Hradecká je po třech měsících ve druhém kole, postupuje i Šafářová

31. 1. 2017, 08:16
Aktuality 214
WTA TAIPEI - Lucie Hradecká si po třech měsících zahraje druhé kolo na turnaji WTA. V Taipei si v prvním kole poradila 7-6 4-6 6-1 s 99. hráčkou světa Katerynou Kozlovovou. Ve druhém kole ji čeká další ukrajinská tenistka - nasazená jednička Jelina Svitolinová. Ve druhém kole je i Lucie Šafářová, jež i podruhé přehrála Aleksandru Kruničovou.
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká se po třech měsících probojovala z kvalifikace do druhého kola turnaje WTA. Naposledy se jí to povedlo v polovině října v čínském Tianjinu. Momentálně až 170. hráčka světového žebříčku přehrála ve třech setech Katerynu Kozlovovou z Ukrajiny, která stále na první letošní výhru v hlavní soutěži čeká.

Hradecká v premiérovém duelu s Ukrajinkou výborně servírovala. V sedmém gamu si připsala první brejk, jenže za stavu 5-4 nedokázala úvodní dějství dopodávat do zdárného konce a o osudu prvního setu tak musel rozhodnout tie-break. V něm česká tenistka potvrdila lepší formu a po necelé hodině úvodní sadu zaslouženě získala.

Ve druhém dějství už Kozlovová lépe četla servis soupeřky a díky jedinému brejku ze třetí hry vyrovnala na 1-1 na sety. Hradecká, na rozdíl od Ukrajinky, jediný nabídnutý brejkbol v závěrečném gamu nevyužila a Kozlovové navíc pomohla pěti dvojchybami.

I přes mizernou úspěšnost trefených prvních podání si Hradecká svůj servis ve třetí sadě střežila bez jakýchkoli potíží a ujala se rychlého vedení 3-0. Odpor soupeřky definitivně zlomila v šestém gamu, kdy získala druhý brejk. Českou tenistku dnes hodně podrželo právě podání. Zápas ukončila třináctým esem, na druhou stranu ale zaznamenala i devět dvojchyb.

V dalším kole si Hradecká zahraje opět s ukrajinskou tenistkou. Tentokrát to však bude mít mnohem těžší, protože ji čeká turnajová jednička a třináctá hráčka světa Jelina Svitolinová, jež ztratila v úvodním kole s Jevgenijí Rodinovou pouhé tři gamy.

Stoprocentní českou úspěšnost zajistila Šafářová
Lucie Šafářová po čtyřech letech znovu přehrála Aleksandru Kruničovou. Srbku porazila v prvním kole turnaje WTA v Taipei a ani podruhé s ní neztratila set. Ve druhém kole česká tenistka změří síly se čtvrtou nasazenou Anastasijí Sevastovovou, se kterou se utkala před dlouhými sedmi lety.

Česká tenistka dnes excelovala hlavně na servisu. Za celý zápas čelila jedinému brejkbolu, který zvládla odvrátit, nastřílela devět es a díky jednomu brejku v každém setu měla utkání suverénně pod kontrolou.

Šafářové by se dnes ale přece jen dalo něco vytknout a to využívání brejkbolových příležitostí. Rodačka z Brna totiž využila pouhé dvě ze třinácti nabídnutých možností. Přesto byla od začátku do konce lepší hráčkou a v klíčových momentech ani jednou nezaváhala.

Už včera úspěšně začala Kateřina Siniaková, jež navzdory nevolnostem zdolala Kazašku Galinu Voskobojevovou. České tenistky jsou tak zatím v Taipei stoprocentní.


Naraová vyřadila Jankovičovou
Překvapením skončil hned první dnešní zápas na centrálním dvorci, který má stejnou kapacitu pro diváky jako Rod Laver Arena v Melbourne. Japonka Kurumi Naraová se postarala o vyřazení bývalé světové jedničky a turnajové osmičky Jeleny Jankovičové.

81. hráčka světa Naraová jedinou letošní výhru zaznamenala už 2. ledna, od té doby prohrála čtyři zápasy v řadě, poslední tři po třísetovém boji. Zatímco předchozí tři zápasy ztratila navzdory vyhranému prvnímu setu, dnes v Taipei naopak první sadu prohrála a vývoj dokázala otočit.

Pětadvacetiletá Japonka v úvodním dějství přišla dvakrát o výhodu brejku. Neudržela vedení 5-2, za stavu 6-5 nevyužila setbol a nakonec v tie-breku prohrála. I v druhém setu Naraová prohospodařila vedení, když za stavu 5-3 nevyužila dva setboly. Závěr ale zvládla lépe a vynutila si rozhodující sadu. V ní odvrátila všechny tři brejkboly a díky brejku ze sedmé hry zvítězila po 2 hodinách a 44 minutách boje 6-7 7-5 6-4.

O čtvrtfinále si Naraová zahraje s Číňankou Lin Zhu, která vyhrála rovněž ve třech setech nad Polkou Magdou Linetteovou.

První letošní výhry se v Taipei dočkala Samantha Stosurová. Druhá nasazená si v prvním kole poradila i potřetí s Dankou Koviničovou. Australanka zvítězila hladce ve dvou setech a ve druhém kole ji čeká Dalila Jakupovičová.

• WTA INTERNATIONAL TAIPEI •
Tchaj-wan, tv. povrch, 250.000 dolarů
úterní výsledky (31. 01. 2017)
Dvouhra - 1. kolo
Hradecká (ČR) - Kozlovová (Ukr.) 7-6(3) 4-6 6-1
Šafářová (ČR) - Kruničová (Srb.) 6-3 6-4
Svitolinová (1-Ukr.) - Rodinová (Rus.) 6-0 6-3
Stosurová (2-Austr.) - Koviničová (Č. Hora) 6-2 6-4
Garciaová (3-Fr.) - Erakovicová (N. Zél.) 6-3 6-2
Naraová (Jap.) - Jankovičová (8-Srb.) 6-7(4) 7-5 6-4
Lin Zhu (Čína) - Linetteová (Pol.) 6-3 5-7 6-4
Jakupovičová (Slovin.) - Schiavoneová (It.) 7-6(2) 6-3
Shuai Peng (Čína) - Saisai Zheng (Čína) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

214
Přidat komentář
EllNino
Lena zahrála proti Kaťje skvěle ... :)
Reagovat
Fandina
Šafinka s Sevastovou na place, tak držím palce Šafi pojď!!!
Reagovat
Fandina
Klárka zase komentuje na O2. Teď zápas Vesnina Makarova. A O2 TV Tenis souběžně s Petrohradem už vysílá i z Taipei. Zápas Gaarcia Minella komentuje woytha.
Moje Caroline ale špatně podává a první se prohrála. A prohrála si i podání ve druhém setu. Tak jsem zvědavá, jestli otočí.
Reagovat
PetaM
Hele lidi? Odkdy je Elena Vesnina u Nike? Nebývala ještě loni u Lacoste?
Reagovat
Haitik
U Nike je krátce, myslím, že od AO..
Reagovat
PetaM
Díky :) Konečně jí to ale sluší :D
Reagovat
Fandina
Jj, tak Nike má takové střihy, že to snad vždycky musí slušet. Poslední dobou se Adidas zdál trochu kreativnější, co se týká vzhledu oblečení, ale co se týká střihů, tak na Nike nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady bych i souhlasil s VISem, tahle Donna se mi taky nelíbí... :D
https://www.novinky.cz/domaci/427987-slonice-donna-musi-i-s-mladetem-z-prazske-zoo-utoci-na-ostatni.html
Reagovat
EllNino
Reagovat
smazaný uživatel
Pak taky ještě Donna z Beverly Hills 90210... :D
Reagovat
EllNino
a Donna a Dynama ! :D
Reagovat
VlS
A kde má klobouk? Ale nosánek je podobnej.
Reagovat
kada.tom
mnohem hezčí tahle slonice, než ta chorvatská poběhlice .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proti gustu... :D
Reagovat
Frick
Hradecká, Siniaková, Šafářová, Smitková, Vondroušová, Štefková, Bouzková, Malečková - všech osm je jich ve druhém kole..
Reagovat
Frick
Jaká česká tenistka je vůbec vyloženě přirozená blondýna? Klára ne, Andy ne, Denča ne, Petra asi taky zesvětluje, Martincová taky.
Reagovat
EllNino
Bedáňová byla :)
Reagovat
PetaM
Berdych :D
Reagovat
Fandina
Katka
Reagovat
Fandina
Katka s Petrou mají asi nesvětlejší vlasy. A s věkem vlasy trochu tmavnou.
Reagovat
VlS
Lžeš, s pokročilejším věkem šednou, bělají nebo mizí.
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/hrac/rampre/

Petra Rampre by mohla o mizejících vlasech něco vyprávět :-(

Musí to bejt dost děsivý, že člověku vypadaj všechny vlasy, obočí, chlupy, řasy. A to třeba během pár týdnů. Nehorší je, že pak vypadá, s prominutim, jak mrtvola.

Vůbec třeba nezazlíval starýmu Výbornýmu tu paruku.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
VlS
Já to vím podle sebe, do 6 let jsem byl úplně blonďatý dítě, v 15 jsem měl vlasy tmavý, až do černa, ve 30 začaly trochu šedivět, ve 40 byl v šedý sem tam tmavej vlas a v padesáti byl jen tu a tááámhle tmavej vlásek a od šedesáti ( a možná i o pár let dřív ) jsem jak polární medvěd :-)
Reagovat
Frick
Budu ti říkat Keki Petra :o)
Reagovat
Fandina
Lžeš ty. Potvrdí ti to každý, kdo se vlasy zabývá. A řeknu ti to i já, dcera je blondýna a pořád jí vlasy tmavnou.
Reagovat
VlS
Tak mě popiš její vlasy( nebarvený), až jí bude sedmdesát.
Reagovat
Fandina
Proč se vztekáš, našla jsem to i na netu. Blondýnám vlasy věkem tmavnou, je to pigmentem, hormony atd. A já to taky mohu potvrdit na sobě, nejen na ní. A to samozřejmě platí do určitého věku, pak vlasy zešednou.
A mimochodem, manželovi je 64 a šedivé vlasy ještě nemá, je to bloňdák. Předpokládám, že to má dcera po něm, ale samozřejmě u mužů je to s vypadáváním vlasů jinak. A zase to souvisí s hormony.
Reagovat
Fandina
Já ale blondýna nejsem. Poslední moje přirozená barva byla hodně tmavá, až černá, pak jsem začala šedivět. Ale jako dítě jsem zhruba do první třídy byla úplně světlovalasá, pak jsem postupně tmavla až skoro do černa.
Reagovat
smazaný uživatel
Moudrostmi jsi bloncka jak vymalovaná, hvězdo jasná.
Reagovat
Fandina
JJ já jsem ten nejchytřejší člověk na světě.
Reagovat
EllNino
každý to má jinak
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady už snad pomůže jedině osoba nejpovolanější - kadeřník!
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, a ja myslel Cimrman.
Reagovat
Fandina
tak nemysli
Reagovat
cheeky
Fandina nelže já jsem hodně světlý blonďak a vlasy mi od 30 postupně tmavnou stejně jako od toho věku tmavly mámě a babičce. Bráchovi začínají taky.. Je mu teď 30. Sestřenice který je 19 je má furt stejně světlý jako jsem měl já v jejím věku..
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že je to u každého jinak, ale obecně platí, že vlasy věkem tmavnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně? A já myslel, že trend je spíš opačný :D
Reagovat
Fandina
Tak nemysli.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.seniorkam.cz/vlasy-ve-vyssim-veku/
Reagovat
Fandina
Bavíme se o blondýnách a mladých lidech. To je jasné, že od určitého věku se začne šedivět.
Reagovat
Fandina
Přirozené blondýny

Přirozeně světlé vlasy se vyskytují čím dál méně a je pravděpodobné, že časem zcela vymizí. Je-li totiž matka čistá blondýna a otec hnědovlasý, většina potomků bude mít s největší pravděpodobností též hnědé vlasy, byť ve světlejším odstínu než otec. Světlé vlasy také tmavnou s věkem.

http://www.vlasy.cz/blondaty-andel/
Reagovat
Fandina
A tady, dcera je blondýna a její manžel má tmavé vlasy a vnučka je sice také blonďatá, ale má ty vlasy mnohem tmavší než dcera.
Reagovat
EllNino
bohužel má docela smůlu teď, zlomený nehet, pak hned Serena a Dasha do 1. kola ... a asi vypadne ze stovky ... no nic, bude to chtít vydžít zase zpět, a zdá se mi zase nějaká silnější ...
Reagovat
dunphy
Ze stovky po příštím týdnu, kdy se body z Petrohradu odečtou, vypadne stoprocentně, achjo. Tak snad to zase vydře zpět jak říkáš. Předpoklady k tomu pořád má dobré, bude to chtít pár malých turnajů, trochu štěstí a snad to půjde. :)
Reagovat
misa
Až někam ke 130. místu. Další ze známých hráček, která to má nahnuté, je Sara Errani, loňská vítězka Dubaje.
Reagovat
EllNino
ajajaj ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem ji neviděl, ale jako blondýna se mi nelíbí. Jako brunetka měla šmrnc, blond mi k ní nesedí...
Reagovat
EllNino
hm, velmi obohacující, díky, a co jsi měl k snídani ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já zatím ještě můžu dlouho spát, takže nesnídám. :D
Reagovat
EllNino
mně se taky líbila hnědovláska víc ... a bývala i hubenější, ale stejně je to diblík :)
Reagovat
Fandina
Ona je na blond? Tak to je škoda, ona je takový diblík, živel, to k ní moc nejde, blondýnky bývají odměřenější.
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/BelindaBencic/status/822461039610466305
Reagovat
Fandina
Díky, ale sluší jí to, vypadá dospěleji ... úsměv
A koala ... krásná
Reagovat
Frick
Tmavovlásky by se na blond barvit neměly. Vypadá to nepřirozeně - k jejich snědší pleti a tmavým očím.

Na blond max. plavolásky.

Jinak ale osobně si myslím, že lepší nic nebarvit. :o)
Reagovat
VlS
A do pasty na zuby a značky vložek jim taky budeš kibicovat? Je to jen a výlučně jejich věc. Neznáš přirozenou blondýnu s tmavejma očima a opálenou?
Sice modrý, červený a zelený vlasy zrovna nemusím, tetování se mi nelíbí, ale nemám žádný právo někomu něco vnucovat a proto ani důvod to furt dokola komentovat. Ať si holky dělají, co se jim líbí.
Reagovat
kada.tom
Bencic OUT :-))
Reagovat
dunphy
Seš fakt nemocnej.
Reagovat
EllNino
běž zvracet na záchod a ne sem ... takový zlatíčko
Reagovat
kada.tom
vím, že jsem zlatíčko :-)
Reagovat
VlS
Seš střelenej. Na politologii jsi chodil ke Goeblsovi?
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat
smazaný uživatel
To je něco teda! :) Akorát škoda, že jsem neviděl ten 1. set, ale snad bude někde kvalitní sestřih. Ve druhém to Donna dobře otočila. Ostapenko do toho dost mlátila, ale Donna byla přesnější a ukázala, že když chce, tak se umí i ubránit. Pak v tom posledním gemu Donna na returnu hodně atakovala druhý servis Ostapenko, což jí kromě mečbolů vycházelo a při tom rozhodujícím mečbolu to pak Ostapenko zkazila sama...

Tak nakonec na tom Donna ještě vydělala, že nepostoupila z kvalifikace, protože její přemožitelka Flipkens skončila v 1. kole a Donna postoupila do druhého. Pikantní na tom je, že spolu v Petrohradu ještě hrajou debla, tak snad jí Kirsten nebude moc závidět. :D Po výhře nad Ostapenko jde Donna na Cibuli, proti samým "sympaťačkám" tam hraje... :D

Jinak na webu WTA má Donna: "Coached by David Felgate." Dneska jí ale radil nějaký trenér v chorvatštině. Neví někdo víc?
Reagovat
blixa
No vidíš, ji, klikařku :D
Reagovat
EllNino
Zaskočila za Štefku, a drtí Ostapenko ...
Reagovat
blixa
Donna se rozhodla, že konečně někdo musí udělat Montymu radost, aby mu nehráblo ;-) :D
Reagovat
tommr
dívat se na to je ale hrozně náročný. Dvě stejně velký blondýny v úplně stejným dresu se strašně pletou ... :)
Reagovat
EllNino
až na to že Ostapenko je zrzka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že Ostapenko vůbec není hezká. :D
Reagovat
VlS
Dona taky ne, nemají si co vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty a Stan nesouhlasí. :D
https://www.instagram.com/p/BNHgOSrBmqp/
Reagovat
VlS
No, tak ví co zakrejt, no. A Staník si výměnou moh pohoršit dost těžko.
Reagovat
EllNino
vždyť jeho bývalá je kus :)
Reagovat
VlS
Jeho bývalá bývávala kus, teď vypadala jak Stanova máma.
Reagovat
EllNino
no :) ...
Reagovat
VlS
Ale já proti Doně nic nemám, ale ani Ostapenko není žádná šereda, tak jsem jen neodolal, no.
Reagovat
smazaný uživatel
A co proti Donně? (taky jsem neodolal) :D
Reagovat
EllNino
mně je Ostapenko protivná, ale ošklivá není :) Donna je pěkná, akorát trochu laxní ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, Ostapenko má takovou divnou postavu a když k tomu ještě přidá ty svoje výstupy... Donna je kus a když se bude trochu snažit, tak ještě může udělat terno. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monty ty zas perlíš, a víš, že tenis je dřina a taky dost bolí? :D
Reagovat
blixa
Montyho nezajímá tenis, jen sex ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
VlS
Ještěže Nick tu laxnost v reportu Stanovi moc nerozváděl :-)
Reagovat
Fandina
je hezká
http://img.blesk.cz/img/2/article/2308444_tenis-wawrinka-manzelka-rozvod-vztah-konec.jpg
Reagovat
Fandina
http://img1.netky.sk/Wawrinka-sa-po-desiatich-rokoch-rozisiel-s-Ilhan-Vuilloudovou.jpg?imageId=1408263
Reagovat
VlS
No, tak to je fotka stará asi 10 let.
Reagovat
Fandina
To nevím, jak je stará, nicméně to neznamená, že teď nemůže být ještě hezčí. Jak známo, ženy s věkem krásní :-), samozřejmě do určitého věku ... úsměv
Reagovat
Fandina
Myšleno do určitého věku, od šedesáti určitě ne, a to jí zdaleka nehrozí ... úsměbv
Reagovat
FulnekUltras
od 40 do 70
Reagovat
Fandina
jj to krásní jejich duše
Reagovat
FulnekUltras
všechno ;)
Reagovat
VlS
No, tak jí je ale 42? o hodně starší než Stan.
Reagovat
Fandina
Je o deset let starší než on, na té fotce to ani nepoznáš.
Reagovat
Fandina
Ale jinak je o dvacet let starší než Dona. To musí být znát.
Reagovat
Fandina
Donna
Reagovat
janek_da
hm, rytíř monty :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, kdysi vtipný janekda...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem se teda dozvěděl brzy... :D
Reagovat
EllNino
to je proto, že přestáváš turnaje sledovat potom, co vypadnou tvoje kobyly :D
Reagovat
blixa
Tak ! :D :D To máš za trest ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. :D Já jsem si teda říkal, že by Donna teoreticky mohla zaskočit jako LL, ale když se celou dobu nic nedělo...
Reagovat
fialka
ci pána, Dominika sa zas môže stretnúť s Alizé. Posledné 2 duely v Brisbane i Pekingu s ňou prehrala, ufff
Reagovat
smazaný uživatel
Italskou tenistku potrestal národní svaz za odmítnutí reprezentovat v loňské dubnové baráži Fed Cupu. Pětadvacetiletá hráčka byla na devět měsíců vyloučena z týmu a musí zaplatit pokutu 30.000 eur (810 tisíc korun). Giorgiová během trestu nesmí hrát Fed Cup, trénovat na svazových plochách ani požádat o divokou kartu pro květnový domácí turnaj WTA v Římě. Spolu s otcem mají spory s italským svazem už delší dobu.
Reagovat
janek_da
já se musím dycky smát , když hráčka co spoléhá na "haluze" dostává sama od soupeřky spoustu "haluzí". Viz dneska Monča
Reagovat
janek_da
Však taky Monča už brečí. To mi přijde zas trochu blbé, že hráčka co "specifickým" tenisem donutí k pláči jiné hráčky, sama pláče, když se soupeřce její tenis nevadí.
Reagovat
misa
Ještě ji musím ocenit za její přístup. Ukazuje se, že řeči o uspokojení z deblových titulů jsou přehnané. Klidně mohla odletět domů slavit trofej z Melbourne a spojit to s narozeninami, ale ona požádala o kartu na malý turnaj, kde ještě nikdy nebyla. Je vidět, že má pořád v sobě touhu uspět.
Reagovat
VlS
Na narozky bude doma i tak, ne?
Reagovat
misa
Věřím, že už konečně překoná 2. kolo :)
Reagovat
VlS
Jo, ona je 4. února, já myslel 7., jsem si to splet s výročím mý svadby :-)
Reagovat
janek_da
tak to bylo vo fous
Reagovat
VlS
Tak to ne, to byla Lucy ještě pěknejch pár let na houbách :-)
Reagovat
janek_da
myslím záměnu těch dat
Reagovat
VlS
Ach ták
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
Fandina
Jj, v tomhle článku je v tomhle smyslu o singlu hodně pozitivních výroků.
http://sport.idnes.cz/safarova-mattekova-sandsova-australian-open-f3s-/tenis.aspx?c=A170127_201342_tenis_par
Reagovat
d@ve
Přesně tak! :) Ale to některým "fanouškům" nestačí..
Reagovat
VlS
pustit míč těsně u lajny za stavu 15:40, to je na vyšší level cvokhausenu. Janekdo, sleduješ to?
Reagovat
janek_da
nee, já se divám na moji Monču
Reagovat
VlS
No, pustí míč, přeruší výměnu proti BB a dostane klofanec od jestřába. Gem v čudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja tvrde pracuji, takze jsem zmakl a vystreamoval v tom fofru jen zacatek utkani...Lucy trosku nepresne udery, ale je to o nejakem prechodu z jednoho turnaje na druhy...zvyknout si na povrch, nove mice atd...
...ale jinak je to relativni s tema vykonama...pred tim chvilu cekajic na Lucy, jsem videl vstup KiKi Mladenovic do zapasu, ...a takovy tenisovy horror jsem snad jeste nezazil;D) To bylo neco tak strasneho, ze v tom porovnani s Lucy...,
zvladla uvod utkani Lucy nadpozemsky skvele, proste bohyna;)
Jinak v dalsim kole Stazka Sevastova, to bude drsny prubirsky kamen...ty jeji oblouky...nevyhucela nahodou na tom Johanka Konta na GS USOPen???
No kazdopadne, se snad zitra dockame prolomeni smutne stats. Lucky, kdy od Wimbledonu jeste nevyhrala 2 zapasy v rade...
Zatim se te Stazine dari na turnaji aspon v tom, ze mela Hot Shot, tak snad u toho zustane...

@Petrohrad
Tak ten kurt opravdu nema uroven turnaje PREMIER, na kterem pinkala KiKi, nebo ted Monca, jak v nejake telocvicne....celkem des...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Lucy gratulace, a jedno vlci oliznuti na prave licko pro stesti do dalsiho zapasu;) Lucy, Prolom to!!!:)
Reagovat
VlS
Neviděl jsem to - obecně určitě může hrát líp, ale nedělal bych z toho vědu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to neni zadna veda, ale suchy fakt, ze od cervna2016 nebyla schopna vyhrat dva zapasy za sebou;)
Budu rad, jak to prolomi...
...ale pochopitelne jsem smutnej, ze v Taiwanu nehraje debla, z toho bych vedu udelal, uz kvuli jednomu, jehoz jmeno neradno vyslovovat;)))
Reagovat
VlS
Ale jasně, po ztrátě Roba došlo k propadu jak hrom, return bída, ještě, že jí drží servis. Určitě si mohla zahrát deblíka, třeba s Nikolou Šuhajovou, no, ale je plnoletá.
Reagovat
misa
Debl by byl už velký zápřah. Lucka hraje 5. týden v kuse.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem si z toho debla delal srandu;D)
Narazel jsem tady na prispevky jednoho prispivatele, - jehoz jmeno neradno vypisovat - ktery ocenoval kvalitu tehle souteze...mohl jsem mozna ten prispevek rozdelit na dva, to je fakt...;)
Reagovat
misa
:)
Reagovat
EllNino
tak to není centrkurt, to je vedlejší kurt, a hraje se na daleko horších kurtech na premierech bych řekl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti rozumim...
...ale napis mne kde, konkretne.
A nepis mne Anglie...na trave:D)
Reagovat
EllNino
všude jsou takhle malé ty ostatní kurty, Stuttgart, Moskva, Sanford, Doha, Dubai ....
Reagovat
smazaný uživatel
jo, tak Stanford, Doha, Dubai - outdoor, je to preci neco jineho;)
Moskvu priznavam, neznam...;/
... Stuttgart, ten si vubec nevybavuji jesteli jde o vedlejsak...
Reagovat
EllNino
já myslím, že to je normální kurt důstojný pro Premier :) Moskva se hraje v Olympijskym a tam je ta arena rozděllná na několik kurtů, jsou tam jen takové černéé plachty dokůl dokola
Reagovat
Fandina
jak tady nevím, ale byla jsem ve Vídni, tam se hraje 500 kluků a vedlejší kurt tam byl v malé místnosti a prostor pro diváky byl pouze v prostoru za hlavními čarami. Tohle je úplný luxus proti tomu.
Reagovat
EllNino
jojo tam je to pověstné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre lidi;)
Uznavam,
jsem uz rozmlsanej Vlk,
tak reptam, no...;D)
Reagovat
EllNino
tady navíc hodně zkresluje ta kamera, loni byla na druhé straně, a působilo to daleko větším dojmem, tady je umístěná uplně naho*no :D

A Monica se hodně rozčiluje :))
Reagovat
historik
no ten kurt vypadá pěkně, ale celý to úplně kazí ta hlavní kamera. Umístěna je hloupě a navíc mi připadá nějak špatně zaostřená.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že se trefovala perfektně ......... do deblového dvorce :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli myslis tu KiKi, jasne...to by mohlo byt vysvetleni;D)
Myslela na zacatku, ze hraje debla...
Reagovat
PetaM
Ne, myslel jsem Lucku samozřejmě :D Je ještě rozdováděná z toho titulu, tak trefuje i deblový kurt :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zacatek zapasu Lucy byl v tom porovnani s KiKi uuuuplne v pohode;D)
Reagovat
tommr
první set ještě ušel, ale ve druhým setu to Lucce lítalo hodně mimo kurt ...
Reagovat
Fandina
Caroline porazila Erakovic ve dvou setech a byla lepší. Hezky holky moje dneska.
Reagovat
misa
potěšila, jak zvládala krizové momenty při vlastním servisu a nakonec nepustila Aleksandru k žádnému brejku. Ovšem bilance využitých brejkbolů 2/13 je hodně neuspokojivá. Lucka tak ještě na žádném letošním turnaji neprohrála v 1. kole :) Musím pochválit Čermáka, že ji doprovází opravdu na každé turnaji.

Lucie si připsala 325. singlovou výhru ve "velkém" tenisu: hlavní soutěže grandslamů, turnajů WTA + olympiáda a Fed Cup.
Reagovat
tommr
dneska měla Lucka poměrně slušnej servis, ale returny jí moc nešly. A to (ne)proměnování BP ve druhým setu bylo trestuhodný ...
Reagovat
Frick
Super. Tak je tam někdo, kdo by jí TEORETICKY měl říct, že to dneska nestálo za moc...
Reagovat
VlS
A ty si myslíš, že ona potřebuje, aby jí to někdo řekl? Ale možná že tam vlastně nebyla, tak to neví :-)
Reagovat
Frick
No nevim. Po tom výbuchu s Ozaki hledala důvody všude okolo (vítr, soupeřka hrála dobře) jen ne u sebe.
Reagovat
misa
Z Melbourne do Tajpeje je přecejen pár tisíc km + časový posun. Příště třeba zahraje Lucie lépe.
Reagovat
EllNino
myslím, že na tohle Frick vůbec nekouká, ten vidí jen výsledky
Reagovat
d@ve
Je to přeci statistik. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Frickovy známky: Krunič prohrála, ale předvedla sympatickou hru a je mladá, takže za 3, Lucka hrála mizerně a k tomu špatný poměr využitých BB, tudíž 3 mínus
Reagovat
Frick
Jsou to jen dvě hodiny (Taipei +8, Austrálie + 10)
Reagovat
EllNino
a rozdíl rychlého hardu venku a pomalého v hale ti taky nic neříká, prostě teoretik
Reagovat
Frick
Já jsem jen vyvracel Mišovi to, že by snad Lucka měla mít nějaké velké problémy s jet-lagem.
Reagovat
EllNino
může mít, navíc je tu velké vlhko, i proto se hraje v hale
Reagovat
VlS
moc pěkně, 3 v osmifinále, ve QF to bude ještě lepší
Reagovat
misa
Díky za připomenutí tohoto dnes už málo používaného jména pro ostrov, na kterém se rozkládá Čínská republika :)
Reagovat
turista
Hráďa by mohla napodobit Gillese Müllera a vyhrát titul.
Reagovat
Fandina
To by mohla. Některé rány, hlavně ve třetím setu byly super. A dala třináct es. Takže je potřeba odbourat 9 df a je to.
Reagovat
tommr
měla dneska štěstí, že Krunicová podala nečekaně slabej výkon takže to nakonec stačilo na jasnou výhru ve dvou setech i když se Lucka strašně trápila zejména na returnu ... :)
V příštím kole to ale bude chtít trochu přidat, protože dnešní výkon by na Sevastovovou určitě nestačil ...
Reagovat
PetaM
Lucky mi dnes udělaly radost. Krása. :) :)
Reagovat
Fandina
Mně též!!!
Reagovat
Fandina
mě nebo mne
Reagovat
Frick
výhra to je, ale jinak nic moč.

Vlastně mám docela strach, aby to nebyl 11. (bez OH) turnaj v řadě bez dvou výher :-(
Reagovat
kada.tom
obě Lucky pěkně :-) hlavní je postup :-)
Reagovat
EllNino
výhra se počítá, ideální to nebylo, hlavně ne brejkbolech, to bude muset s asťou ve 2. kole zlepšit :) Ale jinak dobrý vstup, Krunic umí být nebezpečná, Petra by mohla vyprávět :D
Reagovat
tommr
dneska ale byla Krunicová naštěstí pro Lucku úplně neškodná ... :)
Reagovat
EllNino
dneska jí to nešlo, ono jí to obecně moc nejde poslední dobou bohužel :/ přitom úderu má skvěle založené
Reagovat
Fandina
Viděla jsem jen závěr, ale Šafi měla zápas s Krunic pod kontrolou. Gratulka a jen tak dál.
Reagovat
Frick
Šafino, děláš si z nás p*del?
Reagovat
d@ve
Tak to nesleduj ty vášnivej fando. ;)
Reagovat
EllNino
on je statistik, on není fanda
Reagovat
d@ve
Může být rád, že Lucka sama čelila jen jednomu BB a ten úspěšně odvrátila (100% úspěšnost). ;)
Reagovat
tommr
v tomhle ale s Frickem musím souhlasit. To (ne)proměnování BP ve druhým setu bylo trestuhodný ...
Reagovat
d@ve
Třeba si jen chtěla ten return ještě potrénovat. ;)
Reagovat
Fandina
tak tak
Reagovat
misa
Statisktika nuda je, má však cenné údaje :) Třeba v NHL by mohli vyprávět.
Reagovat
misa
Dnes ode mě nějak hodně překlepů, dívám se...
Reagovat
Frick
Set + potvrzenej brejk

na Krunič 20.00

Kdo to tam začne házet? :-D
Reagovat
EllNino
nevyužitej brejkbol na doublebrejk, přesně tady začala Ozaki otážet :D
Reagovat
EllNino
Achjo :/ 3:1 ve 3. setu, bohužel nestačilo ...

7 proher zasebou, taky slušná šňůra bohužel
Reagovat
Frick
Ale přijde mi, že kdyby nehrála s takym dřevem, tak je hůře.
Reagovat
misa
Teď nevyužila 5 brejkbolů.
Reagovat
EllNino
zase brečíš ? :D
Reagovat
misa
jen fakta
Reagovat
EllNino
proč má Lucka za fanoušky takovýhle usmrkance :/
Reagovat
misa
Chápu, že i když napíšu, že je dnes úterý, tak je pro tebe brečení.
Reagovat
misa
*to pro tebe
Reagovat
slacker
jasne ze je to breceni ze neni nedele
Reagovat
PetaM
Úplně normální :D :D Stává se to běžně každému.
Reagovat
misa
má první set, ale docela se trápí.
Reagovat
EllNino
hlavní je, že vede, ta aklimatizace není nic moc, po Austrálii, první zápas v hale :) Teď skvěle vybrala Alexinu smeč :D
Reagovat
EllNino
První výhra po hrozivé 9 porážek, které se táhly od prohry s Zhang na loškém US Ope ve 2. kole ...

postupně ji vyřadily Suai Zhang, Caro Wozniacki, znovu Suai Zhang, Hibino, JoKo, Caro García, Mugu, Nasťa a Het Watson ...

Takže první výhra od vítězství 2:1 nad Giorgi :)
Reagovat
EllNino
*hrozivé sérii
Reagovat
misa
Většina z nich jsou ale hodně dobré hráčky.
Reagovat
EllNino
jojo to jsem zapomněl dodat, že se s ní los moc nemazlil :) tak třeba ji to teď nastartuje
Reagovat
dadaft
jj, los byl celkem krutý
Reagovat
dadaft
trenér Babosové promluvil své svěřenkyni do duše a zápas nabral úplně nové grády.......
Reagovat
EllNino
no a ve 3. setu už 2:0 pro Timi ... nemá vůbec dobrý start do sezony, takže tahle výhra by byla hodně důležitá pro její sebevědomí :)
Reagovat
Frick
18+30 je pro ni dobrých. tak uvidíme, co bude dál.
Reagovat
Frick
estli to dneska nedáš, tak na tebe pustim Martincovou!
Reagovat
EllNino
no zatím jí to lítá všude možně
Reagovat
PetaM
Lucka nakonec zkušeně :) Škoda těch sporných momentů ve druhém setu, tam se trochu nechala rozhodit ... Ale ve třetím super :)
Reagovat
tommr
Lucka se po tom sporným verdiktu naopak zdravě naštvala (už dlouho jsem jí neviděl tak rozčílenou) a i když už druhej set nezachránila tak ve třetím Ukrajinku doslova smetla ... :)
Reagovat
PetaM
Naštvala se pěkně. Až jsem se bál, že to s naštvaností přežene. Škoda, že to neotočila, šance byla ... Ale výhra je důležitější. :D
Reagovat
EllNino
hrála ve 3. setu výborně, myslím, že i proti Svitolině bude mít šanci :)
Reagovat
tommr
jj nemyslím si, že je Svitolina o moc lepší než Kozlova i když je v žebříčku o dost výš. Pokud Lucka proti ní zopakuje dnešní výkon nebude úplně bez šance ... :)
Reagovat
Fandina
Hráďa vede ve třetím setu nad Kozlovou 4:1. Tak doufám, že to dotahne.
Reagovat
Fandina
A dotahla. Tak jen tak dál.
Reagovat
Hector21
a jedu na ty nohy Sammy...

už nejsi v Austrálii, tak zaber
Reagovat
Fandina
Klárka Koukalová zase komentuje na O2 TV Tenis. Teď zápas Vinci Babos z Petrohradu.
Reagovat
dadaft
jj :)),
ale škoda že O2TV Tenis nedává ten Taipei, je tam z mého pohledu o dost atraktivnější složení hráček a podle prozatímních výsledků se tam tvrdě bojuje...

i když podle komentátora mají práva, ale nejsou dořešené "trasy", těžko říct, co si pod tím představit.
ale prý vysílat Taipei budou, tak doufám, že už od zítřka a ne až finále...
Reagovat
Fandina
Je to škoda, že to nedávají a nedává to ani SuperTennis, i když to původně měli všichni uvedené v programu od pondělka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist