Fett Jana

Fett Jana

27
žena
Chorvatsko
Datum nar.:
2. 11. 1996
Výška:
168 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 150. / 97.
čtyřhra: 1232. / 348.

Siniaková se po sedmi letech vrátila do Hongkongu vítězně, Fruhvirtová vyřadila nasazenou sedmičku

Kateřina Siniaková (27) se po sedmi letech vrátila do Hongkongu a své působení zahájila cennou výhrou 6:4, 7:6 nad Xiyu Wang (22), která před pár týdny v nedalekém Guangzhou poprvé ovládla turnaj WTA. Rodačka z Hradce Králové, která nedávno přerušila sérii sedmi porážek, upravila svou letošní bilanci na 17 výher a 18 proher. Do turnaje úspěšně vstoupila také Linda Fruhvirtová (18), jež měla před pár týdny na kontě dokonce devět proher v řadě. V úvodním kole si vyšlápla na nasazenou sedmičku Peyton Stearnsovou (22).

Muchová na poslední chvíli zahájila obrat, ve Varšavě jdou dál i Martincová a Nosková

Karolína Muchová (26) na poslední chvíli nastartovala obrat, v úvodním kole ve Varšavě přetlačila 4:6, 7:6, 6:3 Aljaksandru Sasnovičovou (29) a připsala si první vítězství od finálové účasti na French Open. Do další fáze postoupily také Tereza Martincová (28) a Linda Nosková (18). Úvodní zápas po zranění nezvládla Linda Fruhvirtová (18) a na první soupeřce ztroskotala i Kateřina Siniaková (27).

36! Šwiateková ve Wimbledonu znovu protáhla neporazitelnost a má nejdelší vítěznou sérii v tomto století

WIMBLEDON - Iga Šwiateková od poloviny února nenašla jedinou přemožitelku a svou neporazitelnost nyní čítající už 36 zápasů protáhla i ve Wimbledonu. Světová jednička v All England Clubu, kde před čtyřmi lety ovládla juniorku, začala výhrou 6-0 6-3 nad kvalifikantkou Janou Fettovou a dosáhla na nejdelší vítěznou sérii v tomto století.

Lucemburk: Bouzková je po čtvrt roce ve 2. kole, Vondroušová postoupila již do čtvrtfinále

WTA LUCEMBURK - Marie Bouzková v Lucemburku zdolala nasazenou Číňanku Shuai Zhang a poprvé po třech měsících přes první kolo turnaje WTA. Už ve čtvrtfinále je Markéta Vondroušová, která si poradila s Chorvatkou Janou Fettovou.

Krejčíková v Linci postoupila do 2. kola, Martincová vzdala souboj kvalifikantek

WTA LINEC - Z tria českých tenistek zvládla vstup do turnaje WTA v Linci pouze Barbora Krejčíková, jež si ve třech setech poradila s Francouzkou Harmony Tanovou. Dnes naopak neuspěla Tereza Martincová, která kvůli bolestem břicha vzdala souboj s Chorvatkou Janou Fettovou a nenavázala tak na úspěšnou kvalifikaci.

Hlasujte v zářijových anketách WTA. Uspět mohou Karolína Plíšková a Muchová

Stejně jako každý měsíc i za září mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. Mezi nominovanými jsou dvě české tenistky Karolína Plíšková a Karolína Muchová.

Miami: Martincová utekla Erraniové z mečbolu za stavu 0-5! V kvalifikaci postupuje i Krejčíková

WTA MIAMI - Tereza Martincová v prvním kole kvalifikace turnaje v Miami ztratila proti bývalé světové pětce Saře Erraniové vedení 6-4 a 5-3 a v rozhodujícím setu čelila za stavu 0-5 mečbolu, divoký zápas hraný ve velkém horku ale nevzdala a nakonec přes bývalou finalistku French Open překvapivě postoupila. Po obratu je v závěrečném druhém kole i Barbora Krejčíková, jež se proti Chorvatce Fettové dostala ze stavu 4-6 a 2-5.

Neuvěřitelný obrat v Rod Laver Areně! Wozniacká otočila stav 1-5 15-40 proti Fettové!

AUSTRALIAN OPEN - Caroline Wozniacká byla ve druhém kole Australian Open dvakrát míček od vyřazení, když v rozhodující sadě prohrávala už 1-5 15-40! Světová dvojka ale nakonec předvedla fantastický obrat a 119. hráčku světa Janu Fettovou po dvouapůlhodinové dramatické bitvě přetlačila a postoupila do třetího kola. O první melbournské osmifinále od roku 2013 bude jedna z největších favoritek usilovat proti Kiki Bertensové.

Strýcová v Linci vybojovala další výhru a je ve čtvrtfinále

WTA LINEC - Barbora Strýcová vydřela další výhru. Nasazená dvojka letošního ročníku halové akce WTA International v Linci po obratu zdolala 2-6 6-3 6-3 chorvatskou kvalifikantku Janu Fettovou a po téměř dvouapůlhodinové bitvě si poprvé v Linci zahraje čtvrtfinále. V něm bude její soupeřkou turnajová sedmička Tatjana Mariaová, se kterou oba předchozí vzájemné duely v hale vyhrála.

Allertová čtvrtfinále v Linci neobhájí, prohrála s Fettovou

WTA LINEC - Denisa Allertová poprvé po čtyřech měsících nezvládla zápas prvního kola. Na podniku WTA v Linci česká tenistka nestačila na Chorvatku Janu Fettovou a v Rakousku tak neobhájí loňské čtvrtfinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist