Arnaboldi Andrea

Arnaboldi Andrea

36
muž
Itálie
Datum nar.:
27. 12. 1987
Výška:
180 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 928. / 153.
čtyřhra: 1113. / 130.

Macháč se kvalifikoval v Marseille a podruhé si zahraje hlavní soutěž ATP

ATP MARSEILLE - Tomáš Macháč si v marseillské hale poradil s Italem Andreou Arnaboldim a bez ztráty setu prošel dvoukolovou kvalifikací. O první vítězství v hlavních soutěžích turnajů ATP se 21letý český talent popere s dalším kvalifikantem Damirem Džumhurem.

Veselý je na antukovém challengeru v Marbelle ve čtvrtfinále

CHALLENGER MARBELLA - Jiří Veselý na antukovém challengeru ve španělské Marbelle porazil 2-0 na sety Itala Andreu Arnaboldiho a postoupil do čtvrtfinále. V něm se český tenista utká s domácím Pedrem Martínezem.

Favorité v Estorilu nezaváhali. Postoupili Almagro, Mayer i Čorič

ATP ESTORIL - Čtyřmi zápasy byl dnes rozehrán antukový turnaj ATP 250 v portugalském Estorilu a papíroví favorité bez problémů postoupili do 2. kola. V něm jsou Nicolas Almagro, Leonardo Mayer i talentovaný Borna Čorič.

Arnaboldi vyhrál v Paříži rekordně dlouhý kvalifikační zápas

Italský tenista Andrea Arnaboldi se v boji o French Open zapsal do historie turnaje vítězstvím v rekordně dlouhém zápase kvalifikace. Utkání s domácím Pierrem-Huguesem Herbertem, které se natáhlo na dva dny, vyhrál za čtyři a půl hodiny 6-4 3-6 a 27-25.

Hlaváčková je v kvalifikaci French Open ve třetím kole

FRENCH OPEN - Ze čtyř českých tenistek pokračuje v kvalifikaci na Roland Garros už jen Andrea Hlaváčková. Do závěrečného třetího kola se dnes naopak nedostaly Barbora Krejčíková a Renata Voráčová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist