Sestini Hlaváčková Andrea

Sestini Hlaváčková Andrea

37
žena
Česká republika
Datum nar.:
10. 8. 1986
Výška:
174 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 58.
čtyřhra: - / 3.

Sestini Hlaváčková o šancích Vondroušové v semifinále. Vždycky jsem chtěla Wimbledon vyhrát

Boj o další tituly z legendárního Wimbledonu vrcholí. A Češi mají stále tři želízka v ohni. O finále se ve čtvrtek popere Markéta Vondroušová (24), v deblu pak spolu se svou tchajwanskou spoluhráčkou Hsieh Su-Wei o finálovou účast zabojuje Barbora Strýcová (37). Postaví se jim další Češka, Marie Bouzková (24) po boku Španělky Sorribesové Tormové. Co říká na suverénní počínání Markéty Vondroušové v turnaji a jak na legendární Wimbledon vzpomíná ona sama? Tentokrát jsme v podcastu Livesport Daily vyzpovídali bývalou profesionální tenistku Andreu Sestini Hlaváčkovou.

Rodina, slzy, úsměvy. Dojatá Sestini Hlaváčková se naposledy rozloučila s fanoušky

V modrých šatech, s manželem Fabriziem či sestrou Janou za zády a dcerkou Isabellou po boku řekla dnes Andrea Sestini Hlaváčková sbohem aktivní kariéře. Trojnásobná grandslamová šampionka a stříbrná olympijská medailistka ze čtyřhry ukončila působení na kurtech během turnaje Livesport Prague Open ve čtvrtek po čtvrtfinálové prohře v deblu s Lucií Hradeckou, dnes se oficiálně rozloučila s fanoušky. Během slavnostní řeči poděkovala všem, kteří se na její kariéře podíleli, a několikrát ji do očí vyhrkly slzy.

Sestini Hlaváčková: Je konec jedné éry. Slzy po prohře nejsou, priority mám už jinde

WTA PRAHA - Andrea Sestini Hlaváčková skončila na svém rozlučkovém turnaji ve čtvrtfinále. Na Livesport Prague Open ve Stromovce v něm s Lucií Hradeckou prohrály hladce 3-6 1-6 s japonsko-britskou dvojicí Miju Katová a Samantha Murrayová. Žádné slzy, teď už se chce jen radovat.

Sestini Hlaváčková si výhrou na Livesport Prague Open natáhla kariéru, potěšila ji i fandící dcera

Šťastná, že si úspěšným vstupem do turnaje Livesport Prague Open prodloužila kariéru, byla po triumfu s Lucií Hradeckou tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. Bývalá světová trojka v deblu, která pojala letošní turnaj WTA v Praze jako rozlučku, slavila ve Stromovce výhru nad Miriam Kolodziejovou a Anastasií Detiucovou 5-7 6-2 10-3. Potěšilo ji, že i když se s Hradeckou potkaly na kurtech po šesti letech, společné automatismy se jí vrátily. Dojala ji také přítomnost dcery Isabelly v hledišti.

Ještě zažít pocit vítězství, přeje si Andrea Sestini Hlaváčková. Vrací se i kvůli dcerce

Andreu Sestini Hlaváčkovou (35) čeká poslední turnaj v kariéře. Po letech bez tenisu, kdy si plnila zejména mateřské radosti a povinnosti, se na Livesport Prague Open naposledy vrátí na kurt. Dnem rozlučky, která proběhne po boku Lucie Hradecké (37), se stalo pondělí 25. července. Ale pokud se stříbrnému páru z londýnské olympiády podaří vyhrát, může se tato závěrečná párty třeba i protáhnout.

Bouzková si v Praze poradila s Krausovou, Martincová finále na Livesport Prague Open neobhájí

LIVESPORT PRAGUE OPEN - Marie Bouzková na třetí pokus vyhrála zápas v hlavní soutěži domácího turnaje WTA v Praze. V prvním vystoupení od úspěšného Wimbledonu potvrdila roli favoritky proti Rakušance Sinje Krausové startující z pozice lucky losera. Naopak vstup do Livesport Prague Open nezvládla loňská finalistka Tereza Martincová, která neudržela vedení proti Chloé Paquetové a utrpěla pátou porážku v řadě.

Krejčíková obhajuje na turnaji WTA v Praze titul, Sestini Hlaváčková se loučí

Světová dvojka Anett Kontaveitová z Estonska, úřadující šampionka Barbora Krejčíková nebo s kariérou se loučící Andrea Sestini Hlaváčková budou taháky tenisového Livesport Prague Open. Turnaj, jenž je už poosmé součástí okruhu WTA, se hraje na tvrdém povrchu v areálu pražské Sparty ve Stromovce od 25. do 31. července. Po dvou letech se mohou tribuny naplnit maximálním počtem fanoušků.

Sestini Hlaváčková se v červenci v Praze rozloučí s kariérou, bude hrát debla s Hradeckou

Andrea Sestini Hlaváčková, která před více než třemi lety přerušila kvůli mateřství kariéru, sehraje na konci července své poslední profesionální utkání. Pětatřicetiletá dvojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře se rozloučí na turnaji Livesport Prague Open v deblu po boku své dřívější parťačky Lucie Hradecké. Turnaj se uskuteční od 25. do 31. července.

Tvrdí fanoušci a nejtěžší grandslam. České tenisové osobnosti probírají French Open - 1. díl

Nejzábavnější zápas? Atmosféra? A jak to bude vypadat letos? Jiří Novák (47), Andrea Sestini Hlaváčková (35) a Barbora Strýcová (36) se pustili do malé analýzy a zavzpomínali na časy, kdy sami bojovali na French Open a užívali si radosti i zklamání. A samozřejmě nezapomněli přidat svoje tipy na blížící se grandslam. "Na letošním turnaji žhavých kandidátů moc nevidím, ale nebezpeční budou určitě Nadal, Tsitsipas a Alcaraz," řekl například Novák, bývalá světová pětka.

Přivítejte na svět Isabellku, oznámila novopečená maminka Sestini Hlaváčková

Čerstvě třiatřicetiletá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková porodila dceru Isabellu. S italským manželem Fabriziem, jehož si po osmiletém vztahu vzala v červenci 2017, se radují z prvního dítěte už pár dnů. Dnes to dvojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře oznámila na sociálních sítích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist