Scheepers Chanelle

Scheepers Chanelle

40
žena
JAR
Datum nar.:
13. 3. 1984
Výška:
176 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 37.
čtyřhra: - / 45.

Hradecká je v Charlestonu už ve 3. kole, čeká ji Garciaová

WTA CHARLESTON - Lucie Hradecká na antuce v Charlestonu vyhrála souboj dvou kvalifikantek se Slovenkou Kristínou Kučovou a podruhé v sezoně postoupila do 3. kola. V něm narazí na Francouzku Caroline Garciaovou.

Záhlavová-Strýcová je v Aucklandu ve 2. kole, Hradecká prošla kvalifikací

WTA AUCKLAND - Barbora Záhlavová-Strýcová vkročila do nové sezony na Novém Zélandu třísetovým vítězstvím, když si poradila s Jihoafričankou Chanelle Scheepersovou. Do hlavní soutěže se skrz tříkolovou kvalifikaci prodrala Lucie Hradecká.

Plíškové se dál daří, v Soulu je ve čtvrtfinále

Karolína Plíšková si na turnaji v Soulu zahraje o své páté semifinále v letošní sezoně. Česká tensitka vyhrála v jihokorejské metropoli i svůj druhý zápas, Němku Friedsamovou udolala po setech 6-4 6-7 a 6-2.

Barthelová v Bastadu vybojovala první triumf na antuce

WTA BASTAD - Mona Barthelová ve finále turnaje ve švédském Bastadu porazila Chanelle Scheepersovou z Jihoafrické republiky a získala první antukový titul. Na okruhu WTA čtyřiadvacetiletá Němka triumfovala potřetí v kariéře.

Scheepersová a Barthelová si v Bastadu zahrají poprvé finále na antuce

WTA BASTAD - Chanelle Scheepersová z Jihoafrické republiky a Němka Mona Barthelová postoupily ve švédském Bastadu poprvé do finále antukového turnaje WTA. Scheepersová si dnes poradila se Slovenkou Čepelovou a bude usilovat o svůj druhý titul, Barthelová udolala Španělku Solerovou a může získat třetí trofej.

Barthelová se v Bastadu probouzí. Je poprvé od loňského února v semifinále

Mona Barthelová postoupila poprvé od loňského února do semifinále turnaje WTA. Němka ve čtvrtfinále na antuce v Bastadu porazila Estonku Kaiu Kanepiovou 6-2 7-6. O postup do finále si zahraje se Silvií Solerovou-Espinosaovou, jež dnes porazila Rusku Panovovou. Druhé semifinále ve Švédsku obstarají Slovenka Čepelová s Jihoafričankou Scheepersovou.

Favoritky v Bad Gasteinu: Erraniová rozdala 'kanára', Suárezová ho dostala a končí

Hladkým vítězstvím a nečekaným debaklem skončily dnes v rakouském Bad Gasteinu zápasy dvou největších favoritek zdejšího turnaje. Sara Erraniová po pomalejším začátku smetla Argentinku Ormaecheovou a postoupila do čtvrtfinále. Výrazně hůř si vedla třetí nasazená Carla Suárezová, kterou Američanka Rogersová poslala domů dokonce s 'kanárem'.

Serena ve Wimbledonu dál ničí soupeřky, postupují i Šarapovová a Ivanovičová

Serena Williamsová prolétla do třetího kola Wimbledonu se ztrátou pouhých pěti her. Ve druhém kole dnes deklasovala Chanelle Scheepersovou. Bez ztráty setu do třetího kola postoupily i bývalé světové jedničky Maria Šarapovová a Ana Ivanovičová. Končí turnajová patnáctka Carla Suárezová.

Francouzka Garciaová je poprvé ve finále. Vyzve v něm 'prokletou' Jankovičovou

WTA BOGOTA - Caroline Garciaová si na antuce v Bogotě zahraje poprvé v kariéře ve finále turnaje WTA. Dvacetiletá Francouzka v boji o titul vyzve loňskou šampionku Jelenu Jankovičovou, proti které v předchozích dvou vzájemných zápasech neproměnila celkem pět mečbolů.

Jankovičová v Bogotě zvládla i duel posledních šampionek a čeká ji odveta s Scheepersovou

WTA BOGOTA - Jelena Jankovičová v Bogotě i nadále potvrzuje roli největší favoritky. Srbská obhájkyně titulu si ve čtvrtfinále poradila s předloňskou šampionkou Arruabarrenaovou-Vecinovou a v kolumbijské metropoli tak vyhrála i svůj osmý zápas. O finále se utká s Scheepersovou, se kterou loni na antuce prohrála.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist