Copil Marius

Copil Marius

33
muž
Rumunsko
Datum nar.:
17. 10. 1990
Výška:
193 cm
Váha:
87 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 367. / 56.
čtyřhra: 679. / 182.

Sinner je nejmladším semifinalistou od roku 2014, po dvou letech je v semifinále i Murray

ATP ANTVERPY - Osmnáctiletý Ital Jannik Sinner v Antverpách porazil Američana Francese Tiafoea a stal se nejmladším semifinalistou turnaje ATP za posledních pět let. Poprvé od French Open 2017 se do semifinále dostal Andy Murray, přestože si postup přes Rumuna Mariuse Copila hodně zkomplikoval.

Berdych ve Winston-Salemu porazil Seppiho a ukončil půl roku dlouhé čekání na výhru

ATP WINSTON-SALEM - Tomáš Berdych odehrál teprve druhý zápas za posledních pět měsíců a ve Winston-Salemu ukončil půl roku dlouhé čekání na vítězství. Český tenista, který dlouhodobě laboroval s bolestmi zad, porazil ve třech setech Itala Andrease Seppiho, s nímž si vylepšil vzájemnou bilanci na 9-2. Ve druhém kole se střetne se Srbem Filipem Krajinovičem.

Loňský finalista Copil v Sofii vyřadil Wawrinku, i když byl dva míčky od porážky

ATP SOFIE - Dvěma zápasy dnes v bulharské Sofii začal halový turnaj ATP. Oba vítězové byli dva míčky od vyřazení, než loňský finalista Marius Copil vyřadil Švýcara Stana Wawrinku a Australan Matthew Ebden potvrdil roli favorita proti domácímu Adrianu Andreevovi.

Federer podeváté ovládl rodnou Basilej a má 99. titul

ATP BASILEJ - Roger Federer získal 99. titul. Podeváté v kariéře ovládl halový turnaj v rodné Basileji, ve finále sedmatřicetiletý Švýcar porazil ve dvou setech rumunského kvalifikanta Mariuse Copila.

Copil v Basileji udolal i Zvereva. V boji o první titul vyzve Federera

ATP BASILEJ - Marius Copil na halovém turnaji ATP 500 v Basileji zdolal světovou pětku Alexandera Zvereva, připsal si druhý skalp hráče Top 10 během čtyř dnů i v kariéře a postoupil do svého druhého a dosud největšího finále. O první titul si 28letý Rumun zahraje proti domácí hvězdě a osminásobnému šampionovi Rogeru Federerovi.

Copil si v Basileji vyšlápl na Čiliče a má první skalp hráče Top 10

ATP BASILEJ - Marin Čilič na podzim marně hledá ztracenou formu. Po nezdarech v Asii sebevědomí nezíská ani v Basileji, kde vypadl už ve druhém kole s Mariusem Copilem. Rumunský tenista porazil chorvatského favorita ve dvou setech a poprvé v kariéře postoupil přes hráče elitní světové desítky.

Souboj bratrů Zverevových vyhrál mladší Saša. Murray uspěl v nočním tříhodinovém maratónu

ATP WASHINGTON - První vzájemný souboj bratrů Zverevových v hlavní soutěži turnaje ATP vyhrál favorizovaný Alexander. Ve Washingtonu obhájce titulu zvítězil ve dvou setech a postoupil do čtvrtfinále, v němž se utká v repríze loňského semifinále s Japoncem Nišikorim. První čtvrtfinále po téměř roční pauze vybojoval v třetím třísetovém zápase Brit Andy Murray, který po tříhodinovém boji udolal ve tři hodiny ráno Rumuna Copila.

Bosňan Bašič v Sofii proměnil své první finále v titul

ATP SOFIE - Šestadvacetiletý Mirza Bašič zakončil svůj životní turnaj triumfem. V hale v bulharské Sofii v souboji dvou finálových debutantů udolal 7-6 6-7 6-4 Rumuna Mariuse Copila a necelý půl rok po Damiru Džumhurovi se stal druhým bosenským vítězem turnaje ATP v historii.

Bosenský kvalifikant Bašič po skalpu Wawrinky a Rumun Copil jsou poprvé ve finále

ATP SOFIE - Mirza Bašič a Marius Copil si v Sofii zahrají poprvé v kariéře ve finále turnaje ATP. Bosenský kvalifikant Bašič v semifinále zaskočil nasazenou jedničku Stana Wawrinku, Rumun Copil zastavil Slováka Jozefa Kovalíka.

Murray v Madridu začal hladkou výhrou nad Copilem

ATP MADRID - Andy Murray vstoupil do turnaje Masters v Madridu bezproblémovou výhrou nad Rumunem Mariusem Copilem, kterému nenabídl jediný brejkbol. Do osmifinále už postoupili také David Goffin a Dominic Thiem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist