Grosjean Sebastien

Grosjean Sebastien

45
muž
Francie
Datum nar.:
29. 5. 1978
Výška:
175 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 52.

Noaha v čele francouzské reprezentace nahradí Grosjean

Novým kapitánem francouzské daviscupové reprezentace bude bývalý čtvrtý hráč světového žebříčku Sébastien Grosjean. Vítěz týmové soutěže z roku 2001 na lavičce nahradí Yannicka Noaha, který se rozhodl po této sezoně skončit. S domácím svazem se Grosjean dohodl na dvouleté smlouvě.

Gasqueta bude trénovat Bruguera

Francouzský tenista Richard Gasquet se bude v příští sezoně připravovat pod vedením dvojnásobného vítěze Roland Garros Sergiho Bruguery. Devátý hráč světového žebříčku angažování nového trenéra potvrdil listu L'Equipe, spolupráce s někdejší španělskou hvězdou prý naplno začne fungovat v únoru.

Grosjean ukončí kariéru

Bývalý čtvrtý hráč světa Sebastien Grosjean hraje poslední sezonu své kariéry. Francouzský tenista to oznámil během exhibice v Rueil-Malmaison, kde se utkal s Chilanem Fernandem Gonzalesem.

Štěpánek i Hájek jsou v Sunrise ve druhém kole

CHALLENGER SUNRISE - Radek Štěpánek zahájil challenger v Sunrise suverénním vítězstvím, když smetl Ukrajince Stachovského. Do druhého kola postoupil po výhře nad Grosjeanem i Jan Hájek.

Auckland: Kohlschreiber dostal lehčího soupeře a nezaváhal

ATP AUCKLAND - Už v prvním kole měl narazit na Nalbandiana. Argentinský tenista se ale zranil a Kohlschreiber tak do turnaje v Aucklandu vstoupil duelem s jedním z poražených kvalifikantů. A uspěl, byť minulý týden propadl a připsal si hned pět porážek. Suverénně si dnes na Novém Zélandu vedl Juan Monaco.

Simon v Lyonu nezaváhal. Dva Francouzi jsou už ve čtvrtfinále

ATP LYON - Šest Francouzů v šesti zápasech nastoupilo ve středu na turnaji v Lyonu a úspěšnost měli více než padesátiprocentní. První kolo zvládli všichni nasazení domácí tenisté včetně dvojky Gillesa Simona.

Méty: Monfils suverénní, Gasquet se pomalu dere zpět

Po čtyřech letech se vrátil Francouz Gael Monfils na domácí halový podnik do Mét a hned ve svém úvodním vystoupení smetl krajana Grosjeana. Ve čtvrtfinále je i Richard Gasquet, kterému bylo snad již definitivně očištěno jméno po kokainové aféře.

Čtyřnásobný vítěz Roddick v Queen's Clubu nezaváhal

ATP LONDÝN - Andy Roddick se může stát prvním tenistou, který dokáže popáté vyhrát tradiční přípravu na Wimbledon v Queen's Clubu. Letošní ročník zahájil bez problémů, když porazil Belgičana Vliegena.

Preview: Spadea - Grosjean

I dnes pokračuje tenisový turnaj v Los Angeles zápasy prvního kola. Sebastien Grosjean odehraje letos druhý a celkově již šestý zápas proti Vincentu Spadeovi. Poprvé se oba zkušení tenisté potkali již v roce 1999 v Indianapolisu, kde zvítězil americký hráč. Jeho francouzský kolega zvítězil v následujících třech utkáních. Naposled letos v Adelaide ale slavil vítězství opět Vincent Spadea.

Preview: Gasquet - Grosjean

Tenisový Wimbledon pokračuje samozřejmě i dnes. Na programu druhého kola je kromě španělského souboje Almagra s Garicou-Lopezem také duel dvou borců ze země galského kohouta – Richarda Gasqueta a Sebastiena Grosjeana.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist