Graf Steffi

Graf Steffi

54
žena
Německo
Datum nar.:
14. 6. 1969
Výška:
176 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 3.
čtyřhra: - / 102.

Rekord Grafové padl. Djokovič je světovou jedničkou už 378 týdnů

Novak Djokovič dnes překonal rekord v počtu týdnů strávených v čele světových žebříčků ve dvouhře. 35letý Srb je světovou jedničkou celkově 378. týden a v historické tabulce se dostal před legendární Němku Steffi Grafovou.

Památné souboje, řevnivost na kurtu i mimo něj aneb největší tenisoví rivalové

Rivalita. Sportovní svět by bez ní byl výrazně nudnějším prostorem. Vyostřené souboje, mnohdy dochucené zákulisním bojem, jsou i kořením tenisu. Řevnivost Johna McEnroea už sice nebývá v této korektní době běžným jevem, ale i současní tenisté a tenistky se umí rozvášnit. Podívejte se na vybrané příklady z minulosti i současnosti.

Grafová: Napsat knihu? Na to nejsem dost otevřená

Německá tenistka Steffi Grafová nemá v plánu, že jednou napodobí svého manžela Andre Agassiho a jako on napíše knihu o svém životě a úspěšné kariéře. Američan předloni vydal biografii nazvanou Open, v které odhalil mnoho věci; mimo jiné, že nosil příčesek nebo dokonce užíval rekreační drogy.

Agassi s Grafovou se představili v pražské O2 Areně

Bývalý americký tenista Andre Agassi včera porazil v exhibici Advantage Tennis IV v Praze Jiřího Nováka v utkání na jeden set 8-7. Ve smíšené čtyřhře se pak Novákovi povedlo někdejší světové jedničce porážku oplatit. S wimbledonskou vítězkou Janou Novotnou vyhráli nad Američanem a jeho manželkou Steffi Grafovou z Německa 6-5 díky výhře 7:4 v tie-breaku.

Díky tenisu máme čas na děti, říkají manželé Grafová a Agassi

Stále v dobré kondici vypadají bývalé tenisové hvězdy a Němka Steffi Grafová a Američan Andre Agassi. "Já klamu tělem, ve formě nejsem," uvedl s úsměvem osminásobný grandslamový vítěz po příletu do Prahy, kam dnes slavný manželský pár dorazil na exhibici Advantage Tennis IV, kterou odehraje večer v O2 aréně.

Grafová s Agassim se v Praze zdrží jen pár hodin

Několikahodinovou rychlovkou bude návštěva slavného manželského tenisového páru Andre Agassi a Steffi Grafová v Praze. Držitelé dohromady 30 grandslamových titulů ve dvouhře přiletí do české metropole v úterý 7. června dopoledne, od 18:00 se v O2 aréně představí jako hlavní hvězdy exhibice Advantage Tennis IV. na kurtu a poté se hned vrátí za dětmi do Německa.

Hvězdný pár v Praze: Agassiho vyzve Novák, Grafová nastoupí v mixu

Zápas Jiřího Nováka s někdejší světovou jedničkou Andrem Agassim bude hlavním bodem exhibice Advantage Tennis IV. V pražské O2 areně se bude hrát 7. června od 18:00 a na kurtu se ve smíšené čtyřhře představí po boku Agassiho jeho manželka a vítězka dvaadvaceti grandslamů Steffi Grafová.

Za rok v Ostravě? Možná s Agassim a Grafovou!

Američan Andre Agassi a Němka Steffi Grafová by se mohli za rok představit na exhibici v Česku. Slavný tenisový manželský pár by mohl naplnit čtvrtý díl exhibicí legend Tennis Advantage. Miroslav Černošek, majitel pořádající České sportovní, v Ostravě naznačil, že s nimi o účasti jedná.

Tenis pod novou střechou ve Wimbledonu si jako první zahráli Agassi s Grafovou

V nejslavnějším tenisovém areálu Wimbledonu se dnes poprvé v historii hrál zápas se zataženou střechou. První utkání, v němž šlo o výsledek až v poslední řadě, pod novou střechou hlavního dvorce obstarali hvězdný manželský pár Grafová, Agassi na jedné a bývalá světová jednička Cljistersová s nejlepším Britem poslední dekády Henmanem na druhé straně.

Lístky na exhibici ve Wimbledonu zmizely během pěti minut

Jen pět minut vydržely v předprodeji vstupenky na tenisovou exhibici, která se v květnu uskuteční poprvé pod novou střechou na centrálním dvorci ve Wimbledonu. Před patnáctitisícovým publikem budou 17. května své kousky předvádět Andre Agassi a jeho žena Steffi Grafová, dále bývalá domácí hvězda Tim Henman a někdejší světová jednička Kim Clijstersová z Belgie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist