Na French Open si nezahraje ani Nišikori

22. 5. 2012, 11:54
Aktuality 11
Dalším z řady tenistů, kteří kvůli nalomenému zdraví přijdou o French Open, je 18. hráč světa Japonec Kei Nišikori. Čtvrtfinalistu letošního Australian Open z Paříže vyřadilo zranění břišních svalů.
Profily hráčů
Kei Nišikori

Kei Nišikori si letos na Australian Open zahrál poprvé v kariéře ve čtvrtfinále grandslamového turnaje a v součtu s povedenou loňskou sezonou se jako první Japonec v historii dostal mezi 20 nejlepších tenistů světa.

Aktuálně 18. hráč světa se navíc v tomto roce začal zlepšovat i na antuce, když na ní porazil bývalou světovou jedničku a vítěze French Open Juana Carlose Ferrera, dvakrát španělského antukáře Alberta Ramose-Viňolase či potrápil Tomáše Berdycha. Jenže před čtyřmi týdny v Barceloně kvůli zranění břišních svalů ze soutěže během čtvrtfinále proti Verdaskovi odstoupil a do teď se nestihl uzdravit.

Dvaadvacetiletý Japonec tak přijde o start na Roland Garros, na kterém si v minulých dvou letech zahrál ve 2. kole a jako junior  byl ve čtvrtfinále a ve čtyřhře ho dokonce vyhrál. "Jsem velmi zklamaný, že letos nebudu schopný v Paříži hrát. Po posledním grandslamu jsem se na další moc těšil. Budu teď pokračovat v rehabilitaci a na okruh se vrátím hned, jak jen to bude možné," píše Nišikori na svém Facebooku. 

Jen ze širší světové špičky se už z Roland Garros ohlásili také Američan Mardy Fish a Švéd Robin Söderling, soutěž žen se musí obejít například bez Němky Andrey Petkovicové či Slovenky Daniely Hantuchové.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak to je velká škoda. Nějací Fish a současný Robin by tam stejně nic neuhráli, ale Kei hrál letos na antuce docela dobře. Doufám, že to zranění nebude nic vážného a nebude se opakovat to z roku 2009.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak má novýho oblekajícího sponzora :-) Je to firma Uniqlo...
Reagovat
a.magerova
a sem se to obzvlášť hodí bo tatáž firma oblíká i Nišikoriho,
pro Noleho bych chtěla asi toto - je to to první s červenou :-))
http://www.ebay.com/itm/UNIQLO-Mens-Metal-Gear-25th-Anniversary-T-shirt-from-Japan/200748563738#ht_2697wt_954
Reagovat
smazaný uživatel
Nishikori, Fish, Soderling ale aj Hewitt a čo je dôležité, nebude hrať ani Cuevas a hlavne Peré Riba.
Reagovat
smazaný uživatel
Hewitt? Vždyť tu tomasinho dával informaci, že dostane WC a startovat by měl.

Riba mě mrzí, má dobrej herní projev.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomasinho má určite lepšie info..Ja som Lleytona automaticky zaradil medzi maródov, viac menej zo zvyku..Hewitt je prekliaty, čo sa zranení týka..
Reagovat
smazaný uživatel
A dostal WC i do Queensu jako čtyřnásobný vítěz.
Reagovat
a.magerova
Tak co fans Noleho už pijete ?!
Přeji jemu i vám moc hezký den a hodně zdraví.
Reagovat
gigin
Děkujeme, nepijeme :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Kedže ho nahradí Kajo Beck som rád :)
Reagovat
a.magerova
k něčemu dobré, pokud je to s tím Kajom pravda :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist