Fish stále trpí velkou únavou, v Paříži hrát nebude

21. 5. 2012, 21:49
Aktuality 12
Mardyho Fishe i nadále sužuje velká únava a z mílovými kroky se blížícího French Open se tak odhlásil. Světová osmička od března trpí únavovým syndromem.
Mardy Fish

Mardy Fish loni zaznamenal životní sezony, kterou zakončil premiérovým startem na Turnaji mistrů. Letos se mu ale vůbec nedaří. Z šesti turnajů se jen jednou dostal víc jak přes jednoho soupeře, jenže právě po čtvrtfinále v Miami si stěžoval na velké fyzické přetížení. A lékaři mu diagnostikovali 'extrémní únavu'. Pak se ještě Fish představil v Houstonu, kde však v 1. kole prohrál hladce s Russellem. 

Od první poloviny dubna třicetiletý Američan nehrál a do teď se z problémů nevyhrabal. Kvůli únavovému syndromu, ze kterého se nyní oficiálně léčí, se proto 10. hráč světa odhlásil z antukového grandslamu French Open, které startuje v neděli. 

Soutěž na dvorcích Rolanda Garrose se bude muset obejít i bez Švéda Robina Söderlinga, finalisty z let 2009 a 2010. Ten pařížský grandslam vynechá kvůli špatné fyzické kondici po infekční mononukleóze, kterou prodělal loni.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
doufam, ze se da jeste do poradku, na jeho svizny a utocny tenis se dobre diva. Mne v "sitce" rozhodne nevadi.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby RG vyhral Nadal stal by se opet světovou 1 ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nie. Je to pre neho aktuálne až na amerických betónoch, ak vôbec..
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně Fish umí velké h*vno aspon vypadne s první 10sítky tam určitě neměl co dělat ten patří tak do první 50sátky .Nechápu s čeho je unavený ten žalud vždit odehrál 10 zápasu a on je borak unavený .
Reagovat
smazaný uživatel
Má únavový syndrom, který se dá uhnat docela lehce. Tvrzení, že hraje hov.no, neuznávám, ale respektuji tvůj názor. Podle mě každý hráč, který kdy byl ve světové desítce, musí mít prostě své herní kvality. To je nespochybnitelné. ;)
Reagovat
spaniel
10 chyb na 4 radky a jeste takova blbost...
Reagovat
smazaný uživatel
Moc by som nedramatizoval. Proste vynechal antukovú sezónu, ktorá pre neho aj tak nemá cenu. Potrebuje sa sústrediť na americké betóny, kde má obhajovať slušnú paletu bodov...Podľa mňa sa mu to nepodarí a na niekdajšie 7. miesto rebríčka sa Mardy už nikdy nevráti..
Reagovat
a.magerova
To už je nejmíň třetí tenista koho mononukleóza trápí(la), po Rogerovi, A-Rodovi teď i Mardy.
Reagovat
tommr
Fish má mono? Pokud vím tak mu zatím diagnostikovali jen extrémní únavu což snad není úplně to samý jako mononukleoza ...
Jinak je zajímavý, že to postihlo zrovna Fishe, kterýho všichni až donedávna dávali za vzor jak dokázal zhubnout a tím zvýšit svoje sportovní výkony. Jen jestli to chlapec s tím hubnutím trochu nepřehnal ... :)
Reagovat
VlS
měl Radek Štěpánek.
Reagovat
rib
jj, EB virus je potvora, ale většinou se vyšetřuje pouze to, že máte zývšené protilátky - což znamená, že jste se s virem dostali do kontaktu. To má velké procento populace. Klinickou monču není zas tak časté vidět. A tak se únava nejasného původu (často spíš psychického, i když se to projevuje na těle :-)) hodí svést na EB virus, tedy mononukleózu... A kdo ví, co to Mardymu jeho tělo vlastně chce říct!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist