Bejlek Sara

Bejlek Sara

18
žena
Česká republika
Datum nar.:
31. 1. 2006
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 114. / 114.
čtyřhra: 1015. / 671.

Bejlek se o překvapení nepostarala. V Madridu ji do čtvrtfinále nepustila Rybakinová

WTA MADRID - Sára Bejlek (18) se na prestižním antukovém turnaji WTA 1000 v Madridu o další překvapení nepostarala. Po šňůře pěti vítězství a premiérových výhrách na hlavním okruhu našla přemožitelku až ve světové čtyřče Jeleně Rybakinové (24), které v boji o postup do čtvrtfinále a posun do TOP 100 podlehla 1:6, 3:6.

Bejlek ve svém největším osmifinále vyzve Rybakinovou, v akci budou také Menšík a Lehečka

V rámci pondělního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se odehrají všechny osmifinálové duely ženské dvouhry a také druhá polovina zápasů třetího kola dvouhry mužů. Sára Bejlek ve svém největším osmifinále změří síly se světovou čtyřkou Jelenou Rybakinovou, o postup mezi nejlepší šestnáctku budou bojovat Jakub Menšík a Jiří Lehečka. Aryna Sabalenková bude pokračovat v obhajobě proti 15 zápasů neporažené Danielle Collinsové.

Parádní jízda Bejlek pokračuje, česká teenagerka je v Madridu v osmifinále. Vondroušová končí

WTA MADRID – Sára Bejlek (18) pokračuje na podniku WTA 1000 v Madridu v životním turnaji a dál sbírá svá první vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu. Po zvládnuté kvalifikaci zvládla už tři zápasy v hlavní fázi, ve třetím kole smetla 6:3, 6:1 nenasazenou Ashlyn Kruegerovou (19) a zahraje si své největší osmifinále v kariéře. Markéta Vondroušová (24) se ani na třetí pokus ve španělské metropoli nedostala mezi šestnáctku nejlepších.

Bejlek má jedinečnou šanci projít v Madridu do osmifinále, o postup se popere také Vondroušová

V rámci nedělního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open budou o osmifinále bojovat poslední dvě české naděje ve dvouhře žen. Kvalifikantka Sára Bejlek sbírá ve španělské metropoli svá první vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu a má velmi hratelné třetí kolo proti Ashlyn Kruegerové. Markéta Vondroušová narazí na teenagerku Mirru Andrejevovou, která v předchozím kole vyřadila Lindu Noskovou. V obhajobě budou pokračovat Carlos Alcaraz a Aryna Sabalenková.

Bejlek si v Madridu vyšlápla i na Kalinskou, bez problémů do třetího kola postoupila také Vondroušová

WTA MADRID - Sára Bejlek (18) na antukové tisícovce v Madridu navázala na premiérovou výhru na okruhu WTA a první skalp členky TOP 50. Dva dny po výhře nad Annou Blinkovovou si vyšlápla i na 25. hráčku světa Annu Kalinskou (25), kterou přehrála 6:1, 6:4 a včetně kvalifikace přidala čtvrtou výhru v řadě. Do třetího kola z českých tenistek postoupila ještě nasazená Markéta Vondroušová (24), naopak Linda Nosková (19) poprvé od loňského srpna nezvládla své úvodní vystoupení a Barbora Krejčíková (28) i ve druhém duelu po dvouměsíční pauze neudržela vedení 1:0 na sety.

Nosková sehraje souboj teenagerek s Andrejevovou, v akci budou i Vondroušová, Krejčíková a Bejlek

V rámci pátečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se představí kvarteto českých tenistek. Do turnaje vstoupí po volném losu v prvním kole Markéta Vondroušová, Barbora Krejčíková a Linda Nosková, kterou čeká souboj teenagerek s Mirrou Andrejevovou. O postup mezi nejlepší dvaatřicítku zabojuje také kvalifikantka Sára Bejlek. Obhajobu titulu odstartují Carlos Alcaraz a Aryna Sabalenková.

Bejlek má první výhru na okruhu WTA, v Madridu vyřadila členku TOP 50 Blinkovovou

WTA MADRID - Sára Bejlek (18) na šestý pokus slaví premiérovou výhru v hlavní soutěži turnaje WTA. Česká teenagerka se dočkala na prestižní antukové akci v Madridu, kde při debutu na podniku kategorie WTA 1000 otočila zápas s 45. hráčkou světa Ruskou Annou Blinkovovou (25), připsala si nejcennější skalp a navázala na dvě výhry z kvalifikace.

Bejlek zahájila kvalifikaci v Madridu skalpem bývalé světové dvanáctky Wickmayerové

WTA / ATP MADRID - Sára Bejlek (18) znovu po týdnu zvládla vstup do dvoukolové kvalifikace antukového turnaje WTA. Boj o místo mezi elitou na tisícovce v Madridu česká teenagerka začala hladkou výhrou nad zkušenou Belgičankou Yaninou Wickmayerovou (34). Bývalou dvanáctou hráčku světa porazila bez ztráty podání 6:1, 6:4. Naopak vpodvečer ve španělské metropoli neuspěl Vít Kopřiva (27).

Kopřiva je krok od hlavní soutěže v Indian Wells, Bejlek do kvalifikace nenastoupila

Vít Kopřiva (26) má na dosah svůj premiérový start v hlavních soutěžích turnajů Masters. Nasazený Čech začal v kvalifikačních bojích v kalifornském Indian Wells hladkou výhrou 6:2, 6:3 nad domácí divokou kartou Cooperem Woestendickem (17) a o místo v hlavním losu si zahraje s Constantem Lestiennem. Sára Bejlek (18) k utkání prvního kola kvalifikace nenastoupila.

Martincová v Austinu na kvalifikaci nenavázala, Stephensová ji dorazila kanárem

WTA AUSTIN - České tenistky po úspěšně absolvované kvalifikaci dohrály na turnaji v americkém Austinu hned v prvním kole. Tereza Martincová (29) neukončila přes půl roku trvající čekání na výhru v hlavní soutěži podniku WTA, když nenašla recept na domácí nasazenou dvojku Sloane Stephensovou (30) a prohrála 4:6, 0:6. O vůbec premiérovou výhru na hlavním okruhu marně usilovala Sára Bejlek (18), jež nestačila na nasazenou jedničku Anhelinu Kalininovou z Ukrajiny (27).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist