Tenisové centrum v Istanbulu bude od roku 2015 hostit turnaj ATP

8. 7. 2014, 18:30
Aktuality 3
V příštím roce se premiérově uskuteční mužský tenisový turnaj v Istanbulu. Turecké město, které již hostí červencový turnaj žen, mužskou soutěž na antuce poprvé uspořádá mezi 27. dubnem a 3. květnem 2015 souběžně s turnaji v Mnichově a Oeiras.
Areál Koza World of Sports

Zápasy se budou hrát v areálu 'Koza World of Sports', který disponuje 63 kurty a je největší tenisovou akademií na světě. Centrální dvorec se zatahovací střechou pojme 7500 diváků. "Tento fantastický areál bude skvělou novinkou mezi dalšími místy, kde se už hraje," řekl prezident ATP Chris Kermode.

V roce 2015 se uskuteční na okruhu ATP celkově 62 turnajů ve 32 zemích. Turecké město v posledních třech letech hostilo Turnaj mistryň, který se na příštích pět ročníků přesunul do Singapuru.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
A my zase nic... :((
Reagovat
PetaM
Zatahovací střechu sice má, ale je tam tvrdý povrch, to není zrovna praktické :D No, ale není to první turnaj, který má venku antuku a v "hale" hard ... :D

PS.: Asi to bude 250, že? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky právě nwm co to bdu ezač , ale ais 250? Dcl ybch to rád věděl. Nevíte někdo?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist