Kvitovou přepadli v bytě. Má řezné rány na ruce

20. 12. 2016, 11:22
Aktuality 185
Petra Kvitová byla dnes ráno přepadena ve svém bytě v Prostějově. Pachateli se bránila a má řezné rány na levé ruce, ve které drží raketu. Podle jejího mluvčího Karla Tejkala je wimbledonská vítězka v péči lékařů a zranění není vážné. Tenistka píše o ošklivém zranění.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Děkuji všem za vzkazy a podporu. To, co se mi stalo, nebylo rozhodně nic příjemného, ale je to za mnou. Teď je pro mě hlavní, aby doktoři zjistili, jak je na tom moje ruka. Věřím jim a věřím, že to dobře dopadne. Mám tu nejlepší péči a jsem ve spojení se svými nejbližšími. To nejhorší už mám za sebou. Ještě jednou díky, že na mě myslíte. Nebojte se o mě," citoval Kvitovou Tejkal.

Tejkal ČTK řekl, že Kvitovou s telefonicky mluvil asi 20 minut a bývalá světová dvojka normálně komunikuje. "Má i smysl pro černý humor. Ani není v šoku. V klidu jsme se bavili o tom, co se stalo, i o životě," řekl Tejkal.

"Šlo o náhodný kriminální čin. Byla přepadena ve svém bytě a je v péči lékařů, ale zranění neohrožuje její život," řekl Tejkal bez dalších podrobností.

Sama Kvitová pak na sociální sítě umístila vzkaz, ve kterém píše o ošklivém zranění ruky, "Jak jste už možná slyšeli, dnes jsem byla doma přepadena mužem s nožem v ruce. Jelikož jsem se bránila, tak jsem byla ošklivě zraněna na levé ruce. Jsem otřesená, ale naštěstí žiju. Je to vážné zranění a budu potřebovat specialisty. Ale jak mě znáte, jsem silná a budu bojovat."

Prostějovský Večerník uvedl, že tenistka má pořezané prsty, údajně jsou zasaženy i šlachy a ve hře je operace. Přesný rozsah zranění ale není znám. Mluvčí záchranné služby Zdeněk Hošák ČTK řekl, že byla zraněna na prstech. Nešlo však o vážné poranění. Ošetřena byla v prostějovské nemocnici, uvedl Hošák.

Pachatel se podle policie dostal do bytu lstí. Z místa činu uprchl a policisté po něm intenzivně pátrají, řekl ČTK prostějovský policejní mluvčí František Kořínek. Přepadení se podle něj odehrálo před půl devátou a muž si po něm z bytu Kvitové "něco odnesl".

Podobný útok policisté ve městě nepamatují. "Nevím, že by poslední dobou došlo k podobnému útoku ať už se zraněním nebo bez přímo v bytě. Všechny okolnosti jsou předmětem vyšetřování, vyvolává to otázku, zda šlo o náhodný byt," doplnil Kořínek.

Podle policie je pachatelem muž přibližně ve věku 35 let, 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy, světlé barvy pleti. Má hnědé oči, na hlavě měl světlou bekovku. "Na sobě měl světle hnědou bundu a přes rameno tašku," doplnil mluvčí. Policie žádá případné svědky, kteří by o hledaném muži mohli poskytnout informaci, aby se obrátili na policii nebo na linku 158.

Do pátrání jsou nasazeni policisté nejen z obvodního oddělení, ale i kriminalisté. "Policie po pachateli intenzivně pátrá, nasadili jsme vše, co nasadit lze. Odborníci z kriminální techniky na místě zajišťovali stopy," dodal Kořínek.

Další komplikace v přípravě na sezonu 2017
Kvitová přitom ještě dnes prostřednictvím sociálních sítí oznámila. že se kvůli pomalejšímu hojení únavové zlomeniny zánártních kůstek pravé nohy nezúčastní Hopmanova poháru. Příští týden plánovala, že začnu nohu postupně zatěžovat a chtěla stihnout turnaje v Austrálii.

Dnes dopoledne se měla vítězka Wimbledonu z let 2011 a 2014 a pětinásobná fedcupová šampionka v Brně zúčastnit dětské charitativní exhibice.

"Je to strašné. Nevím, co k tomu říci. Tohle jsou věci, které jsou pro nás všechny hrozně šokující," řekla Lucie Šafářová bezprostředně poté, co se zprávu o napadení fedcupové spoluhráčky dozvěděla. "Myslím si, že nic takového by se dít nemělo. Obecně. Ať už nyní to, co se děje v Berlíně, nebo i to, co se přihodilo Petře," dodala Šafářová.

Přiznala, že se v dnešní době obává i cestování. "Vystupujeme na obrovských sportovních akcích. Dnes už i při nich jsou pochyby, i když pořadatelé dělají stále větší a větší bezpečnostní opatření. To, co se stalo Petře, se může stát komukoliv z nás. Mám z toho husí kůži," uvedla Šafářová.

Selešovou bodli do zad, Čakvetadzeovou přepadli
Tenistky už přepadení v minulosti čelily. Nejznámějším případem je osminásobná grandslamová vítězka a bývalá světová jednička Monica Selešová, kterou dokonce během zápasu v Hamburku v roce 1993 bodl nožem do zad pomatený příznivec Steffi Grafové. Tehdy teprve devatenáctiletá rodačka z Jugoslávie se z psychického šoku nevzpamatovala a žádný další grandslamu už nevyhrála.

V roce 2007 přepadli, svázali a okradli ve vlastním domě tehdy dvacetiletou Rusku Annu Čakvetadzeovou. Ani bývalá pátá hráčka světa se už pak nedokázala vrátit do své nejlepší formy a propadala se žebříčkem WTA. Navíc ji začaly limitovat různé zdravotní problémy a především kvůli zádům v září 2013 oznámila konec kariéry.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

185
Přidat komentář
Alexandria
Proste nie je normalny zivot asi uz nikde
Reagovat
Patri.k
Za to většinou můžou drogy a finanční nouze. Bude to určitě nějakej recidivista, protože kdo za bílého dne jde loupit, jen hlupák.
Reagovat
FulnekUltras
plus předvánoční období - bohužel...
Reagovat
bIbec
je to napiču.

Člověk se těší na novou sezónu a právě ta Petra zahrnuje obrovskou porci toho "těšení" a vono todle. Fakt napiču. Je mi z toho na nic.
Reagovat
PetaM
Já osobně se strašně bojím, že zápas s Garciou byl její poslední na profi úrovni :( :(
Reagovat
gigin
Ale piču. Klid.
Reagovat
babolat.cz
to jsou zase kecy, proboha, proč raději nemlčíš?jak stará babka...
Reagovat
Jan
Petře přeji uzdravení. Útočník by zasloužil ...
Reagovat
Alexandria
Toto sa nemalo stat!Prajem P.Kvitovej,aby sa dala do poriadku telesne i dusevne!Take daco?!
Reagovat
babolat.cz
"Myslím si, že nic takového by se dít nemělo. Obecně. Ať už nyní to, co se děje v Berlíně, nebo i to, co se přihodilo Petře," dodala Šafářová.
To je snad jasné...není nutné říct cokoliv a vše komentovat...
Reagovat
brixner
Někdy mi tvojhe myšlenkové pochody připadají podivné, takové...kulantně řečeno...lopuchovské :-)
A vůbec, kde je Lopuch a jeho názor? Petru má snad taky rád, né? ;-)
Reagovat
letityfanousek
A proč nemají toho hajzla na kameře? Jestli je záznam, tak ať ho zveřejní a už by byl dávno chycený! Věřím, že se Petra z toho nesloží a neohrozí to její karieru. Držím palce.
Reagovat
Frick
Právě proto měl tu bekovku. Lehce sklonu hlavu nebo ani to ne a kamera zhora natočí jen čepici.
Reagovat
kada.tom
Tak snad ta operace dopadne dobře ...
Reagovat
Andrew89
má poškozené slachy a vazy v levé ruce :/ snad to dají dohromady:/ drž se
Reagovat
sprchon
Celej den to poslouchám v radiu.
Petro, drž se. ;)
Reagovat
Nola
Pachatel se podle policie dostal do bytu lstí...
ktovie ako sa pachatel predstavil.... v dnesnej dobe nevpustat do bytu ani domovnika,
Petre prajem rychle zotavenie
,
Reagovat
FulnekUltras
neohlášeným neotvírat - a o elektroměrech apod. můžou blekotat cokoliv - samozřejmě lehce se to zpětně říká...dokud se člověku nic podobného nestane, obvykle na tyto možnosti moc nemyslí
Reagovat
brixner
*** no já nevím, zaslouží si ta paní vlastně péči českéro státu, resp. police ČR, když tady ani neplatí daně z příjmu? nebylo by lepší to po dvou měsícíh šoupnout do šuplíčku, tak jak se to dělají v jindy? ***

Copy z jiného serveru!

Jen si tak říkám...Kdyby se tohle stalo třeba Endží v Německu(bez ohledu na to, kde platí daně!!)-objedily by se na německých webech podobné příspěvky? Anebo jsou fakt jen Češi taková...no, podivná rasa?
Reagovat
PetaM
Zaslouží si péči českého státu, protože právě obyvatel českého státu jí způsobil toto zranění. V Mónaku by se jí tohle nestalo. A to, že tady neplatí daň z příjmů ještě neznamená, že tady neplatí ostatní daně :D :D

A myslím, že i nějaký Němec by to napsal na Angi. Určitě ji taky někteří lidé nemají rádi ...
Reagovat
brixner
Asi máš pravdu, pomoc je, samosebou, na místě, i když i tohle je v podrobnějším kontextu, postavené na hlavu:pokud se někde na veřejnosti seřežou dva čmoudi, docela jistě se jim pomoci dostane taky, bez ohledu, kolik nemají zaplaceno daní a kolik nemají pasů...asi chápeš!

A nemyslím si, že tohle pramení jen z toho, že "Nemám někoho rád" Taky nemám rád Mashu, ale rozhodně bych jí nepřál kudlu v ledvině! Spíš to vidím na nějakou závist, že ona (Petra) má víc, než tenhle bulík...
Mě má Pámbu v jistých ohledech asi i rád, nikdy mi nedal okusit drogy, žárlivost, závist...tohle fakt neznám a asi proto mě to dost zaráží...
Reagovat
Patri.k
Hele, v USA odsoudili na 21 let učitelku, co spala se svýma 17 letýma studentama... v těhlech Anglosackých zemích je právní morálka občas dost pokrytecká a příjde mi, že nemá daleko do středověku. Takže jsem dospěl k názoru, že to co říkají v zahraničí mě až tak nezajimá :D
Reagovat
FulnekUltras
asi tak ;)
Reagovat
Kozoroh
Na Novinkách.cz se schází největší (narudlá) hovada z celé země...
Reagovat
Patri.k
Přitom podporují Trumpu, oni v podstatě mnohdy ani nemají žádné názory. Dokonce mi příjde, že jim dělá kolikrát dobře, když se někde něco stane. Jsou to prostě jen škodolibý hajzlíci.
Reagovat
Patri.k
škodolibí*
Reagovat
petrulinka
Já dost dobře nechápu, co má společného platba daní s operací či nějakou nemocí. Pokud vím, tak takového věci se hradí ze zdravotního pojištění, pokud ho člověk nemá, tak v hotovosti. A já předpokládám, že Petra si zcela jistě v Česku pojištění platí.
Reagovat
jirkaS
na cz justici, jakým zhov...lým rozsudkem odmění pachatele, pokud bude vůbec dopaden :-(
Reagovat
bubak
... hlavně aby mu při tom jak se bránila neublížila, to by bylo ublížení na zdraví a možná by ten blb ještě něco vysoudil, asi tak ....
Reagovat
smazaný uživatel
Lúpežné prepadnutie v byte?...Tvl, to sa ešte niekde deje v dnešnej dobe???..

A je síce fajn, že česká lvice je bojovníčka, ale klásť odpor pri prepadnutí je velká hlúpost.
Reagovat
brixner
Velká hlúpost je psát tyhle kraviny! To se měla nechat očesat jako nějaká blbá ovce?? Ne, vůbec nejde o ty hmotné věci, co doma mohla mít, ty vem čert! Tohle byl i útok na její osobu, i posranej pes se brání! Co bys dělal ty, chytrolíne, kdyby na tebe někdo vytáhl nůž? Nastavíš mu milostivě ksicht nebo záda? Docela instinktivně se budeš bránit, jako nejspíš i Petra! Jistě, beru-pokud by v tom byla střelná zbraň, ale proti noži použiju všechno, co bude po ruce, na louce asi jen své ruce a nohy, ale doma je plno harampádí a věcí, se kterými se určitě bránit budu! Když nebudeš klást odpor, tak tě vojebe kdejaká smažka, tohle si uvědom a doufám, že se do podobné situace nikdy nedostaneš! Já jí mám za sebou a jizvu na pravém nártu mám dodnes...
Reagovat
Frick
Kdyby měl bouchacku a zarval "Naval prachy", tak by odpor nekladla. Nekladl by ho nikdo rozumný.
Reagovat
brixner
Fricku, vždyť to píšu - střelná zbraň je něco jiného, to uznávám! Ale proti noži, klacku, židli...co já vím...se vždycky budu bránit! Navíc v uzavřeném prostoru, jako je třeba byt - o tomhle je ta diskuze! Nebo se má napadený schoulit do kouta a vyfasovat, co se do něj vejde? Někde venku třeba vezmeš roha, máš kam, ale v bytě, byť jen instinktivně, vztáhneš ruce proti jakémukoli útoku, tedy i noži! Nejde o to, že Petra je bojovnice, ona se prostě chovala instinktivně a bohužel na to doplatila, bohužel levá ruka, bohužel je to zrovna Petra, bohužel je zkurvenej celej svět, bohužel...
Reagovat
smazaný uživatel
Kde sa píše, že sa bránila v sebeobrane pri ohrození jej života prosím ťa?...
Reagovat
Frick
Napadla i možnost sexuálního útoku.
Reagovat
PetaM
Jasně, příště by měla říct: "Vítej, pojď mě zabít. Já se bránit nebudu. Čus."
Reagovat
brixner
Nejdřív masakr v Německu, dnes snad údajně i střelba, teď Petra...
Mohlo to dopadnout mnohem, mnohem hůř, jak někteří píšete...A šlachy? No, tohle je zlé, fakt že jo :-((

Ale bez ironie: Dejme tomu, že mě jako pracujícího člověka někdo takhle poškodí. Pachatele chytí, odsoudí, dostanu přiznané bolestné(?) a náhradu ušlé mzdy(?) Mohla by toto požadovat třeba i Petra? Vzhledem k specifickému povolání, práce vykonávaná po celém světě, vysoké výdělky...i kdyby pouze PrizeMoney za prohraná 1.kola všech turnajů, kam byla přihlášena, ale nemohla je absolvovat...
Má někdo nějaké hlubší znalosti paragrafů?
Jsem samosebou rád, že je Petra celá a žije, je to naše Petra! Ale z čisté zvědavosti by mě fakt zajímalo, jak by a co by eventuelně...
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by sa ti to stalo na pracovisku ako zamestnancovi, asi by si niečo dostal..

Ale kto by ti to odškodné mal platiť, keď sa ti stane "nehoda" vo svojom volnom case??..Navyse páchatela sama pustila dnu, takze je to v podstate nevymožiteľné.
Reagovat
brixner
Asi máš pravdu. Ale co tedy např. definice "Ušlý zisk?" Mohla dál vydělávat, kdyby se to nestalo, hajzl jí znemožní se živit...Nebo snad pojistka? Fakt by mě to zajímalo, ale to je jen moje zvědavost, důležité je, že je Petra relativně v pořádku!
Reagovat
Fandina
Pokud to byl náhodný útok, tak ve hře je pojištění domácnosti, osoby. Jiná je otázka, jestli to byl útok cíleně vedený na profesionální tenistku.
Reagovat
Marduch
Odborník nejsem, ale čistě podle logické úvahy o prokázání budoucích příjmů by ty prize money za 1.kolo na přihlášených turnajích vysoudit šanci měla. A že mu sama otevřela? Že pochatel nevěděl o koho jde? OMG tohle bylo nejspíš loupežný přepadení, pachatel obět oklamal a za své činy nese plnou zodpovědnost, s tím do toho samo jde.
Reagovat
brixner
Jasně, s tím bych i já souhlasil!
Ale další otázka zní - stalo se to v tomhle Zkuřwystánu a děláš si snad iluze o logických postupech naší prohnilé justice? Já vím, nabízé se teze o Petřině možnosti mít super právníka...Ale takhle by to snad fungovat nemělo, ne? Ale to jsme v relacích, které neovlivníme. Každopádně Petře nepřeji nějaké tahanice o prachy a tyhle věci, chci, aby se z toho vylízala, fyzicky i psychicky a zase trochu zařádila třeba...ve Wimblu!
Reagovat
VlS
Prosímtě, nepouštěj se do témat, kterejm nerozumíš a NIC o nich nevíš. To, že někomu otevřeš dveře neznamená ani že ti může ublížit, ani že tě může okrást. Je to stejný, jako by tě někdo přepadl na ulici a jde o trestný čin loupeže ( i a Slovensku a v jakýkoliv civilizovaný zemi). Jestli mu někdo otevřel dveře, nebo je vyrazil je irelevantní.
Reagovat
PetaM
Prý je Slovensko civilizovaná země :D :D :D :D
Reagovat
VlS
Peťo, a byls tam? Já docela dost a je.
Reagovat
PetaM
Byl ... Ale jak čtu Forehanda, měním názor každým jeho příspěvkem :D
Reagovat
brixner
Muheheheheheheheheh...:-)))
Reagovat
Tornes
Ohledně pracoviště se jedna o úplně jinou situaci, která s touto takřka nesouvisí, není důvod to nijak spojovat. Tam se posuzují zcela jiné věci.

Tady je to celkem jednoduché. Loupěž - 2-8 let. Loupež s těžkou újmou na zdraví (mimo jiné taková újma, která znemožní/výrazně ztíží pracovní způsobilost) - 5-12 let. Náhrada škody - občanskoprávní řízení - § 2958 OZ - Při ublížení na zdraví odčiní škůdce újmu poškozeného peněžitou náhradou, vyvažující plně vytrpěné bolesti a další nemajetkové újmy; vznikla-li poškozením zdraví překážka lepší budoucnosti poškozeného, nahradí mu škůdce i ztížení společenského uplatnění. Nelze-li výši náhrady takto určit, stanoví se podle zásad slušnosti.

Hotovo.
Reagovat
Jabadu
Až ho najdou (a oni ho najdou), zle se mu povede. Pár měsíců z něj sice bude "mončičák" (MON - možný objekt napadení), ale pak půjde ke "svým". A jeho prdel pozná středověk!
Reagovat
brixner
Hele, Svale, jestli máš na mysli prdelomasáže v base, nejspíš to už takhle nefunguje! Čistě teoreticky - pokud ho chytí a zavřou do basy plné uživatelů TP - myslíš, že by se mezi nás dostal? Já se obávám, že ne, ač bych si to přál! Byl by "schován" v bezpečí(jiná cela, samotka...jen co vím z informací na netu...), justice si nenechá udělat další kaňku. Magerka to píše dobře - právo na straně zločinu, to je, oč tu jde! Zkurvená doba, fakt, že jo!
Reagovat
smazaný uživatel
s tym s tebou suhlasim,jedine ako sa branit je v danej chvili stat sa este vacsim zlocincom ako utocnik(ak je to mozne),mne to raz mozno aj so stastim vyslo,samozrejme je tam vela premennych(hlavne ohlady na svoju rodinu),len ako obet ta zadupu do zeme,ako zlocinca sa ta zastane mnoho organizacii a pod.
Reagovat
Frick
To nevím, jestli prepadavaci celebrit jsou mon. Spíše pochybuju.
Reagovat
Serpens
To je hrůza :( Těšil jsem se až ji uvidím v Ostravě proti Španělkám...
Reagovat
kada.tom
No, tak tohle je fakt hnus. Rozumím tomu, že Petru někdo nemusí mít rád, někdo ji může nenávidět, ale tohle je fakt moc. Každým pádem doufám v to, že to zranění nebude nakonec tak vážné, jak se už někde píše, snad ta ruka bude poškozena co nejméně. Co jsem tak četl podle různých vyjádření Petry nebo Tejkala, tak Petra není v šoku a nechybí jí humor. Nemyslím, že by byla tak blbá, aby si dělala srandu z nějakého vážného zranění, takže doufám, že to tak hrozné nebude.

Petře přeju co nejmenší následky do budoucí kariéry a osobního života a pak přeju Policii ČR šťěstí a dostatek indicií a všímavých spoluobčanů, aby toho grázla chytili a pak aby ho policisté, média, Černošek a soudy pořádně ugrilovaly a dostal maximum možné doby pobytu v lochu!
Reagovat
turista
To by se musel změnit trestní zákoník.
Reagovat
VlS
A měnil bys v něm co?
Reagovat
Kozoroh
Přeji Petře rychlou rekonvalascenci, aby zranění nepostihlo úvod sezóny (AO) a psychicky se s tím vyrovnala. Taktéž doufám, aby byla zveřejněna podoba pachatele, což urychlí jeho dopadení.

Pro pana Zabloudila - Selešová po bodnutí v roce 1993 vyhrála jeden grandslam, a to AO 1996. Na kontě má devět, nikoliv osm majorových triumfů.
Reagovat
Hector21
hlavně ať to vše dobře dopadne a Petra je brzy ok...

z tohohle fakt mrazí :(((
Reagovat
Frick
Báře výrobce blbýho potravinovýho doplňku špatně sdělí složení

Lucka chytí v Řecku kdo ví z čeho těžkou bakteriální infekci, které jí ovlivnili 1 a čtvrt sezóny.

Petru vážně zraní lupič...
Reagovat
EllNino
Báře jediné to ale prospělo ...
Reagovat
Carloss
chudák petra. ta zpráva mě fakt naštvala. :/ ale že se útočníkovi bránila je dobře, kdoví jakby to jinak dopadlo.
Reagovat
Frick
Spíš si myslim, že se mu měla bránit co nejméně aneb "vem si penežneku, mobil a vypadni"
Reagovat
Frick
Kor když při jejich příjmech to jsou blbosti.
Reagovat
EllNino
ježiš ty jsi fakt ... ty víš jak se v takový situaci chovat ?
Reagovat
Frick
Kdyby chtěl usilovat o její život, tak myslím, že už bychom to věděli.

...ještě mne tedy napadá (byť to považuju za nepravděpodobné), zda si nechtěl i "užít"... pak by to divočejší se bránění dávalo větší smysl.
Reagovat
PetaM
Pokud jí napadl on jako první, tak je logické, že se bránila tvl ...

Určitě po něm neskočila ona ... Kdyby se nebránila, mohl jí třeba i zabít.
Reagovat
Frick
Proč by to dělal, omg? Beztak měl na 99% (fyzickou/duševní) převahu.

Ale pokud došlo k zápasu, tak by mohlo být zajištěno pachatelovo DNA.

HLAVNĚ, že třeba Petra nespadla někam na roh nábytku nebo tak.
Reagovat
PetaM
Proč by to dělal? A proč jí teda přepadl?
Reagovat
Frick
Protože se chtěl zmocnit jejiho majetku.
Reagovat
Pavlis
Toto je vážně nemilé. Snad dotyčného dopadnou, Petra si teď každopádně bude muset dávat mnohem větší pozor. I když to je v dnešní době fakt těžké. No, hlavně se z toho plně zotav. Je zbytečné teď řešit tenis, prvořadá je ruka, duše, bezpečí, noha.
Reagovat
janek_da
hooodně štěstí Petro, hlavně v následujích hodinách

Snad to budou jenom povrchové rány.

Je zajímavé, jak jeden dře celý život, aby něčeho dosáhl a druhý mu výsledky jeho úsilí během pár sekund zničí.
Reagovat
smazaný uživatel
No naštěstí toho Petra dokázala už strašně moc, takže i kdyby kariéru ukončila bude její jméno výrazně zapsáno v dejinách ženského tenisu, ale já doufám že se Petra zotaví a těm ubohým závistivcům ukáže
Reagovat
Krisboy
Ať se ten kripl Fricek tou žárlivostí a nenávistí udáví! Peti pooojď! :D
Reagovat
gigin
to každopádně hnus. Já si o tom myslím svoje. V PV je cigorek jak škaredých psů...

Snad bude Kvítí cajk.
Reagovat
Frick
Prý byl světlé pleti. A ani se mi to nezdá, jako typická cigošská kriminalita.
Reagovat
turista
Za svůj život jsem bohužel potkal asi 5 agresívních psychopatů. Bohužel všichni z nich byli Češi jako poleno a navíc 3 z nich byli blonďáci. Vesměs šlo o zfetované smažky, kterým je všechno fuk a nezastaví je nic. Ani jeden z nich nebyl Rom.
Reagovat
turista
Případ Petry Kvitové jen ukazuje na to, že situace ohledně násilné kriminality je u nás už delší dobu neúnosná. Stát se stále tváří, že situace není dobrá, ale nedělá proti tomu nic. Právní řád naší země stále zvýhodňuje pachatele nad obětí. Díky Havlově tzv.humanizaci trestního systému jsou pachatelé vysmátí a spravedlnost zapláče. Tváříme se, že máme tzv.právní stát. Ten ale v praxi nefunguje.
Reagovat
Andrew89
Petra psala na twitter - tady je přepis toho co psala https://twitter.com/WTA_insider/status/811187176297807872
Reagovat
Fandina
Článek o mentálním kauči Petry a dalších.
http://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/psychologie/mentalni-kouc-kvitova-by-mohla-byt-vztahovou-psycholozkou_409996.html
Reagovat
horska.kraslice
Ach, ach. Šlachy jsou velký problém, bohužel. :-(
Reagovat
George_Renel
vyplývá jasné loupežné přepadení. a určitě promyšlené a cílené. Někdo se pozastavuje, že otevřela dveře člověku co se představil jako revizák. ale vžiju-li se do její pozice, když tam přebývá pár týdnů v roce, sotva začala topná sezóna, revizní kontroly jsou nutné, a jestli měl ten šmejd dobře promyšlenou legendu, klidně se mohlo stát.
Tak teď jen "Get well soon!"
Reagovat
Frick
Pokud to nebyla práce "amatérů", tak je mi divný, že co čekali, že tam Petra bude mít, když tam přebejvá pár dní/týdnů za rok. iPhone, MacBook, peněženku, kde bude pár tisíc.

Nic víc.

+ berou na sebe to nesmírný riziko medializace případu i to, že Černošek je "velký kápo" a pude se po nich.

+ i jistota, že Petra je pořád sama.
Reagovat
George_Renel
Platební karty, šperky, klíče od bavoráka a už to naskakuje po statisících.
Reagovat
Frick
Šperky mne nenapdly, to je fakt.

Karty se zablokujou.

Auto, to je taky pravda, ale znemoňuje to rychlou akci. Museli by letět někam do garáží, auto hledat...

...navíc si tedy nevybavuju, že by někdo přepadával byt za účelem krádeže auta.
Reagovat
smazaný uživatel
"Jako stopa byl označen jeden ze zvonků u vchodových dveří do budovy, ovšem bez uvedení jména obyvatele domu."

Z toho spíš vyplývá, že vytypované to měl, ale že se jedná o Kvitovou asi neměl zdání. Navíc, asi to nebude žádný sportovní znalec, protože ji nepoznal. Samozřejmě není vyloučeno, že může jít o pomatence, který se hodlá zviditelnit na úkor jejího jména.
Reagovat
Frick
1) VytIpované - tip na zápas, typ povrchu

2) A co měl vytipované? Že jde za "nějakou" mladou holkou, co bydlí sama? To přeci neni dobrej tip na kořist...

3) Prý vzal 5 000, takže asi skutečně eLPaso...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže píšeš jako Fricek a ne jako lopuch.

I když v posledním odstavci sis sám odpověděl.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/tenistka-petra-kvitova-zranena-prepadeni-fgf-/tenis.aspx?c=A161220_110746_tenis_mne

No, tak jestli Petra nechtěla vědět, aby byla přesně známa její adresa, tak to už nyní "nehrozí". Ještě pro jistotu zvonky natočil.

Ale nějak si těžko představit, že by šel přepadávat na blind a "náhodou" k někomu, kdo má majetek vyšší než 99,99% ostatních obyvatel města.
Reagovat
Andrew89
co ty si za kreténa..to snad neni možný
Reagovat
blixa
No, a to mě někteří píší do vzkazů, že ten Frick je vlastně fajn a co proti němu mám ...
Reagovat
gigin
Kdo ti to píše? Lopuch?
Reagovat
janek_da
:DDD
Reagovat
Krisboy
Když jsi tenkrát psal, že si ho najdeš a rozbiješ mu hubu, říkal jsem si, že to přeháníš. Po dnešku už si to nemyslím, je to fakt ču.ák a přes držku by potřeboval.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už to ve svém díle prozíravě popsal Jaroslav Hašek, po důkladném vyšetření lze bazírovat na "vrozeném kreténismu" této osoby.
Reagovat
Frick
že jsem napsal, že Petra má peníze a z toho důvodu se mohla nějakýmu grázlovi přijít jako vhodnej terč k přepadení?
Reagovat
blixa
Ne že bych tvůj result jakkoliv zpochybňoval :D, ale nikdy jsem nenapsal že mu dám přes držku. Jen že se potkáme a že se spolu nasmějeme ;-) Já vlastně ještě ani nevím, co přesně bych s ním provedl. Ale určitě něco legračního ;-) :D
Reagovat
Krisboy
Ok, sorry, už jsem to pozapomněl, jak jsi to přesně psal. Nevadí, přes držku mu dám teda já.
Reagovat
blixa
:D Ale jo, člověk si uleví ale já miluju originalitu a improvizaci. Až si ho odchytím, určitě mě napadne spousta "zajímavých" věcí ;-) :D
Reagovat
PetaM
To procento je ověřené, nebo sis ho jen vycucal z prstu?

A pokud jde o její adresu - očekávám její brzké přestěhování. V tom bytě asi nebude chtít jen tak zůstat. A pro psychiku by bylo i lepší přestěhování ...
Reagovat
Frick
Prostějov je město o 50k, tak nemyslím si, že 9-ciferný majetek v něm bude mít více jak 5 lidí.
Reagovat
Frick
Já se jen snažim přijít na okolnosti toho všeho.
Reagovat
EllNino
tak to dělej na idnesu, tady to akorát vypadá, že se vyžíváš v Petřině neštěstí a máš zase co řešit ... jako daně, Monako a spol ... teď už Petra hrát nebude a ty dosáhneš svého, zachvíli bude možná Lucka českou jedničkou ;)
Reagovat
Frick
Není mi z toho dobře. Chtěl jsem někam jít a místo toho nervozně aktualizuju servery.
Reagovat
Fandina
Nic neaktualizuj, co se stalo, to se stalo. Neřeš to, není to tvoje věc.
Reagovat
A.R.R.
Tak jdi tam kam jsi chtěl a nemel tady kraviny. Se máš zase v čem pitvat, proto nervozně aktualizuješ servery, ne protože by ti na Petře záleželo. Jsi magor, fakt.
Reagovat
PetaM
Ty jsi v první řadě moc rád, že se jí to stalo.
Reagovat
Frick
Jak si to můžeš myslet?

Marie není určitě moje oblíbená hráčka, ale rozhodně jsem jí nepřál, aby dostala nějakej likidační trest. Narozdíl od jinejch.
Reagovat
PetaM
Vzkaz od Petry Kvitové: "Ahoj, děkuji všem za vzkazy a podporu. To, co se mi stalo, nebylo rozhodně nic příjemného, ale je to za mnou. Teď je pro mě hlavní, aby doktoři zjistili, jak je na tom moje ruka. Věřím jim a věřím, že to dobře dopadne, mám tu nejlepší péči a jsem ve spojení se svými nejbližšími. To nejhorší už mám za sebou. Ještě jednou díky, že na mě myslíte. Nebojte se o mě! Petra"
Reagovat
EllNino
ještě že tak
Reagovat
Andrew89
snad to nebude tak vážné...jsem rád, že je optimistická:)
Reagovat
Frick
https://mapy.cz/zakladni?x=17.1182631&y=49.4686952&z=17&source=firm&id=582362

Dle Prostějovského Večerníku se to stalo "U Tří bříz". To je zde. Kousek od náměstí.

https://mapy.cz/letecka?x=17.0984234&y=49.4800521&z=18&pano=1&source=firm&id=582362

Jsem si myslel, že Petra bude bydlet spíše bydlet někde u NTC Morava....
Reagovat
EllNino
pořád to vylepšuješ hele ... dostal jsi zase rybu, ve který můžeš pitvat viď ? ... tyhle lidi jsou mi fakt odporní
Reagovat
Frick
Já jsem v PV byl. Viděl jsem u NTC nový bytovky, tak jsem si hned říkal, že by v nich mohla mít byt i Petra no a jelikož už je to na preferii, tak jsem si to spojil i s tim, že by takovýto místo mohlo bejt prosto vyšší koncentrace osob a tím vhodné k eLPasu za "bílého dne"...
Reagovat
EllNino
a proč to řešíš ?
Reagovat
janek_da
akorát ho krmíš :)
Reagovat
EllNino
drž hubu
Reagovat
Lina
To je snad jedno, kde se to stalo a kde si myslíš, že by Petra měla bydlet, ještě jsi zapomněl napsat, co tak mohla, mít ke snídaní. Bohužel se stalo, co se stát, nemělo.
Reagovat
Frick
Tak když se stalo takhle poblíž centra, tak je větší šance, že je mohl někdo vidět.
Reagovat
EllNino
pořád nechápu, proč to řešíš ? ... stalo se to, timhle už stejně nic nezměníš, Petra je v háji, přišli jsme o nějlepší tenistku za posledních pár let ...
Reagovat
cheeky
Přes všechny úspěchy zůstala normální holkou od vedle a dostala za to takovouhle ťafku.

Moc Petře přeju, aby to nezanechalo trvalé následky na těle ani na duši.
Reagovat
Lina
Snad to Petra psychicky ustojí? Čert vem, jak bude vypadat její příští sezona, hlavně že to nedopadlo hůř.
Doufám, že toho hajzla dopadnou!
Reagovat
Frick
?Nebylo to tak, že by šli přepadnout Petru Kvitovou. Šlo o někoho, kdo přepadává byty - a shodou okolností šlo v tomto případě o byt Petry Kvitové,? uvedl její mluvčí Karel Tejkal. ?Během pokusu o přepadení nebo loupež - nejsem právník ani policista, abych to hodnotil - byla zraněna nožem. Poté byla ošetřena v prostějovské nemocnici.?

Pokud byl jeden, tak přeci by minimálně šel někam, kdo a) má peníze b) ví, že je sama...

Kdyby tak byla s Radkem....
Reagovat
Frick
...no ale pokud to byl nějakej amatér, tak o to větší šance, že ho chytěj...

Kor, když se KriPo bude snažit. Na to i já musim uznat, že je Černošek ten pravej....
Reagovat
Andrew89
ted to neni o tom jestli stihne AO...snad stihne nějak alespon kus sezony. Ale uvidíme..snad to půjde rychle to hojení
Reagovat
Frick
Nejse a) chirurgové b) nemáme rentgenový snímek ruky
Reagovat
VlS
navzdory EU a jejím odzbrojovacím směrnicím to chce mít pořádnou a účinnou zbraň a kombinovanou s pořádným, velkým psem, Yorkshire je na nic, Rotvajler je to správný plemeno, aby ve špitálu, nebo na márách skončil lump a ne přepadenej.
Petro uzdrav se prosím.
Reagovat
EllNino
?Ale s Petrou jsme v kontaktu. Je velmi statečná. Povídali jsme si normálně, Petra je plně při smyslech. Dokonce tam byly náznaky černého humoru z její strany,? uklidnil mluvčí Tejkal.

....snad to nebude až taková hrůza
Reagovat
tmora
Tohle se fakt může stát jen u nás..Vůbec bych se jí nedivil kdyby zůstala v MC.
Reagovat
janek_da
ale prdlajs, asi neznáš svět
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu. Například v Brazílii zloději prvni střílí.
Reagovat
VlS
Četlas dnešní zprávy z Berlína? A z Curychu? A zeptej se Kim Kardashian, jak to bylo v Paříži. Ani nemusíme do Afgoše, Sýrie, Jižní Afriky, USA, nebo latinský Ameriky. I když je to průser, je u nás ve srovnání s velikou většinou světa zatím ještě bezpečno.
Reagovat
turista
Ve srovnání s Brazílií,s Mexikem nebo s Ruskem je u nás bezpečněji. Ve srovnání se Skandinávií nebo s Monakem je to však u nás průšvih. Jsme tzv.divoký východ.
Reagovat
babolat.cz
to jsou zase kecy...jenom u nás...
Reagovat
Frick
Spíš paradoxně že se to u nás (a kor v hanáckym maloměstě) nestává, tak člověk je méně opatrnej.

Kdyby žila v JAR nebo Mexiku....
Reagovat
Mayo
Chorý svet.
Reagovat
George_Renel
že to asi budou šlachy na ruce - to je hrůza.
Reagovat
Frick
Myslím si, že nehrozí liknavá práce policie.
Reagovat
matesdc
Jsi k***t!!!!
Reagovat
VlS
Fricku užíváš si to? Máš se v čem rejpat? Nejsi tím podezřelej?
Reagovat
Frick
Já jen řikám, že nepochybuju o tom, že si Černošek řádně "došlápne" na KriPO...
Reagovat
turista
Černošek jistě ohlídá úspěšnost SKPV. Tresty za takováto napadení jsou však v této zemi pomalu nižší než tresty za ukradení housky v obchodě.
Reagovat
Haitik
Ty jo.. :-(( Chudák holka, tak snad Petra bude v pohodě.. A snad to na psychice nezanechá nějaké velké stopy..
De*il, ten zloděj..
Reagovat
Fandina
to je jebovka, to snad ani není možné. Tak doufám, že se Petře zranění zahojí.
Reagovat
janek_da
nebylo by špatné, kdyby někdo z podsvětí byl Petřin fanoušek
Reagovat
rusedski
Míra by moh ukázat, jak má dlouhé prsty...
Reagovat
Andrew89
According to the newest information @Petra_Kvitova has cut wounds on her hand, her tendons prob. injured as well. She might undergo surgery.

to nevypadá dobře:/
Reagovat
smazaný uživatel
No jen aby Petra neukončila kariéru :( toho se moc bojím
Reagovat
PetaM
Sezóna 2017 je v hajzlu už teď. Snad tím neskončí aspoň její kariéra ...
Reagovat
VlS
Snad se uzdraví a čert vem kariéru
Reagovat
Frick
Zní to sice blbě, ale ještě že tak.

Pokud by si nic neodnesl, tak by to skutečně mohlo znamenat mnohem děsivější motiv.
Reagovat
Frick
Tedy než "ještě že tak", ale přijde mi to jako akceptovatelnější než kdyby to byla akce za účelem zmrzačení.
Reagovat
Frick
*Tedy ne
Reagovat
EllNino
už to nerozváděj, je to horší než lepší ... a v tvém případě mlčeti zlato
Reagovat
George_Renel
Tvé alibi, vzhledem k tvé skoro nenávisti k ní, by měli rozhodně prověřit....
Reagovat
Frick
tipuju o rozbité sklo.
Reagovat
VlS
Prosímtě, nech si v takovýhle situaci svoje blbý spekulace od cesty.
Reagovat
Frick
Už to čtu, že nůž. Kudlu jsem zpočátku netipoval kvůli tomu, že by se někomu s nožem nebránila. Bránila se. Zřejmě bohužel.
Reagovat
a.magerova
Okamžitá změna zákonů je opravdu nutná... ochrana slušných lidí dnes nulová, ochrana a práva hajzlů neomezená, to musí konečně skončit !!!

Přeji Petře brzké zahojení ran těla i duše.... ;-)
Reagovat
turista
Ano, v Číně se s tím nebabrají takže je tam na ulicích bezpečněji.
Reagovat
FulnekUltras
i u nás pamatujeme v tomto směru lepší časy
Reagovat
Frick
Čili třeba mezi 7-8 ráno? přepaení v tento čas?!
Reagovat
PetaM
Před 8:30 znamená v 8:29.
Reagovat
Frick
Znamenoná to teoreticky libovolný čas před 20.12.2016, 8:30... ale v obecném smyslu chápání se to bude brát cca 8:00-8:30.
Reagovat
EllNino
já myslím, že hortíš uplný pí*oviny, promin ... ta holka si dost možná už nezahraje soutěžní zápas a ty rotíš, jestli to bylo v 8 nebo v 7:59 ...
Reagovat
Frick
Divim se, že k přepadení došlo během času, kdy lidi jdou do práce. Zřejmě ale žije v bytovce s nízkou frekvencí pohybu osob. V (např.) 12-patrový bytovce by si to nelajsnul.
Reagovat
PetaM
Proč? Podle informací se vydával za elektrikáře. A pokud ho pozvala do bytu, už bylo jedno, v jakém baráku bydlí. V bytě byla sama, mohl si dovolit cokoli.

A promiň, kdo v 8:30 chodí do práce?! :D :D :D To už je nějak pozdě na začátek pracovní doby, ne?
Reagovat
Haitik
No, okolo 8 už jsem podle mě všichni v práci.. Beru to z osobní zkušenosti, z naší bytovky.. :D To potkáš doma už jen důchodce.. Ale řešíš take pí*oviny, jak píše EllNino..
Reagovat
George_Renel
Obávám se, že to bude na křehkou Peřinu duši již příliš.
Reagovat
EllNino
Lidská zášť nezná mezí, snad bude Petra fyzicky a hlavně především psychicky(!!) v pohodě, vzpomeňme, co to udělalo například s tekovou Annou Chakvetadze ...

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/122254-tenistku-cakvetadzeovou-prepadli-doma-maskovani-lupici.html

od té doby už to nebylo ono
Reagovat
Frick
Tam je ale rozdíl v tom, že fyzicky zraněna nebyla. Tam to bylo organizovaný přepadení.
Reagovat
EllNino
fyzické zranění se (snad) zahojí, psychické rány se hojí podstatně hůř ... každopádně je to šílenost obojí, chudák holky :/
Reagovat
smazaný uživatel
Petře pořezali levou ruku, jen jestli to nebyl záměr :( to je vážně hnus, bojím se že z tutoho se nevyhrabe :((
Reagovat
Andrew89
Tohle je snad vážně zlej sen:/ hlavně aby to nebylo vážné.
:/ achjo:/
Reagovat
Krisboy
Zabít toho kripla!
Reagovat
smazaný uživatel
Zabít? Ne mučit mučit mučit mučit a pak pomalá smrt dle receptu Cercei Lannister
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle už je vážně moc. Asi zase nějakej psychopat z FB...
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej Petro já ty hajzli najdu, přivážu je na mučící stolek, vezmu rezavou pinzetu a začnu jim pomalu strhávat nehty na nohou, pak vezmu kaktus a strčím jim ho do míst kam jim mamka strkala teploměr.
Reagovat
EllNino
:/
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je moc tohleto :( Snad je Petra v pořádku, bojím se o její duševní zdraví než o fyzické :( Hodně štěstí Petro, brzy se nám uzdrav
Reagovat
PetaM
Jo jo ... Dovolil si na holku. Navíc na holku, která má nohu v sádře. To musel být slušný drsňák. Určitě se teď cítí jako king, navíc pokud to bylo náhodné, zjistil až teď, o koho jde. To už si někde shání i korunu ...

Zdraví to sice neohrožuje, ale psychické následky z toho může mít Petra velké. Snad svátky nestráví v nemocnici ... :) A doufám, že to vše bude rychle v cajku :)
Reagovat
Krisboy
Že to neohrožuje zdraví? Pořezání na levé ruce? Pokud by to bylo vážnější, může to znamenat i konec kariéry! Ale snad to tak vážné nebude...
Reagovat
PetaM
Psal jsem o zdraví. Ne o kariéře. Taky jí mohl tu ruku amputovat. Nikdo zatím ani neví, jak hluboká ta rána je, jestli budou potřeba stehy, nebo co. Takže si stojím za tím, že zdraví to neohrožuje - tzn. neumře na to.
Reagovat
marekv
"prsty a splachy"...ajaj, tak to se o zdraví naopak bojím...
Reagovat
marekv
*šlachy
Reagovat
PetaM
Nejsem doktor, ale jestli bude mít zasažené šlachy, tak už si nezahraje ne?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist