Roland Garros bude i bez Monfilse, Francouze vyřadilo zranění kolena

24. 5. 2012, 23:31
Aktuality 2
Francouzský tenista Gael Monfils se odhlásil z letošního Roland Garros. Jak oznámili pořadatelé, světové třináctce nedovolí nastoupit zraněné pravé koleno.
Profily hráčů
Gael Monfils

Gael Monfils bude kvůli zranění kolena mimo hru asi tři týdny. Druhý grandslam sezony přitom začne už v neděli. 

Aktuálně 13. hráč světa na pařížské antuce v uplynulých letech dosahoval nejlepších grandslamových výsledků. V letech 2009 a 2011 vypadl až ve čtvrtfinále s Rogerem Federerem, se stejným soupeřem prohrál před čtyřmi lety dokonce ve svém jediném dosaženém grandslamovém semifinále. 

V posledních týdnech se pětadvacetiletému Francouzi na turnajích příliš nedařilo. Ve středu prohrál v Nice s neznámým Američanem Brianem Bakerem.

Na letošním French Open bude v mužské části soutěže chybět také dvojnásobný finalista Švéd Robin Söderling, Američan Mardy Fish či Japonec Kei Nišikori.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
steve79
Co říkáte na los? Já myslím, že to je zajímavě rozlosované. Semifinále Djokovič-Federer to vypadá a Nadal?
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils už nestíhá. Nikdy nebyl na špici a už se tam nedostane.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist