V Praze hrají dvě Češky o čtvrtfinále

15. 7. 2009, 07:46
Aktuality 2
Dvě české tenistky se dnes na ECM Prague Open na Štvanici pokusí probojovat do čtvrtfinále. Program na centrkurtu zahájí Barbora Záhlavová-Strýcová v duelu s nasazenou čtyřkou Carlou Suárezovou-Navarrovou ze Španělska a ve třetím utkání dne nastoupí Lucie Hradecká proti Chorvatce Karolině Špremové.

Záhlavová-Strýcová má se Suárezovou vyrovnanou bilanci. Při posledním měření sil na letošním turnaji v Acapulcu se z výhry radovala Češka. To Hradecká se proti Špremové, která je v žebříčku WTA o 59 míst níže, postaví poprvé v kariéře.

Kromě Záhlavové-Strýcové a Hradecké se do 2. kola probojovaly ještě třetí nasazená Iveta Benešová a turnajová osmička Petra Kvitová. Ty budou o čtvrtfinále bojovat ve čtvrtek. Zbývající trojice Češek včetně Nicole Vaidišové dohrála již v prvním kole.

Dnes se na centrálním kurtu ČEZ Koloseum představí také dvě nejvýše nasazené hráčky Schiavoneová a Bammerová. Narazí na přemožitelky českých tenistek: Italku čeká Hercogová a Rakušanku Kudrjavcevová.

- WTA PRAHA (Česko, antuka, 220.000 dolarů) -
Středeční program (začátky v 12:00):

ČEZ Koloseum: Suarezová-Navarrová (4-Šp.) - Záhlavová-Strýcová (ČR), Schiavoneová (1-It.) - Hercogová (Slovin.), Hradecká (7-ČR) - Špremová (Chorv.), Kudrjavcevová (Rus.) - Bammerová (2-Rak.).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
skott
Bude hrat Vaidisova debla nebo se odhlasila?Mel by byt na programu dneska, ale v programu ho nevidim...docela rad bych videl jeji ¨formu¨ na vlastni oci, protoze v treninku vypadala celkem slusne.
Reagovat
radimd
...neodhlasila,zitra by mela hrat Q..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist