Gimelstob Justin

Gimelstob Justin

47
muž
USA
Datum nar.:
26. 1. 1977
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 63.
čtyřhra: - / 22.

Odsouzený bývalý tenista Gimelstob odstoupil z Rady ATP

Bývalý úspěšný americký tenista Justin Gimelstob odstoupil z Rady ATP týden poté, co byl odsouzen za napadení a ublížení na zdraví. Soud v Los Angeles mu udělil tříletý podmíněný trest a 60 dnů veřejně prospěšných prací za to, že loni zbil kamaráda.

Bývalý tenista a člen Rady ATP Gimelstob byl odsouzen za napadení

Bývalý úspěšný tenista a člen Rady ATP Justin Gimelstob byl odsouzen za napadení a ublížení na zdraví. Soud v Los Angeles udělil dvaačtyřicetiletému Američanovi tříletý podmíněný trest a 60 hodin veřejně prospěšných prací za to, že loni v říjnu zbil kamaráda.

Evertová a Davenportová si zahrají v televizním seriálu

Dvě někdejší světové jedničky Chris Evertová a Lindsay Davenportová se příští rok představí fanouškům v rolích hereček. Obě bývalé hráčky se spolu s dalším americkým tenistou Justinem Gimelstobem objeví v epizodě televizního seriálu "Kriminálka Las Vegas".

'Bitva pohlaví': Chystá se smíšený turnaj mužů a žen

Umíte si představit, jak na jedné straně kurtu nastupuje Roger Federer a na druhé například Ana Ivanovičová? To je sice utopie, ve Spojených státech se ale chystá něco podobného. Začátkem srpna se v Kalifornii odehraje turnaj, na kterém nastoupí současní i bývalí profesionální tenisté a tenistky.

Gimelstob nazval Kurnikovovou "děvkou"

Bývalý americký tenista Justin Gimelstob nevstoupil nejšťastnějším způsobem do role hráčského zástupce organizace ATP. V rozhlasovém pořadu urazil řadu bývalých i současných tenistek, a přestože se vzápětí za hrubá slova omluvil, ATP považuje jeho výroky za neomluvitelné.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist