Kwon Soon Woo

Kwon Soon Woo

26
muž
Jižní Korea
Datum nar.:
2. 12. 1997
Výška:
180 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 479. / 52.
čtyřhra: 1391. / 81.

Málaga volá! Macháč s Lehečkou porazili i Korejce a Češi jsou blízko postupu

DAVIS CUP - Čeští tenisté si s velkou pravděpodobností zajistili postup do čtvrtfinále finálového turnaje Davisova poháru, kterého se v listopadu ve španělské Málaze zúčastní osm nejlepších zemí. Ve skupinové fázi ve Valencii si po domácím Španělsku poradili 3:0 na zápasy také s Jižní Koreou, když první bod vydřel Tomáš Macháč (22) po téměř tříhodinové bitvě se Seong Chan Hongem (26), Jiří Lehečka (21) následně potvrdil roli favorita v souboji týmových jedniček proti Soonwoo Kwonovi (25) a Jakub Menšík (18) s Adamem Pavláskem podtrhli výhru ve čtyřhře.

Lehečka v Dauhá začal výhrou nad Džumhurem

ATP DAUHÁ - Jiří Lehečka na turnaji ATP 250 v Dauhá odstartoval výhrou 6-3 7-6 nad Damirem Džumhurem z Bosny a Hercegoviny a potvrdil skvělou formu z úvodu sezony. Ve druhém kole narazí na Fina Emila Ruusuvuoriho.

Nezdar v kvalifikaci jako elixír na úspěch. Soonwoo Kwon v Adelaide slaví druhý triumf

ATP ADELAIDE 2 - Soonwoo Kwon si v australském Adelaide došel z pozice šťastného poraženého kvalifikanta pro druhý titul na okruhu ATP. Ve finále 25letý Korejec zdolal po téměř tříhodinovém boji 6-4 3-6 7-6 čtvrtého nasazeného Španěla Roberta Bautistu.

Prohrál v kvalifikaci, ale zahraje si o titul. Lucky loser Soonwoo Kwon v Adelaide postoupil do finále

ATP ADELAIDE 2 - Soonwoo Kwon v australském Adelaide udolal 7-6 6-7 6-3 britského mladíka Jacka Drapera a z pozice šťastného poraženého kvalifikanta postoupil podruhé v kariéře do finále turnaje ATP. O druhý triumf si 25letý Korejec zahraje s nasazeným Španělem Robertem Bautistou, který vyřadil domácího obhájce titulu Thanasiho Kokkinakise.

Kokkinakis si v rodném Adelaide zahraje třetí ze čtyř semifinále

AT|P ADELAIDE - Thanasi Kokkinakis v Adelaide porazil 6-3 6-7 6-1 Srba Miomira Kecmanoviče a počtvrté v kariéře, z toho potřetí právě ve svém rodném městě, postoupil do semifinále turnaje ATP. O finále si 26letý australský obhájce titulu zahraje se Španělem Bautistou.

Kokkinakis v rodném Adelaide znovu ožívá. Obhájce titulu vyřadil jedničku Rubljova

ATP ADELAIDE 2 - Thanasi Kokkinakis loni v rodném Adelaide získal svůj jediný titul na okruhu ATP a letos zatím úspěšně míří za jeho obhajobou. Dnes z cesty odklidil největšího favorita Andreje Rubljova, připsal si třetí vítězství nad hráčem Top 10 a postoupil do čtvrtfinále.

Macháč včerejší skalp Soon-Woo Kwona nezopakoval. V Adelaide skončil v 1. kole

ATP ADELAIDE - Tomáš Macháč si na turnaji ATP 250 v Adelaide zahrál druhý den po sobě se Soon-Woo Kwonem, ale zatímco včera ho v kvalifikaci porazil, dnes ve svém prvním letošním zápase v hlavní soutěži korejskému lucky loserovi podlehl ve dvou setech.

Fritz bude poprvé v Top 10. Stejně jako maminka v roce 1977

ATP TOKIO - Do finále turnaje ATP 500 v Tokiu se dostali Američané Frances Tiafoe a Taylor Fritz. Zatímco Tiafoe bude usilovat o svůj nejcennější titul, Fritz si dnes zajistil premiérový posun do Top 10 a po 45 letech tak minimálně vyrovná kariérní maximum své maminky.

Kyrgios kvůli problémům s kolenem nenastoupil ke čtvrtfinále v Tokiu, do semifinále tak poslal Fritze

ATP TOKIO - Nick Kyrgios kvůli přetrvávajícím problémům s kolenem odstoupil z probíhajícího podniku ATP 500 v japonském Tokiu. Do semifinále tak bez boje prošel Taylor Fritz, který vyzve Denise Shapovalova. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Frances Tiafoe se Soonwoo Kwonem.

Alcaraz poprvé vyhrál jako světová jednička. V Davis Cupu pomohl Španělům do čtvrtfinále

DAVIS CUP - Carlos Alcaraz na druhý pokus zvládl zápas v roli nejmladší světové jedničky. Na domácí půdě ve Valencii porazil 6-4 7-6 Korejce Soon Woo Kwona, navázal na bod Roberta Bautisty a poslal Španělsko do listopadového čtvrtfinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist