Fish přijde o Australian Open

29. 11. 2012, 17:33
Aktuality 4
Americký tenista Mardy Fish nebude hrát na Australian Open, který začíná za šest týdnů. Jak oznámil jeho agent, bývalý sedmý hráč světa se stále zotavuje z problémů se srdcem, kvůli kterým v září odstoupil z US Open a ukončil tak letošní sezonu. Na okruhu ATP by se rád představil v únoru na turnaji v San Jose.
Profily hráčů
Mardy Fish

"Dobrá zpráva je, že se Mardyho zdraví zlepšuje, že už je zpátky na kurtu a pomalu si zvyká na svoje pravidelné tréninkové dávky," uvedl tenistův agent John Tobias.

Fish začal mít zdravotní problémy letos v únoru před zápasem Davis Cupu. Při březnovém turnaji v Miami ho vyděsil nepravidelný srdeční tep, až třikrát rychlejší, než je obvyklé. V květnu se kvůli arytmii podrobil chirurgickému zákroku a na kurty se po krátké pauze vrátil ve Wimbledonu. Na US Open ale opět začal mít problémy a z posledního grandslamového podniku sezony raději odstoupil před osmifinálovým zápasem s Rogerem Federerem.

Majitel šesti titulů z okruhu ATP od té doby nehrál. Sezonu Fish zahájil na osmém místě žebříčku, vinou zdravotních problémů ale vypadl z nejlepší dvacítky a ročník ukončil na 27. místě.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Fandina
Tak to jsou blbé problémy, přeji Mardymu uzdravení a návrat na kurty.
Reagovat
horska.kraslice
Hodně zdraví! Držím palce, Mardy.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, ať se pořádně uzdraví! Tenis je v takových chvílích úplně podružný. Držím palce! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pevne zdravi, uspesny navrat a novou fotku na TP preju! :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist