Španělé přišli o další hvězdu. V Davis Cupu nebude hrát ani Bautista

24. 11. 2021, 10:40
Aktuality 5
Španělským tenistům bude ve finálovém turnaji Davisova poháru chybět týmová jednička Roberto Bautista. Místo zraněného 19. hráče světa byl povolán Albert Ramos. Informoval o tom národní svaz.
Profily hráčů
Roberto Bautista (© AFP)

Třiatřicetiletého Bautistu ze zápasů s Ruskem a Ekvádorem ve skupině v Madridu vyřadilo zranění břicha. Obhájci titulu se také musí obejít bez dvacetinásobného grandslamového šampiona Rafaela Nadala, který se zotavuje po zranění nohy.

Ramos v nominaci kapitána Sergiho Bruguery doplnil Pabla Carreňa, Feliciana Lópeze, Marcela Granollerse a osmnáctiletého debutanta Carlose Alcaraze. Proti Ekvádoru nastoupí Španělé v Madridu v pátek, proti Rusku v neděli.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Pe3k
Reagovat
Tomas_Smid_fan
palmface
Tak už jen recyklovatelné míče a žádné nové v osmém gemusmile Jinak se na tenis přestanu dívatsmile
Reagovat
Pe3k
musíš recyklovat i během utkání a v kapse si dělat kompost smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím, že po TM v Turíně bude mít "DC" v Innsbrucku horší sledovanost, než okresní přeborsmile To bude zoufalý pokus o něco. Stejně jako Fedcup by měli tuhle podivou soutěž přejmenovatsmile A pak tam můžou hrát sety klidně do 4 nebo i do 3smile
Reagovat
paddy
smile smile

ATP Champions Tennis Tour, Londýn
Baghdatis M. - Berdych T. 2.19 1.6 25.11. 14:30
Rusedski G. - Philippoussis M. 1.97 1.74 25.11. 17:15
Stepanek R. - Almagro N. 1.58 2.23 25.11. 20:30
Haas T. - Youzhnyi M. 1.65 2.11 25.11. 23:15
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist