Leconte Henri

Leconte Henri

60
muž
Francie
Datum nar.:
4. 7. 1963
Výška:
185 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / -
čtyřhra: - / -

Veselý v Curychu skončil čtvrtý. Prohrál i finále ve čtyřhře

Jiří Veselý v Curychu boj o 3. místo nevyhrál. Nad síly talentovaného Čecha byl domácí Švýcar Dimitri Bretting, kterému podlehl ve třech setech. České naději nevyšlo ani finále čtyřhry.

Veselému finále těsně uniklo. O titul si zahraje v deblu, porazil Samprase

Jiřímu Veselému v Curychu nestačily ani dvě dvousetové výhry, aby postoupil do finále. Dnes smetl Švýcara Ritsjarda, vinou horších vzájemné bilance však ve skupině skončil druhý a zahraje si 'pouze' o třetí místo. Cenné skalpy sbírá ve čtyřhře, v níž po boku Leconteho porazil i Samprase a zahraje si o titul.

Exhibici v Praze ovládli Švédové Edberg s Wilanderem

Švédští tenisté vyhráli všechny své zápasy na dnešní exhibici Advantage Tennis. Nejdříve neměl Mats Wilander slitování se svým kamarádem Karlem Nováčkem a vyhrál v pražské O2 Aréně 6-4. Pak skoro deset tisíc diváků vidělo, jak další první hráč světa Stefan Edberg zdolal Jiřího Nováka 6-4.

Bahrámí bavil diváky v Praze. Podával jako kulomet

Štvanický areál dnes rozehřály mezi kapkami deště skvělé tenisové kousky. Legendy světového tenisu pod taktovkou íránského rodáka Mansúra Bahrámího rozesmály a pobavily diváky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist