Bates Jeremy

Bates Jeremy

61
muž
Velká Británie
Datum nar.:
19. 6. 1962
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / -
čtyřhra: - / -

Samprasovi došel dech, podlehl Piolinovi

Dosud s ním pokaždé prohrál, připravil ho o dva grandslamové tituly. V Londýně se však o postup do finále Masters veteránů už obrat nenechal. Řeč je o Cedricu Piolinovi, který dnes porazil Peta Samprase a zítra si zahraje o titul s domácím Rusedskim.

Rusedski je prvním finalistou, druhý vzejde z duelu Samprase s Piolinem

Ve skupině B na Masters veteránů se o postupujícím do finále rozhodne až v posledním zápase, jelikož Švéd Edberg dnes po setech 1-6 7-6 10-6 zdolal Forgeta. Teď ovšem musí čekat na zaváhání Grega Rusedskiho.

Preview: Sampras - Bates

Sedmatřicetiletý Pete Sampras je největším favoritem letošního Masters veteránů. Přestože v londýnském Royal Albert Hall hraje poprvé, kombinace "mládí" a kvality ho k tomu předurčuje. V prvním zápase si poradil s krajanem McEnroem, aniž by ztratil servis. Dnes ho čeká domácí Jeremy Bates, asi nejslabší článek letošního ročníku.

Sampras porazil McEnroa, Rusedski je krok od finále

Pete Sampras má za sebou první zápas na "veteránském" Turnaji mistrů a hned si připsal vítězství, když si poradil s krajanem Johnem McEnroem. Ve druhé skupině si už postup do finále výrazně přiblížil domácí Greg Rusedski.

Preview: Masters veteránů v Londýně

Podobně jako mají aktivní tenisté na závěr sezony svůj Turnaj mistrů, střetávají se každý rok v prosinci i veteráni na svém turnaji Masters. Pochopitelně, duely se nesou především v duchu exhibic, a tak jsou do Londýna zváni tenisté hlavně podle "zvuku jména": McEnroe, Sampras, Edberg, Cash, Forget...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist