Reynolds Bobby

Reynolds Bobby

41
muž
USA
Datum nar.:
17. 7. 1982
Výška:
183 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 63.
čtyřhra: - / 46.

Djokoviče zatažená střecha nevykolejila, Reynoldse dnes nepustil ani k brejkbolu

Ve WImbledonu se dnes poprvé pršelo a na centrálním kurtu se tak večer hrálo už pod zataženou střechou. Novak Djokovič se ale změnou podmínek rozhodit nenechal i svůj druhý zápas na letošním Wimbledonu zvládl bez ztráty setu. V duelu s Američanem Bobbym Reynoldsem dokonce nečelil žádnému brejkbolu.

Djokovič si na úvod poradil s Mayerem

Nejlepší tenista světa Novak Djokovič zahájil 127. ročník Wimbledonu bez ztraceného setu i podání. Srbský favorit si poradil s Němcem Florianem Mayerem a postoupil do 2. kola, v němž ho čeká Američan Reynolds.

Djokovič i Murray začali třísetovými výhrami. Po půl roce se vrátil Fish

ATP INDIAN WELLS - Jedni z velkých favoritů prvního letošního turnaje Masters 1000 v Indian Wells do soutěže vstoupili třísetovými výhrami. Světovou jedničku Novaka Djokoviče trochu potrápil Ital Fognini, Andy Murray musel obracet vývoj utkání proti Rusu Donskému.

Del Potro vykročil za obhajobou titulu hladkou výhrou

ATP ESTORIL - Juan Martín Del Potro se zdá být na antukovou část sezony dobře připraven. V Estorilu, kde je největším favoritem na obhájení svého loňského triumfu, na úvod nedal šanci domácímu Ruii Machadovi.

Štěpánek v Memphisu nezaváhal. Roddick se trápí dál a titul neobhájí

ATP MEMPHIS - Radek Štěpánek vstoupil do turnaje v Memphisu, kde si v minulosti zahrál ve finále, hladkou výhrou nad domácím Reynoldsem. Své letošní trápení prohloubil Andy Roddick, který v 10. vzájemném zápase poprvé nestačil na Malisse a přišel o šanci obhájit loňský titul. V žebříčku byl už 'potrestán' propadem na 27. místo.

Del Potro končí, v Sydney nestačil na Baghdatise

Příprava na Australian Open se jedenáctému hráči světa Juanu Martínu del Potrovi příliš nevyvedla. Argentinský tenista se se Sydney rozloučil už ve čtvrtfinále, ve kterém dnes nestačil na Kypřana Baghdatise.

Štěpánek ztratil každý druhý servis, na Nieminena nestačil

ATP SYDNEY - Nic netrvá věčně. Radek Štěpánek sice Jarkka Nieminena v posledních šesti vzájemných zápasech porazil, dnes ve druhém kole turnaje v Sydney však s Finem především vinou osmi ztracených servisů prohrál. Dohrál i druhý nasazený Isner, naopak nezaváhala jednička Juan Martín Del Potro a trojka Gasquet.

Moya si vzpomněl na zašlou slávu, v Indian Wells postoupil

Španělský tenista Carlos Moya si v Indian Wells připsal druhé vítězství v letošní sezoně. Na turnaji, díky kterému se před lety stal světovou jedničkou, porazil domácího kvalifikanta Smyczeka a postoupil do druhého kola.

Safin se v LA rozehřál exhibicí se Samprasem

ATP LOS ANGELES - V Los Angeles byl včera rozehrán turnaj kategorie ATP 250. První hrací den však patřil hlavně exhibici, ve které se v repríze devět let starého finále z US Open představil Pete Sampras s Maratem Safinem.

Blakeovi se v Paříži nedaří. Letos vypadl s kvalifikantem

FRENCH OPEN MUŽI - James Blake si svou nelichotivou bilanci na French Open nevylepší ani letos. Už v úvodním kole neuhrál ani set s argentinským kvalifikantem Leonardem Mayerem a v Paříži tak více prohrává, než vyhrává. Vstup do turnaje naopak zvládli favorité Djokovič a Del Potro.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist