De Voest Rik

De Voest Rik

43
muž
JAR
Datum nar.:
5. 6. 1980
Výška:
180 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 110.
čtyřhra: - / 39.

Končím, oznámil Jihoafričan De Voest

Svůj poslední profesionální turnaj v kariéře odehraje tento týden Jihoafričan Rik de Voest. Momentálně až 635. hráč světa dnes oznámil, že po challengeru ve Vancouveru pověsí po dlouhých 16 letech raketu na hřebík.

Mayer se kvůli zranění odhlásil z Australian Open

Z Australian Open se odhlásil 20. nasazený Florian Mayer. Německý tenista přijde o úvodní grandslam sezony kvůli zranění kyčle, místo něj si v Melbourne zahraje Jihoafričan Rik De Voest.

Murray prohrál potřetí v řadě, nestačil na Younga

ATP INDIAN WELLS - Andy Murray se dostává do herního útlumu. Po finále na Australian Open stále čeká na vítězství, v Indian Wells nestačil ani na hráče druhé světové stovky Donalda Younga. Naopak úspěšně do turnaje vstoupila světová jednička Rafael Nadal, nebo Juan Martin Del Potro. Argentinec vyřadil obhájce titulu Ljubičiče.

Obhájce titulu López nastřílel 28 es, ale končí

Nasazeným hráčům turnaj v Johannesburgu nesvědčí. Ze hry o titul dnes vypadli čtyři z nich, včetně turnajové jedničky Feliciana Lópeze. Španělský obhájce titulu nestačil na Kanaďana Dancevice; vypálil proti němu sice 28 es, ani ta ale nezabránila jeho prohře 7-6 2-6 6-7.

Baghdatis končí. Djokovič, Verdasco a Nalbandian se po bojích zachránili

US OPEN muži - Druhý den na US Open favoritům příliš nepřeje. Největším překvapením je vyřazení Kypřana Baghdatise, jenž nestačil na Clementa. Až v pátém setu si postup přes krajana Troického zajistil Srb Djokovič.

Ljubičič zahájil oblíbený turnaj v Záhřebu výhrou

ATP ZÁHŘEB / JOHANNESBURG / VIŇA DEL MAR - Tenisový kolotoč nezastavuje. Sotva skončilo Australian Open, už se rozjely tři turnaje kategorie ATP Tour 250. Na halovém podniku v Záhřebu zahájil vítězně domácí Ljubičič, který v chorvatské metropoli ještě nikdy nechyběl ve finále.

Ve Vídni postoupili z kvalifikace Hernych a Šnobel

ATP VÍDEŇ - Radka Štěpánka doplní v hlavní soutěži turnaje ATP ve Vídni další dva čeští tenisté. V kvalifikaci dnes uspěli Jan Hernych a Pavel Šnobel, který se v prvním kole utká právě se Štěpánkem. Hernychovým soupeřem bude Chorvat Roko Karanušič.

Štěpánkovi odveta za olympiádu vyšla, v Métách je ve čtvrtfinále

ATP MÉTY - Úspěšný den českých tenistů dnes ve francouzských Métách dovršil Radek Štěpánek. Stejně jako Berdych a Zakopalová v Tokiu si v pátek zahraje o postup do semifinále. V zápase druhého kola dnes ve třech setech udolal domácího Michaela Llodru, kterému tak oplatil porážku z olympidáy.

Zakopalová v Indian Wells postoupila do 2. kola

Aktualizováno 12.03. 23:01 - Úspěšné vystoupení českých tenistek na turnaji v Indian Wells pokračují. Jako první se dnes v hlavní soutěži představila Klára Zakopalová, kterou čekala Emilia Salerniová z Argentiny. Šestadvacetiletá Češka dokázala vyhrát dvakrát 6-4 a postoupit do 2. kola. Dnes čekají duely prvního kola ještě Voráčovou a Záhlavovou.

Čechům se v kvalifikaci nedařilo

Už zítra bude v Indian Wells zahájen první turnaj Masters Series této sezony. V pavouku mužů i žen jsou však stále volná místa pro úspěšné kvalifikanty. Mezi muži však jméno českého zástupce nenajdeme. Jan Hernych i Lukáš Dlouhý své dnešní zápasy nezvládli a s turnajem se loučí dříve, než vůbec začal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist