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítřejší zápasy na centr kurtu... no nevím, zápasům Bouchard-Petkovic a hlavně Anča - Lisicki by centr slušel určitě víc, než tam sledovat výhŕy favoritů

Mikhail Kukushkin (KAZ)
v
Rafael Nadal (ESP) [2]

Alison Riske (USA)
v
Maria Sharapova (RUS) [5]

Santiago Giraldo (COL)
v
Roger Federer (SUI) [4]
Reagovat
smazaný uživatel
Která z těhle zítra vypadne? Halep (Bencic), Sharapka (Riske), Serena (Cornet) a Eugenie (Petkovic) .. tipuju Halep a Sharapku.. :)
Reagovat
kada.tom
podle mě Halep a tvrdá bitva bude i mezi Genie a Petkovic
Reagovat
EllNino
zejtra žádná ;) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím favoritkám..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nějaká vypadne, tak já bych tipnul Genie, tam se i divím, že je kurzová favoritka.
Reagovat
PetaM
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/208067/stastna-kvitova-v-zaveru-jsem-mice-do-kurtu-tlacila-i-ocima.html

Noha se začíná ozývat, je určitě super, že ten zápas přišel teď, když čekají 2 dny volna. No, snad si dá noha říct, a začne pořádně bolet až po zisku talíře ... Ale to předbíhám :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
já doufám, že pořádně nezačne bolet vůbec. Teď by to chtělo 3 odpočinkové zápasy. Takové nějaké pohodové dvouseťáky, třeba zase s kanárkama, čajíčky .-)
Reagovat
PetaM
No jasně, to by bylo nejlepší. Ale kdyby fakt musel, tak až po turnaji, radši ...
Reagovat
gedzitka
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/208067/stastna-kvitova-v-zaveru-jsem-mice-do-kurtu-tlacila-i-ocima.html
Reagovat
smazaný uživatel
Vo to jsem strah měl, že Berďa ho dá, ale snad se ćilič vzpamatuje a vyháže!
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/jon_wertheim/status/482581834694676481
Reagovat
dadaft
zajímavé.
Reagovat
Denis92
Zaujimave, ale nie prekvapujuce..
Reagovat
horska.kraslice
Teď jsem zkoukla highlights. Venus má nádherný šatičky.
Reagovat
kada.tom
spíš nic než moc ...třeba otočí, ale nevím nevím ...
Reagovat
smazaný uživatel
hm koukám teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mělo by asi začít pršet nebo nastat hluboká tma a nebo koupit svěcenou vodu..
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji také Kvitové se Smitkovou, hrály obě výborně, ale spíše budu přát Lucce Šafářové v českém souboji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiňte, že se ptám, nic o tom nevím,sháním informace - ona měla někdy Barca Z.-S. problémy drogami???
Reagovat
dadaft
je to stará travařka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, pašovala kočičí ibalginy pro svého čtyřnohého domácího mazlíčka a na hranicích Mexika a USA jí chytly. Byla 14 dní ve vazbě v Tijuaně, chytla tam spalničky a v noci jí nepozorovaně spoluvězenkyně strčila balíček s heroinem. Po propouštění odjela hned na letiště kde normálně prošla kontrolou. Po příjezdu domů se k těm drogám (neptej se jak) dostal její otec a prodal je. Šel sedět a Bára tak už nemá drogy u prdele.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě slyšela jsem něco o jejím otci,ale nevím přesně jak to bylo, tak se ptám. Tak když v tom byl ibalgin, tak to je jasný :-D :-D
Reagovat
horska.kraslice
Ne s drogami ne. Loni měla půlroční distanc pro pozitivní test na doping. K tomu přišla podle jejího vysvětlení z prášků na hubnutí, které si koupila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ne, ona sama měla problém s dopingem, konkrétně jí našli sibutramin, což je látka potlačující chuť k jídlu, v EU ovšem pro vedlejší účinky zakázaná.

S drogami ovšem měl problémy její táta, který dostal vězení za distribuci tuším kokainu.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky
Reagovat
VlS
Snědla tyčku mysli s potravinovým doplňkem, kterej je na seznamu zakázanejch látek ( něco na hubnutí, dost pravděpodobně toho ročně sníš fůru, reklam na to je plnej internet) a pak se sama nahlásila, proto dostala jen 6 měsíců.
Reagovat
Mayo
Petra výborne.
Reagovat
pepin
Určitě obrovská gratulace všem 4 holkám. Viděl jsem 3 zápasy, jen Lucku jsem neviděl. Přesto právě Lucce jsem nejvíc věřil. Bára heála dobře, mnoho až nekazila, ale Li již druhý gr. zahrála opravdu mizerně a hodně pod svoje možnosti. Terka si prošla pro ni určitě peklem a to jak fyzickým tak hlavně psachickým. Je dobře hlavně pro její další růst, že to ustála a dokázala to dotáhnout do vítězného konce. Zápas Petry byl opravdový mač se vším všudy. Musím se přiznat, že jsem po prvém setu a v průběhu druhého opravdu moc nevěřil, že bude Petra schopná to zvládnout. Bylo na ní moc vidět jak strašně chce, jak nechce dopustit, že by vypadla, ale Venus hrála jak v dobách největší slávy, opravdu moc dobře. Až v závěru 2 settu bylo vidět, že Petra opravdu přitlačila, Venus začala mít ve hře problémy a hodně ji v tu chvíli drželo podání.Někdo tu napsal, že je škoda, že se tyto dvě vítězky utkaly již ve 3 kole. Protože to dopadlo jak to dopadlo tak si myslím, že naopak to bylo pro Petru jen dobře, že to utkání zvládla, noha držela a vydržela a že si znovu dokázala, že je velkou hráčkou, jen to musí mít vše srovnané. V rozhovoru říkala, že se na ten zápas s Venus hodně připravovala, ale takhle by se měla připravovat na každý a výsledek se dostavil. Myslím si, že ted bude v dobrém psychickém rozpoložení a pokud ji bude držet noha tak je velká šance na úspěch. Tak držme palce.
Reagovat
dadaft
souhlas. ustála obrovský tlak. obzvlášť koncovka druhého setu, kdy pořád jenom dotahovala, to byla drť...
Reagovat
Frick
Borecká a Allertová v SF na 25k v Siofoku
Reagovat
kada.tom
Tomáš, škoda toho TB ... snad to otočí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, mám opět rozpolcenost, i když samozřejmě přednost má Tomáš, ale i tak...
Reagovat
dadaft
já to měl přesně tak u Petry s Venus. ))
Reagovat
dadaft
no, na začátku druhého setu hraje Cilič jako bůh,,,,,,,,,,,,,
tohle bude šichta.
Reagovat
Frick
Určitě už zlevnili chleba :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petry je plnej twitter :D teď na sebe strašně upozornila :D
Reagovat
Frick
Ale vemte si to. Třeba ten první MB za stavu 40:*15, kdy pokazila winner. Mohlo jí to stát MILION. Dovedete si ti představit, co se jí může honit hlavou? Navíc pochopitelně jde i o nepřímé prize money. Zřejmě si zahraje USO v hlavní souteži a kolik se tam vyplácí. Bude moc samozřejmě hrát i další turnaje bez kvald. Obrovský rozdíl než pachtění se po 25-tkách....
Reagovat
dadaft
no Wimbledon je grandslam.
a grandslamy mají tu moc.
moc vynést člověka do nebe.
Reagovat
Frick
To je pech co? Holky šly dál a nebudete moc nadšeně psát, jak je super, že postoupila její soupeřka, který (najednou) strašně fandíte.
Reagovat
kada.tom
úplně nechápu proč je toto mířeno na mě :-)
Reagovat
Frick
Za tu Báru. Aby příslušník malého 10M národa fandil favorizované představitelce miliardové diktatury je na facku.
Reagovat
kada.tom
tak ještě jednou ... já fandil OBĚMA, tj. BÁŘE i NALINCE!!! nicméně prostě je mi sympatičtější Nalinka, její tenis se mi líbí víc :-)

jestli máš problém s tím, že nejsem tak silně nacionalisticky založen jako ty, tak je mi to líto, ale nic s tím nenaděláš - dej si mě do ignore listu a budeš mít ode mě pokoj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No nezlobte se na mne, ale lidsky na Štěpánka Berdych nemá ani náhodou. Zatímco Štěpánek baví publikum a tenis si užívá, Berdych si v jednom kuse na někoho stěžuje, nejvíc mě pobavilo - jak obviňoval i jestřába, který ukazoval míček 2cm v kurtu... Musím přiznat, že nebýt to Čech, byl by to jeden z mých nejmíň oblíbených hráčů, se Štěpánkem jsou však teď kámoši, tak snad od něj leccos pochytne..
Mohli byste připomenout tu příhodu Radka s Tipsarevičem.. Jednak je to blbost, podle mě prostředníček vypadá trošku jinak, a jednak se v tom zápase Tipsarevič dvakrát fair nechoval, především když vzal míč po dvou dopadech, a mlčel...
Reagovat
slacker
Ten samy Stepanek s tim gest.em po zapase s Tipsarevicem v DC? Doma neni nikdo prorokem, cizaci jsou velebeni i pres jejich "libustky", Cesi sikanovani za bagatelni veci

Hmm co je na G E S T E za zakazaneho?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to gesto, za který ale neodsuzuju Štěpánka. Tenis sleduju pořád, a řeknu ti, Berdych mi spadá při objektivním pohledu do skupiny okolo Almagra, Monaca, a podobných... A to nemluvě o tom, co udělal Berdych po zápase s Almagrem, to si taky pěkně pohnojil.. Ach jo...
Reagovat
smazaný uživatel
A jak jsem napsal výš, Štěpánek je pro mě jedna z největších osobností tenisu, ukázka toho jak by to mělo vypadat. Měl jsem ho vždycky raději než Berďu, škoda, že mu častá zranění zkazila karieru... Ale neznamená to, že bych Tomášovi nefandil, to určitě ne.
Reagovat
VlS
Ale kopnout pod koleno si musíš, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem jen vyjádřil - na české diskusi, kde má snad náš representant stoprocentní podporu - svůj názor na to, jak se na kurtu už dlouhodobě chová.. A nemyslím si, že jsem jediný, koho mrzí, že má naprosto očividně nejmíň fanoušků mezi hráči TOP 10. Vždyť to sledujte na těch turnajích. Kdy až se stane, že má Berdych na zápase větší podporu než jeho soupeř... :(
Reagovat
smazaný uživatel
...mozna v Australii, kde ma svoji Berdych Army
Reagovat
dadaft
"This will go down as the best match of the tournament unless Petra meets Serena in the final. Congrats to both ladies. So sorry you lost, Venus, but what a grand performance!"
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to řekl? :)
Reagovat
Rafaeoli25
Kdyby byla ve finále Vínas mělo by to stejný grády..
Reagovat
tommr
doufám, že dneska nezkazí naší krásnou bilanci právě Tomáš, kterýmu jsem věřil nejvíc ...
Reagovat
slacker
Kusuj, Ja mam dneska takovou radost ze uz mi ji vysledek Tomase nemuze pokazit.
Reagovat
Rafaeoli25
Dneska to vidim na vítězství Čiliče ve třech max.čtyřech..
Reagovat
misa
je virtuálně už v top 20. Vzhledem k ostatním výsledkům to už vypadá dost nadějně.

http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
tommr
jj Lucka má tu dvacítku už skoro jistou. Ohrozit jí v podstatě může už jen Cornetová, ale ta naštěstí hraje ve třetím kole se Serenou a její postup dál je proto dost nepravděpodobnej ... :)
Reagovat
Frick
Když jsem mluvil o tom, že Lucce letos nepřeje los, ale že se to snad konečně otočí, tak dnes se to prolomilo. Pro ní dobře, že bude Terka strhaná jak kůň. Jako tohle je pro ní ČF (skoro) zadarmo. Musí si pro to jít a Terku smést.

Pak by zřejmě čekala Aga. Tam bude šance. SF je plně reálný a možná nejen to.
Reagovat
tommr
Lucka i Petra mají poměrně příznivej los a pokud zahrajou to na co mají tak by se mohly potkat v semifinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda. Lucka měla letos na wimbledonu poměrně dobrý los, i když Cibulková letos hraje na vlně (teď už to ale zas klesá), Julia G. v prvním kole taký umí někdy dobře zahrát a o Poloně ani nemluvím.
Reagovat
Frick
Terka si za prize money konečně koupí podprsenku :o)
Reagovat
slacker
A za dalsi kolo si koupi i prsa
Reagovat
Frick
Vlastně jo no. V GHC si už na ní brousej kudlu. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, jaký je prozatimní žebříček u žen, kdo se jak posune, když tolik holek postoupilo?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
Fencl na twitteru: ?Čtyři české hráčky mezi posledními šestnácti ve Wimbledonu. V zemi, kde není ani jeden travnatý kurt. Úžasné!?

A já ještě dodám v zemi, kde ostudně není ani jeden turnaj ATP250, poue chalengery. A to jsme už několik let tenisová velmoc, která ma už 3 roky v kuse zastoupení v top 8 jak u mužů, tak u žen, a v první stovce má stabilně 3-4 chlapy (Hájek odpadl, ale vystřídal ho Rosol a Veselý) a mezi ženami stabilně 5-8 hráček v top 100. Jenom bych připomněl, že tohle nemá třeba Austrálie, kde je Australia Open. Nemá to ani Anglie, kde je Wimbledon.

Je zázrak, že v těch podmínkách, který tady jsou, to takhle roste a starší generaci dokáže stabilně doplňovat mladá.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejenže tu není turnaj ATP, není tu ani podnik okruhu WTA, což považuji za důvod k pohoršení!
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to není zázrak, ale důsledek toho, že se peníze necpou do turnajů, ale do mládeže.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si. Narozdíl od většiny teda nenadávám v kuse na Černoška, protože i díky němu jsme 2x vyhráli Davis Cup, ale peníze se do mládeže rvou snad jen v Prostějově. Ano, Klára Koukalová a pár dalších vychovala Praha, ale když to člověk srovná s okolním světem a podmínkama, co tam mají už desetiletý holčičky... Nevím, no. Pořád to vidím trochu "navzdory" . Opravdu má Terka Smitková tak fantastický tréninkový podmínky když doteď jezdila do Prostějova vlakem a neměla peníze ani na auto? Opravdu by se tohle stalo v jiných zemích, kde by zavětřili tenisový talent?
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevím, ale když srovnám výsledky našich a těch ze zemí, kde teoreticky mají žáčci lepší podmínky, tak to hovoří pro nás, a to tak, že jde o dlouhodobý trend, ne o nějakou nárazovku..
Reagovat
Roger_Federer
A z ceho to porovnavas a z kterymi zememi?
Reagovat
smazaný uživatel
Francie, USA například. Tenisové velmoci, pořádají GS, ale hráčky nic moc extra (až na Williamsky, pochopitelně, ale to už je "stará garda" a nová generace v nedohlednu..).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je sen. Lucka, Petra, Tereza, Bára v osmifinále a minimálně jedna ve čtvrtfinále, Jirka Veselý ve třetím kole po vyřazení nebezpečného Monfilse, Lucka s Bárou k tomu čtyřhra - tohle je nezapomenutelný Wimbledon!
Reagovat
J.M.
Grigor mi udělal velkou radost. Po fantastických prvních dvou setech (z obou stran - nejlepší tenis na turnaji) úplně odpadl, série dvojchyb, nejisté údery a chyby jako za starých časů, už to vypadalo, že to zase vezme rychlý konec. Ale možná měl komentátor Fleming pravdu, když mluvil o tom, jak ho Rasheed velmi zocelil (už prý jen to, jak se na něj v jednu chvíli v oprůběhu zápasu zle podíval, byl od něj záměr, aby se Grigor vzpamatoval, a zafungovalo to). Takový zápas by dřív Griša nevyhrál. Má taky štěstí, že má teď tři dny odpočinek. Další soupeř papírově hratelný, ale radši to nezakřiknout. Konečně, aspoň první dva sety, byl Grigor ve formě, kterou u něj mnozí marně léta hledají, to už je něco, co se dá brát opravdu vážně.
Reagovat
Denis92
Jednoznacne najlepsi vykon, aky som ja videl od Grigora. Z forehandu mu to ide velmi dobre, dnes aj z backhandu to vobec nebolo take slabucke ako zvycajne. Fantasticka obrana, ale aj casto utocil. Vyzera ze sa na trave skutocne nasiel. To ako odbehal poslednu vymenu, klobuk dole!
Volno by mal mat dva dni- sobota, nedela. V pondelok sa hra 4.kolo a Grigor by to mal zvladnut.
Reagovat
J.M.
Ano, s těmi třemi dny jsem to myslel včetně zbytku dneška, ale jsou to vlastně dva dny volna.

Jediné, co mě znepokojilo, byl právě ten 3. set, kdy Grigor vypadal, že ho první dva sety úplně vyčerpaly. Fyzicky i psychicky. Odešlo mu úplně všechno, co mu do té doby na turnaji tak šlo. Servis totálně, forhend, bekhend, stabilita, práce nohou (občas se na nich sotva udržel). Pokud chce pomýšlet na velký výsledek, tak prostě musí vydržet hrát celý zápas na vysoké úrovni. Na druhé straně samozřejmě potěšila jeho psychická síla k obratu, která je jistě daná i těmi nedávnými úspěchy, tím sebevědomím.

Ale přesně tyhle zápasy na centru a jedničce je to, co potřebuje. To je to, co mu celé roky chybělo. Protože právě když má možnost hrát hodně zápasů po sobě na velkém kurtu, tak se jeho hra posunuje na špičkovou úroveň. To je to, co pomohlo současné špičce k té jejich stabilitě, prostě se mohli "vyhrát". Na Grigorovi je vidět, jak mu to obrovsky pomáhá, jak získává úderovou jistotu a už si dovoluje údery, které dřív skoro vůbec nehrál, jako ty agresivní bekhendové drajvy.
Reagovat
Denis92
Rozumiem co chces povedat. Pokial chce porazat tych najlepsich tak sa potrebuje v zapase vyhnut takym vypadkom ako ho postihol v 3.sete. Avsak v zapasoch proste pridu momenty kedy hracovi nefunguje servis, forehand alebo backhand. Pruser je ak ti odide uplne cela hra.. ale to sa proste stava aj velkym hracom. Djokovic je skvely pripad toho - naposledy na RG proti Nadalovi..
Ale zvladnut takyto zapas a obrat doda sebavedomie a pohodu viac ako ked vyhra 3-0 na sety..take momenty on potrebuje zazit.
Ako si naznacil v poslednom odstavci, potrebuje prave taketo zapasy na najvacsich kurtoch a ziskavat skusenosti a naberat hernu istotu a pohodu. To sa neda natrenovat..

Kazdopadne za dnesok si Grigor naozaj zasluzi pochvalu a dufam, ze postupi do stvrtfinale.
Reagovat
vrabejka
Tereze stačí vyhrát Wimbledon a bude v top dvacítce :D
Reagovat
PetaM
Maličkost :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by bylo zajímavý ale myslím, že bohužel trochu nereálný. :( :)
Reagovat
lars
Pokud ztrati pouze jeden set na ceste k vitezstvi tak budu celkem spokojen :))
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně holky, udělaly jste mi radost! Teď ještě Birdman...
Až na Petru jsem viděl všechny utkání, Lucka Cibulu převýšila o level, "divá Bára" se soupeřky nezalekla a Li Na se dneska špatně vyspala :-D no a Terka i přes ten ubrečený výraz utkání ubojovala, které je o to cennější, že odvrátila mečbol.
Každopádně na TP máme jasnou jednu věc - tommr je výborný matematik, ale mizerný prognostik. Na velikána prognostiky Miloše Zemana nemá :-D
Reagovat
tommr
a on Zeman dneska tipoval postup všech našich holek? Že o tom nic nevím ... :)
Reagovat
slacker
Mas cist Hradni denik. Je to na predposledni strance.
Reagovat
smazaný uživatel
a chlapec jede dla travarskej koncert;)
No ja fakt musim...
Reagovat
smazaný uživatel
*dal
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherný zápas který nepatří do 3.kola ale až tak so SF nebo F, Obě hráčky si zasloužili postoupit byly tam nádherné výměny, krásné údery a obě měli senzační podání. Naštěstí vyhrála Petra, ale Venus také zahrála úžasný zápas
Reagovat
vrabejka
Tak to byl rychly set :D
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
na kurt č. 3 a za chvíli začnou hrát...
Reagovat
tommr
doufám, že Tomáše ten přesun na horší kurt nějak nerozhodí ...
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, jestli je to kurtem, ale zatím nic moc :-( Dneska jsem pochytila ve zprávách, jak Tomáš mluvil o ruce, že se ukáže v zápase, jestli to půjde nebo ne. Já doufám, že to půjde, možná by bylo lepší, pokud by se to dohrávalo až zítra...
Reagovat
tommr
no hlavně má Tomáš smůlu, že Cilic hraje dobře jako už dlouho ne ... :(
Reagovat
dadaft
http://img.blesk.cz/img/2/full/2016766-img-sport-tenis-wimbledon-barbora-zahlavova-strycova.jpg
Reagovat
Frick
S osmi holkama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
majkl005
přesně !! Terka už je na 99. místě
Reagovat
vrabejka
Wow tak to je pěknej posun.
Reagovat
tommr
4 český hráčky v osmifinále jsem si před začátkem Wimbledonu neuměl představit ani ve snu. Navíc už ted máme jistotu, že aspon jedna česká hráčka bude i ve čtvrtfinále ... :)
Nejvíc mě asi překvapila Terka Smitková pro kterou je letošní Wimbledon průlomovej turnaj. Až doposud jí asi moc lidí neznalo, ale to se ted určitě změní ... :)
Reagovat
gedzitka
doufám, že nepříjde "kocovina"...
Reagovat
tommr
no jsem hodně zvědavej jak se Terka s tím tlakem, kterej ted zákonitě příjde vyrovná. Podle toho co jsem viděl je dost nervní typ ... :)
Reagovat
filp
kdo v 19 neni ?
Reagovat
vrabejka
Dimaaaaaa! POJD! TO už dotahnes!
Reagovat
smazaný uživatel
Teda holky předvedli něco neuvěřitelného. Takhle vydařený winbledon jsem snad ještě nezažil.
Navíc Petra ? teda ta umí dát pecku. Ale i Tereza se vytáhla. A úplně o největší překvapení se postarala Barbora. Vyřadit Li to už musí umět.
Nevím jak vy, ale já jsem nadšený
Reagovat
Jabadu
a ta Aga? - Ty woe ta má dvě žlutý, tam je to vyřízený! Tam je to celkem jasná situace!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Holky jste výborné. Gratuluji všem moc. Hlavně teda Terce, protože to byl boj.
Ještě jsem teda negratuloval Petře. no dalo se čekat drama jako kráva...:D Moc jsem jí to přál, ale bylo to na úkor mé velké favoritce :)
Reagovat
smazaný uživatel
jedeme dál!
Zápas Báry s LiNa mi připomínal hru hodně rozespalé kočky (LiNa) s dost provokující myší (Bára). Do posledního míčku (opakovaného mečbolu) jsem nevěřil, že se kočka nechá přelstít. Gratulace Báře!
Další zápasy jsem sledoval souběžně na pc a v tv, u Lucky mě překvapila soustředěnost, přesnost.
V koncovce 3. setu zápasu Terezy s Jovanou mi připadala Tereza lepší. Jsem rád, že nezpanikařila a i přes slzy si došla pro výhru. Uřvanou Jovanu bych v zápase s Luckou nemusel (leda by ji Lucka dala 2 kanáry:-)
Venus s Petrou - ranařky. Venus se mi v 1. setu zdála o trochu lepší, Petra zase ve 3. setu, i když rozhodly maličkosti.
Tak v pondělí si jděte, Petro a Báro, taky pro čtvrtfinále :-)
Reagovat
aligo
Když jsem koukal na Terku,když načala brečet tak jsem se začal bát, ale zvládla to bravurně :)
Reagovat
Frick
Polibte si!
Reagovat
smazaný uživatel
to sou ty co fandej proti ceskejm hrackam? tak to davam "like" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Smitkova pred Wimbledonem prohrala 2x v Notinghamu ITF v prvnim kole kvaldy a pak udela 4. kolo Wimbledonu, to je senzace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tuším, že v tý kvaldě prohrála s hráčkou, která byla číslo 1000 v žebříčku. Upřímně, nějaký utkání hráček na pomezí první a druhý tisícovky sem viděl a i já bych tam nějakej game uhrál. Ta kvalita už je hodně dole. Asi měla Terka hodně špatnej den. To ale nic nemění na tom fantastickým úspěchu. A jelikož sem se už narodil jako pesimista, tak se trochu bojím aby to příští rok nebyla Eva Birnerová v bleděmodrém. Ta tenkrát taky tuším postoupila mezi top 32 nebo top 16 a rok potom jí to sežralo několik stovek bodů a chudák holka teď nemůže hrát ani kvalifikace a je to fakticky její konec :(
Reagovat
smazaný uživatel
to si nemyslim, nejsem odbornik na zebricek, ale myslim, ze smitkova uz ted bude moci hrat nektery turnaje WTA bez kvaldy a kdyz obcas udela treba treti kolo, tak muze bejt ve stovce stabilne
Reagovat
smazaný uživatel
Je to pro ní neskutečnej fofr. Samozřejmě že pozitiva převažují, ale těch bodů bude příští rok obhajovat neskutečný kvantum. Snad se nesesype a v tý stovce se udrží. Už teď je to pro ní posun o 76 míst a 99 místo. Já osobně si myslím, že dlouhodběji na tom přece jenom bude líp Katka Siniaková, která do tý stovky do konce roku snad taky nakoukne. Navždy pryč z prvních 200 je bohužel Eva Birnerová, Renata Voráčová už taky bude působit v okolí 200 místa, Lucka Hradecká bude čím dál častěji hrát čtyřhru a nevěřím že to 195 místo nějak vylepší. Velkej otazník je Andrea Hlaváčková. Každopádně teďka máme ve stovce Petru, Lucku, Kláru, Báru, Karolínu, Petru, Kristýnu a Terezu. Masakr.
Reagovat
Jabadu
hrané letos v Londýně! :-)
Reagovat
aligo
a všechny jsou ve stejný části pavouka :)
Reagovat
Michaelus
A to už máme 1 čtvrtfinalistku jistou!
Tak dneska jsem dostal dárek k mojemu vysvědčení :D
Reagovat
smazaný uživatel
a jestli teď někdo řekne, že to byla vydřená výhra tak je de*il!!
Reagovat
Michaelus
Byla vskutku vyddřená vydřená výhra :DD
Reagovat
Frick
U Petry a Terky určitě, u Báry trochu, u Lucky vůbec :o)
Reagovat
PetaM
Nebyla to vydřená výhra, jak by mohla, Petra to zvládla snadno ve dvou ... Ty už sis dal pár lahví že?
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Michaelus
My se teď radujeme, ale stejně ji ta noha v neděli prdne :DDDDDDDDDD
Reagovat
aligo
v neděli se nedělá :P
Reagovat
smazaný uživatel
hraje se až v Pondělí Wimbledon se nikdy v neděli nehraje.
Reagovat
Michaelus
Tak v pondělí :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
V neděli má volno. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a ve Čtvrtfinále může narazit Na Caro Wozniacki nebo na Barborku, Petra má hezky vymeteno formu má úžasnou. Semifinále s největší pravděpodobností to bude Aga Petra na Agu umí
Reagovat
Frick
Doufám, že semi bude mít jiné složení. :o) Složení, jenž by Petře vyhovovalo více. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
třeba Lucku do by bylo skvělé Semifinále Petra vs Lucka
Reagovat
Frick
Je to reálné, Určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to ani zase tak skvělý nepřipadá..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč mě by se Semifinále Petra vs Lucka hodně líbilo měly by sme jansou finalistku a reálné to určitě je obě mají úžasnou formu
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych radši Terka vs Petra.. Ale bude mi stačit, když se tam dostane Petra. Jestli ji nenakopne tohle, tak už asi nic...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tak na dva Ibalginy. Bože můj. Petro, díky!
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím na dva panáky.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Mě z toho začli bolet zuby. Dal sem si Panadol.
Reagovat
aligo
Tak dneska to byl teda masakr :) Petře jsem moc po prvním setu nevěřil a Terce taky ne, ale obě mě moc mile překvapily :)
Reagovat
PetaM
Víte ... Nejvíce by mě dostalo, kdyby jí v dalším kole porazila Peng ... :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
zapomen...vic muze zlobit Karolina, pokud zvladne Baru...
Na Caro fakt bacha...;)
Ta holka se fakt zlepsila...
toto uz neni stara Karolina...kdepak...
Ale nemyslim, ze bude ta, ktera by Petru zastavila...
...dost ted marne hledam...
Reagovat
Frick
JJ, teď už to není porcelánová panenka, ale iron girl s pekáčem buchet :o)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim jestli s pekacem, ale jsem si ji zhlidl, poslechl Navratilovou, jeste jednou shlidl...a ta holka nam variuje FH...
...vzhledem k jeji konzistenci...je opravdu nebezpecna...
plus nikdo od ni nic uz neceka, no a hlavne na trave...takovehle hracky dokazi delat sakra starosti...krom toho jsem si u ni vsiml, ze se lip na te trave pohybuje...
Reknu to tak, Karolina neni tady NaLi...;)
Rozhodne dost verim, ze Petra to urve cele...je v tzv. demolicnim laufu...to, co predvedly dneska obe s Venus byl uplne jiny kosmir...
Ale s Karolinou to muze byt hodne o nervy...pokud si teda s ni neporadi Baruna, ale bude muset dost zabrat plus nervozita...;)
Ale i tak tipuji, ze pokud by to bylo s Caro, tak ve dvou;)
Reagovat
kada.tom
to se stát může
Reagovat
smazaný uživatel
hele, netrommrovatíš? :-D
Reagovat
PetaM
Ne, to bych napsal, že Petra dnes předvedla ostudnej výkon, proti stárnoucí a zacházející hvězdě Venus Williamsové. A že jestli hraje 3 sety s 35 letýma babama, tak nechápu, jak může vyhrávat nad mnohem mladšíma ... :D :D :D :D

PS.: Tommre, nic proti :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ajo vlastně, to by znělo trochu jinak :-) PS: Aby to někdo nevzal špatně, proti tommrovi taky rozhodně nic nemám, naopak třeba jeho rozbory žebříčků vždycky vítám :-). No až do dneška jsem si myslela, že u Petry fakt není jistý nikdy nic, ale po dnešním výkonu ji na další kolo věřím na 100%, navíc, když má volno až do pondělí a čas na regeneraci.
Reagovat
PetaM
No, zrovna po tomhle kole se 2 dny regenerace skutečně hodí. Kdyby hrála hned v neděli, bylo by to asi složité, ale takhle je to mnohem přijatelnější :)
Reagovat
tommr
dneska nic podobnýho napsat nemůžu i kdybych chtěl, protože jsem ze zápasu Petry bohužel viděl jen závěr. Předtím jsem sledoval Lucku a Terku, který hrály souběžně a na Petru mi proto nezbyl čas ani síly ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se to stane, osobně ti půjdu rozbít hubu za to, žes to předpověděl :-D
Reagovat
smazaný uživatel
bez tech nasilnosti, prosim...
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, stejně nevím, kde bydlí. Navíc se obávám, že na budku by dal spíš on mě. :-)
Reagovat
rib
i když mi to asi brzy vymažou, ulevím si D.E.B.I.L.E....
Reagovat
PetaM
Tak vidím, že jsi velice vzdělaný člověk, když nepoznáš velmi krutou ironii ... Skoro až sarkazmus, no ale budiž. Ne každý má 9 tříd.
Reagovat
rib
:-))))))))))) tak teď se teprve můžu zasmát, lidi, kteří se ohání výší vzdělání, aby doložili důležitost své existence, mě baví :-)))))))))))))))
Reagovat
PetaM
Měl by ses spíše stydět za svůj komentář. Jsem tady známý jako "fanatický fanoušek Petry Kvitové", takže pokud bys to věděl, rázem bys pochopil, že to, co jsem napsal, je opravdu jen sranda. Na haterování jsou tady jiní, ale ti dnes nevylezou, protože Petra vyhrála.
Reagovat
VlS
Mohl bys už vědět, že Rib je univerzitně vzdělaná dáma. Nenavážej se s puberťáckou odvahou do lidí, když nevíš co jsou zač.
Reagovat
kada.tom
Gigantická bitva!
Epický zápas!
Intergalaktické výměny!
Super Petra!
Čest Venus!
Reagovat
dadaft
halelujá.
Reagovat
smazaný uživatel
amen
Reagovat
smazaný uživatel
Všechny holky si zaslouží Obrovskou gratulaci tenhle Wimbledon si budeme pamatovat dlouho tolik tenistek v osmifinále si dlouho nepamatuji nevím jestli se to vůbec někdy stalo, tak Petra v dalším kole Shuai Peng při Petřině formě by to neměl být problém
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už věřím, že to tam může vyhrát. Nejlepší letošní zápas. Úžasný. Nemám slov. Ještě jednou, díky..!!
Reagovat
Frick
Reagovat
blixa
Tak dneska je to český masakr motorovou pilou !!! Neskutečný !!!!
Reagovat
ludolf
Tohle byla válka nervů, snad jenom 3 breakbaly.
Reagovat
Andrew89
Sakra!!! to bych Match! GRATULACE neskutečný....dejte na moje slova...říkal jsem, že vítězka tohodle zápasu bude ve finále...:) doufááám:D
Reagovat
misa
Víc se napsat nedá. Teď už nikdy nenapíšu, že je Petra psychicky labilní. Zbylým holkám taky velká gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle si musím pamatovat! :-)
Reagovat
misa
Klidně si to vytiskni. Hlavně si to musím zapamatovat já :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To teda. Protože jestli ne, dám ti to sežrat i s navijákem :-D
Reagovat
slacker
Hlavne si zapamatuj ze to rekl jenom Misa a ne zadni VY.
Reagovat
smazaný uživatel
tyvole ja si du skočit dnes jsem zestárl od 20 let :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
A dve tenisove travarske bohyne prave zakoncily famnoooozniii predstaveni...
Petra jde pro talir,,,,
A tak se dale ptam...kdo ji zastavi...;)
---
Venus bylas fakt neskutecna, ses borka, komu cest, tomu cest. slava Patre cest Porazene...
Absolutni tenisovy WTA dynamit pratele...tam bylo snad vsechno...
pro mne predcasne finale...
neskutecne, neskutecne, proste neskutecne...
Reagovat
Michaelus
Moje slova, Venus si zasloužila dojít dál!
Představte si jaké nízké zápasy se budou oproti tomuhle hrát (ve 3.kole)
Reagovat
smazaný uživatel
co ve tretim, ale ve ctvrtem...;)
Reagovat
filp
Stara dobra Petra , ne , fyzicky je na tom daleko lepe nez byla v roce 2011.
Reagovat
Jabadu
Genzera a Suchánka:
"Jó todle jó, todle jó, todle jóóó .." ?
Reagovat
Fredy
Velká radost !!!!! Gratulace !!! Hodně štěstí v OF ! Petro pojď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
takový zápas si nezaslouží 3. kolo :-) Petra dneska hrála jako vyměněná, neměla snad jedinou psychicky slabou chvilku a všechno si vybojovala. Po takovým výkonu musí dojít co nejdál. Obrovská gratulace! Češky dneska v singlu válí!
Reagovat
smazaný uživatel
v prnim mela jednu, ve tretim na konci Venus, nastesti si to tyhle bohyne travy vybraly v tomto poradi;)))
Reagovat
smazaný uživatel
ajo vlastně, ten první set prohrála svůj poslední servis...No to je už fuk, výsledek je jistej a ten zápas byl jinak krása. Předchozí zápasy Venus jsem nesledovala úplně pozorně, ale dneska mi připadla, že snad zapla na vyšší level.
Reagovat
smazaný uživatel
Pripravila se opravdu skvele, kdyz byla na returnu, sla vic hloubeji do kurtu...servis drzela zuby nehty... opravdu hrale pekne Venus.
Obe predvedly paradni predstaveni, jsem rad, ze to Petra zvladla, ikdyz vim, ze pro tenis kruty los, ze tohle bylo uz ve tretim kole...takove finale bych si dokazal predstavit;)))
Reagovat
VlS
Holky miluju vás, 4 ze 4, to je fantazie, jóóóóóó
Reagovat
dadaft
škoda, že ten zápas nepřišel později, mám Venus taky rád.
Reagovat
VlS
Jo, bylo by to hezký QF, ale co neděláš.
Reagovat
smazaný uživatel
JÁ SE POSERU A KTOMU SE ROZBREČÍM TED MÁ PETRA VOLNO AŽ DO SEMIFINÁLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
na volno zapomeň, nečeká ji nic lehkého.
Reagovat
smazaný uživatel
Terrrrrrrrka supeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Reagovat
smazaný uživatel
POSE*UUUUU. PETRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. FANTAZIE WOW
Reagovat
smazaný uživatel
Petra skvěle, skvěle, nejvíc se mi líbí, jak působila, odhodlaně, bojovně, wow.. obrovská gratulkááá :D
Reagovat
slacker
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANTASTICKeeeeeeeeeeeeeeeeee, dneska vysel na jednicku s verlkou hvezdickou. Vsechny vas milujuuuuuuuuuuuu.
Reagovat
smazaný uživatel
PETRAAAAAAAAAAA AMAZING JÁ SE SNAD ROZBREČÍM
Reagovat
smazaný uživatel
JA SE POSERU. FANTAZIE. NEUVERITELNY !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooooooooooooooooooooo! Brečím dojetím..
Reagovat
PetaM
Přidávám se! :D Poprvé, co brečím kvůli Petře :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já potřetí.. :D Ale vždy u Wimbledonu.. Díky, Petro!
Reagovat
kada.tom
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Reagovat
kada.tom
dva matchbally!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petro pooojď a proměň ho!!!
Reagovat
smazaný uživatel
PETROOOOOOOO BOJUJ
Reagovat
UnrealTom
fantazie všichni tři :) ještě Petra go go !!
Reagovat
Michaelus
Pavlásek??
Reagovat
dadaft
co k tomu říct -- prostě takové noumální 3K Wimbledonu. ))
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Hlavne ted caruj, neco delej...Venuse musi povolit...
na finale by mne to bylo sumak, ale ne ve 3.kole;)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim to koncovy dramo;)
Reagovat
dadaft
teď hrála Venus moc na jistotu a zaplatila za to.
Reagovat
Michaelus
Musí Petra musí PEtra musí
Reagovat
smazaný uživatel
Ted sem sem se málem pos.ral už po třetí
Reagovat
Denis92
Petra hra naozaj velmi dobre..asi najlepsie od roku 2011. Ma smolu ze narazila na tak skvelu superku uz v 3.kole, ale ak to zvladne moze dojst velmi daleko.
Reagovat
kohlik
mně z toho zápasu Smítkový málem kleplo :)
Reagovat
PetaM
Petra je stejně namotivovaná, jako proti Světlaně na FO ... Snad to bude stačit a neskončí to stejně, jako tehdy ... :(
Reagovat
kada.tom
tak teď?
Reagovat
smazaný uživatel
zaberme...ty tlac Petru, ja budu vrcet na Venusi;)))
dadaft bude carovat;)
Reagovat
dadaft
Reagovat
Michaelus
NEE
Reagovat
dadaft
jejejej.
Reagovat
kada.tom
jsem na infarkt ..
Reagovat
smazaný uživatel
nejses sam;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já si volám 155..
Reagovat
Michaelus
To jsme dva.. já už to ale vážně nevydržím
Reagovat
smazaný uživatel
tri a nahore je ctvrtej;)
Reagovat
Michaelus
Ten servis je strašný
Reagovat
kada.tom
Reagovat
rib
petroooooo pooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
Venus odešel 1 servis, je čas Petro.
Reagovat
dadaft
tak ne.
Reagovat
kada.tom
game ball OR match ball??
Reagovat
Jabadu
Bum bum, bum bum bum bum!
Reagovat
slacker
A ted tgo chce vyuzit lepsi pozici ve tretim setu a dat sach-mat
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to Petro zkus, prosím, breakni ji!POJĎ!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Su na infarkt...;)
To je zapas, uplnej majstrstyk...
Sakrys potrebuji vyjet....Venuse povol...;D)
Reagovat
smazaný uživatel
toz ogare zrob neco...;)
Reagovat
kada.tom
upřímně, už jsem byl podělanej ... ale Petra to skvěle otočila a teď přichází ruská ruleta ... všechno nebo nic :-)

Venus musí, Petra může
Reagovat
Michaelus
No taak musíte to dneska zkompletovat všechny
Reagovat
Frick
A já se jí odvděčim tim, že jí v pondělí nebudu fandit. :-(
Reagovat
Rafaeoli25
Smitka je prostě dobrá, jak už bylo řečeno v Prázdninách v Římě :)
Reagovat
vendulkabendulka
wow
Reagovat
smazaný uživatel
No, obrovska gratulace Terce. Sledoval sem to na Fandovi, rozbil sklenku a vztekal se tak, že sem to 3x musel vypnout. Ženskej tenis asi není pro mě. Ale to je můj problém, je to fantazie :D
Reagovat
aligo
Tak to je senzace :)
Reagovat
Madrileno
tri holky v osmifinale, fantazie
Reagovat
Frick
A není to málo, Antone Pavloviči?
Reagovat
Madrileno
je, chce to ctyri :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nadhera, chtel jsem jit ven, ale Tereza me udrzela sedet a krasne hrala. Vsechno to byly az na par vyjimek krasne winnery. Parada. Tak jdu ven az ted.
Reagovat
smazaný uživatel
ja uz mel take vyjet;)
Venuse to zdrzuje:)
Reagovat
PetaM
Takže díky Terce máme jistou ČF ve Wimbledonu, to je úplně super! :D
Reagovat
vrabejka
Tak Tereza utekla dvakrat hrobnikovi z lopaty a dokazala zápas otočit :D
Reagovat
gedzitka
Super Tereza, osmifinále se Šafi bude výživné :-)
Reagovat
kada.tom
Tereza jde dál!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to taam!!!
Reagovat
slacker
jabadabaduuuuuuu .... dalsi holka to dnes zvladla. Petro prosim
Reagovat
Jabadu
Nějakej problém?
Reagovat
dadaft
ČEŠKY BOŘÍ WIMBLEDON.
Reagovat
smazaný uživatel
Terezkáááááááááááááááááááááááá
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, nakonec to ubojovala :-) Obdivuhodný výkon při jejím debutu a s kvaldou v nohách. A jsem moc ráda, že nakonec vyprovodila tak nesympatickou (mně) soupeřku, i když ten poslední gem ji tak trochu darovala :-)
Reagovat
filp
nesympaticka! co u toho krici?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak jsem si to predstavoval od zacatku;)))
Venus nemela ted co rict, jenze potrebujeme brejk, jdu vrcet vic..ta musi povolit;)))
Reagovat
kada.tom
teď by to chtělo break a pak ...
Reagovat
Michaelus
Petra to stáhne a pak 2 chyby :(
Reagovat
dadaft
ntvl, teď tam obě pálí koule,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne ze Petra zvladla ted ten volej...eh...
tak to ma byt...;)
Reagovat
smazaný uživatel
fantaaazie...proste se ty voleje vali vic a vic...a to je hned vlcek nadsenej;)
Reagovat
dadaft
opravdu, teď to bylo famóóóóóznííí
Reagovat
smazaný uživatel
Jen zírám, Petra je v pohodě, kterou u ní dlouhou neznám, i když vidím jen část 2. a zbytek 3. setu. Ksakru, proč mi tam zase skočil jiný zápas?
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra ale Venus fakt dnes na tom servisu drziii, treba vic vrcet...a vrcet...musi to povolit...obranny sljas vyborny Peto...to je pekne;)
Venuse povol...;)))!!!! smankote;)
Reagovat
filp
tereza hraje skvele jen ji chyby zkusenost, ta jedina ji brzdi, snad to zvladne
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo, ten druhej mečbol.. to nase*e.
Reagovat
filp
to je ta nezkusenost boji se vyhrat
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovský boj Petry doufám že noha vydrží protože to může být ještě dlouhý zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle není zápas 3. kole, to je min. SF jako..
Reagovat
kada.tom
souhlas
Reagovat
Andrew89
naprosto...když vidim jaké dvojce jsou ve 3kole...takový čudličky...tak se mi chce brečet:D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, bych rekl i jak finale..;)
Skoda, ze tyhle narazily na sebe fakt tak brzo...;/
Ty losy, ty losy...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda teda... Mám moc rád Venus, ale pro Petru je výhra prostě nutná.
Promiň Venus, ale víc přeji Petře. Ale je to teda sado maso... :D
Reagovat
dadaft
ale vyšlo to celé pitomě - spolu s Petrou hrála i Lucka, i Tereza a hraje teď i Dimitrov s Dolgopolovem, což je určitě taky mazec,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
a navíc hraje i Aga.
blázinec.
Reagovat
smazaný uživatel
Aze věřím, že to dá bez větších problémů :) ?
Reagovat
smazaný uživatel
kromě zápasů našich bych ráda viděla i Dolga, Agu, Stakhovskyho :-( Ale bohužel mám jenom dvě oči a stejně mi to PC všechno otevřený neutáhne...
Reagovat
smazaný uživatel
hraje uplne vsechno;)
a ja prodluzuji jen minuty...
Reagovat
smazaný uživatel
Po očku koukám i vedle na Terezu a ta holka mě fascinuje,kolikrát už dokázala utýct hrobníkovi z lopaty :-) Moc bych jí přála vítězný konec.
Reagovat
smazaný uživatel
ta smitkova, to je teda zapas, kazdou chvili vede na returnu 40:0 a vzdycky to jde pres shody...
Reagovat
smazaný uživatel
63:33 nevynucene chyby z pohledu smitkove, to je neco, ale muze vyhrat :)
Reagovat
smazaný uživatel
63:33 nevynucene chyby z pohledu smitkove, to je neco, ale muze vyhrat :)
Reagovat
smazaný uživatel
4. shoda kdyz returnuje na vitezstvi, to je silenej zapas
Reagovat
kada.tom
Venus začíná zvolna chybovat ...
Reagovat
smazaný uživatel
...tak jsem svuj odchod nejak nezvladl...;D)
Promin, vim, ze jsi to rikal...ale opravdu s tou japoneckou nejak tak to bylo slabsi, s Petrou jede fakt paradne...coz i byva, se souperem roste vykon...;)
Mno, ale reknu ti...jestli to Kvitova zvladne, tak uz fakt zvladne vsechno;)

Ovsem Lucinka, to je Slunicko...ta uz ma odpracovano a v suchych satech;)
Reagovat
dadaft
"japonečka" hraje nízko nad síťkou a úhly, Venus to moc nesedí.
Reagovat
smazaný uživatel
no prave ty uhly...
...ty uhly...na to jsem sazel;) ikdyz to pujde z veze;)
Ale Petra uplne nedivoci, trochu zdivocela na konci prvniho setu, a to byla skoda;)
Ale ted se pise uz jiny pribeh...kdo brejkuje, asi vyhrava;)
Reagovat
majkl005
ano, je Tereza mladá a nemá absolutně zkušenosti, ale probrečet už několikátej game to mě příjde masakr....holka, holka
Reagovat
safi1313
bude se na hlavních dvorcích, kde je střecha, hrát i když se setmí???
Reagovat
PetaM
Bude :) Ale myslím, že jenom na Centru no :)
Reagovat
kada.tom
jj, na na Centru a jen do 23.00 tamního času ... výjimky jsou málokdy povoleny :-)
Reagovat
safi1313
takže Berďu asi dnes teda neuvidíme :-(
Reagovat
Michaelus
Zacpěte někdo té jovaně ústa prosím :DD
Reagovat
Andrew89
to taky nechápu...mě to přijde jak když do té výměny mluví:D...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska naprosto úžasné výsledky doufám že to Tereza a Petra dotáhnou do vítězbého konce
Reagovat
Jabadu
Už mlčím, už mlčím ...
Reagovat
dadaft
tenis šampionek, jehož výsledek snad Petra dokázala překlopit na svou stranu.
ale snadné to nebude.
Reagovat
dadaft
a nutno si přiznat - mít Venus o 10 let míň, je po zápase.
Reagovat
PetaM
Mít Venus o 10 let méně, tak se nepotkají tak brzo ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. To by Petře bylo 14 a hrála by juniorku :-D
Reagovat
kada.tom
Petra začíná 3. set servisem, v tom vidím docela velikou výhodu :-)
Reagovat
Michaelus
Stejně to je jedno, Petře v dalším kole prdne noha :DDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
gedzitka
Celý set bez jediného breakballu na servisu na obou stranách? Wow!
Reagovat
Andrew89
ted jí věřim!:) né že bych nevěřil, ale ted na ní musí vlítnout!
Reagovat
misa
proti Venus vždy pomůže. Peti, pojď!!! A nezapomeň, že ve 3. setu prostě musíš vzít Venus servis.
Reagovat
Michaelus
JOOOOO
Reagovat
kada.tom
paráááda, super tie-break od Petry :-)
a teď jí to snad motivuje tak, aby vyhrála i 3. set :-))
Reagovat
slacker
jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . Terka se zachranila i Petra
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jeden set tam je! Ale byly to nervy. Paráda a teď bude bitva obrovská a bude to hodně, hodně těžký. Moc Petru nepoznávám po té psychické stránce, snad neměla ani jednu slabou chvilku :-) Petro poooojď a bojuj co to dá! Ten první minibrejk v TB, to byla neskutečná rána!
Reagovat
smazaný uživatel
jj to byl božskej return..
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ji to nakoplo.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak!!
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
Peťulko, pojd pojd pojd pooooooooooojd!
Reagovat
kada.tom
Reagovat
kada.tom
Petro, zkus urvat ten tie-break :-))
Reagovat
dadaft
jsou to nervy kuňa
Reagovat
Andrew89
3:0
Reagovat
Andrew89
jooo TB...prosím PETRO
Reagovat
Jabadu
něco doběhne. Petra nedoběhme nic. A zlepšit se to už nedá, protože je jí přes dvacet.
Reagovat
dadaft
hraje se řízně, lítá to rychle, obě doběhnou dost - Errani a jiné hlemýždě by roznesly na kopytech.
Reagovat
kada.tom
Petro, udrž podání, prosím! :-)
Reagovat
rib
jj, Petro, máme tě všichni rádi a posíláme pozitivní energii!!! Jen se mi Petra zdá dnes proti Venus trochu bezradná, ach jo
Reagovat
Andrew89
modlim se uplně neskutečně
Reagovat
Andrew89
cejtim když to urve tak vyhraje!
Reagovat
dadaft
teď jsem se hodně bál, ale jede se dál. ))
Reagovat
smazaný uživatel
a teď znova...snad to Petra ustojí a odservíruje
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby umpire byla co k čemu, tak Venus ztratí game jenom za zdržování. :-(
Reagovat
Andrew89
no tak to rozhodně:D už taky nevíš co vymyslet
Reagovat
smazaný uživatel
Zdržuje, zcela zjevně.
Reagovat
kada.tom
super nesmysl od tebe ... Venus vůbec nezdržuje
Reagovat
smazaný uživatel
Zdržuje jak prase.
Reagovat
kada.tom
LOL, ty seš ztracenej případ ..
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že jsi něco jako "profesionální troll", protože tohle snad už ani nejde myslet vážně:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že je to holá skutečnost, tak lze.
Reagovat
kada.tom
nehraje vůbec špatně a na 90% tenistek by to v pohodě stačilo, ale dneska proti Petře hraje Venus ve formě a Petra se nemůže probít k nějaký šanci ... na servise je Petra tak dobrá (krom té poslední hry v 1. setu) ...
Reagovat
Roger_Federer
Lepsi hracka provhrava..; ), ted je cas na tu o rozhocich ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Bojana má takový zajímavý skřek po úderu. To sem ještě neslyšel něco takového.
Reagovat
smazaný uživatel
Venus skoro nechybuje.. To není možný.. :/
Reagovat
dadaft
jsem varoval, že hraje skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes hrály holky skvěle a oba zápasy byly pěkné na pohled a zaslouženě holky postoupil dále, hlavně mě to těší u Lucky, konečně se dostala takhle daleko i na Wimbledonu, je to mám nejoblíbenější česká tenistka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krása. :) Jsem rád, že tam nebude Cibulka a hlavně že tam bude ddalší česká zástupkině :)

Petra zatím proti Venus nevím no. Venus má vynikající podání a Petře se nedaří ho zreturnovat.
Reagovat
kada.tom
Lucka Š. je ve 4. kole, parádaaaa!!!
A Cibule jede domů :-))
Reagovat
smazaný uživatel
je to tam! Gratulace veliká :-)
Reagovat
dadaft
Lucka jede na titul. ))
Reagovat
smazaný uživatel
ale naprostá nádhera :-)
Reagovat
Frick
brejky!!!!!!
Reagovat
dadaft
takže Venus si v prvním setu naprosto v klidu uhrávala svoje servisy a když to potřebovala, tak sebrala ten Petřin čistou hrou a je horší hráčka na hřiští?

a kde je ta smršť, která Venus neumožní si ani vytvořit příležitosti, natož je využít???
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že ta první věta, cos napsal, s realitou moc nesouhlasí, tak ano.
Reagovat
dadaft
aha, tak kolik měla Petra brejkbolů?
nula, jestli se nepletu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden..
Reagovat
smazaný uživatel
Pleteš.
Reagovat
dadaft
ano, jeden byl.
čísla po servisu:
1st 14/16
2nd 11/15
-------------------------------
Reagovat
smazaný uživatel
jestli Petra prohraje tak to neroschodim :D a budu mít pokažený prázdniny :DD
Reagovat
Frick
S holubama si poradí, s moravskou orlicí ne :O)
Reagovat
Frick
Teď už jen ze sebe neudělej krávu :o)
Reagovat
smazaný uživatel
snad to Petra ještě otočí, škoda toho posledního gemu :-(. Lucka zatím paráda, první set doma a brejk ve druhým, i Terezka se zatím drží.
Reagovat
aligo
nehraje tak jako předchozí dva zápasy, řekl bych že jí bolí to stehno, protože se za něj už asi dvakrát mezi výměnama chytla a občas pokulhává....
Reagovat
Michaelus
Mě se nezdá :-)
Reagovat
Jabadu
a je konec. Petra přijde asi o hodně bodů. Ale Venus hraje fakt dobře. Prostě pech, no.
Reagovat
Michaelus
Sakra já mám puštěný americký stream a ti se z toho teď můžou podělat :DDD
Reagovat
dadaft
toho jsem se bál.
Reagovat
smazaný uživatel
aaa to byla chyba, tak ted uz vime kde je zakopany pes;DDD)))
Svuj vliv na WTA stale podcenujes;)))
Nic, fakt uz bezim...drz se...a tlac;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ajaj.. To nedopadne..:(((((
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší hráčka prohrává :-(
Reagovat
smazaný uživatel
haha, jasný .-)
Reagovat
smazaný uživatel
To JE jasný.
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D To mi chybělo :D :D :D :D
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
kada.tom
tipuji, jak to dopadne na Centru
Reagovat
misa
předvést nejlepší letošní výkon, pokud tedy chce ještě otočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Otočí. Venus zas tak nic moc extra nehraje, jen má víc štěstí.
Reagovat
pepin
Ale je to tenis jako řemen, tak jak má být a ne to pinkání.
Reagovat
Mr.Pink
ani ten ji nemusi stacit, venus hraje fantasticky, dnes je temer k neporazeni
Reagovat
Michaelus
Je to vprdeli
Reagovat
PetaM
Jo jo, je to tak. Petra nemá šanci .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda řezba!! :D
jak u Venus s Petrou tak i s Luckou a přehnanou Dominikou!!!
Reagovat
Michaelus
ajajaj, ale Venus to s těmi nadhozy přehání
Reagovat
PetaM
Bohužel Peťulo, budeš muset něco vymyslet. Na Venus nestačí jen tvrdé údery, ta doběhne všechno. Musíš si vymyslet překvapivé údery, do protipohybu, kraťasy, všechno ... Pojď! :D
Reagovat
dadaft
obě hrajou dobře.
Reagovat
kada.tom
1-0 na sety :-)
ale drama to bylo na konci :-)

Lucko, ještě jeden set, pojď! :-)
Reagovat
kada.tom
Petra zatím hraje stejně tak dobře jako Venus, obě to střílí hlava nehlava, co se týče servisu, tak Venus nepatrně lepší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Očekávaný souboj dvou bývalých šampionek a NS dává utkání Smitkové?:-o Fakt jako to mi hlava nebere....

Jinak Barča super, postup do osmifinále je moc příjemným překvapením.:)
Reagovat
Frick
bez podprsenky :O)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi měla špatnou barvu.. :D
Reagovat
dadaft
není sama.
http://tn.nova.cz/sport/tenis/tenistky-nuti-hrat-ve-wimblednou-naostro-a-nemely-by-se-radeji-ani-potit.html
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Petro, to musíš dát každý svůj game DF?
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
prozatím Venus teda nevypadá na tu, které Petra prostě nedá žádné příležitosti a zamete s ní.
Reagovat
PetaM
Petra dává kanáry až ve druhém setu ... :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
porad si myslim, ze ve dvou...nehovoril jsem o zameteni, ale ze Venus nebude moc stihat...,a ze Petru budou tezko zastavovat,,, a ze to bude ve dvou...
....tak stiha;) ok, ale porad si rikam, ze to bude ve dvou...
drzim se planu;) Hlavne, aby se drzela planu Petra;D)
Reagovat
dadaft
pořád nechápu PROČ by neměla stíhat?
Reagovat
smazaný uživatel
Venus stíhá všechno
Reagovat
smazaný uživatel
tak s tou japoneckou si tedy dovoloval faily na servu celkem dost...
zatim ji servis jde, ale fakt je, ze si musi nadhodit tak na tri krat...krom toho tam bylyt nejake i spozdeni na BL...
...ale uz jsem napsal ok stiha:)
Reagovat
smazaný uživatel
no a krom toho, mne ten tip stejne vyfailoval...;/
Reagovat
smazaný uživatel
jinak balim pomalu svestky, a valim do terenu, takze to tu pohlidej to WTA;)
Reagovat
Michaelus
Mě se zdá, že Petra strašně riskuje
Reagovat
kada.tom
proti Venus to ale jinak nepůjde :-)
Reagovat
PetaM
Hraje hodně špatně ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt logika hrát to do rohu, kde je Venus..
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád si myslíte, že ji Petra smete?
Reagovat
PetaM
Já si to nemyslel nikdy :D :D
Reagovat
kada.tom
já nic takového nepredikoval ... podle mě Petra vyhraje buďto ve dvou, ale ne drtivě nebo prohraje 1. set a následující dva vyhraje :-)
Reagovat
pepin
Petru budou dávat na nova sportu po zápase Terezy. I když je to naše hráčka tak nevím proč tu Petru nepřepnou jako jednu z kandidátek na vítězství.
Reagovat
PetaM
Já bych jí na kandidátku řadil až po tom, co porazí Venus. Do té doby ...
Reagovat
smazaný uživatel
jak říkáš :/
Reagovat
Madrileno
Parada, gratulace, Baro. Turkish Airlines je take hratelne, i kdyz ve forme :-)
Reagovat
dadaft
oni tu Petru jako nebudou dávat nebo co?
Reagovat
aligo
bohužel na NS!!!
Reagovat
dadaft
na NS je Smitková s Jovanovskou.
Reagovat
misa
Přepínám z Fandy na NS a opravdu to není ani na jednom z nich.
Reagovat
smazaný uživatel
tam je Smitková
Reagovat
dadaft
nechápu, nechápu, nechápu --- vždyť hraje Řeznice s Gazelou, to přece musí jít vše stranou!!!!!!!
Reagovat
Nancy_z
Taky tomu nerozumím!!! Peta je v desítce, spolu s Venus bývalé šampionky... a stejně dávaj no name zápas... Nic proti Bojanwˇ či Tereze, ale je to pro mě nepochopitelný :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Nova no.. Šlágr dne a oni to nedávají..
Reagovat
r176
http://www.frombar.com/20140623/vv53a754a06aaf05.40529023-841364.html
Reagovat
aligo
nemá někdo stream na Petru? Nejlépe v češtine, to asi není co? :D budu rád za všechno :)
Reagovat
rubens
Krásný tenis. Bára je velká bojovnice a sympaťačka, když chce. Gratulace!!!
Reagovat
darek.vrana
Napíšu to za tommra: No dobře, dobře, ale příští kolo už OPRAVDU bude konečná;-)
Reagovat
vendulkabendulka
Podle me nebude, je pekne rozjeta a mohla by dat i Caro.
Reagovat
darek.vrana
Já jí věŕim taky, to byl fór.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně je zvláštní, jaké má Na Li výpadky po vyhraných grandslamech...

Po RG 2011: 2. kolo Wimbledonu, 1. kolo US Open
Po AO 2014: 1. kolo RG, 3. kolo Wimbledonu
Reagovat
aligo
Neví někdo jestli Boudou dávat Petru na Fandovy?
Reagovat
majkl005
měli by to dávat na NS
Reagovat
aligo
Sakra!!
Reagovat
smazaný uživatel
Budou dávat tu Šafinu s Cibulí?
Reagovat
smazaný uživatel
ti jsou na dajto něco jako Fanda ale Slovenský :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barunkáááááááááááááááááá
Reagovat
smazaný uživatel
To hledím jak puk, není skoro zápasu na velkém kurtu, v němž by nefiguroval čerský tenista nebo tenistka a navíc se tam perou hodně statečně. Kdoví čím to je, vždyť tu snad není ani žádný travnátý kurt. :D
Reagovat
misa
a velká gratulace ode mě! Takže čf. Petra - Bára a sf. Petra - Lucka? :-))
Reagovat
aligo
a finále Petra A Serena A vítězka Petra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pecka!! Linuška teda byla nějaká pomatená, ale výhra se počítá!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne Barco !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace a hodně štěstí na Caro :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možné... Perfekní Baruško. moc ti gratuluji. Bylo to těžké, ale dala jsi to perfektně!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co redaktori, lekli jste se? :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist