Zelenay Igor

Zelenay Igor

41
muž
Slovensko
Datum nar.:
2. 10. 1982
Výška:
198 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 280.
čtyřhra: 335. / 50.

Prostějov ukončil čtyřleté čekání na 18. titul. Dramatické finále se Spartou rozhodli Lehečka s Kolářem

TENISOVÁ EXTRALIGA - Tenisté Prostějova poosmnácté v historii a poprvé od roku 2017 vyhráli Tenisovou extraligu. Triumf v soutěži smíšených družstev slaví v Milovicích po finálové výhře 5-4 nad loňskými šampiony TK Sparta Praha.

Češi jsou ve finále Davis Cupu! Po odvrácení mečbolu rozhodl Veselý

DAVIS CUP - Čeští tenisté si poprvé zahrají na finálovém turnaji Davis Cupu, na kterém se koncem listopadu v Madridu představí celkem 18 týmů. V kvalifikačním zápase na antuce v Bratislavě porazili 3-1 Slováky, když po nezdaru mladíků Jonáše Forejtka se Zdeňkem Kolářem ve čtyřhře získal vítězný bod Jiří Veselý. Ten zdolal Andreje Martina, přestože prohrával 4-6 a 2-5 a ve třetím setu čelil mečbolu.

Zeballos v Praze získal double, čtyřhru vyhrál s Rosolem

CHALLENGER PRAHA - Challenger Prague Open vyhrál Argentinec Horacio Zeballos. V dnešním dramatickém finále na pražské Štvanici porazil po setech 1-6 6-4 7-6 Slováka Martina Kližana, jenž nevyužil čtyři mečboly. Jihoameričan nakonec slavil double, když s Lukášem Rosolem vyhrál i soutěž deblistů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist