Roitman Sergio

Roitman Sergio

44
muž
Argentina
Datum nar.:
16. 5. 1979
Výška:
185 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 62.
čtyřhra: - / 45.

Berdych se v Prostějově v 1. kole trápil

Po odstoupení nejvýše nasazeného Radka Štěpánka kvůli zranění kotníku měl na tenisovém challengeru v Prostějově hodně problémů i druhý hráč turnajového pavouka Tomáš Berdych. Česká dvojka nakonec na UniCredit Czech Open porazila Belgičana Oliviera Rochuse až po téměř dvouhodinové tuhé bitvě 4-6 6-3 6-0.

Berdych přijal divokou kartu, bude hrát v Prostějově

Tomáš Berdych se jako čtvrtý český hráč pokusí vyhrát prostějovský antukový challenger. Dvacátý tenista světa se v pavouku 16. ročníku challengeru objeví příští týden díky divoké kartě. Dnes to oznámili pořadatelé.

V Houstonu zbyl poslední nasazený hráč

Turnaj v Houstonu přišel o další dva z favoritů. Své souboje o třetí kolo nezvládli Rakušan Jürgen Melzer a Francouz Chardy. Ve hře už tak zbývá poslední nasazený hráč, Marcel Granollers ze Španělska.

Poslední challengery sezony vyhráli Soeda, Vassallo-Arguello a poprvé Žemlja

CHALLENGER LIMA / TOYOTA / CANCUN - Japonec Go Soeda a Martin Vassallo-Arguello z Argentiny vyhráli jedny z posledních challengerů této sezony. Soeda uspěl na domácí půdě v Toyotě a získal už čtvrtý letošní titul, Argentinci se dařilo v peruánské Limě.

Preview: Vassallo Arguello - Roitman

Není překvapení, že patnácti Argentinci okupovaný antukový challenger v peruánské Limě vyústil ve finále dvou z nich. O titul si to rozdají turnajová dvojka Martin Vassallo Arguello a pátý nasazený Sergio Roitman, kteří jsou v posledních týdnech ve skvělé formě. Bilance vzájemných zápasů je 5:3 pro Roitmana, jenž ale tři z posledních čtyř duelů prohrál.

O titul v Limě si zahrají Argentinci

CHALLENGER LIMA - O titul z challengeru v Limě si zahrají Argentinci. Není divu, v hlavní soutěži jich bylo hned 15 a sedm z nich bylo nasazeno. A právě turnajová dvojka Vassallo-Arguello dnes smetl domácího Hornu a pátý nasazený Roitman si poradil s Poch-Grandinem ze Španělska.

Roitmanovi se v Limě odveta s Mayerem povedla

CHALLENGER LIMA - Z patnácti Argentinců, kteří se dostali do hlavní soutěže challengeru v Limě, se do semifinále dostali dva. Jedním z nich je pátý nasazený Sergio Roitman, který oplatil krajanovi Mayerovi 14 dní starou porážku z finále v Medellinu. Naopak turnajová jednička Junqueira ve čtvrtfinále nestačila na nenasezeného Španěla Poch-Gradina.

Horna je v Limě už v semifinále

CHALLENGER LIMA - Peruánec Luis Horna si na domácím challengeru v Limě zahraje semifinále. Po té, co ve druhém kole udolal Brazilce Julia Silvu, mu čtvrtfinálový soupeř Mariano Puerta předem vzdal. O postup mezi nejlepší čtyři si v Peru zahraje také ještě pět Argentinců a jeden Španěl.

Challenger v Limě okupují Argentinci

CHALLENGER LIMA - Hlavní soutěž antukového challengeru v peruánské Limě obsadila téměř polovina Argentinců. Sedm z nich je nasazeno a až na jednu výjimku úvodní kolo zvládli. Z osmi domácích tenistů se do druhého kola dostali pouze dva: daviscupoví reprezentanti Horna a Miranda.

Preview: Nieminen - Roitman

Celé dva týdny směřovaly pohledy tenisových příznivců na kurty slavného Wimbledonu. Dneškem začíná antukový turnaj ve švédském Bastadu s dotací 326 000 Eur. Na úvod se potkávají Sergio Roitman a Jarkko Nieminen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist