Bartoli Marion

Bartoli Marion

39
žena
Francie
Datum nar.:
2. 10. 1984
Výška:
170 cm
Váha:
58 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 7.
čtyřhra: - / 15.

Bartoliová je maminkou, má dceru Kamilyu

Wimbledonská šampionka z roku 2013 Francouzka Marion Bartoliová se stala maminkou. S manželem Yahyou Boumedienem v pátek na svět přivítali dceru Kamilyu.

Bartoliová si po vlně kritiky spravila chuť. Wimbledonská šampionka je těhotná

Marion Bartoliová za své vyjádření, že by zrušila čtyřhru a deblovou soutěž zachovala pouze na grandslamových turnajích a olympijských hrách, schytala vlnu kritiky. Teď se to ale na jejích sociálních sítích hemží blahopřáními, šampionka nejslavnějšího tenisového turnaje světa totiž se svým manželem očekává narození prvního potomka.

Mahut zkritizoval Bartoliovou, která by zrušila čtyřhru. Nemáš pravdu, vzkázal své krajance

Marion Bartoliová se svým posledním výrokem příliš neuspěla. Wimbledonská šampionka by totiž nejraději zachovala deblovou soutěž pouze na grandslamech a olympijských hrách a přesunula finanční odměny do sektoru dvouhry. To se nelíbí hlavně jejímu krajanovi a úspěšnému deblistovi Nicolasovi Mahutovi.

Bartoliová se opřela do deblistů: Měli by dostávat méně peněz, mimo grandslamy a olympiádu bych čtyřhru zrušila

Marion Bartoliová by skoro na všech turnajích zrušila čtyřhru, hrát by se podle bývalé francouzské tenistky měla pouze na grandslamech a olympijských hrách. Zároveň by deblistům snížila finanční odměny. Jaký k tomu má šampionka Wimbledonu 2013 důvod?

Bartoliovou čeká první angažmá v roli trenérky. Povede talentovanou krajanku

Bývalá světová sedmička Marion Bartoliová, která po triumfu ve Wimbledonu 2013 ukončila kariéru a letos se neúspěšně pokoušela o její obnovení, se vrací do tenisového kolotoče jako trenérka. Čtyřiatřicetiletá Francouzka v příští sezoně povede o patnáct let mladší krajanku Lucii Wargnierovou, která je 758. hráčkou světa a zatím čeká na první titul mezi ženami.

Nepůjde to. Bartoliová vzdala snahu o comeback

Zdravotní potíže jí před pěti lety donutily ukončit kariéru a nyní se ze stejného důvodu vzdala naděje na návrat k profesionálnímu tenisu. Marion Bartoliová po několika měsících snahy dostat se zpět do formy oznámila, že zvýšené tréninkové dávky jí působí bolesti v rameni a nedovolí pokračovat v přípravě na turnaje. Třiatřicetiletá Francouzka by ráda u tenisu zůstala v roli trenérky.

Comeback Bartoliové komplikují zranění. Francouzka se nevrátí ani v Monterrey

S obnovením kariéry Marion Bartoliové to v nejbližší době nevypadá dobře. Francouzská tenistka, jež ukončila kariéru krátce po triumfu ve Wimbledonu 2013, se po Miami vzdala i startu v mexickém Monterrey, kde měla hrát začátkem dubna. Podle francouzských médií začala mít 33letá tenistka během nabírání kondice problémy v oblasti žeber a bederní části zad a první turnaj by mohla odehrát až v červnu na trávě.

Svitolinová vyhrála Tie Break Tens v New Yorku. Soupeřkám nedala šanci

Exhibiční soutěž Tie Break Tens, která se včera konala za účasti osmi tenistek v New Yorku, suverénně vyhrála Jelina Svitolinová. Ukrajinka za tři suverénní výhry nad Venus Williamsovou, Coco Vandewegheovou a Shuai Zhang v duelech na deset vítězných míčků získala prémii 250.000 dolarů. Na kurtu se představily také Serena Williamsová či Marion Bartoliová.

Bartoliová plánuje comeback. Hrát by chtěla v Miami

Francouzská tenistka Marion Bartoliová plánuje ve 33 letech obnovit kariéru, kterou ukončila v srpnu 2013 měsíc po triumfu ve Wimbledonu. Následně si prošla vážnou nemocí, nyní už je ale v pořádku a ráda by se představila v březnu na turnaji v Miami.

Bartoliová se bojí o život. Bojuje s neznámým virem a rychle hubne

Neznámý virus stojí za dramatickým úbytkem váhy wimbledonské šampionky z roku 2013 Marion Bartoliové. Francouzka kvůli nemoci od února zhubla 20 kilogramů a zdravotní stav jí letos nedovolil nastoupit na travnatých dvorcích All England Clubu k utkání tenisových legend. Při návštěvě Londýna dnes přiznala, že se bojí o život.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist