Federer aktualizoval přípravu na Roland Garros. Bude hvězdou premiéry v Istanbulu

17. 2. 2015, 20:35
Aktuality 148
Pořadatelé nového turnaje v Istanbulu ulovili velkou hvězdu. Na přelomu dubna a května do turecké metropole přiletí sedmnáctinásobný grandslamový šampion Roger Federer, který tak během jara odehraje hned pět akcí na antuce.
Profily hráčů
Roger Federer

Roger Federer minulý týden zveřejnil svůj turnajový plán na zbytek první poloviny sezony a trochu překvapivě v něm chyběl Masters v Miami. Dnes však program aktualizoval, když do přípravy na Roland Garros zařadil také účast na premiérovém ročníku turnaje v Istanbulu.

"Jsem velmi nadšený, že poletím do Istanbulu. Bude to pro mě poprvé v životě a těším se, až navštívím zajímavé město. A doufám, že vy se v dubnu přijdete podívat na tenis," řekl Federer v krátkém videovzkazu.



Premiérový ročníku turnaje ATP 250 v Istanbulu se bude konat v areálu Koza World of Sports, který disponuje 63 kurty a je největší tenisovou akademií na světě. Centrální dvorec se zatahovací střechou pojme 7500 diváků a tenisté se mohou těši na skvělé zázemí.

Federer hrál naposledy na Australian Open, kde překvapivě prohrál ve třetím kole s Italem Andreasem Seppim. Nyní už se v Dubaji připravuje na tamní turnaj ATP 500, na kterém loni pošesté triumfoval.

V polovině března se představí ještě v Indian Wells a pak už třiatřicetiletého Švýcara čeká po krátkém odpočinku série pěti antukových turnajů během sedmi týdnů: Monte Carlo, Istanbul, Madrid, Řím a Roland Garros.

 

Plán turnajů Rogera Federera:
23. února Dubaj tv. povrch ATP 500
12. března Indian Wells tv. povrch Masters 1000
12. dubna Monte Carlo antuka Masters 1000
27. dubna Istanbul antuka ATP 250
3. května Madrid antuka Masters 1000
10. května Řím antuka Masters 1000
24. května Roland Garros antuka grandslam
15. června Halle tráva ATP 500
29. června Wimbledon tráva grandslam

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

148
Přidat komentář
smazaný uživatel
Opat.."Vyčítaš" niekomu niečo, čo sám nerobíš, dokonca ani kvázi nestranní FFF nerobia..Prečo sa neobrátiš do radov "objektívnych" FFF, ktorí kritizujú a častokrát až precitlivelo prskajú na celkom nevinné príspevky "Nadalovcov", ze preco nekritizujú aj vlastné rady..

V čase najvacsej slávy Petríka som nezazil, ze by si ty, spaniel alebo Stan Borovička Petríka kritizoval alebo odpísal tak ako Nadalovci odpísali Barneyho..

No vidis..
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerovi_Federerovi dole do načatého vlákna..
Reagovat
spaniel
Ja Pe3ka kritizoval. Ale je pravda ze rozhodne ne stejne jako opacnou stranu. Navic si myslím ze se hodne polepšil a to je potreba ocenit. Rozhodne neni Barneyho úroveň, to spis jackiec tuším.
Reagovat
Roger_Federer
To nemyslis vazne srovnani Pe3ka -Barney.Barney je tady snad 6 let
nikdy tady nedelal nic jineho, nez nechutne hateroval Federera, nikdy zadne argumenty, jen vykryky do tmy.
Pe3k obcas normalne psaval, argumentoval, branil si svoji pravdu, jako vsichni, nekdy to prehnal.
Navic se za posledni rok naprosto zklidnil.
Neni ani pravda, ze bych ho nekritizoval..
Vzdycky jsem v minulosti jasne daval najevo, ze nesouhlasim z jeho nazory..
Navic se ted bavime o soucastnosti..
Me osobne prijde, ze ten nadlhed a odstup, ostrovtip si za posledni rok stratil trochu ty.Nekdy mam az pocit, ze Federera "nesnasis", ze ti nejde jenom o tu diskuzi a tvuj nazor na vec.
Reagovat
Stan_Borowitz
na úrovni Barneyho (i když nevím, jaká je jeho úroveň posledních pár měsíců, 'bo ho mám v ignoru, třeba se polepšil) byl/je jackiec. Toho jsme poslali do prdele snad všichni RFF (rozumní fandové Federera). P3k ve vrcholném období byl na úrovni nicku babolat.cz a já osobně jsem ho několikrát zkritizoval. Že si to Forehand nepamatuje nebo nechce pamatovat, to mne nepřekvapuje.
Reagovat
panzer.dragon
to čumim jakej maj H2H..
Reagovat
panzer.dragon
koukam karlovič byl loni čtyřikrát ve finále, taky neni úplně špatný..
Reagovat
Stan_Borowitz
Zajímavé, že? Kupodivu má hráč s nejlepším returnem na okruhu nejhorší skóre z velké trojky se servismany.
Reagovat
janek_da
Mrkl jsem se na stats a řekl bych, že má celkem dobrou bilanci se servismany

s Raoničem 5:0
s Roddickem 4:5 (ale 7 zápasů 2010 a starší, poslední 2 zápasy 2:0)
s Andersonem 4:1 (1.zápas porážka v roce 2008)
s Fishem 8:0
s Lopezem 6:0

Poslední zápas s Karlovičem bych moc nebral(lehká nemoc) a tu porážku v 2008. To už málem hukl kolo předtím s Hanescem.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak já to nemysle až tak zeširoka, kdesi jsem viděl srovnávací stats tuším s Karlovičem, Isnerem, Ljubičičem a Roddickem a Novak z toho kupodivu vycházel nejhůř.
Reagovat
janek_da
Pravda s Isnerem má 5:2
Nadal 4:0
Murray 3:0
Federer 4:1
Reagovat
spaniel
Nejlepsi return ma Ferrer.
Reagovat
Pe3k
Roger má teda dost nabitý kalendář. Asi chce před odchodem nasbírat přes 100 titulů. Že chce 20 grandslamů vím už dlouho, ale asi chce překonat prostě všechny existující rekordy :)
Reagovat
gigin
Celkem zajímavé mače:

http://www.atpworldtour.com/posting/2015/496/op.pdf

Tak už mi to snad vyjde. Aj sa snad pomodlím...
Reagovat
gigin
Murray?s inspirational notes to himself:

1. Be good to yourself
2. Try your best
3. Be intense with your legs
4. Be proactive during points
5. Focus on each point and the process
6. Try to be the one dictating
7. Try to keep him at the line, make him move
8. Keep going for your serve
9. Stick to the baseline as much as possible
10. Stay low on passes

The sheet was leaked after Murray accidentally left the list at last week's Rotterdam Open, an eager fan claimed it and posted its contents on Twitter.
Reagovat
Davor1
V poslednom zápase mu nefungovalo ani jedno :/
Reagovat
spaniel
To nemuze byt jeho seznam, 6 a 8? :) A 1 uz vubec :D
Reagovat
gigin
http://www.independent.co.uk/sport/tennis/andy-murrays-motivational-notes-revealed-try-your-best-and-be-good-to-yourself-10052880.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi si radši přepočítat rekordy. :)
Reagovat
spaniel
:) my aspon mame co počítat.
Reagovat
smazaný uživatel
To ti přeju. :)
Reagovat
gigin
Nemožu sa furt dopočítat.
Reagovat
spaniel
Toz ty to mas netezsi, potřebuješ se vyznat ve zlomcích :D
Reagovat
r.Fever
je pekné že pri 6tke dal "try" :) skúsil, nevyšlo
Reagovat
tommr
moc jsem nepochopil co znamená bod 10? Moh by mi to někdo vysvětlit? :)
Reagovat
spaniel
Prohozy nízko nad siti.
Reagovat
mahycek
Já se také těším na Dubaj, příští týden, vloni jsem ho strávil v nemocnici na hospitalizaci na rehabce. Ale, vděl jsem od čtvrtfinále vše. To semi s Djokem, to byla paráda. Teď jsem si to pouštěl a byl tam celkem rychlej kurt. Nevím, jak nyní ženský, jaký kurt,nedívám se, ale uvidíme , jestli bude stejnej.
Reagovat
ipko
http://www.sportovysen.sk/zajazdy-na-sport/masters pozeral som, koľko by stál zájazd na Masters turnaje.. veľmi ma prekvapili ceny na IW aj Miami, takže radšej sa pozreť na Rogera na jeden z antukových Masters, kde sú tie ceny okolo 300-450 eur o dosť prijateľnejšie.. GS presne to isté, najdrahší je US, Wimledon a RG stoja okolo 400 eur..
Reagovat
Denis92
Tak to je snad jasne, kedze naklady na cestu do Ameriky su drahsie ako komplet zajazd na Masters v europe.
Reagovat
rod_laver
V rámci Evropy nejlíp vychází Řím. Cestovku nepotřebuješ, lístky se dají krom W sehnat v poho snad všude.
Reagovat
ipko
ty si už bol všade.. mne by fakt stačilo vidieť Rogera raz naživo a bol by som spokojný do konca života.. viem že sa dajú lístky zohnať aj samostatne, toto som pozeral len tak.. ale tento alebo nabudúci rok by som sa chcel niekam vybrať..
Reagovat
rod_laver
Zdaleka nebyl :-) Napiš zprávu, dám ti nějaké tipy ohledně turnajů. U Rogera bych měl trochu obavy, že se na Řím vykašle. Mi přijde zbytečné platit cestovce, chápu, že to je pohodlnější a bezpečnější, ale pracuji se 100% marží a máš i větší volnost.
Reagovat
ipko
uvidíme, ja už sa teším na Dubaj.. tam by to mohla byť bitka opäť s Novakom, alebo tento rok zaťial výborne hrajúcim Berďou, ktorý by zas mohol dokráčať veľmi ďaleko..tam sa ukáže ako potrénoval od AO..
Reagovat
mahycek
Jasně, asi si myslím, že Fed vynechá Řím, pokud vcyhraje Monte Carlo, ale to může i naopak. Madrid a Řím a Roland Garros, ale to jsem velký snílek, možná bych mu odpustil ten Wimbledon. Blbost, zpět Roger musí vyhrát ten Wimbledon po osmé, a pak je mě to úplně jedno. Ať zdárně zakončí kariéru, třeba hned, nebo v Riu. Jakej povrch, prosím.
Reagovat
r.Fever
Stavil by som sa o hocičo, že Roger určite vynechá jeden z dvojice Madrid/Rím. Takáto schedule je presným opakom toho, čo tvrdil pred začiatkom sezóny 2015, asmozrejme vtedy asi nerátal, že prehrá so Seppim.
Reagovat
smazaný uživatel
To vis, jakmile mu zacinkaji pred ocima dukatama, tak okamzite zapomene i jak se jmenuje, natoz ze ho antuka uz nepotrebuje :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě mu jde o pár stovek tisíc :D

Jen za tu smlouvu s Nike má ročně více, než my tady všichni vyděláme za život.
Reagovat
spaniel
Předpokládám ze dostal 1 az 2 miliony dolaru za start. To uz za to stoji bych rekl. Miami vyhodil, pridal Istanbul. Fanousci z okolí budou radi, ze ho uvidí, on vydělá a nebude ztrácet cas a sily na slow-mo frasce na Floridě.
Reagovat
Vojtiik
Ono popravdě, ano, to start money bude obrovské... ale fakt si myslíte (a teď nemluvím k Barneymu, ale k normálním lidem), že by tak obrovský profík, jako je Rog, riskoval zranění nebo nějakým způsobem narušil vyváženost svoji sezóny? Mi takové plky o tom, že tam "tam dostanu hodně peněz, tak tam pojedu" přijdou absolutně zcestné. On je pořád hlavně sportovec, je suverénně zajištěn do konce života a jediné, na co se soustředí, je kariéra a vlastní život. Takže mnohem víc, než to, že tam dostane kouli Eček za start, jsou pro něj podle mě důležitější jiné věci, o kterých můžeme jen hádat.
Reagovat
smazaný uživatel
verim, ze prave Istanbul je ono velke zavazi v rozhodovani. Nikdy tam nebyl, premiera, nejvetsi tenisova akademie a nejvetsi tenisova hvezda jdou moc pekne dohromady, luxusni podminky... no a ty penize jako prijemny bonus, hlavu na spalek, kdo by to - prinejmensim - nezvazil.. :-)
Reagovat
spaniel
Oni po nem nechtějí, aby skočil bunjee z helikoptéry. Je to jen dalsi turnaj, zahraje, ukáže se novému trhu a dostane balik. Navic vynechá Miami, takze se nepretizi. Jsem presvedceny, ze je to o $$$. Vsichni top hraci to uz předvedli.
Reagovat
VlS
Otázka je, proč by to nělo být u profíků jinak. Oni si tím prostě vydělávají.
Reagovat
Padme
nebo je pro něj letos RG velká motviace... :-p
Reagovat
Stan_Borowitz
Původně asi počítal, že to letos dotáhne na 20 GS přes tituly na AO, WB a USO. No tak musí něčím vynahradit ten chybějící titul z AO.
Reagovat
mahycek
Ne nezbláznil se on, hlavní je, aby Mirka ho nezbláznila. Vždyť víte, jak to u špičkových sportovců, někdy bývá, na sklonku kariéry. Co nejmíň čekáme, se stane a Fedouše je to úplně možný.
Reagovat
mahycek
Ať si zkusí Roger ty antuky, může hodně bodů nasbírat a vůbec bych ho neodsuzoval, když bude zdravý, tak je to i dnes Top 5 na antuce. A teď, co kdyby na antuce porazil Rafu a třeba na Roland Garros ?? To by mělo větší efekt, než vyhrát po osmé Wimbledon! Co myslíte, Davore, Kozorohu,Tomre,Anakine,Gigine.Borowitzi a třeba i Barney??????
Reagovat
gigin
Jeho stylem hry určitě není cihla to pravé ořechové. Ale tak sice je to k nevíře, ale státi se to může. Já si spíš myslím, že ne. Stejně Rafu dnes poráží kde kdo. No uvidíme. Mne spíš jenom překvapuje, že nejdřív tvrdil, že si bude vybírat spíš kvalitu před kvantitou a teď tohle. Třeba se cící natolik fit, že to dá v těžkým klídku. A na druhou stranu v rámci propagace premiéry v Istanubulu je to prospěchářský počin. A taky si tam může zahrát golf s Dominikem a Stanem.
Reagovat
Davor1
Určite by malo väčší efekt, keby vyhral RG ako Wimbledon. Ale či tam porazí Nadala? To záleží len na Nadalovi. Nemyslím si, že Roger by ho bol ešte schopný poraziť na antuke, ak by Rafa hral vo svojej plus-mínus klasickej forme, ale ak by na tom herne bol podobne ako na začiatku roka, tak by RG určite mal šancu. Nemyslím si ale, že ešte niekedy RG vyhrá, Djokovič bude namotivovaný neskutočným spôsobom, až kým ten kariérny GS nedosiahne a na antuke je proste lepší hráč ako Roger. Takže keby aj dokázal nejakým zázrakom poraziť Rafu, tak na Noleho podľa mňa mať nebude. Ale rád by som sa mýlil :-)
Reagovat
Roger_Federer
podle me vyhrat RG je tak 15%, porazit tam Nadala a jeste vyhrat je uz fikce.
Stanis se:)
Reagovat
Kozoroh
Tak ani Roger se na počátku roku kdovíjak nevyznamenal, ano vyhrál v Brisbane, ale v prvním utkání prohrával 4:6, 1:3. A o Melbourne škoda mluvit...
I když nyní Nadal hraje tak, jak hraje, přesto bude na RG favoritem. Je rozdíl ho porazit na dva a na tři sety. Krom toho do RG zbývají necelé čtyři měsíce a za tu dobu bude Nadal hrát líp než teď.
Reagovat
Stan_Borowitz
To nemyslíš vážně. Pro každého tenistu je jeden Wimbledon víc než pět Roland Garrosů. Nota bene, když by tím stanovil nový rekord ve svatostánku tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
A jé je..

Je to tu zas..Že by chronické?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale no tak, zase zápas s realitou?

Nikdo přece nepopírá, že je za oba turnaje stejně bodů. Ale wimbledonský titul je samozřejmě prestižnější. Děti nezačínají hrát tenis s tím, že by chtěly hlavně vyhrát Roland Garros nebo Australian Open, ale především Wimbledon.
Reagovat
gigin
Tito sa narodil s tím, že chce vyhrát RG. Říkal mi to.
Reagovat
Roger_Federer
To tezko.Kdyz se tito narodil hral si Roland Garros jeste na pisku. :)
Reagovat
tito
Ano, přesně tak. RG je nejnáročnější GS turnaj. V žáru slunce a rozpálené cihly se v potu ve vyčerpávajících maratonech rodí gladiátorské legendy :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já vím, už mi to vysvětlili Forehand a Amputace, že v květnové Paříži je vlastně daleko větší vedro než v lednové Austrálii... Koneckonců, leden je přece zimní měsíc, tak je v něm zima :-)
Reagovat
tito
Ale Stane, vždyť já tě vůbec nepřesvědčuji, reaguji pouze na gigina :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
To je dobře, 'bo by to bylo nošení eur do Atén. Ano, byl jsem pomýlený, ale již jsem prozřel...
Reagovat
smazaný uživatel
;-) tak prozreni z pomyleni nebyvalo vzdy otazkou prikladneho charakteru. Jinak jsem byla ditko zrejme mastnacke, po zaru rozpalene cihly na RG se mi nikdy ani nezasnilo... snad bych i radeji ve vlahem destiku plakala na rameni vevodkyne.. :-)))
Reagovat
Amputace
Ty jsi strašný mystifikátor, to snad ani není možné. Já tu diskuzi ale znovu hledat nebudu, bylo by to pro tebe až příliš potupné.
Reagovat
Amputace
Navíc se tady snažíš lidem namluvit, že vyhrát jednou Wimbledon je pro tenistu víc, než vyhrát pět jiných GS. Nikdo nepochybuje, že Wimbledon je nejprestižnější ze všech GS, má největší tradici, ale chceš nám tady namluvit, že třeba takový Lendl by vyměnil pět GS titulů za jediný Wimbledon?
Reagovat
Stan_Borowitz
Chlapče, uvolni se trochu, nebuď tak křečovitý. To byla jen drobná nadsázka. Třeba tito to pochopil, proč ne ty, když jinak působíš včelku inteligentně?
Reagovat
Kozoroh
Otázkou je, co bude prestižnější pro samotného Federera - porazit Nadala a vyhrát RG nebo poosmé triumfovat ve Wimbledonu? Já bych se přikláněl k první variantě.
Uvedu podobný příklad - loni Nadal postoupil do finále AO. Měl příležitost jako první profík v open éře zkompletovat nadvakrát kariérní GS. Wawrinka ho však ve finále porazil a tuto ztrátu si plně nevynahradil ani rekordním 9. titulem z RG. Neboť těch RG má habaděj, ale AO jen jedno.
Reagovat
Roger_Federer
Co to je? 2x zkompletovat karierni granslam?
Ziskas ho prece jednou..
Reagovat
Kozoroh
Tím samozřejmě nezpochybňuji tvrzení, že wimbledonský titul je nejcennější, ale mít dvojnásobný kariérní GS je věc hodně prestižní. Právě tímto zápisem by víc vynikla Federerova komplexnost než 8. wimbledonským titulem. W. titulem by jen bylo jasné, kdo je nej travařem historie.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak si holt bude muset vyhrát oba...
Reagovat
Roger_Federer
Navic, jako prvni by tuto moznost mel Federer na RG 2011.
Reagovat
Kozoroh
Víš co, přečti si to ještě jednou...
Reagovat
Roger_Federer
Asi ti nerozumim.
Karierni granslam= vsechny 4 vyhrane turnaje.
2x karierni graslem=kazdy turnaj vyhrany aspon 2x?
Reagovat
Kozoroh
Ano, dvojnásobný kariérní GS získá tenista tím, že každý ze čtyř GS turnajů vyhraje alespoň 2x.
Reagovat
Roger_Federer
Dobra, v tom pripade plati co jsem napsal, jako prvni mel tuto moznost Federer na RG 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
A?..:)
Reagovat
Roger_Federer
Ano, i tuto moznost ma v drzeni Federer, stejne jako vetsinu podstatnych rekordu.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No pointa je v tom, že to vobec nesúvisí s tým, čo písal Kozoroh..

Toto násilné pretláčanie mi príde take zakomplexované trocha..Tebe nie?
Reagovat
Mayo
2 x kariérny GS, to sú také pseudorekordy toto, ale to sa len tu dozviem takéto nové výrazy...ziskom 9. RG bol úplne spoko a na AO zabudol aj si myslím
Reagovat
Kozoroh
http://en.wikipedia.org/wiki/Steffi_Graf#Records

Steffi Grafová má dokonce čtyřnásobný kariérní GS, což žádná jiná hráčka nemá a tento zápis je uveden mezi jejími rekordy.
Vícenásobný KGS tudíž není pseudorekordem.
Reagovat
Kozoroh
http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Slam_(tennis)#Multiple_Career_Grand_Slams
Reagovat
panzer.dragon
ok, nechť ho tedy Roger získá..
Reagovat
Mayo
Já len toľko, že keby to nevidím od Teba napísané, tak by ma takýto "rekord" ani vo sne nenapadol. A nikdy od nikoho som to tu ani nevidel vlastne napísané.
Reagovat
Kozoroh
Neplatí, ani jeden z nich možnosti dosáhnout dvojnásobného kariéního GS nevyužil, tudíž ten, kdo jí využije, bude první v open éře s dvojnásobným KGS.
Reagovat
spaniel
Dvojitý kariérní GS mne dojde jak takova ubohost. Ale chapu ze Nadalovci zoufale hledají kazdou prkotinu, kde by mohl byt Rafan pred Rogerem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Kozoroh je Nadalovec od špiku kosti :)

Vy FFF ste takí zaslepení, že nepoznáte ani svojho, pokiaľ je objekívny..
Reagovat
Roger_Federer
:)..Kozoroh je rozhodne fanousek Novaka, nasledne Rafy.
Reagovat
Kozoroh
Jseš napůl mimo. Já Nadala nesnáším a nikdy mu nefandím! Ale ty ze mě děláš polovičního nadalovce :-D
Reagovat
Roger_Federer
Ja Rafu zboznuju.;)
Reagovat
spaniel
A co ze to napsal Kozoroh? Ja samozrejme vim ze fandi Novakovi. To nic nemeni na mem názoru. O tomto kvazirekordu jsem cetl uz vícekrát a nejvíce ho propagovali Nadalovci, stejne jako par podobnych důležitých rekordu. Co jineho ale zbývá, ze? Mojko :D
Reagovat
Amputace
"Ale chapu ze Nadalovci zoufale hledají kazdou prkotinu, kde by mohl byt Rafan pred Rogerem" - proč útočíš na Nadalovce, když ten názor napsal fanoušek Djokoviče? Nepřipadá ti to už poněkud samoúčelné?
Reagovat
spaniel
Uz jsem to psal. To co napsal Kozoroh jsem četl už stokrát a vždy to byli Nadalovci. To že to teď napsal on nic nemění na tom, že je to něco co Nadalovci hodně tlačí.
Reagovat
Amputace
To není směrodatné, tentokrát to fanoušek Nadala nenapsal, a o to snad jde, nebo ne? Navíc na tom, co Kozoroh napsal, nebylo nic zavádějícího, zkrátka napsal pravdu, co s tím máš za problém? On nehodnotil, jestli je to rekord, který má smysl, nebo nemá smysl, nebo jestli je to vůbec rekord, zkrátka napsal pravdu. Zdá se mi, že poslední dobou jaksi ztrácíte grácii, připadáte mi jacísi nervózní, přitom vůbec nechápu proč. Obouváte se do Nadala a jeho fanoušků při sebemenším záblesku příležitosti. Ne že by mi to tolik vadilo, akorát mi to připadá zvláštní vzhledem k tomu, jak slabé výkony teď Nadal předvádí a jak malou představuje hrozbu.
Reagovat
Roger_Federer
Ja to vydim trosku obracene..Forehend a nekteri dalsi nevynechavaji jedinou prilezitost navest se do Federera kdykoliv je o nem zminka..
Kritizujes i jeho??
Reagovat
smazaný uživatel
Dominik, v tebe drieme taký malý pokrytec..Na jednej strane vyhlasuješ, ako si iba svojimi rýpancami robíš srandu a ako ťa baví vytáčať Nadalovcov, no keď si urobím standu z Rogerovho štartu na 250ke, si prvý vytočený..
Reagovat
Roger_Federer
Vytoceny jsem pri psani, nebo cteni komentare tady nebyl jeste nikdy, ani kdyz slo o Fandinu.O te si opravdu nemyslim pekne veci.
Neberu to zde totis osobne.
Jen jsem konstatoval, to ceho jsem si v posledni dobe povsimnul.
Amputace v poslednich mesicich prijal roly nestraneho diskutera a operuje nad veci a faktmi.
Takze kdyz kritizuje jednu stranu, mel by i druhou.
Reagovat
Amputace
Zato ty s fakty vůbec neoperuješ - viz naše poslední diskuze o Federerovi coby za posledních jedenáct let ROZHODNĚ druhým nejlepším antukáři.

A pokud jde o toto. Rýpete poslední dobou daleko více, tak mi to připadá, co předvádí v poslední době například Stan, je skutečně síla. Z našich řad rýpe kdo? Forehand, ano, ale ten má alespoň styl, na rozdíl od některých vašich svéhlavých výpadů, které nemají ani hlavu ani patu a jsou pouze nicneříkajícími provokacemi. Viz v tomto vlákně spaniel.
Reagovat
Roger_Federer
Ty si tak strasne nad "veci"..az by se z toto clovek rozplakal.
Reagovat
Amputace
Jinou reakci bych od tebe ani nečekal. Reaguješ ostatně podobně pokaždé, kdy ti dojdou argumenty. To už je tvá klasika.
Reagovat
Roger_Federer
Fakta:
Roger Federer je v souctu poslednich 11 sezon, druhym nejlepsim hracem na povrchu antuka, dle dosazenych vysledku..
Mimochodem pokud se nemylim, Federer- Djokovic, antuka 4:3 do dnes;).
Reagovat
Amputace
Vtipné je, že ty ses haterem haterů nazval sám, zatímco já pokryteckým fanouškem Nadala ne - tak mě nazval samozvaný Hater haterů Federera :)

Žádná fakta jsi nepředložil, ale ok, dejme tomu, že v součtu je skutečně druhým nejlepším (nikoli však tak jasně a jednoznačně, jak jsi to podával), to je ovšem velmi zavádějící údaj. Mohl by totiž implikovat, že nebýt Nadala, Federer by antuce dominoval, což rozhodně není pravda. Proto je třeba ty roky jeden po druhém rozebrat a zjistit, jak to s Federerem na antuce opravdu bylo, o což já jsem se v té minulé diskuzi pokusil a myslím, že s úspěchem jsem dokázal, že druhým (potažmo prvním) nejlepším antukářem byl z těch jedenácti let "pouze" v rozmezí let 2006-2009. Jeho obrovskou devízou vždy byla konzistentnost, vyhýbala se mu zranění i výrazné výkyvy formy, takže dokázal dlouhodobě dosahovat kvalitních výsledků - a to i na antuce. Proto v celkovém součtu má opravdu dobré výsledky. Ale během těch jedenácti let se objevili (byť dočasně) i lepší antukáři, s lepšími sezónními výsledky: Gaudio, Coria, Soderling a od roku 2011 Djokovič. Můj point je ten, že je trochu krátkozraké posuzovat konkurenci pouze na základě dlouhodobých výsledků, které jednoduše posčítáš a vyjde ti nějaký argument, nebo podle tebe fakt. Například v roce 2010 byl pro Nadala daleko větší konkurencí Soderling. V roce 2005 Coria. Je to stejné jako napsat, že druhým nejlepším hráčem na trávě je za posledních deset let Nadal, protože dvakrát vyhrál Wimbledon a třikrát hrál finále, což se během těch deseti let nepodařilo ani Djokovičovi ani komukoli jinému. Vidíš tu absurditu takového tvrzení? Protože dávno přece již Nadala nejde označit za druhého nejlepšího travaře. O něm se dá napsat, že byl druhým nejlepším v letech 2006 a 2007 a potom nejlepším v letech 2008 a 2010. Stejně tak se dá o Federerovi napsat, že byl druhým nejlepším antukářem v letech 2006, 2007, 2008 a v roce 2009 byl nejlepším antukářem. Chápeš, o co mi zhruba jde?
Reagovat
Roger_Federer
Nesouhlasim, nam na to jiny nazor.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pokud tvou logiku aplikujeme do důsledku, tak lze nejlepší hráče za nějaké období nebo na nějakém povrchu určovat jen v měřítku jednotlivých turnajů.
Reagovat
Amputace
Dobře. Takže podle vás je nejlepším hráčem na trávě za posledních deset let Nadal? Protože výsledkově tomu odpovídá.
Reagovat
spaniel
Ale ja Kozoroha nijak nenapadl. Jen jsem se vyjádřil k něčemu co napsal. Problem s tim nemam, toto nejak nechapu, s cim jako mel mit problem? Ale ty mas zjevne nejaky problem.
Mas pravdu, on nehodnotil, zda ma takovy rekord smysl, ja ano. Copak mam jenom opakovat co nekdo napsal, nebo odepsat souhlas/nesouhlas? Je snad normalni, ze k nejake myšlence, co nekdo napise, dopises neco vlastni a rozvedes to, posunes to jinam. Ale chapu, ze se te tento posun dotkl :) A prosim, vazne ale vazne me nekarej za rypani, hlavne kdyz si prectes tady tu diskusi a objevis prvni rypance od retardu z vašich rad.
Reagovat
Amputace
Bože, ty jsi tu myšlenku zavedl tam, že jsi napadl fanoušky Nadala, úplně pro nic, zbytečně, naprosto beze smyslu, protože oni sami nebyli v té diskuzi ani zainteresovaní. Pokud tohle považuješ za rozvedení myšlenky, tak fakt nevím. Prostě nenormální už, když si ani tohle neuvědomuješ a máš trapnou potřebu narvat kritiku Nadala či jeho fanoušků i tam, kde nemá absolutně co dělat.
Reagovat
spaniel
Hm, asi nenajdeme společnou notu, co už. Ano, spojil jsem to s Nadalovcema, stejne jako bych s tim spojil, kdyby treba fanda Murrayho napsal treba neco o slabe éře. Je to totiz Nadalovska doména a je to s tim spojené. Ja o tomto možném rekordu cetl moc krat a vzdy od Nadalovcu, mam to proste spojené, stejne jako tu slabou éru. Chapu, ze te to vskočilo, ale nevim co je na tom nepochopitelne.
Reagovat
Amputace
Nevytočilo mě to, jen jsem udivenou tvou logikou uvažování. Když to od nynějška napíše ještě deset lidí a ani jeden z nich nebude fanouškem Nadala, každému z nich odpovíš podobně jako Kozorohovi? Vy FFF totiž žijete v iluzi, že některé názory, co mají Nadalovci, by nemohli mít také lidé, kteří Nadalovi vůbec nefandí. Vy si například myslíte, že Nadala coby nejlepšího tenistu (já sám jej za nejlepšího nepovažuji, ale to už jsem několikrát psal) uznávají VÝHRADNĚ Nadalovci, což je samozřejmě směšná domněnka. Naopak nikdy jsem neviděl útočit Nadalovce na fanouška třeba Murrayho, který považuje Federera za nejlepšího hráče.
Reagovat
spaniel
Nerozumím ti a uz mne je to jedno. Napsal jsem jak jsem to myslel i co me k tomu vedlo, ale zjevně mas hadavou a tak si dal mel svoje.
Reagovat
Amputace
Redardů? Když už, napiš alespoň správné číslo. Byl to - pokud vím - pouze Barney a toho chceš opravdu brát vážně?
Reagovat
spaniel
Jeste pred Barneym to stihl jiny, takze množné cislo, ano.
Reagovat
Mayo
Kozoroh to spomína preto lebo sa mu to nepodarilo samozrejme.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že je najprestížnejší, neznamená, že je pre každého najcennejší..Je to relatívne, ak niekto vyhral 3GS z každého jeden a chýba mu RG..Čo si myslíš, že bude pre neho cennejšie vyhrat opat Wimbledon alebo ešte ten, čo zatial nevyhral..A tu sa dotávame k pointe Davorovej myšlienky..

Myslím, že sám Roger by radšej bral RG trebars so skalpom Rafu vo finále, než ďalší Wimbledon..
Reagovat
Stan_Borowitz
A tak to asi jo, ale to je výjimečná situace. Asi by rád utnul ty spekulace, že bez Söderlingovy pomoci RG nikdy nevyhrál.

Jak píšu jinde, asi bude muset letos vyhrát RG i WB...
Reagovat
steve79
Jak chce zvládnout 4 turnaje v 5 týdnech? Snad ví co dělá.
Reagovat
gigin
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10991585_700694396715892_2146520945215996975_o.jpg
Reagovat
a.magerova
Dík, tak to si ale přepočítám, přeci jen DŮVĚŘUJ, ALE PROVĚŘUJ.... a až to spočtu, tak bouchnu šampáňo ;-)
Reagovat
a.magerova
Tak jsem si TO ulehčila a spočítala Top 8, což je od 14.10.2002 dodnes čili....
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1314242676379

a Tvému údaji gigine budu teda věřit ;-)
Reagovat
a.magerova
Já pako ten obrázek nechala odstranit, takže znovu a lépe...
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=614242682076
Reagovat
panzer.dragon
nevíte jestli do toho istanbulu pojede i někdo jinej zajímavej?
Reagovat
Roger_Federer
premyslim, ze bych tam zaletel taky.;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Aji ja. Koncem dubna by tam mohlo být hezky.
Reagovat
Roger_Federer
Premyslim o golfu...ze bysme daly golfik?;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Milionáři se zajímají o počet koní pod kapotou a hrají golf. Miliardáře počet koní pod kapotou nezajímá, stačí jim jeden, ale zato pořádný. A golf mají za zábavu chudých...
Reagovat
Roger_Federer
kiteboarding?..Vim o co to jde, ale ty bordeli bych tam raci vynechal..Takove ukamenovani neni nic prijemneho:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj.,André z klubu miliardaru ... toho znám. Ani ve svem letadle nepije šampaňské, pouze vodu, a jen proto, aby si mohl svoje letadlo pilotovat sám.

Ale golf hraje ....
Reagovat
Stan_Borowitz
To je jen herec. Ten golf ho prozrazuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Radeji uz nikdo, aby mel aspon teoretickou sanci to tam vyhrat :D
Reagovat
Roger_Federer
mame opet pozvolny( zatim 2satanistu akorad mi za posledni dobou prijde, ,podle komentaru je to uz jeden a ten samej, uz v jejich stylu nevidim skoro rozdil.Nebyt nicku autora, nepoznam to.:)
Reagovat
Roger_Federer
pozvolny "slet", sabat :)
Reagovat
a.magerova
Tak já naštěstí už nemám tolik času, abych ty dementy četla ;-)

Dřív jsem sem tam vlezla pod baby, ale chlapy jsem zvládala všechny, teď už vlezu jen pod Rogera..... jestli stárnu či co?! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Antuka uz me nepotrebuje.... :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý nápad..

Roger by sa mal špecializovať na 250..Tam sa može dostať ďaleko.
Reagovat
Stan_Borowitz
Že jo. Napřesrok by mohl vyrazit na prestižní turnaj v Riu, třeba bychom se konečně dočkali dalšího finále Roger-Rafa.

A co myslíš - coby odborník - kdy začne Roger taky dostávat kanáry od hráčů druhého sledu, jako je Berdych? Za pět let? Za deset?
Reagovat
spaniel
Ze reagujes. Ma to stejny smysl jako u jeho chytrejsiho bratra, ktery přispěl hned nad nim. Navic se opakuje, celkem bida, asi únava po odpolední směně.
Reagovat
Denis92
No tak teraz uz je tych antukovych turnajov zbytocne vela. Urcite by som vypustil Rim alebo Madrid.
Reagovat
Vojtiik
to imho záleží jak se mu bude dařit na těch prvních turnajích, pokud by se dostal daleko třeba v Istanbulu a následně i v Madridu, tak by vypuštění Říma bylo víc než logické, pokud vyteče někde brzo, tak by v tom neměl být problém
Reagovat
Davor1
Chcel by som vidieť to štartovné...Turci sa určite museli poriadne buchnúť po vrecku. Dúfam, že to aspoň vyhrá, keď už tam ide...titul z antuky mal naposledy niekedy pred troma rokmi...
Najradšej by som ale bol, keby tohto roku zobral nejaký antukový titul Murray. Škoda, že hrá len tie 2 masters a RG, nejakú 250tku by podľa mňa zvládol...
Reagovat
Mayo
on vlastne ešte antukový turnaj nevyhral čo...nooo vlani hral slušne na antuke ale tak či onak ťažko tam
Reagovat
Davor1
nevyhral no...dokonca nebol ani vo finále... nie je to ale až tak prekvapivé, keď na škvare hrá len 3 najväčšie turnaje v roku...verím tomu, že nejakú 250/500 by urobil...len ho tam dotiahnúť :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Paradoxně nejblíž finále na antuce byl v Římě, proti Djokovičovi v roce 2011. :D
Reagovat
Mayo
tam hral výtečne v tom SF
Reagovat
smazaný uživatel
To jo a loni s El Matadorem taky. Řím mu sedí asi nejvíc.
Reagovat
SwissMaestro
Murray? Určitě jednu antuku má :)
Reagovat
SwissMaestro
hm tak nema....jsem si to spletl...
Reagovat
smazaný uživatel
A ten Madrid předloni vyhrál kdo? :))

Řím a MC mu chybí z Masters. Loni MC finále byla asi největší šance, ale tak co není může být. Vytřel tam Djokiho v semi.

Navíc antukové turnaje mu můžou přinést nejvíce bodů do žebříčku, jinak skoro všude obhajuje finále, nebo titul. Nenasbíral by žádné body. Od Halle je to marný, to je titul, finále wimb., finále Cinnci, titul Toronto, semi US open, titul Shanghai, čtvrt v paříži, titul DC a finále TM.
Reagovat
Kozoroh
Madrid předloni vyhrál Nadal, Federer o rok dřív.
V Cincinnati loni získal titul, v Torontu prohrál finále.
Reagovat
SwissMaestro
Blázen...jestli něco nevynechá tak ať se nediví, že jej na W chytnou záda
Reagovat
VlS
Blázen? Třebajo, ale bohatej.
Reagovat
Mayo
dúfam, že vie, čo robí a na Wimbledone nebude vyflusnutý
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, asi nepočítá s tím, že by na antuce zůstával až do závěrečných kol ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist