Federer opět porazil Dimitrova a vyhrál 300. grandslamový zápas

22. 1. 2016, 08:37
Aktuality 134
Roger Federer si připsal 300. vítězný zápas na grandslamových turnajích. Jubilea dosáhl ve třetím kole Australian Open, když porazil 3-1 na sety Grigora Dimitrova. Bulhara porazil i v pátém vzájemném střetnutí.
Roger Federer

Roger Federer po dvou snadných výhrách nad Basilašvilim a Dolgopolovem narazil na Grigora Dimitrova. Bulhara hrajícího velmi podobným stylem, kterého porazil ve všech čtyřech vzájemných duelech. A dnes to dokázal i popáté.

Do Federerovy hry se dnes oproti předchozím zápasům vloudilo větší množství nevynucených chyb a také poprvé na turnaji prohrál set. To když ve druhé sadě ztratil svůj jediný servis v utkání a sám nevyužil žádný ze tří brejkbolů. Soupeři dovolil vyrovnat, Dimitrova ale čím dál íce limitovaly bolesti loktu a Federer nakonec zvítězil bez vážnějších problémů 6-4 3-6 6-1 6-4.

"Grigor hrál velmi dobře, je to nebezpečný soupeř. Bylo to pro mě vyčerpávající. Jeho výkon určitě ovlivnilo to zranění. Doufám, že bude brzy v pořádku, protože zranění nejsou příjemná," řekl Federer. "Já jsem dnes dobře začal. Hlavně ten třetí set, což mi hodně pomohlo," dodal.

Čtyřiatřicetiletý Švýcar, který startuje na 65. grandslamu v řadě, tak vyhrál už jubilejní 300. zápas na grandslamových turnajích. To je suverénně nejvyšší počet, Jimmy Connors na druhém místě vyhrál 233 zápasů a třetí André Agassi ještě o devět méně. 
300 grandslamových výher Rogera Federera

Šampion z let 2004, 2006, 2007 a 2010 hraje na Australian Open posedmnácté a počtrnácté nebude chybět v osmifinále. V neděli se v něm střetne s Belgičanem Davidem Goffinem, s ekterým vede vzájemné bilanci 3-0

Goffin dnes zdolal 6-1 3-6 7-6 7-5 Rakušana Dominika Thiema a podruhé vylepšil své maximum na Australian Open. V osmifinále grandslamu je potřetí.

"Tohle je velký den pro celý belgický tenis. Je to potřetí, co jsem na grandslamu ve čtvrtém kole. Je to neskutečné a jsem moc šťastný," řekl Goffin.

I když dnes Novak Djokovič nepředvedl ideální výkon, znvou neztratil set a nad Andreasem Seppim vyhrál i třináctý vzájemný zápas. Srbský tenista ve třetím kole Australian Open, ve kterém loni italský tenista překvapil Federera, zvítězil 6-1 7-5 7-6

Djokovič měl první set ve své moci a zcela pod kontrolou. Ale také hrál až příliš profesorsky a chyběla mu stoprocentní koncentrace. Dokázal však odvrátit všechny tři brejkboly, v tie-breaku zlikvidoval za stavu 4-6 dva setboly a po více než dvou ačtvrt hodinách postoupil dál.

"V druhém setu jsem nevyužil několik brejkbolů, určitě jsem měl odehrát druhý a třetí set mnohem lépe," komentoval Djokovič problémy v druhé polovině utkání. "Navíc Andreas hrál ve druhém a třetím setu skvělý tenis. Servis obvykle není jeho silnou zbraní, ale dnes se na něj zaměřil a byla to jeho velká výhoda. Bylo velmi těžké jeho podání přečíst. Hrál opravdu dobře a já se sotva držel ve hře," pokračoval nejlepší tenista současnosti v rozhdovoru s Alexem Corretjou. 

"Jsem rád, že jsem nemusel do čtvrtého setu. Měl jsem to dobře rozehrané po prvním setu, on (Seppi) měl zase dobře rozehraný tie-break. Ale v závěru jsem zahrál dobré voleje a on mi pomohl chybou. Bylo to vážně těsné," uznal Djokovič. "Začal jsem dobře, skončil jsem dobře - takže začátek dobrý, konec dobrý, všechno dobré," dodal dobře naladěný Djokovič.

Desetinásobný grandslamový šampion už rok (16 turnajů v řadě) nechyběl ve finále a na Australian Open se snaží navázat na své triumfy z let 2008, 2011, 2012, 2013 a 2015. Pokud se mu to povede, vyrovná šestým melbournským titulem rekord Roye Emersona.

V osmifinále se osmadvacetiletý Djokovič se utká s Gillesem Simonem. S o tři roky starším Francouzem prohrál pouze první vzájemný duel před osmi lety, v dalších devíti střetnutích už jen vítězil. Simon dnes nedal šanci Argentinci Federiku Delbonisovi.

Další osmifinálové dvojice dnes vytvořil i finalista z roku 2008 Francouz Jo-Wilfried Tsonga s Japoncem Keiem Nišikorim a Tomáš Berdych s Robertem Bautistou.

• AUSTRALIAN OPEN 2016 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 11.935.000 dolarů
páteční výsledky mužů (22. 01. 2016)
• Dvouhra - 3. kolo •
Berdych (6-ČR) - Kyrgios (29-Austr.) 6-3 6-4 1-6 6-4
Djokovič (1-Srb.) - Seppi (28-It.) 6-1 7-5 7-6(6)
Federer (3-Švýc.) - Dimitrov (Bulh.) 6-4 3-6 6-1 6-4
Niškori (7-Jap.) - García-López (26-Šp.) 7-5 2-6 6-3 6-4
Tsonga (9-Fr.) - Herbert (Fr.) 6-4 7-6(7) 7-6(4)
Bautista (24-Šp.) - Čilič (12-Chorv.) 6-4 7-6(5) 7-5
Simon (14-Fr.) - Delbonis (Arg.) 6-3 6-2 6-1
Goffin (15-Belg.) - Thiem (19-Rak.) 6-1 3-6 7-6(2) 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

134
Přidat komentář
mahycek
Kozorohu, asi to
máš ze záznamu, já jsem na rozdíl od tebe vstal. Jistě, Novak byl lepší, ale bylo tam pár momentů, kdy Seppi mohl jít do několika brejků, on šel, ale nestalo se. Přečti si to níže. Djok, to nebude mít vůbec lehké. Simon, který porazil jak, Nadala, tak Federera, vím to bylo dávno, potom Tsonga, nebo Nishi, to jsou 2 černí koně z první poloviny pavouka. Já teď jedu hrát, ale kluci v kapele mi říkají, Srb nikdy. Ale to je sranda, jak jsem říkal, oni tomu nerozumějí. Radši se drží nabroušených kytar.
Reagovat
Kozoroh
Přinejhorším Djoko na cestě do finále ztratí jeden-dva sety...
Reagovat
Roger_Federer
:), vsadis si na to?
Reagovat
smazaný uživatel
No jen aby neztratil tři v jeden den, což se mu při současných výkonech může lehce stát. Mně taky připadá, že nehraje naplno (když to srovnám s výkonem proti Nadalovi v Doha) a moc nechápu účel - akorát si tím prodlužuje pobyt na kurtu a tlak hlavního favorita tím ze sebe stejně nesejme. Ale přijde mi to podobné jako na Wimbledonu a USO, kdy jeho výkony v průběhu turnaje taky byly všelijaké, ale ve finále šel o level výš (i když na USO bylo finále hlavně o kolapsu Rogera na big pointech).
Reagovat
Kozoroh
Naplno hrál Novak jen v 1. setu, kdy Seppiho zdemoloval. Ale v druhé a třetí sadě zvolnil a hra se tak vyrovnala. No1e však nepřipustil větší komplikace a v klíčových chvílích zabral.
Prvního těžšího soupeře Djoker přehrál s přehledem. Dalším protihráčem bude Simon, čekám výhru ve třech setech.
Reagovat
Pe3k
Naopak, Nole hrál naplno jen v těch setech když ho Seppi drtil :D
Ty jsi trochu posedlý tím Djokovicem co? Nechci tě vidět až Nolan začne prohrávat jako Nadal poslední 2 roky...
Reagovat
Kozoroh
Král haterů Pe3k opět v akci :-D
Proč řešíš to, co bude za několik let? Je zbytečné se trápit tím, že se jednou Djokovi tak jak v dnešní době nebude dařit, neboť jednou ke konci No1eho tenisové kariéry stejně dojde. Teď coby No1eho fanda si jeho dominanci užívám a nezáviď mi ji :-P :-)
Reagovat
Pe3k
No rozhodně nejsem král hejtrů, ale když myslíš...
Já se netrápím ničím, co bude za několik let, jen chci poukázat na to, že i Nole je člověk a měl by si mít respekt i k ostatním hráčům, protože ta jeho vláda taky nebude trvat věčně. Navíc on se dlouhá léta krčil za Federerem a Nadalem a teď když už jsou oba velikáni tohoto sportu za zenitem Djokovic kraluje...

Novakovu dominanci si užívej, to ti neberu a nezávidím, naopak respektuji a obdivuji.
Reagovat
Kozoroh
" Navíc on se dlouhá léta krčil za Federerem a Nadalem a teď když už jsou oba velikáni tohoto sportu za zenitem Djokovic kraluje..."
Novak se za Rogerem a Rafou krčil čtyři sezóny 2007-10. Rok 2016 je však 6. sezónou, ve které drží první příčku! Z posledních pěti sezón čtyři ukončil na 1. místě. Období jeho dominance a vlády nad ATP okruhem už předčilo svou délkou dobu, kdy se Rogerovi a Rafovi díval na záda.
Djoker kraloval okruhu, když byl Nadal na vrcholu, nebo jsi už zapomněl na rok 2011? :O
Reagovat
Roger_Federer
A pamatujes si ty roky 2012 a 13?Kdy byl Novak neslany nemastny a na granslemech dokazal za dva roky vyhrat pouze 2x AO?
Dokud byly Nadal, Federer a Murray ve vercholne forme, Novak se nedokazal prosadit na 100%..a prohraval finale a semifinale Granslemu.
Myslis ze je nahoda, ze se brutalne kraluje az ted?
Reagovat
Kozoroh
Ano pamatuji si na tyto sezóny, jejichž potenciál No1e úplně nevyužil. To vedlo k angažování Beckera. Myslíš si, že je náhoda, že pod Beckerem vyhrál čtyři grandslamy, zatímco v sezónách 12 a 13 dva? Jsem přesvědčen, že Becker je tím impulzem, který Djokovi v letech 12 a 13 chyběl.
Reagovat
Roger_Federer
Nepopiram, od prichodu Beckera zlepsil servis a muze se o neho v zapasech oprit.
Jeho hra a konzistence se jeste posunula.
Nic mene, neni podle meho nazoru nahoda, ze se dokazal tak brutalne prosadit az v sezonach 14/15, kdy Nadal byl zraneny a zacal odchazet a Federer je proste uz horsim hracem nez aktualne Djokovic.
Nole je a nakonci kariery bude stat na stejne urovni jako Nadal a Federer..Pocty ted granslemu neresim..
Ale ty by sis mel uvedomit zkutecnosti, ktere k jeho aktualni totalni dominanci vedou..
Reagovat
dappe
Djokovič hrál docela tužku.
Reagovat
Kozoroh
Nehrál naplno a když bylo třeba, tak přidal. Naplno to rozjede ve finále :-)
Reagovat
woody
Sice druhý a třetí set bylo trochu drama, na druhou stranu ho držel servis a snažil se hrát aktivně, klíčové výměny vyhrál, protože hrál tu svojí klasiku ,, přehraj mě, když to dokážeš,, která, ale proti lepším hráčům nemusí platit. Nicméně nestratil set, sevis fungoval a Djokera známe. Je nejlepší na světě rozhodně ve dvou věcech - 1. Když se mu nepovede zápas herně, tak další den dokáže hrát mnohem lépe 2. dokáže hrát celý zápas na vysoké úrovni
Reagovat
smazaný uživatel
Doufala jsem, že se na ten zápas vzbudím, nepovedlo se :D Určitě to byl krásný tenis, takže jen co se k tomu dostanu, podívám se a zvednu si náladu :) Goffin nebo Thiem, to už je jedno, Roger má dobrou formu na to, aby to dotáhl daleko ;) A tu má podle všeho i Béďa, koukala jsem na to, jak se tam Gyros rozčiloval s tím vyrušováním, nakonec ho to nakoplo, aby dal soupeři málem kanára, ale stejně to nestačilo, tak škoda, další chalan z fantasy týmu fuč :(
Reagovat
Kozoroh
Proč sis nenatáhla budíka na zápas Fedex-Gríša? :)
Reagovat
smazaný uživatel
natáhla, Kozorohu, natáhla, ale já spim jak zabitá, mám zkouškový a potřebovala jsem dospat velkej deficit kvůli učení ;)
Reagovat
smazaný uživatel
divala jsem se i za tebe - dobry to bylo.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem slyšela od Nikki, taky se dívala :) škoda, nemáte někdo odkaz na celej zápas nebo obsáhlejší highlights? :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemam, cekam na Pe3ka vzdycky... :-) A tak, dilci nedostatky byly, FH ulitl a pod.. :-) Skoda i Grigorova lokte.
Reagovat
smazaný uživatel
co s ním měl? já si všimla, že neměl ten nátělník, snad se dočkáme hajlajtů :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak ho zmodernizoval, tak si hur seda na BL a ustreli. Kratsi verze je lepsi, mela jsem vsak radeji ten stary "blesk z cisteho nebe", ovsem pokrok nezastavis .. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) myslis loket a ja FH, klasika.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
ještě pořád jsem se nedostala k tomu se na to podívat, to je děs :D
Reagovat
VlS
Uf, jsem si oddech, už jsem se děsil představ, jak grigorův loket došedá na BL na druhý straně kurtu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) doufam hlavne, ze mu neseda ani nesedne (s hackem na s) ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem si zprvu říkala, že je to nějaký divný :D budu moudřejší, až na to mrknu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem tak zamerena na hru, ze zas nevim, jaky natelnik.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
měl nátělník jako Nick ;) nojo, toho jsem si všimla ve zprávách :D
Reagovat
Mayo
Vyborne Roger len tak dalej
Reagovat
tommr
a poradil si s nepříjemným soupeřem, kterej se ho snažil všemožně rozhodit. Velice cenný vítězství ... :)
Jinak Kyrgios je opravdu neuvěřitelně vypatlanej a pokud tohle hovado má bejt budoucnost tenisu tak to se dám radši na sledování jínejch sportů ... :(
Reagovat
Fandina
super. Gratulka. Dneska byl lepší. Byl to pěkný mač a jsem ráda, že byl Berďa lepší. A držím palce proti RBA. Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
s Nickem si poradil skvěle a v dalším kole mu odpadl Cilic. Bautista taky nic lehkého, ale asi lepší než Marin. Tak jedeme dál! :)
Reagovat
tommr
na Bautistu se snad Tomáš už naučil hrát a bude velkým favoritem. Nesmí ho samozřejmě ale ani na chvilku podcenit ... :)
Reagovat
George_Renel
BA je pro Tomáše rozhodně čitelným soupeřem a to bude výhoda. Věřím, že to dá.
Reagovat
Kytka
Také jsem ráda jak to dopadlo a už jsem tu výhru konečně vstřebala a vydýchala to napětí. Napřed to šlo jak po másla, třetí set strašidelný a ve čtvrtém jsem se bála jestli to půjde do pátého, tak by mohlo být i zle. Ale Tomáš jako správný mazák brejknul toho frajera v době, kdy už ten na to nemohl odpovědět. Veliká gratulace. A u mnoho míčů jsem si říkala, tam Tomáš nemůže být včas a odehrát dobře míč, ale většinou byl. Myslím, že byl rychlejší než Kyrgios. A hlavně vyhrál mazák nad bláznem. Dalo by se říci - moudří kráčejí rozvážným krokem a blázni okolo nich tančí dobové tance.
Reagovat
Marduch
....s nímž vede ve vzájemné bilanci 3-2, ale oba duely na tvrdém povrchu pod otevřeným nebem prohrál. ;-)
Reagovat
Kytka
Kdy naposledy s ním prohrál? Myslím, že v posledních dvou letech to nebylo. Při té poslední prohře, jen tuším, že předloni, si Tomáš stěžoval, že byl u všeho pozdě. Od té doby zapracoval hodně na pohybu. To je velký rozdíl. Nicméně Bautista Agut rozhodně není snadný soupeř. Určitě vyzrálejší než ten bláznivý Kyrgios.
Reagovat
kada.tom
Jojojo, je to tam :-)
Ve 4. kole Bautista-Agut, hmm ... to bude bitva.
Reagovat
janek_da
A Mayko měl zase pravdu. Lehce ve 3
Reagovat
janek_da
a pardon, ten 3.set ani nepočítám. To si vzal TOm přestávku.
Reagovat
SubOptikT
Joooooo, mám obrovskou radost!!!!!!
Reagovat
janek_da
A dopr. Tohle nenávidím. DF
Reagovat
janek_da
na MP
Reagovat
Lunej..
Tomovi velka gratulka, Nick nastval i pobavil, sehral skvele 3.set. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš to teď odehrál božsky.
Reagovat
Lina
Ač se mně nelíbí Nickovy přehnané divadelní výstupy na kurtu, musím uznat, že je ve svých letech dost dobrý. Akorát ty esa by mohl ubrat. :)
Reagovat
janek_da
to byl bh !!! 0:40 3MP
Reagovat
kada.tom
3 matchbally !!!
Reagovat
mahycek
Hlavně, aby Tom zachoval chladnou hlavu, jak už tady desetitisíkrát padlo. Ale pořád má nahráno, klídek.
Ale, já si taky někdy udělám česnečku, není problém, spíš se orientuji, jak vrátit hlas do původního stavu. A to je problém, a to snad vím, za ty roky zpívání. Ale teď tenis
Reagovat
George_Renel
Nezbývá než doufat v TB. Momentálně na jeho servis Tom nemá šanci.
Přitom hraje dobře, pestře, chodí na síť, ale ta razance Nicka je smrtící.
Reagovat
Lunej..
Kdyz Nick bude na sobe pracovat, muze to dotahnout daleko. A taky je to v ATP oziveni :) stejne jako Dom atd.
Reagovat
r.Fever
http://www.atpworldtour.com/en/news/federer-dimitrov-australian-open-2016-friday
Reagovat
mahycek
Já jsem vařil, a teď se podržte rybí, z kapra. Asi mě zavraždíte, že? Ano je to nejlepší polévka pro mně, ale nevnucuji. Recept mám po mámě, ktera před 5 lety zemřela a vždycky jsem ji měl od ní. Jelikož u nás to nikdo nejí, tak od dnešních vánoc jsem to udělal, pro sebe a hlavně pro návštěvy. A Recept je skoro stejný, jak v Tv ukazoval Pohlraich. Ale raděj teď Toma .
Reagovat
FulnekUltras
Slintám...nad česnečkou ze sáčku... ;)))
Reagovat
rusedski
"...protože zranění nejsou příjemná," řekl Federer

Jako kdyby o tom snad něco věděl :)
Reagovat
Lunej..
On snad nemel v r. 2013 problemy se zady?
Reagovat
mahycek
Ahoj Davore, tak co říkáš horní polovině pavouka? Ani Djoko to nebude mít lehké, obranář Simon a pak Tsonga, nebo Nishi. Nebude ve finále. Právě proto píši, že si už dal názor na dolní polovinu pavouka.
Reagovat
Davor1
Horná polka pre mňa nie je zaujímavá, nečakám tam nič nečakané :-))
Reagovat
Kozoroh
Djoker dnešní zápas nehrál na plný plyn a mahycek už vykřikuje, že nedojde do finále :-D
Reagovat
Lina
Nick se nějak rozpodával. Tomáš to bude mít sakra těžké, ale věřím mu.
Reagovat
Lunej..
Ja si to uzivam. Na jedne strane stoicky Tomas, na druhe strane prasteny Nick, dva paradoxy, dva oblibenci, co si vic prat :)
Reagovat
Fandina
Nick se do toho ve třetím setu obul, tak doufám, že Berďa se nezalekl a W/UE Berďa 7/10 Nick13/4.

Berďo pojď!!!
Reagovat
George_Renel
mají pro takové těžko zvládnutelné juniory výstižný název. Zasran.
Reagovat
kada.tom
No, Tomáš 2 sety skvěle. Třetí naopak Nick skvělý. Aby teĎ nedošlo na to, co jsem tu včera psal, že Nick Tomáše postupně rozhodí a nakonec vyhraje. Jestli Nick srovná na 2-2 na sety, 5. set vyhraje taky.
Reagovat
mahycek
Ale nemá Denisi, tak lehký los. Nevypočitatelný obranář Simon, potom Tsonga, nabo Nishi.
Reagovat
Denis92
Proti Novakovi obranar neuspeje. Tam treba niekoho aby ho z kurtu vystrielal ako Stan. Jediny kto ho z tych troch moze trocha ohrozit je Nishikori, ale nie na tomto pomalom povrchu.
Reagovat
Willy_Wonka
Alles Gilles! Djoković se už třese, Simon ho v příštím kole spráská a vyhraje.
Reagovat
Denis92
http://www.tennis-arena.cz/video-federer-s-dimitrovem-ladili-formu-pri-sarapovove-10782cz/
Reagovat
sprchon
Super. :D ;)
Reagovat
mahycek
Snad to Tom ustojí, a nenechá se znervoznit fanatickým publikem, které bude Nicka hnát! Musím to manželce nahrát, ona ráno jela do Brna s dcerou, tak Tome, jen klid, máš nahráno!
Reagovat
Lunej..
Jeste napis, jakou polevku jsi rano varil, cos mel k obedu a jaka bude vecere :)
Reagovat
SubOptikT
+1 :-)
Reagovat
EllNino
Arogant ...:)
Reagovat
Lunej..
Roger?
Reagovat
Lina
Jak jsi na došla? :)
Reagovat
kada.tom
To ví přeci každý, že Federer je vzorovým příkladem arogance.
Reagovat
Lunej..
No je to pod clankem Rogera tak nevim koho Ellnino mysli:)
Reagovat
Lina
Věc názoru. Taky nevypadáš zrovna na vzor dokonalosti. :)
Reagovat
kada.tom
to taky netvrdím, ba dokonce nikdy jsem to netvrdil :-)
Reagovat
Lunej..
Prisimte na kadu nereaguj, ten Rogerovi doma fandi jak o zivot, place pri jeho prohrach, ale tady machruje. :)
Reagovat
Lina
Ještě je nedospělý. Otázka jestli dospěje?
Reagovat
Lunej..
Ktery chlap dospeje? :D
Reagovat
smazaný uživatel
2:0? Paráda, akorát ten třetí set... :-) snad Nick neotočí.
Reagovat
Fandina
Konečně je Berďa na Eurosportu.
Reagovat
EllNino
teď by bylo lepší, kdyby tam nebyl ...
Reagovat
Fandina
bylo
Reagovat
Lunej..
Diky za info, stream se mi dost sekal. No jen ziram, snad to nebude kanar.
Reagovat
mahycek
Tak, až nyni, jinak to je v Tip sportu přenos, ale to nejde zvětšit.
Reagovat
Fandina
A super, Berďa má dva sety. Tak jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
Hm, tak snad jsem to nezakřikla. Ve třetím 0:3. Berďo pojď!!!
Reagovat
Denis92
Roger dva sety nic nehral a aj tak to bolo vyrovnane. Ked od 3.setu zapol na vyssi level, tak Dimitrov bol bez sance, lebo nema Rogera cim ohrozit, kedze je to jeho slaba kopia..

Novak sa dnes trapil, skoda, ze ma taky lahky zreb..rad by som si ho pozrel s takym Raonicom alebo Stanom v semi. Ti by ho mohli zastavit.
Reagovat
Denis92
Zle som to napisal..rad by som si ho pozrel s Raonicom vo 4.kole alebo so Stanom v semi, lenze obaja su na opacnej strane pavuka a hrat moze len s jednym a aj to az vo finale.
Reagovat
mahycek
Davore čau, já to vím, s Michalem Šímou už jsme řešili, tu grafiku, když začínají přenosy v 01.00 našeho času. Mají to nelogicky přeházené.
Reagovat
mahycek
Fandino promiň, studio1@eurosport.cz ( já jsem zapomněl ( u ) ve slově eurosport)
Reagovat
Fandina
Já ti rozumím, že chceš, abychom je atakovali, samozřejmě, pokud by to pomohlo, tak proč ne.

Na stránkách mají tohle o výběru zápasů AO.

Česká redakce Eurosportu upozorňuje diváky, že nemá žádný vliv na skladbu programu, který bude z Australian Open (podobně i jiných turnajů) vysílán. Eurosport je panevropská televize a nabízí panevropský program, který je zaměřen na největší sportovní hvězdy a jehož skladba je tvořena v Paříži s ohledem na celoevropskou sledovanost. Nevysíláme v pravém slova smyslu českou verzi Eurosportu, ale českou jazykovou mutaci evropského vysílání, a shodný program se vysílá v desítkách dalších zemí. Může se tak stát, například právě během tenisových grandslamů, že zatímco na jednom kurtu hrají Kvitová s Cibulkovou, na programech Eurosportu běží vysílání ze dvou jiných kurtů. Není též neobvyklé, že přednost dostávají hráči z velkých evropských zemí, například z Polska, Francie, Německa, tedy zemí, které táhnou sledovanost Eurosportu. Český trh patří v rámci Evropy, bohužel, mezi ty nejmenší. Vzhledem ke kvalitě českého tenisu ale nepochybně bude Eurosport vysílat řadu zápasů českých tenistů a tenistek.

http://tv.eurosport.cz/tenis/ao-berdych-djokovic-federer-sarapovova_sto5056397/story.shtml#disqus_thread
Reagovat
mahycek
Karel Janů ti odpoví, to je ten, co teď komentuje s tím příjemným hlasem. A Michal Šíma také, to je jejich, nějakej parťák, ale v úterý mě psal Šíma, snad na 20 řádků. Tak se neboj. Obracej se na ně. P. S. Já se tam prozradím, jménem i městem a oni pak odpovídají.
Reagovat
Fandina
Nepochybuji o tom, že odpoví o to nejde. V minulosti jsem se na něco dotazovala a odpověděli mi. Tady jde o to, že odpoví zřejmě to, co je na stránkách. Ale pokud máš dojem, že je potřeba je atakovat, tak nechť to tak je. Třeba to pomůže do budoucna.
Reagovat
yenda1
Jinak kdo má účet u tipáče třeba, může sledovat jejich TV.
Nebo třeba zkuste zde:
http://sportlemon.net/
Reagovat
mahycek
fakt napište, já jim píši i za malé žáčky v tenis oddíle, kteří chtějí Berďu sledovat. To je strašné co si ústředí v Paříži z českou verzi Eurosportu dělá.
studio1@eurosport.cz
Reagovat
rusedski
Ale to není česká verze, jen česká mutace mezinárodního vysílání. Jako člověk po nich nechce aby upřednostňovali Čechy, ale Tom s Nickem přece musí být pro drtivou většinu diváků zajímavější, než Čilič s Bautistou...
Reagovat
mahycek
Napište jim, přímo do TV eurosport, oni vám odpoví e-milem i v přenosu. Teď je tam Karel Janů, ten je příjemnej.
Adresa- studio1@eorosport.cz
Reagovat
Davor1
Načo ich spamovať, keď oni nemajú s výberom zápasu nič spoločné??
Reagovat
yenda1
Kryplové v Paříži chtejí, aby si lidi předplatili ten jejich player. Proč by jinak nedávali tahák dne?
Reagovat
George_Renel
dává Čiliče a německý free of charge na Astře Berdycha. To jsou věci.
Reagovat
Fandina
Díky za info, dala jsem to tam.

A je to zajímavé, evidentně si Němci dělají svoje vysílání.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopte už ľudia, že Eurosport nemá s výberom zápasov nič spoločné. Oni to nevyberajú.
Reagovat
kada.tom
Uff, Novak to dneska docela babral, nic extra. Naštěstí ve 3. setech.
Reagovat
mahycek
Takovej kousek stačil Seppimu, aby hrál aspoň 4 set. nepodařilo se. Ale stejně, jak jsem psal, Djoko nepostoupí.
Reagovat
SubOptikT
Kam nepostoupí?
Reagovat
Marduch
Pokud je Djoko zdravotně ok, tak mám vítr jen z Vavřince a Murrayho.
Reagovat
SubOptikT
Asi tak. A to je nejdřív ve finále, ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jedem TB!
Reagovat
mahycek
Ale to znám, bjoval jsem s nimi první 3 tři dny. Naši komentátoři to neovlivní, dávají jen to, co jim pustí z centrály Eurosportu z Paříže. Sere to i mě s manželkou.
Reagovat
historik
tomáš má set, ale ještě to bude boj
Reagovat
letityfanousek
proč mám předplacený eurosport když tam není teď BERDYCH s Kyrgiosem? Mám čumět na nějakýho Bautistu s Balkáncem, nebo další Balkánec s taliánem? Nulový zájem, chtěl jsem vidět Tomáše, to je šlágr večera. Jděte do pr*ele eurošporte vymaštěnej
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď už Eurosport se.re i mě. A to jsem dost tolerantní. Jak je možné, že nedávají šlágr dne Berdych - Gyros na žádném programu??! Čilič - Bautista, to zajímá koho? Navíc Chorvatsko a Španělsko asi zrovna nejsou trhy, na které by cílil Eurosport. No nic, RIP zdravý rozum.
Reagovat
rusedski
Podle mě si sami nemyslí, že Bautista s Čiličem jsou zajímavější než Nick s Tomem, spíš je to taková ta pošahaná "korektnost" kdy prostě teda jako máme něco rozehranýho, tak to holt dojedeme do konce...fakt demence :/
Reagovat
smazaný uživatel
A teď dávají na jedničce RBA a Čilič. Nemám slov, moje nervy.
Reagovat
Fandina
Třeba dávají raději zápasy mezi Evropany.
Reagovat
rusedski
Už tam stejně dali lyžování. Takže jim Evropani asi moc žíly netrhali :)
Reagovat
mahycek
Vždyť by ho čekal, nečitelný obranář Simon, kterému se v Melbourne daří. A nebo, Tsonga, či Nishi. Nevím u Nishiho, dneska mu fizioterapeut obvazoval pravé zápěstí, proto blbě dopadnul 2 set, ale dostal se z toho. Těžko Djoko přejde, do finále, možná ani ne, do semifinále. My jsme v kapele, z prdele i když tomu kolegové moc nerozumí, udělali soutěž, že Djoko, nepostoupí do finále.
Reagovat
Tuttovka
Taky bych chtěl mít přes 80 % prvního podání jako Djokovic :D.
Reagovat
mahycek
Pe3k, Seppi dotoho !!! Jasně, Roger se musí zlepšit, ale postupuje. A mnohem impozantnější je 300 !!! Seppi jedem !!
Reagovat
Pe3k
Sepák měl šanci na break, ale nějak to nezvládl a teď už Nole zas pojede jak mašina. Nejdříve by ho mohl někdo ohrozit ve čtvrtfinále.
Reagovat
Pe3k
Další 300 pro Federera :)
Jinak viděl jsem 2 a 3 set a Roger nehrál žádnou hitparádu a na další kolo už by to nemuselo stačit.
Chvílemi se mi zdálo, že Grigor už konečně ví, jaký tenis chce hrát a šlo mu to pěkně, ale měl by zlepšit servis, s jeho výškou by to měla být větší zbraň. Jinak to byl svižný zápas, sem tam atraktivní. Pro Gríšu škoda špatného losu.
Reagovat
Jiri
Ta (nekolik let) nastupujici generace) pri Rogerovi moc neobstala. Gratulace maestrovi a preji postup az do finale.
Reagovat
jackiec
1.Roger Federer 300-49
2.Jimmy Connors 233-49
3.Andre Agassi 224-53
4.Ivan Lendl 222-49
5.Novak Djokovic 209-34
6.Pete Sampras 203-38
7.Rafael Nadal 198-30
8.Stefan Edberg 178-47
9.John McEnroe 167-38
10. Boris Becker 163-40
Reagovat
janek_da
janek_da 0-0
Reagovat
Marduch
hmm, Djok má už letos šanci dostat se hned za Rogera. Waaau.
Reagovat
mahycek
Fed, vlastně hrál pod zataženou střechou, kromě prvního gamu, ale tu asi nyní otevřou. Bylo by zajímavé, kdyby Djoko hrál pod střechou a v Austrálii.
Jak jsem včera večer psal, že 2 hráči z prvních 6 na žebříčku padnou, tak už zbývá dnes kdo?? Ale Tomovi bych to nepřál.
Reagovat
mahycek
Tak zvládnul to, sice trochu odřeně, bylo tam dost chyb, hlavně na returnu i při druhém servisu soupeře, což překvapuje, svůj servis tak na 55%, ale vítězství se počítá. Ale, hlavně 300 vítězství na GS, to je impozantní, to přebilo i dnešní výhru. Velké uznání a přeji další úspěch s Goffinem.
Reagovat
pockerface
Dobrá práce, už se těším na neděli na zápas s Goffinem. O víkendu konečně uvidím live zápasy z AO.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist