Klimovicova Linda

Klimovicova Linda

19
žena
Česká republika
Datum nar.:
18. 6. 2004
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 258. / 257.
čtyřhra: 418. / 408.

Valentová vyhrála i 19. letošní zápas a dál dominuje, ve finále v Egyptě porazila Klimovičovou

Tereza Valentová (17) zvládla i 19. letošní zápas a je v probíhající sezoně stále neporažena. Sedmnáctiletá Češka porazila ve finále podniku W35 v egyptském Šarm aš-Šajchu 7:5, 6:2 o dva roky starší krajanku Lindu Klimovičovou (19) a získala svůj pátý letošní a zároveň kariérní titul na profesionální tour. Ve finálovém duelu na akci stejné kategorie v Itálii neuspěla Lucie Havlíčková (19).

České žně na okruhu ITF. Trofej pro vítěze získali Nicod, Klimovičová i Sisková

Druhá březnová neděle je ve znamení českých úspěchů na turnajích ITF. Ve finálových duelech totiž uspěli všechny tři mladé české naděje. Jakub Nicod (19) znovu po týdnu dobyl tuniský Monastir, Linda Klimovičová (19) potřetí kralovala v italském Solarinu a získala svůj nejcennější titul a Anna Sisková (22) triumfovala v egyptském Šarm aš-Šajchu.

První triumf pro teenagerku Klimovičovou. Osmnáctiletá Češka slaví v Egyptu

ITF ŠARM AŠ-ŠAJCH - Linda Klimovičová na turnaji ITF W15 na tvrdém povrchu v egyptském Šarm aš-Šajchu slaví první titul mezi ženami. Ve finále 18letá Češka uspěla na druhý pokus, Slovenku Katarinu Kužmovou zdolala 7-5 6-7 6-2.

Do finále Tenisové extraligy postoupili opět Prostějov a Sparta

Ve finále Tenisové extraligy smíšených družstev se stejně jako před rokem utkají Prostějov a pražská Sparta, která loni získala titul po dvaceti letech. Soutěž vyvrcholí v pátek v Milovicích.

Prostějov potvrdil roli favorita a je ve finále Tenisové extraligy. V něm vyzve pražskou Spartu

TENISOVÁ EXTRALIGA - Letošní ročník Tenisové extraligy má po dnešku kompletní obsazení finále. Prostějov na domácí půdě potvrdil roli favorita, Pardubice porazil 6-1 a ve středečním finále v Říčanech u Prahy vyzve pražskou Spartu, která slavila postup již včera.

Třetí turnaj, druhý titul. 13letá Brenda Fruhvirtová rázně vstoupila mezi juniorky

ITF J3 ISTANBUL - Teprve 13letá Brenda Fruhvirtová proměnila svůj třetí turnaj mezi juniorkami v druhý titul. Pár týdnů po triumfu na turnaji ITF J2 v Káhiře, kde se stala nejmladší vítězkou turnaje této kategorie od roku 1995, tento týden suverénně ovládla podnik ITF J3 v Istanbulu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist