Vítězství číslo 11. Berdych znovu porazil Andersona a postoupil do osmifinále

7. 5. 2014, 13:08
Aktuality 253
Tomáš Berdych zůstává na podniku Masters v Madridu i po dnešku v boji o turnajový titul. Český tenista si pojedenácté v řadě poradil s Jihoafričanem Andersonem a po výhře 6-1 6-4 postoupil do osmifinále. V něm se zítra střetne s Grigorem Dimitrovem, jenž měl namále s Rumunem Copilem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych vstupoval do utkání s Kevinem Andersonem s vědomím, že s 19. hráčem světa v žádném z deseti dosavadních vzájemných duelů neprohrál, a podobně jako na letošním Australian Open měl zápas od začátku pod kontrolou.

Od stavu 1-1 získal český tenista sedm her v řadě a tím prakticky rozhodl o vývoji utkání. Berdych si totiž celý zápas bez problémů hlídal servis, i ve druhé sadě, v níž už mu byl Anderson vyrovnanějším soupeřem. Šestý hráč turnajového pavouka dnes nemusel odvracet jediný brejkbol a za necelých sedmdesát minut si při podání soupeře vypracoval první mečbol. Ten Anderson odvrátil, v další hře si ale Berdych díky esu připravil další šanci a přímým bodem z podání zápas ukončil.

"Byl to dobrý zápas," okomentoval svůj výkon Berdych, který se dokázal rychle vzpamatovat z nešťastného finále v Oeiras. "Vždycky tu rád hraju. Kurty jsou tu skvělé, výborně připravené. Kvůli nadmořské výšce je to tu trochu rychlejší, což vyhovuje mé hře, díky tomu tu můžu dobře podávat a hrát agresivně. A pak tu hrála roli taky ta spousta zápasů, které jsem s Kevinem odehrál a které pro mě všechny dopadly dobře. Myslím, že máme podobný styl hry, ale já si v tom vedu o něco málo líp, což je ten hlavní důvod. A teď už je to nejspíš i věcí psychiky," dodal.

Berdycha, který si dnes připsal 21 vítězných úderů a pouhých 11 nevynucených chyb, čeká v osmifinále o šest let mladší Grigor Dimitrov. Na Bulhara na rozdíl od svého dnešního soupeře příliš dobré vzpomínky nemá, před pěti lety s ním prohrál v Rotterdamu a předloni v Miami. Porazit ho dokázal v roce 2012 cestou za triumfem na Hopman Cupu. Na antuce se však střetnou poprvé.

Dvanáctý nasazený Dimitrov však mohl mezi nejlepší šestnáctkou chybět, neboť měl dnes nečekané potíže s Mariusem Copilem. Třiadvacetiletý Rumun, který je až 164. hráčem světa, v prvním setu nečelil brejkbolu a díky brejku z deváté hry se ujal vedení.

V druhé sadě nabídl první brejkbol, který však favorizovanému Bulharovi stačil k vyrovnání na 1-1 na sety. V rozhodujícím dějství měl Copil brejkboly na 3-1 a 4-2, do trháku se ale ani jednou nedostal a o vítězi tak musel rozhodnout tie-break. Rumunský tenista se dvakrát ocitl dva míčky od vítězství, ovšem k mečbolu se nedostal a Dimitrov tak zvítězil 4-6 6-3 7-6.

Nadal překonal Ashe
V případném čtvrtfinále Berdych může narazit na svého nejméně oblíbeného soupeře na okruhu Rafaela Nadala. Obhájce titulu a trojnásobný vítěz turnaje dnes do soutěže vlétl drtivou výhrou 6-1 6-0 nad Argentincem Juanem Mónakem, když využil šest z deseti brejkbolů a v druhé sadě soupeři povolil uhrát pouhých pět fiftýnů. Jihoameričana tak na antuce smetl i v pátém vzájemném souboji, přičemž v 12 odehraných setech s ním ztratil pouhých 13 gamů.

"Myslím, že jsem se lépe pohyboval a hrál dobře. Lépe, než normálně na antuce hraju," neskrýval Nadal spokojenost ze svého výkonu. "Ve výměnách jsem dominoval a hrál jsem opravdu dobře. Myslím, že udělal dost pozitivních věcí," řekl sedmadvacetiletý rodák z Mallorky, který přitom zažívá nejhorší vstup do antukové sezony od roku 2010. V dubnu totiž Barceloně a Monte Carlu neobhájil tituly, když prohrál vždy už ve čtvrtfinále s krajany Ferrerem a Almagrem.

Ve španělské metropoli však začal suverénně a navíc si vylepšil svou zápasovou bilanci na 684 výher a 134 porážek, čímž v počtu vítězných zápasů překonal Australana Arthura Ashe a v historické tabulce se posunul na 11. místo. K tomu, aby překonal Borise Beckera a dostal se do Top 10, potřebuje vyhrát ještě 30 utkání.

"Bez ohledu na to, kolikrát jsem už vyhrál, jsem šťastný za to, že jsem srovnáván s s Ashem. Být na stejné úrovni s takovou osobností, to je pro mě vždy velkým uspokojením," uvedl majitel rekordních 26 titulů z turnajů Masters 1000.

Ve 3. kole se Nadal střetne s Jarkkem Nieminenem, s nímž vyhrál všech sedm vzájemných duelů. "Je to největší výzva, kterou si teď dokážu představit - hrát proti světové jedničce a nejlepšímu antukáři všech dob. Už jsem s ním několikrát hrál, nebude to pro mě nic nového. Je to jen další výzva a já se na ni těším" řekl dvaatřicetiletý Fin, který dnes porazil 6-3 6-2 Nizozemce Igora Sijslinga.

Tsonga prohrál s Giraldem, Murray po boji postoupil
Úspěšně vstoupil do svého prvního letošního turnaje na antuce Andy Murray. Britský tenista se utkal s domácím Nicolásem Almagrem, s nímž před šesti lety prohrál na French Open, další tři vzájemné duely už ale vyhrál. Ovšem až dnes se dočkal odvety na antuce, která se mu povedla. Po skvělém začátku měl sice problémy, nicméně závěr utkání zvládl lépe.

Murray měl skvělý nástup do utkání a už za stavu 5-0 měl setbol. Kanára domácí tenista odvrátil, více gamů ale už neuhrál. Šestadvacetiletý Brit si vypracoval brejk i hned v úvodu druhé sady, jenže Almagro se do utkání nečekaně vrátil. Dokázal získat šest gamů v řadě a v rozhodující sadě dokonce uhrál po svém podání 15 fiftýnů po sobě. K vítězství mu to ale nepomohlo, v třetí hře totiž neproměnil žádný ze tří brejkbolů, a když za stavu 4-5 podával na udržení se v turnaji, situaci pod tlakem neustál a Murraymu stačila jediná příležitost k ukončení zápasu.

Ve třetím kole se osmý hráč Murray, který ještě nikdy nevyhrál turnaj na antuce, utká se Santiagem Giraldem, jehož v obou vzájemných duelech - v obou v roce 2012 na antuce - porazil. Kolumbijský tenista však hraje v možná životní formě, neboť z posledních patnácti zápasů na antuce prohrál jen dva. V Madridu po úspěšně absolvované kvalifikaci vyřadil bývalou světovou jedničku Hewitta a dnes si vyšlápl i na trápící se světovou třináctku Jo-Wilfrieda Tsongu.

Svou druhou šanci chytil za pačesy Lukasz Kubot. Polský tenista sice neprošel kvalifikací, ovšem po odhlášení Rogera Federera, který si plnil otcovské povinnosti u porodu, byl nasazen přímo do druhého kola a v něm dnes zdolal 7-5 2-6 6-4 Francouze Gillesa Simona. O čtvrtfinále se utká s domácím Robertem Bautistou-Agutem, jenž vyřadil dva své krajany Robreda a Verdaska.

Výsledky - Madrid - muži (antuka, dotace 3.671.405 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (6-ČR) - Anderson (JAR) 6-1 6-4
Nadal (1-Šp.) - Mónaco (Arg.) 6-1 6-0
Murray (7-Brit.) - Almagro (Šp.) 6-1 1-6 6-4
Isner (9-USA) - Matosevic (Austr.) 7-6(9) 6-7(5) 7-5
Giraldo (Kol.) - Tsonga (11-Fr.) 6-4 6-3
Dimitrov (12-Bulh.) - Copil (Rum.) 4-6 6-3 7-6(7)
López (Šp.) - Južnyj (15-Rus.) 3-6 6-3 6-4
Kubot (Pol.) - Simon (Fr.) 7-5 2-6 6-4
Gulbis (Lot.) - Dolgopolov (Ukr.) 6-3 6-4
Nieminen (Fin.) - Sijsling (Niz.) 6-3 6-2
Čilič (Chorv.) - Mathieu (Fr.) 6-4 1-6 6-2
Čtyřhra - 2. kolo:
Marrero/Verdasco (4-Šp.) - Berdych/Isner (ČR/USA) bez boje
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

253
Přidat komentář
Mayo
Rafa...v 2. sete spasívnel, katastrofa
Reagovat
VlS
moc hezký to bylo, ten třetí přímo parádní. Nieminenovi se asi zejtra vyhneš, tak to snad dáš :-))
Reagovat
Fandina
gratulka. Věřila jsem, že vyhraje a potvrdil roli favorita. Na druhou stranu mě moc mrzí, že nepostupuje i Gríša, škoda losu kluci moji milení. A držím palce dál. Berďo pojĎ!!!
Reagovat
Fandina
Celkem vyrovnané statistiky Berďa shodně 29 vítězné/UE Gríša 26/32
http://imagelink.cz/images/berdychdimitrov08052.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor ve 3. setu úplně odešel.. Ale Tomáš hrál od 2. setu dobře a postupně se zlepšovat! Gratulace! :-))
Reagovat
kada.tom
Tak nakonec ten brejk ve 2. setu znamenal obrat v celým zápase, ve 3. setu už Tomáš nedal Grigorovi téměř žádnou šanci a utkání tak pěkně otočil :-)

Jinak tedy zítra to bude soubo světových (předpokládám, že Rafa vedení s Nieminenem nepustí) a českých jedniček a zcela upřímně se domnívám, že ani jedna světová jednička se nenechá zaskočit, i když pokud by k tomu došlo, tak spíš ze strany Sereny, uvidíme :-)
Reagovat
slacker
Asi minutu jsem premyslel proc pises o jednickach v mnoznem cisle :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, super 3. set, moc gratuluju, udělal jsi mi radost :)
Reagovat
smazaný uživatel
slusne, ted jeste vyckat na rady inzenyru cizich karier.. ;-)
Reagovat
VlS
Už jsem jednu napsal nahoru, vyhnout se Nieminenovi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja se smeju rada, jen neunasim DC nacpany i do zapasu s Grisou.. :-)
Reagovat
VlS
No, možná by si ho dotyční měli strčit do .... poličky v kuchyni a přidávat do polívky, aby se národnostně zasytili ;-)
Reagovat
kada.tom
Paráda, brejk hned na začátku setu :-)
Tak to, Tomáši, nepo ... :-D
Reagovat
kada.tom
Tak fajn, set by byl :-)
A teď se bude rozhodovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomíku zaber :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, to je zatím jízda !! :D
Reagovat
kada.tom
Je to dost, už jsem se bál, že ty brejbally Tomáš nevyužije ... tak teď doservírovat 2. set :-)
Reagovat
kada.tom
Tomáš nehraje zle, ale prohrál si jednou servis, no.
Grigor je na servisu naprosto suverénní :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Berdych by se měl na to soustředění se na singlovou kariéru vykašlat a pokorně se vrátit do DC, to je jedinej velkej pohár, kterej má reálnou šanci vyhrát..
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Všímej si Rafy a jemu určuj, co má dělat a nemá, určitě už na to čeká.
Reagovat
smazaný uživatel
Neraď mu, sice podle mě GS nevyhraje, ale zkusit to musí, DC má už 2, tam už motivaci ztratil ...
Reagovat
kada.tom
a teď Tomáš s Grigorem ... no uvidíme :-)

Fandím oběma, ale dneska to přeju Tomášovi, nicméně když postoupí Grigor, taky nebudu naštvanej ... ale jako Čech upřednostňuji Tomáše, no :-)
Reagovat
slacker
A delas hodne dobre ze uprednostnujes :-) Mam z tebe radost
Reagovat
smazaný uživatel
držím palce, SV, esa, prasátka, prostě všechno využij na 100% :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Tome, co je?
Reagovat
smazaný uživatel
Karličko bojuj. věřím ti že vyhraješ!!!!!!!!!!!
Reagovat
Michaelus
Pokud Serena nepředvede šíleně špatný výkon, tak na ni nemá Carla nejmenší šanci...v minulém zápase neuhrála ani gem !
Reagovat
Bob
Po pár gemech už si gratulovala Lucce? Ty snad neznáš Petru? Jako její fanoušek nesmíš nikdy polevit, Petra je schopná všechno otočit a taky ztratit. Mám za Petru radost, to byly zase kecy, že jí Šafářka porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
To dělám schválně, nosí to štěstí. Už párkrát Petra vyhrála po tom, co jsem pogratulovala soupeřce..:DD Já mám taky samozřejmě radost, že Petra vyhrála..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře, Lucky je mi ovšem líto, jak už jsem uvedla, fandím a přeju oběma. Pár mých tezí z včera zavedeného pojmu vědy zvané dojmologie ( uvedl ve svém příspěvku quesh ): Petra je lepší hráčka a dnes se to potvrdilo. A druhá teze, jak jsem už napsala včera, Petra vyhraje, pokud bude maximálně soustředěná. Má i na Serenu, tak uvidíme. Chce to pouze jedno - hrát. Tak, Petro, pojď !
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je lepší hráčka než Lucka a svou roli hraje i to, že si na ní věří, zatímco u Lucky je to přesně naopak. Ta kdyby měla víc sebevědomí, tak už letos nějaký skalp TOP 10 nejspíš má, ale ta psychika je velká brzda. U Petry je to zase o tom, že si věří na Lucku, ale pak není schopná být takhle v pohodě proti jiným hráčkám. Skoro se dá říct, že ona může prohrát téměř s kýmkoli z první stovky - kromě Lucky. 90% zápasů je jen o tom, jak zahraje Petra, soupeřka je jen komparz. Bohužel díky Petře občas i ten komparz vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Petra je komplexnější hráčka a na Lucku si věří, ten obrat tomu nasvědčoval. Bohužel na Serenu to má, stejně jako Lucka na Petru. Gratulace Petře a snad předvede proti Sereně výkon s minimem chyb a velkým zaujetím a bojovností.
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych, že Petra půjde do zápasu se Serenou s tím, že je vše předem ztraceno, to není její styl..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bych dnes asi rekl Lucce po zapase. Ono zacit prodavat potencial (zmenu rytmu, hry ve chvili, kdy Petra ma MB, je proste sakra dost pozde...)

V KAZDEM PRIPADE UPRIMNA GRATULACE KVITISTUM;) VY JSTE TO ZVLADLI, MY ZASE NE;D)

Petra byla od chvile (Kotyzy) opravdu velmi aktuvni hrackou, vic si sla pro vitezne mice aktivne, dokonce i pro volej, mohli jsme opet videt i drop. Zakousla se do zapasu opravdu velmi dobre. Takze vykon byl pekny, ikdyz ten zacatek tomu nenapovidal. Nelze vubec rict, zeby ji Lucka nejak k tomu pomahala, proste dnes si to Petra fakt vyvalcila (hlavne obratem v prvnim sete) a zaslouzene vyhrala. Jestli jde o druhy set, tak si podrzela Petra hru jak potrebovala...a Lucy nejak moc neprotestovala, snad az na samem konci, tak nejak symbolicky;)
Reagovat
smazaný uživatel
oprava. Nezvládli to kvitisti, ale kupodivu Petra.
Reagovat
VlS
Vlčku, ono to jednou přijde, na Lucinku nesmíme tlačit :-)). Hezkej zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra - Od stavu 0-4 hrala vazne dobre. Hodne ji zase pomohl David, ktery ji dal dobre rady, ktere Petra zacala dodrzovat a tim obratila utkani ve svuj prospech. Gratulace

Lucka - Zacala dobre ale bohuzel dneska nedokazala udrzet to rychle tempo ze zacatku zapasu, kde ji i pomahala Petra. Zacala hrat dobre a agresivne k caram zase az ke konci zapasu a to uz mela Petra brejk a byla rozjeta. Skoda, tak priste Luco, dneska byla Petra mnohem lepsi.

A tedkon prijde dulezity okamzit letosniho Madridu. Karlicka vyradi Serenku :-*
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Karlicku mam ve "staji"
Ale to by musela Serena fakt hodne mentalne nakupovat...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lysohlávky? :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk - Tak s tim se take pocita :-D Karlicka je ale rozjeta a ukaze Serenepravej antukovej tenis. Navic Serene zatim moc nejde podani.

Lunej - kdo vi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulka, co čtu, tak hrála pak dobře. Na Lucku si Petra prostě věří, Lucka na ni ne :) Kdyby si Petra vždycky představila Lucku na druhé straně u každého zápasu, možná by byla už Nr.1. Nicméně Lucky je mi líto, takže jí přeju hodně štěstí v dalších zápasech a hlavně ať už nehraje s Petrou, ať se můžu koukat :)
Reagovat
EllNino
Peťule super :D !
Reagovat
slacker
Tak nastesti dneska vsechno podle ocekavani. Az na ten nestatsny zacatek zadne ale vubec zadne nervy :-). Super Petra ma splneno a ted muze vyrazit na Serenu (doufam)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnesks hrála Petra velmi dobře. zítra by mohla klidně porszit Serenu nebo Suarez-Navarro
Reagovat
r176
Petra Lucku od stavu 0:4 pěkně smázla!!gratulace!!
Reagovat
Fandina
Petře, hrála líp a s přehledem. Jen tak dál. Peti pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Fandina
Statistiky vítězné Petra 13 Šafi 5 a obě shodně 12 UE. Petra trochu líp podávala viz přehled
http://imagelink.cz/images/kvitovasafarova08052.jpg
Reagovat
Pesek12
Až na to, že to jsou statistiky za 1.set.
Reagovat
Fandina
Teď na to koukám, takže sorry. Předpokládám, že za chvíli budu mít i celý zápas, tak to sem dám ... úsměv
Reagovat
Fandina
Znovu jsem to přejela a opravdu tam na konci zápasu dali jen statistiky z prvního setu. Takže nic jiného nemám.
Reagovat
kada.tom
Gratulace, Petro :-)

Jestli postoupí Serena, tak si touhle výhrou svoje splnila, protože vyřadit Serenu nebude jednoduchý, ale třeba Serena ani nepostoupí (což nepředpokládám), pak bys samozřejmě měla i na Suarez Navarro :-)

Nicméně dneska hrála Petra dobře, Lucka jí na začátku zatápěla, ale Petra se rozehrála a po zbytek zápasu nedávála Lucce téměř žádnou šanci :-)
Reagovat
tmora
Proc ta Petra nemuze hrat takhle normalne ... Dneska moc pekny
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooo! Moc gratuluju a těším se zítra na další zápas snad proti Sereně. To bude zítra boží den, páč je ještě hokej.. :DD
Reagovat
Michaelus
No, já doufám že to bude až pozděfi, dopoledne jsem ve škole :DD
Reagovat
Michaelus
Později :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já domů dorazím nejdřív půl druhý, tak snad to stihnu.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka= Šarapka
Petra > Lucka
Petra > Šarapka? :D
Reagovat
smazaný uživatel
a pak že Petra neumí kratasy:D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka neumí kraťasy a čop ;-)
Reagovat
MarcelPersch
Co má Serena se stehnem, že ho má ovázaný?
Reagovat
aligo
prevence podle mě
Reagovat
aligo
když hrála s Čepelovou tak jí bolelo tak asi aby si s nim nic neudělala
Reagovat
Fandina
asi prevence, hrála s tím už včera proti Peng
Reagovat
klarat
Snaží se trumfnout Agu, která výjimečně nehraje celá olepená. :-)
Reagovat
Fandina
NaLi ... gratulka!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petro Break!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
PetaM
Joooooooooooo! Na Li bravo!!! Gratulace k postupu!!! :) :)
Reagovat
kada.tom
připojuji se :-) jsem rád, že to Na zvládla :-)
Reagovat
PetaM
No ale byl to boj ... Ani jsem nečekal, že Sloane bude takhle na antuce kousat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky moc gratuluji, teď ještě Petra a Serena budu happy.. :D
Reagovat
misa
Proč jsi Lucce neřekl, že přetlačit Petru od základní čáry je nad její síly? Přece jenom těch cca 10 kg rozdíl váhy je dost znát. Lucka bohužel nemá moc co jiného nabídnout (změna rytmu hry, náběhy na síť, atd.) a když k tomu připočteš její hlavu, nejde se divit jejímu žebříčkovému postavení.
Reagovat
Pesek12
Přetlačit by to šlo, když to Petře nejde. Jakmile se dostane do rytmu, tak je zle.
Reagovat
smazaný uživatel
;) ani nevim, co Ti mam na to rict;) Ale beru to jako takovou lehkou provokacku;D)
Krom toho, od navstevy Davida se Petra do toho zakousla jak buldog;) No, kdyby takhle hrala i v jinych zapasech;) Dokonce Petra predvedla i vic voleju...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka prostě jen stojí vzadu a rytmus hry měnit neumí a nejspíš do konce kariéry ani měnit umět nebude :-( Říkal něco podobného i pan Kodeš minulý rok po Stromovce ...
Reagovat
smazaný uživatel
přijde mi, že je na tom líp jako v útery :D
Reagovat
smazaný uživatel
myslím Petru :D
Reagovat
PetaM
Rozehrála se podstatně dříve :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petro
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza/Steckley 1:0 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
bohuzel;(
Reagovat
smazaný uživatel
ted je to uz pomalu pekny vyprask teda;D)
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, ted uz to vubec nevypada.. :-( Vlcku, Petra je sice Petra, ale kvuli tenisu to rozhodne nerikam.
Reagovat
smazaný uživatel
s tim ma problemu nejmin, chtel rict basnik.. ;-) A Lucy ma uz Petru v hlave, dobre vi, ceho je schopna!
Reagovat
Pesek12
Lucka dostala v 1. setu knockout, horší pro psychiku než kdyby prohrála třeba 6:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tyto zápasy ji člověk musí mít rád. Každý její zápas je drama, nic není jisté ani když jasně prohrává, bohužel ale ani když jasně vyhrává. ---nevíte někdo, jestli ten zápas dává SlovakSport, že bych si jej zprovoznil?
Reagovat
vendulkabendulka
Co znamena "zprovoznil"? Da se SS nejak sledovat pres net?
Reagovat
ludolf
Nedává (je tam Li - Stephens).
Reagovat
smazaný uživatel
Zprovoznil znamená, že bych si zaplatil na měcíc FLEXI 7 od Skylink, naskočí to do pár minut. Na netu jen placeně, pokud vím.
Reagovat
pepin
Jde, musíš si jej zaplatit a dokonce to jde po určitých částech.
Reagovat
gedzitka
A Kači v Trnavě má taky set, super. Snad to obě dotáhnou.
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak nejdřív 4 hry v řadě pro Lucku a pak 6 her v řadě pro Petru, výsledek je ten, že Petra má 1. set - je fakt, že začala hrát až za stavu 4-0, kdy si udržela servis a pak jí Kotyza dal pár rad, který zatím dodržuje :-)

Jsem zvědav, co děvčata předsvedou ve 2. setu, buď bude Lucka stále pod tlakem a Petra jí smázne z kurtu nebo se dostane Petra předevede svůj 2. set a podíváme se i na set číslo 3.
Reagovat
slacker
Hurra. prvni set doma, uz s tim tady nikdo nepocital
Reagovat
gedzitka
Pěkně Petra! Tak ještě by ta série mohla pokračovat...
Reagovat
PetaM
Mě z těch dvou asi střelí :D Jako co to předvedly? :D :D Typicky dámský tenis co? :D Ale na konci měla Petra neuvěřitelnou kliku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím, co pořád všichni mají s tím typicky dámským tenisem ? Alespoň je to zajímavější než když si oba drží podání a pak rozhoduje pár míčů v zkrácené hře. I love dámský tenis. Uf.
Reagovat
PetaM
Já taky miluju dámský tenis :) Ten pánský mi přijde nudný. Většina zápasů je rozhodnutá už v šatně. Ale třeba včerejší Andy taky předvedl hezký výkon 6:1, 1:6 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si nepřipouští, že by mohla s Luckou prohrát. Tohle "nastavení mysli" by měla mít ať hraje proti komukoliv. Pak prohraje zase s nějakou loserkou na hraně první a druhé stovky..
Lucky je mi líto :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Wow! Parádní otočka z 0:4 na 6:4.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
začala hrát, 5 gamů v řadě . Co dál ?
Reagovat
PetaM
Snad to dokončí. Protože jestli holky budou pokračovat v trendu, tak si teď Lucík vezme 3 hry v řadě a to je nebezpečné :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec 6 gamů v řadě. Lucky mi začíná být až líto, ach jo.
Reagovat
tmora
Petra se rezehrala a zacina pekna rezba...
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Michaelus
Všimli jste si toho, že u toho funí úplně stejně
Reagovat
aligo
jo taky jsem se do toho zaposlouchal :D
Reagovat
slacker
Uz to vypada mnohem lepe :-))
Reagovat
Pesek12
Petra se zlepšuje, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka zatím pěkně.. ale nesmí polevit. Ještě to bude těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Petře nějak nejde nic, snad nezazpívá. Chce to začít hrát !
Reagovat
smazaný uživatel
tak nezazpívá.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrozná hra Petry Lucka ji snad dá i kanára
Reagovat
aligo
Petře nějak nejde podání...:(
Reagovat
PetaM
Petře nejde nic :D :D
Reagovat
aligo
to říkám... jen 36%
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítí, co je to s tebou??? :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na tohle se koukat nehodlám. Gratuluju Lucce a jdu dělat něco užitečnějšího... :/ :((((
Reagovat
Rafaeoli25
Co s ní je? To co často, to už člověka ani nemůže naštvat nebo zarmoutit, nejlepší je nic od ní nečekat a bejt připravenej na cokoli :)
Reagovat
kada.tom
Jestli se Lucka psychicky nesloží, tak je to skončí tak 6:1 6:1 pro Lucku ... :-)
Reagovat
Pesek12
uvidíme, psychika je mocná čarodějka. Lucka to má dobře rozehraný 3:0.
Reagovat
PetaM
No nevím, jestli si Petra uhraje nějaký game :P :D
Reagovat
PetaM
Nevěřím, má první game :D Tak snad nebude poslední :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moc k smíchu mi to teda nepřipadá, ale má ho no..
Reagovat
PetaM
Člověk se v tomhle zápase musí radovat z každé maličkosti, protože jich moc nebude ... :D
Reagovat
PetaM
No ne, 5 maličkostí v řadě. To jsem nečekal :D
Reagovat
Michaelus
Me to nejak nebavi, nevim kdy se radovat :D
Reagovat
slacker
Mohli by komentatori nekurvit po anglicku vyslovnost jmena Safarova? Jagrovy yz taky nerikaji dzegr
Reagovat
smazaný uživatel
;) par vymen a uz tu mame DFko a jedno eso;)
Tak Lucy...drz se;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy, dobry zacatek, drz kurs:)
No zatim si nic moc udelat nemusela...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy;) zatim parada;) udrzeli jsme brejk, to se nam casto proti Petre nestava;) a jeste si prosime aktivne o dalsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Mame druhy brejk;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulovat bys měl spíš rozhodčím, v prvním gemu tam Petře upřeli minimálně jedno eso.
Reagovat
smazaný uživatel
poradne pritlacila...to je onco... ;) pritahnout to na max...
vubec nepovolit, jak se jednou Petre neco povoli...muze to mrzet;D)
Reagovat
PetaM
A nebyla náhodou všechny podání esa? :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Ja opravdu nemuzu za to, ze Lucinka vede 4:0... to jedno eso Petru nezachrani, ani dve, jak na to koukam;)
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM: samozřejmě že ne, že tam nějaké chyby byly.

Vlk: zachránit asi ne, ale těžko by šla Lucka do vedení. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a zase radi dobre;)

Kvitova na Lucy... "ona ani nevi, jak to tam da..."
No jo, hlavne, ze ty to vis...jak bys nemala Dejvida, tak ses uplne v haji...
Reagovat
smazaný uživatel
...ted ten pass byl fantasticky;)
aspon neco, kdyz uz jsme i my ztratili...
Reagovat
smazaný uživatel
...pochopitelne neva.;)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak mame dalsi navstevu trenera;) ted na druhe strane... Rob jde na to s psychologii... no jo, potreba Lucku podrzet;) aby podrzela ten jedne brejk;)
Reagovat
smazaný uživatel
...a mne to take moc nepomaha;D)
Lucka zacina poustet Petru ke sve hre...hruuuza;D)
Reagovat
slacker
Ta stinohra na kurtu je uz trosku za hranou
Reagovat
kada.tom
Snad to Nalinka otočí, sice fandím i Sloane, ale přeci jen Nalinka má šanci se dostat mnohem dál, než Sloane :-)

A tedy česká bitva o ČF - nevím nevím ... tipuju ve 3. setech Petru, nicméně Serena do ČF nejspíš postoupí a ať postoupí Petra nebo Lucka, Serena půjde dál i tak :-D
Reagovat
slacker
Zapas mel zacit ve 12:00 proc uz byl odsunut na 12:10? Ja vyzaduji presnost a kvalitu.
Reagovat
PetaM
Nemáte link na český souboj? Všude je Na Li a Sloane :D
Reagovat
Fandina
Ještě nehrají
http://www.tennisform.com/
Reagovat
r176
http://www.sportcategory.com/c-4.html
Reagovat
PetaM
Tak dík :) Už to konečně fachá :D
Reagovat
Fandina
Jinak jeden český je i tady :-)
http://www.bestsportgo.tv/20140505/vv-814213-tennis-53671f08d55f91.82584203.html
Reagovat
slacker
NA co je tento link dobry? Na sledovani zpasu LLucka Ptrea rozhodne ne ale co se da cekat od mistni Dolores Jane Umbridge
Reagovat
Fandina
Sloane jako obvykle krásně oblečená a sluší jí to. První set hrála dobře, předpokládám, že LiNka ve druhém přitlačí a půjde se do třetího. NaLi go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Sloane naprosto luxusní :D Lina má stejnou sukni jak Petra, škoda, že Petra si taky nevybrala barevně jiný hořejšek. Letos koukám, že je hodně tenistek stejně oblečených, viz Ana vs Simča atd.
Reagovat
PetaM
Petra si nemůže vybírat, co chce. Myslím. Navíc Na Li nikdy nemá stejné oblečení s nikým jiným. Navíc podle mě má triko od jiné značky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by si nemohla vybírat, copak jí určí, že musí mít šedivou? Snad může kombinovat nebo ne? To já bych se teda hádala :D A sukni má Lina stejnou. No nic, nebudu tu spamovat, přeju pěkný zápas :)
Reagovat
slacker
Me se ta modro sediva na Petre libi.
Reagovat
Fandina
Podle mě mají tenisstky oblečení přidělené, jen jsou určité řady, které se dodržují, Serena, Sharapova nebo třeba právě NaLi, třeba Vika nebo někdy i Petra a tohle je všechno u Niké. U ostatních značek je to podobné. A to, co mají přidělené a tak holky nosí. Jinak ta šedivá je hezká, mám ráda decentní barvy. Jindy je Petra oblečena výrazně, teď takhle, změna je život.
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane hraje krásně.. Na Li chybuje jako blázen..
Reagovat
smazaný uživatel
krásně Sloane :) jen tak dál i v druhém setu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z 0:40, nam Vlci ocka zautocila na brejk;)
No, Nalinka je nejaka ospala... Je potreba, aby Sloane toho rychle vyuzila, nez manzel Nalinku probudi...;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem ten servis u Vlcich ocicek neni uplne good... tam se dneska trapime, ale i to zatim staci...
No, zatim dva pekne winnery, jinak uspavacka;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes Sloane... absolutne "naivni" servis, ale Nalinka neni schopna reagovat... ma asi spatny den;) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl to az tak velky problem...
Nalinka celkem slusne pomaha... na returnu je nejak mimo...pritom ve druhem gemu, vypadala dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve druhem se Nalinka sebrala...takze to vypada na dramo...no...ja asi prebehnu za kurt za Luckou;)
Reagovat
smazaný uživatel
WTA > tam to vypada naslapane.;)
Sloane < NaLinka, preji si Sloane, ale moc sanci ji nedavam...
Lucka > Petra, jj to bude...vypjate;) a po zapase take;D)
Serena > Karlicka, jak Karlicka uhraje 3gemy, bude to fajn;D)
Aga > Roberta, Agu urcite nakopl zapas se Svetluskou...
Sara > Garcia
Marie = Samanta.... tohle bude podle mne nesledovatelne...
Ana >= Anast.
Simona > Sabina, Simona nebude mit podle mne moc problemu...
---
ATP > take slusne naslapany den
Grigor =< Rebel
Raonic =< Kei
Rafa, toho je zbytecne na antuce jakkoliv komentovat;)
Andy >= Giraldo
Zbytek ani nevim...ale preji si Johna, Kubota
Gulbis podle mne Marina da...
Dost zajimavy bude asi take zapas, Lopez vs Thiem
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bude Mašena se Samičkou nesledovatelná? Doufám, že myslíš kvůli řevu a ne kvůli Samiččině hře !!! :D
Marin Gulbu dá (moje vroucné přání), Aga s Bobčou by mohl být pěkný tenis (přeju Aze), tlačím Linu, český souboj no comment, chudák Karlička :) a hlavně po včerejšku hodně fandím Nastě, je mi čím dál víc sympatická. Jinak samozřejmě Tomík vyhraje (doufám)a pak je mi to jedno. :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, kvuli hre obou hracek;D) ale nekdo si to urcite uzije;D) ja na to triskani nejsem...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třískání opět beru u Mašeny, Samička si umí pomoct hrou u sítě, pokud k ní bude mít čas a možnost. A hlavně je to moje oblíbenkyně, takže dám volume na minimum a budu fandit :)
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim z tou hrou Sam... ale nebudu Ti brat vitr z plachet... jen ji tlac;)
Reagovat
smazaný uživatel
No to mi teda neber, u Sam ten vítr sakra potřebuju :) A jestli prohraje, dám ti jinou přezdívku :D
Reagovat
smazaný uživatel
??@#!??
jakou?
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíš, pokud nebudeš tlačit Samičku :D
Reagovat
smazaný uživatel
no nebudu...ale to spis proto, ze mne ten zapas tak nejak nebere;)
Reagovat
Frick
Má první set. To jsou nápady, hrát v Japonsku na trávě. Se tý antuky štítí :-D
Reagovat
Fandina
A už vyhrála, porazila Hibino 6:3 a 6:4. Tak super, je to servismanka, tak by mohla pokračovat výhrami na trávě. Jen tak dál. Týno ... pojď!
Reagovat
Rafaeoli25
Rafa snad konečně překonal krizi, tohle už byl opět výkon hodný šampiona. Závěry ale nedělám, tento výkon musí předvést i v dalších zápasech, aby šlo říct, že je zpátky v plnym lesku, každopádně velký příslib, snad bude zúročen titulem v Madridu, Římě i v Paříži, v tuhle chvíli jsem velký optimista..vamos!:)
Reagovat
Roger_Federer
:)..
Reagovat
spaniel
Neprehanej. Porazil svoji pritelkyni, z toho se zavery delat nedaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy tenista je tak trochu australanem, i Artur Ash.
Reagovat
smazaný uživatel
taky dobry ;D)
Reagovat
Jan
Konečně Tomovi došlo, že to růžové triko mu ubírá na výkonu :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Tak to je na hit dne;))) Pekne vyvazeny suchy homor, gratulace, rozesmals mne v techto tezkych dnech;)
Reagovat
VlS
:-))
Reagovat
Fandina
Jak jsem ho viděla hrát v tom modrém, hned jsem si vzpomněla, proč asi, když to růžové nosil tak krátce. A hned vyhrál. Tak třeba je také pověrčivý, když v něm vypadl ve finále minulý týden. Tohleto oblečení je sice tuctové, ale zase v něm vyhrál. Super. Berďo pojď!!!
Reagovat
Jan
Já kdybych byl v růžovém, tak se taky nebudu úplně cítit :) Tomáš si z toho sice dělal srandu, ale vliv to mít mohlo :)
Reagovat
kada.tom
uuuf, tak to Andy zvládnul, gratulace :-)
Almagro na start turneje je hodně ostrej soupeř :-)
Reagovat
VlS
No jo, ale bylo to nakonec o fous. Po prvním jsem čekal rychlej konec a ono z toho bylo WTA drama.
Reagovat
Rafaeoli25
Přiznám se, že u těchle dvou mě takovej vývoj nepřekvapil, oba jsou někdy tak náladoví, že každej set vypadá úplně jinak, podobný je to s Fogninim a Gulbou :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou výsledky teda 6:1 1:6 chlapi co to je, už i Tsonga out, by mě zajímalo, na koho padne trofej tohohle crazy turnaje, vypadá to, že stát se může všechno, paradoxně jsem si myslela, že dneska má Anderson šanci to prolomit vzhledem k formě soupeře a Berdych to dal z fleku, ale zítra budu stejně fandit Grigorovi, proti Rafovi bude rozhodně na co koukat a loni ho už málem dal, Berdych by možná zase pro jistotu nenastoupil, no nechci aby to vyznělo, že jsem proti Tomášovi a Čechům, ale na Rafu prostě nemá a já chci vidět Grigora stoupat výš :)
Reagovat
J.M.
Na turnaji mi nic moc crazy nepřipadá. Nijak nevybočuje z dosavadního kurzu sezóny 2014. Už loni se k tomu schylovalo, ale letošní rok je zlomový. Staré pořádky už přestávají platit, špička se rozšiřuje. A za mě je to jedině dobře, je to pro mě mnohem zajímavější, svěžejší, než když celé roky pomýšleli na všechny tituly jen 4 hráči. Konečně se to vrací do normálu, jak to v tenise bylo vždycky.

Tsonga, to není žádné překvapení, letos je prostě na ústupu. Grigor - no, pokud bude hrát jako dnes, tak jeho zápas s Rafou vidět nechci. To byla havárie. Tomáš je tedy taky dlouhodobě z formy, ale kdo ví. Na Rafu už si letos hráči trochu víc věří. Kdyby Grigor nebo Tomáš hráli to, co opravdu umí, tak Rafu letos porazit můžou.

I tak bych nejradši viděl finále Thiem-Dimitrov, ale to si asi budu muset počkat na nějakou dvěstěpadesátku. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V podstatě s tebou souhlasim, ale crazy mi to trochu připadá, možná ne až tak jako loni Wimbledon, ten byl vůbec začarovanej nějakou vyšší silou :D ale myslela jsem to právě tak, že papíroví favoriti končí předčasně a dopředu se derou jiní, je to tak určitě zajímavější, letos to je vůbec průlomová sezona, Grigora jsem viděla hrát až v tý dramatický koncovce a nepřišlo mi, že by hrál špatně, četla jsem kladné reakce na celej zápas, no a co se týče finále, to si snad ani netroufám odhadovat, tvůj návrh je zajímavej, kdo ví...a Rafa je taky teď zranitelnější, uvidíme
Reagovat
J.M.
Grigor dnes hrál snad nejhůř, co jsem ho kdy viděl hrát. A to jsem od něho viděl hodně moc hrůz za ty roky, co ho sleduju. To byl hodně depresivní pohled pro někoho, kdo pořád doufá, že má herně na to, aby se prosadil. To byla velká herní krize.
Reagovat
smazaný uživatel
nojo tak každej den se nedaří ani těm nejlepším, ale hlavně když v každým zápase vyplodí hotshot :D podstatný je, že se z toho dostal a jsem hodně zvědavá na match s Berďou, jinak jsem si všimla, že si vytvořil docela slušnou skandující fanouškovskou základnu :)
Reagovat
Rafaeoli25
V čem je tento rok tak zlomový? Kdyby nebylo Stana, tak se nic nezměnilo, když se podíváš na race to London. Takže opatrně s těmito prognózami, pokud se dá Nole dohromady, opět s Rafou suverénně povládnou nad ostatními, pokud budou mít Stan a Rog výpadky, no a pokud se výrazně nezvedne Andy, tak je nikdo další v nejbližší době ohrožovat nebude, Dimitrov na to zatím nemá, Raonič má zjevně svůj limit, no a Thiem a Tomič ještě potřebují hodně času, takže prognozujme střízlivě, nic moc se zatím nemění a měnit asi nebude..
Reagovat
J.M.
To je geniální argumentace. :-) Kdyby se letos nezměnilo všechno to, co se změnilo, tak je všechno při starém. :-)

Když je řeč o Race, podívejme se na současný stav:

1. Wawrinka
2. Djokovič
3. Federer
4. Nadal
5. Berdych
6. Nišikori
7. Ferrer
8. Dimitrov
9. Fognini
10. Dolgopolov

Podotýkám, že máme už květen. To znamená, že hráči, kteří jsou v první desítce v Race, během prvních čtyř měsíců sezóny opravdu něco podstatného dokázali. Pokud tam někdo nevidí, že se letos věci opravdu daly do pohybu a v první třetině sezóny se prosazovala širší špička než ta tradiční letitá, pak by si to možná měl prohlídnout znovu.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale ono to tak oravdu je, v první pětce je jen jedno nové jméno, Stan, jeho posun nijak nezpochybňuji, ale jen on jediný nejlepší pětku naboural, Nišikori a Dimitrov taky progresují, o tom žádná, ale nějakou velkou díru zatím neudělali, ano, střídají Gasqueta, Tsongu nebo Almagra, kteří hrajou letos mizerně, ale to je vše, do úzký špičky nově pronikl jen Stan, takže že by se něco od základů měnilo o ton nemůže být řeč. A je to opravdu zatím jen květen, moudřejší budeme po RG a Wimblu a pak po USO, pokud zbývající grandslamy ovládnou Rafa s Nolem, zůstane vše podstatné i po této sezoně při starém..
Reagovat
Roger_Federer
Tvuj problem je , ze vnimas "sezonu" jen z pohledu Nadala, prece neni nic prekvapiveho, ze je v prvni 4..ale to, ze je az 4, letos jeste nedokazal ziskat poradny titul, na to nejsme zvykli.
Je Kveten a Rafova cast sezony za mesic zkonci, z jeho prozatimniho herniho projevu
vysledku, necekam, ze by mu to slo na trave a hardech jako loni.Mozna se pletu, ikdyz ted mu opet hraji karty do ruky.

Dalsi zmenou je urcite to, ze Gr.vyhral po letech nekdo jiny.."novy".Do popredi zajmu se derou nove tvare a dochazi k prekvapivim vysledkum na turnajich i jinych nez Granslemech, pochybuju ze se to nekomu neliby, novy vitr a zajimavy tenis..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak v roce 2009 zase získal gs Del Potro a řada lidí taky říkala, že se přeskupují síly a že Rafa odpadá a pak bylo všechno jinak, proto říkám, že je nutný počkat nejdřív do července, až bude po RG a Wimblu a k tomu loňsku, Rafa hrál pak na hardu daleko líp než předtim na antuce, loni taky mohl prohrát všechny antuky, na každym turnaji s vyjímkou Barcy byl kousek od porážky, takže usuzovat podle antuky jak bude hrát na hardu je už dnes pasé..
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis.com/pro-game/2014/05/djokovic-be-ready-rome-says-physiotherapist/51383/#.U2qFbSyKDIU
Reagovat
kada.tom
Reagovat
tommr
začal dobře, ale nějak mu dochází dech ... :)
Reagovat
kada.tom
nj, snad to zvládne a postoupí :-)
Reagovat
gigin
Dominic will just kill you, Feli. Bye.
Reagovat
gigin
A ty, draku? Pojď!!! Jsi nejlepší. To ví každej...

http://imgup.cz/images/2014/05/07/OygR.jpg
Reagovat
tommr
ty musíš bejt tedka v sedmým nebi. Doufám, že to oba tvoji oblíbenci dotáhnou až do semifinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja giginovi taky preji jen vse dobre, ale netusim, proc by se kvuli tomu mel vykloubit svet, je to bolestive.. :-))
Reagovat
tommr
bolestivý jak pro koho. Tak třeba Tomášovi by velice pomohlo kdyby Gulbis s Thiemem vymlátili celou dolní polovinu pavouka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja "mam Berdu moc rada, ale tohleto teda ne" - at pekne porazi BabyFeda, Rafu, Giralda :-)) a uvidime! Dole mam pak Samuraje, Johna... takhle vypada zivot! :-))
Reagovat
gigin
Mám Vás oba moc rád... nic víc, nic míň.. come on :(
Reagovat
smazaný uživatel
Toz dobre, taky vas mam rad, no, abyste nerekli, ze jsem pes;)))
Reagovat
VlS
A já mám rád všechny psy.
Reagovat
Fandina
Grigor porazil Copila až v TB, ale porazil. Jinak to byl napínavý zápas a Copil hrál výborně. Gríša ale zvládl koncovku. Graturka Grigore. V zápase s Berďou věřím Berďovi, ale jako obrovská fanynka i Grigora jsem zvědavá na hru obou. Takže Berďo pojď a Gríšo go!
Reagovat
smazaný uživatel
Janku gratulace... omlouvam se, ze jsem to nedotlacil do konce, ale za stavu ve tretim 4:3 pro Tebe, kdy mels tri brejky, ktere si poslal do shody mne nejak polozilo;D)))) O to vic mam ted radost ;)
Reagovat
gigin
:) čuměl jsem na to. Je to génius. Musím říct.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak genius nevim, ale polozilo mne to, to teda vim docela urcite;DDD))) Ale o to vetsi radost;)
Reagovat
smazaný uživatel
moc pěknej outfitek, při tom hnusným počasí je radost se na tebe koukat. :) Tak doufám, že bude i radost koukat na tvoji hru. :)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda Mariuse, co jsem viděl tak hrál výborně, nejlíp hrál proti mečbolům (až na ten poslední, kdy chyběly milimetry aby tu výmenu vyhrál), což se u takového nezkušeného hráče nevidí. Občas skvělý BH.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Copil letos ukazuje svůj potenciál, když má den hraje dobře, už v Brisbane se mu dařilo a vypadl až s pozdějšim vítězem Hewittem, jsem na něj do budoucna zvědav..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Grigor dal, ale s tímto výkonem proti Tomášovi neuspěje.. Ale tak snad překonal krizi a zítra bude hrát líp!! :-))

Ale zvládl zápas, ve kterém hrál špatně, to by mu mělo pomoci!! :-))
Reagovat
tommr
doufám, že bude platit jen ta první věta a ty druhý dvě ne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rebel ho sejme;)
Reagovat
J.M.
No Grigor dnes hraje úplně katastrofálně, ještě hůř než jindy. Už i raketa to odnesla. Bohužel, tak rád bych věřil, že se dere někam vzhůru ke špičce, ale když se podívám na nějaký jeho dva roky starý zápas, nevidím tam oproti současnosti žádný rozdíl.

Tak snad to ještě otočí, ale v dalších kolech by musel hrát o 800 procent líp, aby byl konkurenceschopný.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak nějaký rozdíl tam být musí, jinak by se asi těžko posunul z konce stovky na třináctý místo, něco tomu ale pořád chybí souhlas, musí na sobě ještě hodně zapracovat, aby nebyl jen dalšim Gasqutem apod..
Reagovat
J.M.
Posun tam je ve zkušenostech, fyzičce a větším sebevědomí. Proto je tam kde je. Herně, úderově bohužel nulový.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak v Austrálii a Acapulcu herně nulový určitě nebyl, většinou ale tak dobře nehrál, to je pravda, je ho velká škoda, stejně tak Gulbise..
Reagovat
tommr
a celkem podle očekávání odstoupil z deblový soutěže. Oba zřejmě šetří síly na zítřejší osmifinále v singlu ... :)
Reagovat
VlS
to nemá s Copilem vůbec jednoduchý, celkem čučím, jak dobře hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
zřejmě to odstoupení bylo ze strany Johna. Hrál prostě moc dlouhý zápas a asi už se mu nezbylo moc sil.. Tomáš byl očividně připraven hrát :-)

https://twitter.com/tomasberdych/status/464044511233318912
Reagovat
smazaný uživatel
*a asi už mu dezbylo
Reagovat
smazaný uživatel
BH Copila jsou skvostne.. :-) Jinak je mi lito Berdi s Johnem, nebyli marni, ale odstoupeni jsem cekala.. :-(
Reagovat
tommr
tak to si Tomáš holt vybral blbě partáka. Něco podobnýho se stalo nedávno i Radkovi, kterýho zase nechal ve štychu Del Potro. Nechápu proč se Radek s Tomášem nemůžou domluvit na společný čtyřhře. V DC jim to jde skvěle a jistě by byli schopní něco uhrát i na normálních turnajích ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
heleď, já si myslím že Tomáš, kdyby se ocitl v podobné situaci jako John (hrál by moc náročný zápas), tak by se na celou čtyřhru taky vybodnul. To takhle nejde brát, že si vybral špatného parťáka. Oba sou v prvé řadě singlisti..
Reagovat
Vojtiik
Mallorca heavy machinery
Reagovat
kada.tom
Na začátku 1. setu měl trochu problémy, přišel o servis, nakonec ale 1. set jasně ovládl. Monacovi nedal moc šancí a když už, tak je výborně vyřešil ve svůj prospěch. Rafa hraje dost dobře - zatím :-)
Reagovat
kada.tom
no ... a k druhému setu nemám ani co bych napsal - to byl na kurtu prakticky jen jeden hráč, a to byl Rafa :-)

hezký vítězství, Rafa hrál fakt dobře :-) 6-1 6-0

Vamooos!
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych dělá ramena na Andersona a mluví o psychice, sám by měl mlčet, nebo u něho z Nadalem je to podobné
Reagovat
tommr
neřek bych, že Tomáš dělal ramena - jen výstižně komentoval jak se věci mezi ním a Andersonem mají. Samozřejmě, že mezi ním a Nadalem (Djokovicem) je to podobný, ale to je zase jiná věc a sem to nepatří ... :)
Reagovat
Jan
Já bych řekl, že patří :)
Reagovat
Fandina
Berďa se dovede do kůže Kevina vžít, zná to třeba ze zápasu s Rafou, jak tu bylo výše psáno, takže lehce se mu o takové situaci mluví. Takže v pohodě, Berďa mluvil z vlastní zkušenosti a tak to má být. Super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychu skvělá výhra jen tak dál a aš do konce sezóny. Wawrouš má tuhle sezonu nestabilní výkony vyhrál AO dlouho se nikde neukázal pak vypad v IW Miami v OF vyhrál Monte Carlo a pak vypad v Madridu s Thiemem. Možná že na AO překvapil ale jestli to pude dál tak hodně klesne.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli to tak půjde dál.. to jakože sem tam vyhraje nějaký ten GS nebo Masters a sem tam vypadne ve druhém nebo třetím kole, tak pak jako klesne?

No myslím, že to tak dál nepůjde a už letos žádný GS ani Masters nevyhraje. Je to jen předpoklad, domněnka, samozřejmě. Pak klesnout může. Ano. Nicméně je bodově stále nejlepším hráčem tohoto roku. Pokud Madrid vyhraje Nadal, tak bude druhým nejlepším hráčem.
Reagovat
tommr
Wawrinka může letos klesnout maximálně o 1-2 místa a to by se ještě musel hodně "snažit". Z elitní osmičky nevypadne i kdyby už do konce roku nevyhrál ani jeden zápas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, má nahráno tolik bodů, že na osmičku už by to mohlo stačit. Na desítku úplně s přehledem.
Reagovat
smazaný uživatel
Porazí Dimitrova, Nadala, Murrayho a Thiema. A pak turnaj vyhraje. Super! Nebo někoho z nich, případně někoho jiného, neporazí a turnaj nevyhraje. Takže Tome, kdo neskáče, není Berdych hop, hop, hop!
Reagovat
Fandina
Gratulka. A výborný výkon dneska. Předpokládám ale, že Kevin asi už někdy něco vymyslí a vyhraje a samozřejmě přeji, aby to bylo na nějakém méně významném turnaji nebo třeba ve finále, prostě tak, aby to Berďu moc nebolelo. Berďo gratulka a hezký výkon. Pojď!
Reagovat
gigin
Spokojenost jak cyp! S výsledkem jas, ale i hra super :)
Reagovat
J.M.
Ty vedlejší kurty v Madridu jsou zvláštní. Nevím, jestli je to optický klam tím, jak jsou menší, nebo zvukový, tím, jak to jsou takové polohaly, ale často se tam hraje takový bleskový bum-bum tenis jako na nějakém rychlém halovém turnaji. Dnes Berdych-Anderson, nebo teď Dolgopolov-Gulbis, to nemá s antukovou hrou moc společného, to je prostě rychlý halový tenis. Je zajímavé, že na centru tohle vidět není.
Reagovat
smazaný uživatel
3 jistoty zivota ;D)
Reagovat
VlS
Už taky tomu Kevinovi musí lízt krkem. No, další kolo bude asi výživný. Tipuju, že tam bude Grigor a to končí sranda.
Reagovat
tommr
no vypadá to, že Anderson si už na ty porážky od Tomáše zvyk a smířil se s tím. Dneska působil opravdu hodně odevzdaně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super. Smolné finále v Oeiras ale nedá se nic dělat a jede se dál. Tak by to mělo vypadat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Tome! a pojd Dogu, zaber a otoc! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
zkratka používáná je Dolg, pokud je to někde (Dog) napsané v textové podobě, tak se omlouvám, ale je to prostě Dolg ne čokl.
Reagovat
J.M.
Dolgopolovi se přezdívá Dog, tak je známý po celém světě.

http://www.atpworldtour.com/News/DEUCE-Tennis/DEUCE-Australian-Open-2011/Alexandr-Dolgopolov.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak je to nicknamed "Dolgo" (The Dog). Tak se kaju a omlouvám ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist