Bahrami Mansour

Bahrami Mansour

68
muž
Irán
Datum nar.:
26. 4. 1956
Výška:
178 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / -
čtyřhra: - / 359.

VIDEO: Íránský šoumen Bahramí. Fanoušky bavil i na profi okruhu

Íránský tenista Mansour Bahrami to možná i kvůli své nepřekonatelné touze bavit diváky daleko nedotáhl. Svými triky totiž bavil fanoušky i během důležitých zápasů, jako třeba v roce 1988 na antukovém turnaji v Hamburku proti domácí hvězdě Borisi Beckerovi.

VIDEO: Bahrami baví wimbledonské diváky v duelu legend

Mansour Bahramí je pořadateli exhibičních zápasů jednou z nejvyhledávanějších osob. Včera 62letý Íráčan bavil svými kousky diváky ve Wimbledonu, kde hraje čtyřhru pozvaných legend po boku Chorvata Gorana Ivaniševiče. V úvodním utkání sice vyhráli na 'umělecký' dojem, ale nizozemskému páru Eltingh/Haarhuis podlehli 4-6 3-6.

VIDEO: Exhibiční výměna veteránů

Tento týden se v londýnské hale Royal Albert Hall konal prestižní turnaj veteránů, během něhož nebyla nouze o skvělé exhibiční výměny. O jednu z nich se včera postarali v deblovém utkání Mansour Bahramí s Waynem Ferreirou proti dvojici Mikael Pernforns a Younes El Aynaoui.

VIDEO: Deset nejlepších výměn Wimbledonu

Wimbledon s pořadovým číslem 125 nabídl spoustu zajímavých momentů. Níže uvedenému výběru dominují tři výměny ze semifinálového zápasu mezi Francouzem Tsongou a Novakem Djokovičem.

Bahrámí bavil diváky v Praze. Podával jako kulomet

Štvanický areál dnes rozehřály mezi kapkami deště skvělé tenisové kousky. Legendy světového tenisu pod taktovkou íránského rodáka Mansúra Bahrámího rozesmály a pobavily diváky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist