Tan Harmony

Tan Harmony

26
žena
Francie
Datum nar.:
11. 9. 1997
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 227. / 90.
čtyřhra: - / 307.

Korpatschovou naštvala přemožitelka Williamsové Tanová odstoupením ze čtyřhry

Německá tenistka Tamara Korpatschová zkritizovala na instagramu svou plánovanou deblovou parťačku ve Wimbledonu Harmony Tanovou za to, že se z turnaje ve čtyřhře odhlásila krátce před zápasem 1. kola. Francouzka Tanová v úterý v nočním duelu vyřadila americkou hvězdu Serenu Williamsovou a ze čtyřhry odstoupila oficiálně kvůli zranění stehna. Předpokládá se, že ve dvouhře bude ve čtvrtek na londýnské trávě pokračovat.

Bože, jak já si to užila! Serena padla v prvním kole, ale našla touhu vrátit se

Wimbledon 2022 napsal první velký příběh. Možná spoustu fanoušků bude mrzet, že skončil už v prvním kole, ale Serena Williamsová vzala prohru s pokorou. Tenhle velký návrat si užila. A Harmony Tanová? Krásnější premiéru na grandslamu v Londýně si jednoduše nemohla přát...

36! Šwiateková ve Wimbledonu znovu protáhla neporazitelnost a má nejdelší vítěznou sérii v tomto století

WIMBLEDON - Iga Šwiateková od poloviny února nenašla jedinou přemožitelku a svou neporazitelnost nyní čítající už 36 zápasů protáhla i ve Wimbledonu. Světová jednička v All England Clubu, kde před čtyřmi lety ovládla juniorku, začala výhrou 6-0 6-3 nad kvalifikantkou Janou Fettovou a dosáhla na nejdelší vítěznou sérii v tomto století.

Bouzková v Guadalajaře přetlačila Doiovou, debutantka Brenda Fruhvirtová proti Stephensové nepřekvapila

WTA GUADALAJARA - Marie Bouzková na oblíbené mexické půdě úspěšně vstoupila do turnaje WTA v Guadalajaře. Obhájkyně semifinále a finalistka z roku 2019, kdy se konal podnik WTA 125k, odstartovala vydřeným obratem proti Japonce Misaki Doiové. Naopak neuspěla 14letá kvalifikantka Brenda Fruhvirtová, jež při své premiéře na podniku WTA nepřekvapila proti bývalé světové trojce Sloane Stephensové.

Siniaková na French Open proti Kuděrmetovové zlikvidovala dva mečboly a stav 1-5 ve třetím setu! Postoupila i Vondroušová

FRENCH OPEN - Kateřina Siniaková vyhrála divokou a téměř tříhodinovou bitvu s Veronikou Kuděrmetovovou, přestože neudržela vedení setu a brejku. Česká tenistka však v rozhodující sadě předvedla senzační obrat z 1-5, odvrátila dva mečboly a čtvrtým rokem po sobě postoupila do třetího kola French Open. Ještě před ní postup slavila Markéta Vondroušová, nasazená dvacítka si poradila s domácí divokou kartu Harmony Tanovou.

Martincová v Bogotě vypadla ve 2. kole s domácí teenagerkou Osoriovou

WTA BOGOTÁ - Tereza Martincová končí na svém prvním turnaji v roli hráčky Top 100 ve druhém kole. Na antukovém klání WTA 250 v Bogotě šestadvacetiletá Češka nestačila na domácí teenagerku Mariu Camilu Osoriovou, předloňské vítězce dívčího US Open podlehla dvakrát 3-6.

Martincová v Andrezieux skončila ve druhém kole na domácí Tanové

ITF ANDREZIEUX - Pátá nasazená Tereza Martincová skončila na halovém turnaji ITF W60 ve francouzském Andrezieux ve druhém kole. Šestadvacetiletá Češka v něm podlehla domácí Harmony Tanové.

Martincová na turnaji ITF v Andrezieux začala obratem, italskou soupeřku dorazila kanárem

ITF ANDREZIEUX - 26letá Tereza Martincová má za sebou vítěznou letošní premiéru v hlavní soutěži. Na halovém podniku ITF W60 ve francouzském Andrezieux pátá nasazená Češka začala obratem a výhrou 5-7 6-4 6-0 nad Italkou Federicou Di Sarraovou.

Krejčíková v Linci postoupila do 2. kola, Martincová vzdala souboj kvalifikantek

WTA LINEC - Z tria českých tenistek zvládla vstup do turnaje WTA v Linci pouze Barbora Krejčíková, jež si ve třech setech poradila s Francouzkou Harmony Tanovou. Dnes naopak neuspěla Tereza Martincová, která kvůli bolestem břicha vzdala souboj s Chorvatkou Janou Fettovou a nenavázala tak na úspěšnou kvalifikaci.

Krejčíková v Hongkongu skončila ve čtvrtfinále

ITF HONGKONG - Barbora Krejčíková skončila na prvním turnaji nové sezony ve čtvrtfinále. Na podniku ITF W25 v Hongkongu česká tenistka nestačila na hráčku třetí světové stovky Harmony Tanovou z Francie, které podlehla hladce ve dvou setech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist